Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

andrewk said:
Με smartflash σιγουρα τα εχασε..

Με τον οδηγό για KDZ ρωτάω αν χάνονται , στήσιμο κλπ ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω εκανα την αναβαθμιση το σαββατο, ολα καλα πηγαν... Αλλα ρε παιδια η μπαταρια παει περιπατο. Στην αναμονη το κινητο και χανει 1-2 % το 10λεπτο. Αν με παρει κανεις τηλεφωνο και μιλησω 1-2 λεπτα το 10% το τρωει χαλαρα. Γενικοτερα η συμπεριφορα της μπαταριας σε σχεση με τη gb ειναι πολυ χειροτερη. Σε στοκ ειμαι γενικα, να κανω factory reset μπας και δω ασπρη μερα?

KPONOSS said:
Εγω εκανα την αναβαθμιση το σαββατο, ολα καλα πηγαν... Αλλα ρε παιδια η μπαταρια παει περιπατο. Στην αναμονη το κινητο και χανει 1-2 % το 10λεπτο. Αν με παρει κανεις τηλεφωνο και μιλησω 1-2 λεπτα το 10% το τρωει χαλαρα. Γενικοτερα η συμπεριφορα της μπαταριας σε σχεση με τη gb ειναι πολυ χειροτερη. Σε στοκ ειμαι γενικα, να κανω factory reset μπας και δω ασπρη μερα?

Ναι αν κάνεις factory reset σίγουρα θα είναι καλύτερο. Κάτι έχει κάτσει στραβά (τράβα και κανά-δυο reboot πρώτα μην στρώσει έτσι)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Για τη μπαταρία που ρώτησε ο φίλος την είχα αλλάξει κι εγώ με 10€ από το κατάστημα της procordia (κάνουν service σε lg) που είναι στο Ψυχικό στην οδό Κριμαίας 7-9.

batman_13 said:
Δεν γινεται,εφοσον δεν εχεις περασμενο recovery

ο ROM manager με το recovery δεν έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους

Για να μπεις στο recovery χωρίς rom manager πατάς πατημένα vol - κ power όταν ανοίγεις την συσκευή

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Να πώ ότι δε μπορώ ακόμα! να κάνω update σε ics επειδή μου λένε ότι το τηλέφωνό μου είναι branded !! Τώρα πώς γίνεται αυτό δε ξέρω... Δεν είναι ούτε vodafone ούτε cosmote.

Βοήθεια. Έκανα root την v30a και θέλω να περάσω πάλι custom rom. Κατεβάζω από playstore rom manager(cwm) και όταν πάω να κάνω flash clockworkmod recovery μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή, με αποτέλεσμα να μην γίνεται εγκατάσταση της recovery ώστε να επαναφέρω το backup της temasek rom που είχα πριν την ics. Υπάρχει τρόπος να περάσω cwm αλλιώς;
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

TOM-F said:
Βοήθεια. Έκανα root την v30a και θέλω να περάσω πάλι custom rom. Κατεβάζω από playstore rom manager(cwm) και όταν πάω να κάνω flash clockworkmod recovery μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή, με αποτέλεσμα να μην γίνεται εγκατάσταση της recovery ώστε να επαναφέρω το backup της temasek rom που είχα πριν την ics. Υπάρχει τρόπος να περάσω cwm αλλιώς;

Κανε nvflash μια gb rom του stefan,και μετα περνα του temasek..

TOM-F said:

Πώς έκανες root? Με ποιο τρόπο. Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις τον unlocked bootloader.

Κατέβασε το ΑΙΟ-toolkit που έχω φτιάξει τρέξε την επιλογή 8 και όταν σου ζητήσει αν θέλεις και recovery πες του ναι. Μετά διάλεξε μία από τις δύο versions που σου δίνει. Φρόντισε να είναι η version που προτείνει ο chef της ROM που θα ρίξεις.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Καλησπερα σε ολη την παρεα...

Εχθες περασα και γω την πολυααναμενομενη εκδοση ICS στο κινητο μου...Το θεμα μου ειναι το εξης...Πριν κανω την αναβαθμιση εκανα backup με την εφαρμογη που ειχε μεσα το κινητο απο την μανα του...τα παντα επαφες μηνυματα εφαρμογες...

