Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Παιδες μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να κανει πραγματικη επανακινηση ???? Για GPS πιο πρόγραμμα δουλέυετε; Πόσο γρήγορα πέφτει η μπαταρία με gps ; Με ποιο πρόγραμμα κάνει play τα .amr άρχειο δοκίμασα με music,winamp,poweramp και τίποτα. Για θέματα εφαρμογών έχουμε ξεχωριστό χώρο όπου έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις σας. Απευθυνθείτε στο εκάστοτε σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Με ποιο πρόγραμμα κάνει play τα .amr άρχειο δοκίμασα με music,winamp,poweramp και τίποτα. Στο τηλέφωνο τα ακούω με το player (Μουσική) του τηλεφώνου (μαμά)..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1996 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 πως μπορώ να βγάλω τον ήχο ( συστήματος ) δηλαδή αυτή την βλακια το τικ - τικ - τικ ( μου έχει σπάσει τα νεύρα :p) ; γίνετε ; ( ελπίζω να μην υπάρχει αλη ιδια ερώτηση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 πως μπορώ να βγάλω τον ήχο ( συστήματος ) δηλαδή αυτή την βλακια το τικ - τικ - τικ ( μου έχει σπάσει τα νεύρα :p) ; γίνετε ; ( ελπίζω να μην υπάρχει αλη ιδια ερώτηση ) Θα πας στις ρυθμίσεις>ήχος Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Για GPS πιο πρόγραμμα δουλέυετε; Πόσο γρήγορα πέφτει η μπαταρία με gps ; sygic,η στάθμη της μπαταρίας πέφτει κανονικά αλλά το χρησιμοποιώ περιστασιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 sygic,η στάθμη της μπαταρίας πέφτει κανονικά αλλά το χρησιμοποιώ περιστασιακά. Αν το δουλέψει πιο συχνά θα διαπιστώσεις ότι όλα τα προγράμματα πλοήγησης είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα ανεξαρτήτως συσκευής και γιαυτό η χρήση τους συνίσταται τη συνοδεία φορτιστή αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αν το δουλέψει πιο συχνά θα διαπιστώσεις ότι όλα τα προγράμματα πλοήγησης είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα ανεξαρτήτως συσκευής και γιαυτό η χρήση τους συνίσταται τη συνοδεία φορτιστή αυτοκινήτου. Είναι καλό όμως να φορτίζει μέσω car charger ; Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Είναι καλό όμως να φορτίζει μέσω car charger ; Δεν παθαίνει τίποτα, εξάλλου είναι απαραίτητο. Αυτό που πρέπει να προσεχθεί στον χώρο του αυτοκινήτου είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Έκανα μια βλακεία, πήγα να κάνω install το νέο market όλα οκ μέχρι π βλέπω ότι δεν δούλευε κ είπα να βάλω το παλιό μπήκε αλλά όταν πάω να περάσω μια εφαρμογή παίρνω το μήνυμα (com.process.android.vending has stopped unexpectedly) ένας τύπος στο xda είπε να περάσω το αρχείο στο /system/app και πήγα να το κάνω με root explorer αλλά όταν μπαίνω στο directory και πατάω στο Mount R/W δεν γίνεται τίποτα. Καμία ιδέα; Υ.Γ είμαι root Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Να ρωτησω εχω μια επιδοτηση σε cosmote και ειδα οτι δεν δινει το p990 (optimus 2x) αλλα μονο το p970 το οποιο ειναι αρκετα κατωτερο και ομως το δινει στα 390 ευρω.Ξερει κανεις γιατι δεν το δινει σαν συσκευη; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Να ρωτησω εχω μια επιδοτηση σε cosmote και ειδα οτι δεν δινει το p990 (optimus 2x) αλλα μονο το p970 το οποιο ειναι αρκετα κατωτερο και ομως το δινει στα 390 ευρω.Ξερει κανεις γιατι δεν το δινει σαν συσκευη; Απευθύνσου στους ίδιους. Δεν είναι θέμα του παρόντος thread το τι πολιτική ακολουθούν εκεί στην cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Εχουμέ τιποτα νέο για 2.3 Gingerbread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Εχουμέ τιποτα νέο για 2.3 Gingerbread? Αν είχαμε, θα το είχες διαβάσει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Αν είχαμε, θα το είχες διαβάσει εδώ. OK.Eυχαριστώ πολύ!Ισχύει οτι θα υποστιρίζει Dual Core κατι που δέν κάνει το 2.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δεν θα υποστηριζει dual core οπως το εννοεις δηλ πληρη αξιοποίηση του διπυρηνου επεξεργαστη Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δεν θα υποστηριζει dual core οπως το εννοεις δηλ πληρη αξιοποίηση του διπυρηνου επεξεργαστη Δυστυχώς έτσι είναι, ούτε καν η 2.3.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δυστυχώς έτσι είναι, ούτε καν η 2.3.4. Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Γιατί το Ο2Χ έχει περίπου διπλάσια απόδοση σε σχέση με τα μονοπύρηνα; Αν δεν υποστηρίζεται ο δεύτερος πυρήνας δεν θα έπρεπε τα αποτελέσματα στα τεστ να είναι περίπου ισοδύναμα με αυτά ενός "απλού". Εχω την εντύπωση ότι δεν είναι βελτιστοποιημένα για δύο πυρήνες, όχι ότι δεν τους εκμεταλλεύεται καθόλου. (Δεν το παίζω "ειδικός", δεν είμαι, ειλικρινή απορία εκφράζω) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Γιατί το Ο2Χ έχει περίπου διπλάσια απόδοση σε σχέση με τα μονοπύρηνα; Που το είδες αυτό; Το έχεις βάλει δίπλα από το (μονοπύρηνο) Desire HD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Στα benchmark των εφαρμογών που τα υποστηρίζουν είναι ποιο μπροστά τα δυπήρινα. Τωρα εντος μενού,το desire hd εχει μεν το sence ενσωματωμένο αλλα χανει πορους εξαιτίας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Στα benchmark των εφαρμογών που τα υποστηρίζουν είναι ποιο μπροστά τα δυπήρινα. Τωρα εντος μενού,το desire hd εχει μεν το sence ενσωματωμένο αλλα χανει πορους εξαιτίας του. Εγώ δεν μιλάω για τα benchmark μιας και έχω τους λόγους μου να μην τα εμπιστεύομαι αλλά τις δικές μου δοκιμές. Σε καμία περίπτωση δεν βλέπεις τη διαφορά που αναφέρεις στην πράξη. Όπως και να έχει όμως, επειδή βγαίνουμε off-topic, ας επικεντρωθούμε αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το Ο2Χ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Που το είδες αυτό; Το έχεις βάλει δίπλα από το (μονοπύρηνο) Desire HD; Απο τη στιγμή που δεν είμαι ειδικός μονο από benchmark που έχω κάνει στο Ο2Χ μου και σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που διαβάζω στο δίκτυο. Αν το shell δεν τρέχει πιο γρήγορα, λίγο με πειράζει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν τρέχουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές. Και αφού τρέχουν πιο γρήγορα τα benchmarks σημαίνει ότι (μπορούν να) τρέχουν και οι εφαρμογές που είναι "γραμμένες" σωστά για διπύρηνους. (πχ παιχνίδια του tegra zone) Η απορία μου όμως παραμένει, είτε είναι αλήθεια είτε είναι "αστικός μύθος" κυκλοφορεί σε όλο το δίκτυο ότι τα 2.2/2.3 δεν υποστηρίζουν δύο πυρήνες. Υποθέτω αυτό έχει βασιστεί σε κάποια δήλωση των προγραμματιστών της Google. (?) Μήπως, λέω μήπως, οι κώδικες έχουν "πειραχτεί" από τους μηχανικούς της LG/Samsung/HTC/Motorola κλπ ώστε να δουλεύουν και οι δύο πυρήνες; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 σημειωση. το linpack πλεον υποστηριζει dual cores ;) V1.2.8 – Updated Multi-threading to improve consistency of calculations. Increased calculations performed. V1.2.7 – Added Multi-threading. This will allow multi-core devices to test how well they operate under Android with multi-threading. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Μήπως, λέω μήπως, οι κώδικες έχουν "πειραχτεί" από τους μηχανικούς της LG/Samsung/HTC/Motorola κλπ ώστε να δουλεύουν και οι δύο πυρήνες; Οι πυρήνες δουλεύουν αμφότεροι, απλά το λειτουργικό δεν τους εκμεταλλεύεται (ακόμα) αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Παιδία γνωρίζουμε αν το εν λόγο κινητό θα πάρει επίσημα to 2.4 Ice Cream Sandiwch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 παιδες πηρα κ εγω χθες το optimus κ εχει μεσα την εκδοση LGP990-V10c ειναι η νεοτερη?κ εαν οχι να κανω αναβαθμιση η οχι? γιατι ακουσα οτι η καινουργια δημιουργουσε πιο πολλα προβληματα ευχαριστω.α κ επισεισ ποτε περιμενουμε την ginger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts