Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και ξαναρωταω (φιλικα παντα:) ), δεν επελεξες μονο τον εντοπισμο σφαλματων , αλλα ολες τις επιλογες ετσι ; Βασικα μετα που εκλεισα το προγραμμα ειδα οτι στο παρασκηνιο ειχε περασει adb driver , για τσεκαρε με μια αναζητηση στη διαχειριση συσκευων μηπως υπαρχει κατι να βρει εκει....Βεβαια ειναι και περιεργο και το συστημα σου και δεν ξερεις ποτε τι γινεται... Aν ειναι να πετυχει θα τελειωσει σε μισο λεπτο , αν περιμενεις πανω απο 1 δεν θα γινει....Το λεω γιατι εμενα κολλαγε στο 2ο βημα (starting adb server) οποτε καλυτερα στο 7ο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και ξαναρωταω (φιλικα παντα:) ), δεν επελεξες μονο τον εντοπισμο σφαλματων , αλλα ολες τις επιλογες ετσι ; Βασικα μετα που εκλεισα το προγραμμα ειδα οτι στο παρασκηνιο ειχε περασει adb driver , για τσεκαρε με μια αναζητηση στη διαχειριση συσκευων μηπως υπαρχει κατι να βρει εκει....Βεβαια ειναι και περιεργο και το συστημα σου και δεν ξερεις ποτε τι γινεται... Aν ειναι να πετυχει θα τελειωσει σε μισο λεπτο , αν περιμενεις πανω απο 1 δεν θα γινει....Το λεω γιατι εμενα κολλαγε στο 2ο βημα (starting adb server) οποτε καλυτερα στο 7ο :lol: Ναι στο 7 παραμένει ετσι το έκανα :p Θα δοκιμάσω με άλλο VM μπας κ γίνει δουλειά Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Δεν το περιμενα και εγω να μου πετυχει γιατι το ειχα δοκιμασει την προηγουμεη μερα.Ελα ντε ομως που εγινε.Πριν 4 μερες και εγω με flash το ειχα κανει αλλα ειχα γραψει εδω διαφορα θεματακια που προκαλουσε (binary , δεν ενημερωνε το SU Κλπ) Αυτος ο τροπος οπως και παλια που το εκανα ειναι το μονο πληρως λειτουργικο.Ουτε binary ξεχωριστο θελει και ενημερωνει και το su αμεσως και πανω απο ολα δεν πειραζει recovery και ετσι μπορω και να το ενημερωσω με updatetool της lg οταν καποτε βγει η ενημερωση.Αν φλασαρεις recovery δεν καταλαβαινει το προγραμμα τι εκδοση εχεις και για αυτο το ειχα ξανα φλασαρει στοκ και αρουταριστο. AA θυμηθηκα κατι, οταν εκανα κλικ του root στο soc μου ειπε οτι ειναι ειναι ηδη ρουταρισμενη και αν θελω να το ξανακανω.Παρολα αυτα ομως οταν προχωρησε στα βηματα , στο check if rooted εγραψε false. Ας δοκιμασει και καποιος αλλο με στοκ συσκευη να μας πει.Αλλωστε αν δουλεψει το ρουτ απο soc , αμεσως το ξανακανει unroot. Edited December 1, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Θα δοκιμασω εγώ σε λίγο..Περνάει και cwm το soc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οχι. μονο superuser με Binary.Εντελει δεν κανεις τιποτα αλλο μετα.Εγω της γυναικας μου αδειασα το τηλ!!200-220 ραμ ελευθερα και παει και σφαιρα με holo plus που εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οχι. μονο superuser με Binary.Εντελει δεν κανεις τιποτα αλλο μετα.Εγω της γυναικας μου αδειασα το τηλ!!200-220 ραμ ελευθερα και παει και σφαιρα με holo plus που εχω βαλει. Κατάλαβα..Μετα να φανταστώ μπορείς να το κανεις unroot και να πάρεις κανονικά την ics?(λέμε τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οταν ειχα εγω το τηλ τον αυγουστο του ειχα φλασαρει την v20r Και ειχα ξεχασει να αναβαθμισω σε s.Εστησα το τηλ, το ρουταρα και μετα οπως ηταν του περασα την s μεσω αναβαθμισης lg.Θελω να πω οτι επειδη στην ουσια περναει μια εφαρμογη μεσα χωρις recovery και αλλα img οπως σε αλλες συσκευες , δε χρειαζεται καν να κανεις unroot γιατι με αυτο το ρουτ , το προγραμμα αναβαθμισης βλεπει την εκδοση που εχεις μεσα ενω πριν με recovery που το ειχα κανει και εγω , εβγαζε μονο greece , ουτε μοντελο ουτε εκδοση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οταν ειχα εγω το τηλ τον αυγουστο του ειχα φλασαρει την v20r Και ειχα ξεχασει να αναβαθμισω σε s.Εστησα το τηλ, το ρουταρα και μετα οπως ηταν του περασα την s μεσω αναβαθμισης lg.Θελω να πω οτι επειδη στην ουσια περναει μια εφαρμογη μεσα χωρις recovery και αλλα img οπως σε αλλες συσκευες , δε χρειαζεται καν να κανεις unroot γιατι με αυτο το ρουτ , το προγραμμα αναβαθμισης βλεπει την εκδοση που εχεις μεσα ενω πριν με recovery που το ειχα κανει και εγω , εβγαζε μονο greece , ουτε μοντελο ουτε εκδοση λογισμικου. Και σε μενα κολαει στο 7.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Τι να πω ρε παιδια...Να εχω αλλο τυπο.