Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Administrators
Παιδες μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να κανει πραγματικη επανακινηση ????

Για GPS πιο πρόγραμμα δουλέυετε;

Πόσο γρήγορα πέφτει η μπαταρία με gps ;

Με ποιο πρόγραμμα κάνει play τα .amr άρχειο δοκίμασα με music,winamp,poweramp και τίποτα.

Για θέματα εφαρμογών έχουμε ξεχωριστό χώρο όπου έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις σας. Απευθυνθείτε στο εκάστοτε σχετικό θέμα...

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με ποιο πρόγραμμα κάνει play τα .amr άρχειο δοκίμασα με music,winamp,poweramp και τίποτα.

Στο τηλέφωνο τα ακούω με το player (Μουσική) του τηλεφώνου (μαμά)..!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

πως μπορώ να βγάλω τον ήχο ( συστήματος ) δηλαδή αυτή την βλακια το τικ - τικ - τικ ( μου έχει σπάσει τα νεύρα :p) ;

γίνετε ;

( ελπίζω να μην υπάρχει αλη ιδια ερώτηση )

πως μπορώ να βγάλω τον ήχο ( συστήματος ) δηλαδή αυτή την βλακια το τικ - τικ - τικ ( μου έχει σπάσει τα νεύρα :p) ;

γίνετε ;

( ελπίζω να μην υπάρχει αλη ιδια ερώτηση )

Θα πας στις ρυθμίσεις>ήχος

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Για GPS πιο πρόγραμμα δουλέυετε;

Πόσο γρήγορα πέφτει η μπαταρία με gps ;

sygic,η στάθμη της μπαταρίας πέφτει κανονικά αλλά το χρησιμοποιώ περιστασιακά.

• Administrators
sygic,η στάθμη της μπαταρίας πέφτει κανονικά αλλά το χρησιμοποιώ περιστασιακά.

Αν το δουλέψει πιο συχνά θα διαπιστώσεις ότι όλα τα προγράμματα πλοήγησης είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα ανεξαρτήτως συσκευής και γιαυτό η χρήση τους συνίσταται τη συνοδεία φορτιστή αυτοκινήτου.

Modpic.gif

Αν το δουλέψει πιο συχνά θα διαπιστώσεις ότι όλα τα προγράμματα πλοήγησης είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα ανεξαρτήτως συσκευής και γιαυτό η χρήση τους συνίσταται τη συνοδεία φορτιστή αυτοκινήτου.

Είναι καλό όμως να φορτίζει μέσω car charger ;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

• Administrators
Είναι καλό όμως να φορτίζει μέσω car charger ;

Δεν παθαίνει τίποτα, εξάλλου είναι απαραίτητο. Αυτό που πρέπει να προσεχθεί στον χώρο του αυτοκινήτου είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται.

Modpic.gif

Έκανα μια βλακεία, πήγα να κάνω install το νέο market όλα οκ μέχρι π βλέπω ότι δεν δούλευε κ είπα να βάλω το παλιό μπήκε αλλά όταν πάω να περάσω μια εφαρμογή

παίρνω το μήνυμα (com.process.android.vending has stopped unexpectedly) ένας τύπος στο xda είπε να περάσω το αρχείο στο /system/app και πήγα να το κάνω με root explorer

αλλά όταν μπαίνω στο directory και πατάω στο Mount R/W δεν γίνεται τίποτα. Καμία ιδέα;

Υ.Γ είμαι root

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Να ρωτησω εχω μια επιδοτηση σε cosmote και ειδα οτι δεν δινει το p990 (optimus 2x) αλλα μονο το p970 το οποιο ειναι αρκετα κατωτερο και ομως το δινει στα 390 ευρω.Ξερει κανεις γιατι δεν το δινει σαν συσκευη;
wifi planet

• Administrators
Να ρωτησω εχω μια επιδοτηση σε cosmote και ειδα οτι δεν δινει το p990 (optimus 2x) αλλα μονο το p970 το οποιο ειναι αρκετα κατωτερο και ομως το δινει στα 390 ευρω.Ξερει κανεις γιατι δεν το δινει σαν συσκευη;

Απευθύνσου στους ίδιους. Δεν είναι θέμα του παρόντος thread το τι πολιτική ακολουθούν εκεί στην cosmote.

Modpic.gif

Αν είχαμε, θα το είχες διαβάσει εδώ.

OK.Eυχαριστώ πολύ!Ισχύει οτι θα υποστιρίζει Dual Core κατι που δέν κάνει το 2.2 ?

Δεν θα υποστηριζει dual core οπως το εννοεις δηλ πληρη αξιοποίηση του διπυρηνου επεξεργαστη

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

• Administrators
Δεν θα υποστηριζει dual core οπως το εννοεις δηλ πληρη αξιοποίηση του διπυρηνου επεξεργαστη

Δυστυχώς έτσι είναι, ούτε καν η 2.3.4.

Modpic.gif

Δυστυχώς έτσι είναι, ούτε καν η 2.3.4.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Γιατί το Ο2Χ έχει περίπου διπλάσια απόδοση σε σχέση με τα μονοπύρηνα; Αν δεν υποστηρίζεται ο δεύτερος πυρήνας δεν θα έπρεπε τα αποτελέσματα στα τεστ να είναι περίπου ισοδύναμα με αυτά ενός "απλού".

Εχω την εντύπωση ότι δεν είναι βελτιστοποιημένα για δύο πυρήνες, όχι ότι δεν τους εκμεταλλεύεται καθόλου.

(Δεν το παίζω "ειδικός", δεν είμαι, ειλικρινή απορία εκφράζω)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Administrators
Γιατί το Ο2Χ έχει περίπου διπλάσια απόδοση σε σχέση με τα μονοπύρηνα;

Που το είδες αυτό; Το έχεις βάλει δίπλα από το (μονοπύρηνο) Desire HD;

Modpic.gif

Στα benchmark των εφαρμογών που τα υποστηρίζουν είναι ποιο μπροστά τα δυπήρινα.

Τωρα εντος μενού,το desire hd εχει μεν το sence ενσωματωμένο αλλα χανει πορους εξαιτίας του.

• Administrators
Στα benchmark των εφαρμογών που τα υποστηρίζουν είναι ποιο μπροστά τα δυπήρινα.

Τωρα εντος μενού,το desire hd εχει μεν το sence ενσωματωμένο αλλα χανει πορους εξαιτίας του.

Εγώ δεν μιλάω για τα benchmark μιας και έχω τους λόγους μου να μην τα εμπιστεύομαι αλλά τις δικές μου δοκιμές. Σε καμία περίπτωση δεν βλέπεις τη διαφορά που αναφέρεις στην πράξη.

Όπως και να έχει όμως, επειδή βγαίνουμε off-topic, ας επικεντρωθούμε αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το Ο2Χ εδώ.

Modpic.gif

Που το είδες αυτό; Το έχεις βάλει δίπλα από το (μονοπύρηνο) Desire HD;

Απο τη στιγμή που δεν είμαι ειδικός μονο από benchmark που έχω κάνει στο Ο2Χ μου και σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που διαβάζω στο δίκτυο.

Αν το shell δεν τρέχει πιο γρήγορα, λίγο με πειράζει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν τρέχουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές.

Και αφού τρέχουν πιο γρήγορα τα benchmarks σημαίνει ότι (μπορούν να) τρέχουν και οι εφαρμογές που είναι "γραμμένες" σωστά για διπύρηνους. (πχ παιχνίδια του tegra zone)

Η απορία μου όμως παραμένει, είτε είναι αλήθεια είτε είναι "αστικός μύθος" κυκλοφορεί σε όλο το δίκτυο ότι τα 2.2/2.3 δεν υποστηρίζουν δύο πυρήνες. Υποθέτω αυτό έχει βασιστεί σε κάποια δήλωση των προγραμματιστών της Google. (?)

Μήπως, λέω μήπως, οι κώδικες έχουν "πειραχτεί" από τους μηχανικούς της LG/Samsung/HTC/Motorola κλπ ώστε να δουλεύουν και οι δύο πυρήνες;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

σημειωση. το linpack πλεον υποστηριζει dual cores ;)

V1.2.8 – Updated Multi-threading to improve consistency of calculations. Increased calculations performed.

V1.2.7 – Added Multi-threading. This will allow multi-core devices to test how well they operate under Android with multi-threading.

• Administrators
Μήπως, λέω μήπως, οι κώδικες έχουν "πειραχτεί" από τους μηχανικούς της LG/Samsung/HTC/Motorola κλπ ώστε να δουλεύουν και οι δύο πυρήνες;

Οι πυρήνες δουλεύουν αμφότεροι, απλά το λειτουργικό δεν τους εκμεταλλεύεται (ακόμα) αναλόγως.

Modpic.gif

παιδες πηρα κ εγω χθες το optimus κ εχει μεσα την εκδοση LGP990-V10c ειναι η νεοτερη?κ εαν οχι να κανω αναβαθμιση η οχι? γιατι ακουσα οτι η καινουργια δημιουργουσε πιο πολλα προβληματα ευχαριστω.α κ επισεισ ποτε περιμενουμε την ginger.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)