Μετα την αναβαθμιση η εφαρμογη αυτη δεν υπαρχει...Παρολα αυτα οι επαφες και τα μηνυματα ειναι στην θεση τους αλλα οχι και οι εφαρμογες...

Το αρχειο που ειχα κανει το backup το βρισκω με file explorer αλλα δεν ξερει με τι να το ανοιξει για να κανει restore...

Ξερει κανεις τι παιζει???

Ευχαριστω

Εφοσων δεν εχεις το προγραμμα που εκανες backup,πως να στο ανοιξει;;Και για πιο λογο θελεις να κανεις backup αφπυ λες οτι δεν σου πειραξε τπτ..

Α τωρα το ειδα..Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις restore τις εφαρμογες σου και στην ics..Οποτε αρχισε ξανα απο την αρχη..

spyko said:
Πώς έκανες root? Με ποιο τρόπο. Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις τον unlocked bootloader.

Κατέβασε το ΑΙΟ-toolkit που έχω φτιάξει τρέξε την επιλογή 8 και όταν σου ζητήσει αν θέλεις και recovery πες του ναι. Μετά διάλεξε μία από τις δύο versions που σου δίνει. Φρόντισε να είναι η version που προτείνει ο chef της ROM που θα ρίξεις.

Παρεμπιπτόντως, να σου πώ και ένα μπράβο για το πολυ-εργαλείο που έφτιαξες! Δείχνει πολύ δυνατό! :)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Tsaglis said:
Παρεμπιπτόντως, να σου πώ και ένα μπράβο για το πολυ-εργαλείο που έφτιαξες! Δείχνει πολύ δυνατό! :)

Σε ευχαριστώ πολύ.

spyko said:

Ναι δεν έχει unlocked bootloader. Spyko ευχαριστώ θα το κάνω με το εργαλείο σου. Είχα επάνω του temasek ποια version πρέπει να επιλέξω;

Tsaglis said:
Ναι αν κάνεις factory reset σίγουρα θα είναι καλύτερο. Κάτι έχει κάτσει στραβά (τράβα και κανά-δυο reboot πρώτα μην στρώσει έτσι)

Έτσι έστρωσε σε μένα η παταρια..!!! εκεί που την ρούφηξε σε ένα βράδυ όλοι και έκλεισε (με συνέπεια να μην ξυπνήσω στην ώρα μου το πρωί) μετά από κανά-δυο reboot έστρωσε, και τώρα τρώει ολο το βράδυ γύρω στο 2-3 %;)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

jedimastermaniac said:
ο ROM manager με το recovery δεν έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους

Για να μπεις στο recovery χωρίς rom manager πατάς πατημένα vol - κ power όταν ανοίγεις την συσκευή

Tο κάνω αυτό που λες (πατάς πατημένα vol - κ power όταν ανοίγεις την συσκευή) αλλά βαίνει το πράσινο ανθρωπάκι (δεν είναι βαζελος):lol: και μετά κάνει ένα reboot με συνέπεια να χάνετε το στήσιμο του τηλεφώνου (αλλά όχι οι εφαρμογές που είχες) και έρχεται το τηλέφωνο σε μορφή λες και πέρασες εκείνη την ώρα την rom με smart flash..!!!!:wacko:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

spyko said:

Συγχαρητήρια κι απο εμένα για το εργαλείο σου (ΑΙΟ-toolkit), το έχω χρησιμοποιήσει ήδη 3-4 φορές και είναι πάρα πολύ καλό!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

spyko said:

Συγχαρητηρια και απο μενα ....

Με την 6 επιλογη για offline περασμα KDZ της rom ... χανονται στησιμο , αρχεια , εφαρμογες κλπ ?

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

TOM-F said:
Ναι δεν έχει unlocked bootloader. Spyko ευχαριστώ θα το κάνω με το εργαλείο σου. Είχα επάνω του temasek ποια version πρέπει να επιλέξω;

Εννοούσα την cwm version 5.0.2.8ε ή 6.0.1.5. Κάποιοι chef λένε όχι την 6.0.1.5.

Εγώ προσωπικά πάντ χρησιμοποιώ την 5.0.2.8e γιατί η 6.0.1.5 πάιρνει backup από default σε bup (και όχι tar) και φτιάχνει αυτό το blobs φάκελο με τα χιλιάδες αρχεία.

Toolkit version? φυσικά την 2.0

Edited by spyko

Συγχαρητήρια φίλε για το AllInOneToolkit!... Εχθές προσπάθησα να φλασάρω KDZ αλλά δεν τα κατάφερα... Τελικά δοκίμασα με smartflash, χωρίς μπαταρία μου έβγαζε Timeout error, δοκίμασα ΜΕ μπαταρία και όλα ΟΚ. Να πω εδώ ότι φαίνεται πως λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα που είχα όταν την φλάσαρα την πρώτη φορά. Οπότε για να ξέρουν όσοι έχουν τώρα lag κλπ, έκανα τα εξής:

-Είχα CM7,2 Temasek's kang. Έκανα full wipe μέσω CWM Recovery (παρατήρησα όμως ότι έμειναν φάκελοι από εφαρμογές στην Internal SD! δεν ξέρω γιατί)

-με smartflash πήγα στην V30A (θεωρητικά είναι καθαρή εγκατάσταση)

Είχα κολλήματα κλπ οπότε:

-Πήγα Ρυθμίσεις Συστήματος και έκανα "Επαναφορά Εργ. Δεδομένων"

-Με το AIOToolkit φλάσαρα CWM recovery και από εκεί έκανα wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data, wipe battery stats, format system.

-Φλασαρα με smartflash ξανά την V30A

-Root-αρα με: http://www.multiupload.nl/3NOTPXFDSB (αν και αυτό νομίζω γίνεται και με το AIOToolkit του Spyko επίσης)

Τώρα φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλύτερα, έχει κάποια μικρά κολλήματα, αλλά καμμία σχέση με την πρώτη φορά. Είναι μια χαρά εύχρηστη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά ακόμα και με το πρώτο smartflash δεν έγινε καθαρή εγκατάσταση. Οπότε όσοι έχετε πρόβλημα, μην αγχώνεστε, η ROM ΔΕΝ φταίει. Απλά πρέπει να γίνει σωστή (αν και περίεργη) εγκατάσταση.

Edited by jaranor

Ποιος φάκελος είναι αυτός Σπύρο; είναι χρήσιμος; τον σβήνουμε αν θέλουμε;

Έκανα root με το tool που έφτιαξες, και πέρασα την recovery 6.

jaranor said:

-Πήγα Ρυθμίσεις Συστήματος και έκανα "Επαναφορά Εργ. Δεδομένων"

Τι χανεται με αυτην την επιλογη ? (στησιμο , αρχεια , εφαρμογες ?)

spyko said:
Εννοούσα την cwm version 5.0.2.8ε ή 6.0.1.5. Κάποιοι chef λένε όχι την 6.0.1.5.

Εγώ προσωπικά πάντ χρησιμοποιώ την 5.0.2.8e γιατί η 6.0.1.5 πάιρνει backup από default σε bup (και όχι tar) και φτιάχνει αυτό το blobs φάκελο με τα χιλιάδες αρχεία.

Toolkit version? φυσικά την 2.0

Spyko τρέχω το tool με winxp και drivers κανονικά. Μου βγάζει ένα σφάλμα choice.exe - Application Error. The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click ok to terminate application. Έχω κάνει καμία βλακεία. Εάν το έχει αντιμετωπίσει και άλλος ας βοηθήσει ευχαριστώ.

kprse said:
Τι χανεται με αυτην την επιλογη ? (στησιμο , αρχεια , εφαρμογες ?)

Θεωρητικά το κινητό γίνεται όπως το αγόρασες... Δηλ με τις εφαρμογές της LG, χωρίς αυτές που έβαλες κλπ... Τώρα αν σβήνει media (φωτό, βίντεο στο DCIM δεν ξέρω). Εμένα με ενδιέφερε να σβήσω ό,τι περισσότερο γίνεται, με αυτή τη λογική το έκανα... Και επίσης ΔΕΝ τσέκαρα αυτό που λέει να επαναφέρονται ρυθμίσεις από τους σερβερ της Google. Χωρίς να ξέρω αν βοήθησε.... :lol:

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)