συσκευης απο εσας ; Αλλα δευτερη φορα κιολας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εχω μια ερώτηση; Η τελευταια επισημη ρομ ειναι η 2.3.4 v20r; Προσπαθω να κάνω ενημέρωση σε s(που διαβασα παραπάνω) και δεν γίνεται τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Θα κάνω για άλλη μια φορά την ίδια ερώτηση...:p επειδή σήμερα μπορώ να διαθέσω χρόνο ,μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η πιο ολοκληρωμένη και σταθερή ρομ με ics ή μεγαλύτερο για να την περάσω; Ευχαριστώ πολύ Απο που κατεβάζω αυτή; Edited December 1, 2012 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εχω μια ερώτηση; Η τελευταια επισημη ρομ ειναι η 2.3.4 v20r; Προσπαθω να κάνω ενημέρωση σε s(που διαβασα παραπάνω) και δεν γίνεται τίποτα! Μεσω support tool προσπαθεις να το ενημερωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Θα κάνω για άλλη μια φορά την ίδια ερώτηση...:p επειδή σήμερα μπορώ να διαθέσω χρόνο ,μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η πιο ολοκληρωμένη και σταθερή ρομ με ics ή μεγαλύτερο για να την περάσω; Ευχαριστώ πολύ Απο που κατεβάζω αυτή; Η 2nd generation του stefan.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Η 2nd generation του stefan.. Μήπως μπορείς να δώσεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Full Wipe εννοεί κανεις reboot σε recovery mode (clockworkmod) και επιλέγεις διαδοχικά: wipe data/factory reset wipe cache partition και advanced / wipe dalvik cache Ελπίζω να βοήθησα... Μπορει το προβλημα που εχω με την λειτουργια πτησης στου τεμασεκ να ειναι λογο του οτι εκανα τα 2 πρώτα και οχι το 3ο; Ηταν η πρωτη Custom που έβαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μεσω support tool προσπαθεις να το ενημερωσεις; Προσπαθω και μέσω ΟΤΑ και μέσω support tool και παντα μου λεει οτι έχω την τελεφταια εκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ενημερωτικά τελικά με Win7 σε VM τελικά έγινε το ρουτ.... Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Τσεκαρε κατι.Στο θεμα του 4Χ εχω βαλει ενα λινκ της lg που προσθετεις το ιμει σου και κατεβαζεις σε kdz την τελευταια επισημη εκδοση.Για δοκιμασε το να δουμε τι θα λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Εχω μια ερώτηση; Η τελευταια επισημη ρομ ειναι η 2.3.4 v20r; Προσπαθω να κάνω ενημέρωση σε s(που διαβασα παραπάνω) και δεν γίνεται τίποτα! Μπες εδώ http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXX και όπου ΧΧΧΧΧΧΧΧ βάλε το IMEI του τηλεφώνου σου για να δεις ποια ειναι η τελευταία ROM που ΠΑΊΡΝΕΙ..!!! οπότε θα σου λυθεί και η απορία..!!!!;) Εμένα παίρνει την V20r αλλά εγώ εδώ και 3 μήνες έχω περάσει την cm7kang Gueste2X Hybrid Revolution και τρέχει ΑΠΡΟΒΛΗΜΆΤΙΣΤΑ...!!! οπότε να πάει να κουμπουργιαστη η LG http://s7.directupload.net/images/121201/lhlk89ia.png Edited December 1, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Τσεκαρε κατι.Στο θεμα του 4Χ εχω βαλει ενα λινκ της lg που προσθετεις το ιμει σου και κατεβαζεις σε kdz την τελευταια επισημη εκδοση.Για δοκιμασε το να δουμε τι θα λεει. Εδώ όλες η ROM της LG ανά των κόσμο...!!! http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και μενα παιρνει σαν τελευταια την R ... η S τι διορθωνει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 OK ***************17472 LGP990 ANLDDW 103KP********* 20110327 V20R_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EI GSM Μάλλον η τελευταια που παιρνει το δικο μου είναι η R. Πως γίνετε κάποιοι να παίρνουν την S; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 OK ***************17472 LGP990 ANLDDW 103KP********* 20110327 V20R_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EI GSM Μάλλον η τελευταια που παιρνει το δικο μου είναι η R. Πως γίνετε κάποιοι να παίρνουν την S; Εγω 2 συσκευες που εχω παρει ,μεχρι s επαιρναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 OK ***************17472 LGP990 ANLDDW 103KP********* 20110327 V20R_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EI GSM Μάλλον η τελευταια που παιρνει το δικο μου είναι η R. Πως γίνετε κάποιοι να παίρνουν την S; Μήπως δεν είναι ελληνικό το δικο σου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) OK ***************17472 LGP990 ANLDDW 103KP********* 20110327 V20R_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20r_00/V20R_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EI GSM Μάλλον η τελευταια που παιρνει το δικο μου είναι η R. Πως γίνετε κάποιοι να παίρνουν την S; Ειναι θέμα πατρότητας του τηλεφώνου...... δηλαδή άλλη Rom παίρνει αν ειναι Ελληνικό άλλη αν ειναι Ολλανδικό (που ειναι το διάκο μου και προφανές και το δικό σου) και άλλη Γερμανικό..! παραπάνω έχω link για Rom ανά των κόσμο...;) Τώρα εσύ μπορείς να περάσεις την s αφού την κατεβάσεις την περνάς με των τρόπο που περνάμε Rom kdz. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ROM ΜΕ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ KDZ ο οδηγός ισχύει για κάθε επίσημη Rom μορφής kdz http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 Edited December 2, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts