TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πώς έκανες root? Με ποιο τρόπο. Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις τον unlocked bootloader. Κατέβασε το ΑΙΟ-toolkit που έχω φτιάξει τρέξε την επιλογή 8 και όταν σου ζητήσει αν θέλεις και recovery πες του ναι. Μετά διάλεξε μία από τις δύο versions που σου δίνει. Φρόντισε να είναι η version που προτείνει ο chef της ROM που θα ρίξεις. Ναι δεν έχει unlocked bootloader. Spyko ευχαριστώ θα το κάνω με το εργαλείο σου. Είχα επάνω του temasek ποια version πρέπει να επιλέξω; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Ναι αν κάνεις factory reset σίγουρα θα είναι καλύτερο. Κάτι έχει κάτσει στραβά (τράβα και κανά-δυο reboot πρώτα μην στρώσει έτσι) Έτσι έστρωσε σε μένα η παταρια..!!! εκεί που την ρούφηξε σε ένα βράδυ όλοι και έκλεισε (με συνέπεια να μην ξυπνήσω στην ώρα μου το πρωί) μετά από κανά-δυο reboot έστρωσε, και τώρα τρώει ολο το βράδυ γύρω στο 2-3 %;) Edited December 18, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 ο ROM manager με το recovery δεν έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους Για να μπεις στο recovery χωρίς rom manager πατάς πατημένα vol - κ power όταν ανοίγεις την συσκευή Tο κάνω αυτό που λες (πατάς πατημένα vol - κ power όταν ανοίγεις την συσκευή) αλλά βαίνει το πράσινο ανθρωπάκι (δεν είναι βαζελος):lol: και μετά κάνει ένα reboot με συνέπεια να χάνετε το στήσιμο του τηλεφώνου (αλλά όχι οι εφαρμογές που είχες) και έρχεται το τηλέφωνο σε μορφή λες και πέρασες εκείνη την ώρα την rom με smart flash..!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πώς έκανες root? Με ποιο τρόπο. Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις τον unlocked bootloader. Κατέβασε το ΑΙΟ-toolkit που έχω φτιάξει τρέξε την επιλογή 8 και όταν σου ζητήσει αν θέλεις και recovery πες του ναι. Μετά διάλεξε μία από τις δύο versions που σου δίνει. Φρόντισε να είναι η version που προτείνει ο chef της ROM που θα ρίξεις. Συγχαρητήρια κι απο εμένα για το εργαλείο σου (ΑΙΟ-toolkit), το έχω χρησιμοποιήσει ήδη 3-4 φορές και είναι πάρα πολύ καλό! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πώς έκανες root? Με ποιο τρόπο. Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις τον unlocked bootloader. Κατέβασε το ΑΙΟ-toolkit που έχω φτιάξει τρέξε την επιλογή 8 και όταν σου ζητήσει αν θέλεις και recovery πες του ναι. Μετά διάλεξε μία από τις δύο versions που σου δίνει. Φρόντισε να είναι η version που προτείνει ο chef της ROM που θα ρίξεις. Συγχαρητηρια και απο μενα .... Με την 6 επιλογη για offline περασμα KDZ της rom ... χανονται στησιμο , αρχεια , εφαρμογες κλπ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Ναι δεν έχει unlocked bootloader. Spyko ευχαριστώ θα το κάνω με το εργαλείο σου. Είχα επάνω του temasek ποια version πρέπει να επιλέξω; Εννοούσα την cwm version 5.0.2.8ε ή 6.0.1.5. Κάποιοι chef λένε όχι την 6.0.1.5. Εγώ προσωπικά πάντ χρησιμοποιώ την 5.0.2.8e γιατί η 6.0.1.5 πάιρνει backup από default σε bup (και όχι tar) και φτιάχνει αυτό το blobs φάκελο με τα χιλιάδες αρχεία. Toolkit version? φυσικά την 2.0 Edited December 18, 2012 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Συγχαρητήρια φίλε για το AllInOneToolkit!... Εχθές προσπάθησα να φλασάρω KDZ αλλά δεν τα κατάφερα... Τελικά δοκίμασα με smartflash, χωρίς μπαταρία μου έβγαζε Timeout error, δοκίμασα ΜΕ μπαταρία και όλα ΟΚ. Να πω εδώ ότι φαίνεται πως λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα που είχα όταν την φλάσαρα την πρώτη φορά. Οπότε για να ξέρουν όσοι έχουν τώρα lag κλπ, έκανα τα εξής: -Είχα CM7,2 Temasek's kang. Έκανα full wipe μέσω CWM Recovery (παρατήρησα όμως ότι έμειναν φάκελοι από εφαρμογές στην Internal SD! δεν ξέρω γιατί) -με smartflash πήγα στην V30A (θεωρητικά είναι καθαρή εγκατάσταση) Είχα κολλήματα κλπ οπότε: -Πήγα Ρυθμίσεις Συστήματος και έκανα "Επαναφορά Εργ. Δεδομένων" -Με το AIOToolkit φλάσαρα CWM recovery και από εκεί έκανα wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data, wipe battery stats, format system. -Φλασαρα με smartflash ξανά την V30A -Root-αρα με: http://www.multiupload.nl/3NOTPXFDSB (αν και αυτό νομίζω γίνεται και με το AIOToolkit του Spyko επίσης) Τώρα φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλύτερα, έχει κάποια μικρά κολλήματα, αλλά καμμία σχέση με την πρώτη φορά. Είναι μια χαρά εύχρηστη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά ακόμα και με το πρώτο smartflash δεν έγινε καθαρή εγκατάσταση. Οπότε όσοι έχετε πρόβλημα, μην αγχώνεστε, η ROM ΔΕΝ φταίει. Απλά πρέπει να γίνει σωστή (αν και περίεργη) εγκατάσταση. Edited December 18, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ποιος φάκελος είναι αυτός Σπύρο; είναι χρήσιμος; τον σβήνουμε αν θέλουμε; Έκανα root με το tool που έφτιαξες, και πέρασα την recovery 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 -Πήγα Ρυθμίσεις Συστήματος και έκανα "Επαναφορά Εργ. Δεδομένων" Τι χανεται με αυτην την επιλογη ? (στησιμο , αρχεια , εφαρμογες ?) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εννοούσα την cwm version 5.0.2.8ε ή 6.0.1.5. Κάποιοι chef λένε όχι την 6.0.1.5. Εγώ προσωπικά πάντ χρησιμοποιώ την 5.0.2.8e γιατί η 6.0.1.5 πάιρνει backup από default σε bup (και όχι tar) και φτιάχνει αυτό το blobs φάκελο με τα χιλιάδες αρχεία. Toolkit version? φυσικά την 2.0 Spyko τρέχω το tool με winxp και drivers κανονικά. Μου βγάζει ένα σφάλμα choice.exe - Application Error. The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click ok to terminate application. Έχω κάνει καμία βλακεία. Εάν το έχει αντιμετωπίσει και άλλος ας βοηθήσει ευχαριστώ. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Τι χανεται με αυτην την επιλογη ? (στησιμο , αρχεια , εφαρμογες ?) Θεωρητικά το κινητό γίνεται όπως το αγόρασες... Δηλ με τις εφαρμογές της LG, χωρίς αυτές που έβαλες κλπ... Τώρα αν σβήνει media (φωτό, βίντεο στο DCIM δεν ξέρω). Εμένα με ενδιέφερε να σβήσω ό,τι περισσότερο γίνεται, με αυτή τη λογική το έκανα... Και επίσης ΔΕΝ τσέκαρα αυτό που λέει να επαναφέρονται ρυθμίσεις από τους σερβερ της Google. Χωρίς να ξέρω αν βοήθησε.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Συγχαρητηρια και απο μενα .... Με την 6 επιλογη για offline περασμα KDZ της rom ... χανονται στησιμο , αρχεια , εφαρμογες κλπ ? Ευχαριστώ πολύ φίλε. Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά έκανα update το XDA και ξαναφόρτωνα το τηλ μου γιατί το είχα σκίσει για να τεστάρω το CMxx mount bug. Τα βασικά (contacts, sms, κλπ) όχι. Επίσης αν θυμάμαι καλά ούτε τα user apps. H εσωτερική sd-card σβήνει. Αν έχεις αρχεία που τα θέλεις πάρε backup. Επίσης όταν το δοκίμασα ΄πάνω από GB τα contacts ναι μεν ήταν σορταρισμένα σωστά αλλά δεν εμφάνιζε τα διαχωριστικά ανά γράμμα. Ισως ήταν επειδή δεν είχα κάνει σύνδεση του account μου ακόμα. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας συμπληρώσει. Ποιος φάκελος είναι αυτός Σπύρο; είναι χρήσιμος; τον σβήνουμε αν θέλουμε; Έκανα root με το tool που έφτιαξες, και πέρασα την recovery 6. κάτω από to clockworkmod\backup φτιάχνει τον blobs φάκελο. Αν έχεις backups που τα χρειάζεσαι μην τον σβήσεις γιατί θα είναι άχρηστα μετά. Spyko τρέχω το tool με winxp και drivers κανονικά. Μου βγάζει ένα σφάλμα choice.exe - Application Error. The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click ok to terminate application. Έχω κάνει καμία βλακεία. Εάν το έχει αντιμετωπίσει και άλλος ας βοηθήσει ευχαριστώ. Σε τι service pack είσαι? το choice.exe χρειάζεται Microsoft .NET Framework 2.0 ή 3.5 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 18, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Για πείτε ρε παιδιά γιατί έλειπα 6 μέρες τι έχασα; Έχουμε καμιά εξέλιξη;Τίποτα καλό για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Αυτό έφταιγε το έτρεξα με win7 και όλα οκ ως προς cwm. Το πρόβλημα είναι ότι αφού έκανα τα wipe και restore κολλάει στο λογότυπο lg ενώ δεν έπρεπε να το δείχνει καν, αλλά αυτό της cyanogenmod. Τι να πώ ποτέ ξανά stock. Θα ξανακάνω από την αρχή μέχρι να πιάσει το restore. edit : άκυρο δεν μπαίνει πια ούτε σε recovery οπότε όλα από την αρχή Edited December 18, 2012 by TOM-F Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αυτό έφταιγε το έτρεξα με win7 και όλα οκ ως προς cwm. Το πρόβλημα είναι ότι αφού έκανα τα wipe και restore κολλάει στο λογότυπο lg ενώ δεν έπρεπε να το δείχνει καν, αλλά αυτό της cyanogenmod. Τι να πώ ποτέ ξανά stock. Θα ξανακάνω από την αρχή μέχρι να πιάσει το restore. Ποιο wipe και restore? μπορείς να πεις με τη σειρά τι έκανες, αλλά και σε ποια ΡΟΜ ήσουνα? Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ποιο wipe και restore? μπορείς να πεις με τη σειρά τι έκανες, αλλά και σε ποια ΡΟΜ ήσουνα? Πριν την v30a stock είχα του temasek δεν θυμάμαι ποια kang. Την είχα γύρω στο τρίμηνο και είπα να δοκιμάσω την καινούρια ics. Τώρα όμως δεν βλέπω να μπορώ να γυρίσω σωστά. Είχα κάνει nandroid backup πριν περάσω σε ics και αυτή προσπαθώ να κάνω restore από την sd. Τι λάθος κάνω πάλι. Spyko ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, λίγο ακόμα μήπως και τα καταφέρω να επιστρέψω. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Πριν την v30a stock είχα του temasek δεν θυμάμαι ποια kang. Την είχα γύρω στο τρίμηνο και είπα να δοκιμάσω την καινούρια ics. Τώρα όμως δεν βλέπω να μπορώ να γυρίσω σωστά. Είχα κάνει nandroid backup πριν περάσω σε ics και αυτή προσπαθώ να κάνω restore από την sd. Τι λάθος κάνω πάλι. Spyko ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, λίγο ακόμα μήπως και τα καταφέρω να επιστρέψω. Πρέπει να γυρίσεις σε OLD Partition layout. Η σειρά με την οποία γίνονται τα partitions create μέσα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου είναι τελείως διαφορετική. Π.χ το system στην παλιά είναι το 6 ενώ στην ICS το 23 νούμερο. Αυτό σημαίνει repartition, internal sd-card mount fix(για CMxx ROMs για stock δεν χρειάζεται) και μετά restore ή new install Edited December 18, 2012 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Να flashαρω μια παλιότερη stock για να ξεκολλήσει ώστε να γυρίσει σε old partition layout; Και αν ναι ποια προτείνεις; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Να flashαρω μια παλιότερη stock για να ξεκολλήσει ώστε να γυρίσει σε old partition layout; Και αν ναι ποια προτείνεις; Δεν κατάλαβες. Αν δεν κάνεις repartition ότι και να φλασάρεις με cwm δεν θα παίξει. H άλλη επιλογή είναι να φλασάρεις μία full stock GB με smartflash. (bin αρχείο). Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αυτό που λες εννοούσα και ήδη κατεβάζω μια. Γιατί πλεόν με cwm δεν μπορώ να κάνω τίποτα αφού δεν μπαίνει (κολλάει στο logo της lg). To repartition με cwm γίνεται; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αυτό που λες εννοούσα και ήδη κατεβάζω μια. Γιατί πλεόν με cwm δεν μπορώ να κάνω τίποτα αφού δεν μπαίνει (κολλάει στο logo της lg). To repartition με cwm γίνεται; μόνο με nvflash ή smartflash Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αυτό σημαίνει repartition, internal sd-card mount fix(για CMxx ROMs για stock δεν χρειάζεται) και μετά restore ή new install Υπάρχει κανένα link για να κάνω (κατεβάσω) αυτά που προτείνεις να μην βάζω gb stock; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Υπάρχει κανένα link για να κάνω (κατεβάσω) αυτά που προτείνεις να μην βάζω gb stock; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ φίλε. Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά έκανα update το XDA και ξαναφόρτωνα το τηλ μου γιατί το είχα σκίσει για να τεστάρω το CMxx mount bug. Τα βασικά (contacts, sms, κλπ) όχι. Επίσης αν θυμάμαι καλά ούτε τα user apps. H εσωτερική sd-card σβήνει. Αν έχεις αρχεία που τα θέλεις πάρε backup. Επίσης όταν το δοκίμασα ΄πάνω από GB τα contacts ναι μεν ήταν σορταρισμένα σωστά αλλά δεν εμφάνιζε τα διαχωριστικά ανά γράμμα. Ισως ήταν επειδή δεν είχα κάνει σύνδεση του account μου ακόμα. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας συμπληρώσει. Επιτέλους ICS !!! Χιλια ευχαριστω φιλε .... Να πω οτι δεν χαθηκε σχεδον τιποτα απο οτι βλεπω με μια γρηγορη ματια .... Edited December 18, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Άψογος όπως και το tool. Σώθηκα επανήλθε το κινητάκι. Θα αργήσω να το ξαναπειράξω... Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts