denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω στο 2Χ μου για να μην κολλάει; Φοραω ενημερωμένη oficial V20s! Είμαι διατεθιμένος να βαλω custom απο 4+ αλλα δεν ξερω πως γίνεται και αν εκει δεν κολλάει γιατι τωρα μου ειναι εντελώς άχρηστο κατι που να εχει ευκολη εγκατάσταση να την καταλάβω δηλαδη και μην γινει βλακεια!είχα κανει ροοτ κλπ και δεν μπορούσα να κανω update στην official και απο τοτε στο boot έχω να δω αυτες τις λέξεις...(wipe,full wipe,cache κλπ) Αλλα το κινητό δεν αντέχετε καλύτερα να είχα το w760... Edited November 23, 2012 by denkar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω στο 2Χ μου για να μην κολλάει; Φοραω ενημερωμένη oficial V20s! Είμαι διατεθιμένος να βαλω custom απο 4+ αλλα δεν ξερω πως γίνεται και αν εκει δεν κολλάει γιατι τωρα μου ειναι εντελώς άχρηστο κατι που να εχει ευκολη εγκατάσταση να την καταλάβω δηλαδη και μην γινει βλακεια!είχα κανει ροοτ κλπ και δεν μπορούσα να κανω update στην official και απο τοτε στο boot έχω να δω αυτες τις λέξεις...(wipe,full wipe,cache κλπ) Αλλα το κινητό δεν αντέχετε καλύτερα να είχα το w760... Καμία ICS/JB δεν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση ακόμα. Οπότε αν θες άμεση λύση, βάλε μια CM7 (εγώ προτείνω temasek), το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα, θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και διάρκεια, και όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS τότε βλέπεις.... Temasek's CM7 Final Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καμία ICS/JB δεν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση ακόμα. Οπότε αν θες άμεση λύση, βάλε μια CM7 (εγώ προτείνω temasek), το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα, θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και διάρκεια, και όταν με το καλό βγει η επίσημη ICS τότε βλέπεις.... Temasek's CM7 Final Ξέρουμε ποτε θα βγεί; Αυτο που είπες ειναι 2.3 λογικά αλλα παλι κανενα πρόβλημα εδω που μας φτάσανε :p υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ξέρουμε ποτε θα βγεί; Αυτο που είπες ειναι 2.3 λογικά αλλα παλι κανενα πρόβλημα εδω που μας φτάσανε :p υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγίες; Είναι 2.3.7 και δουλεύουν τα πάντα όλα 100% :cool: Οδηγίες έχει στο thread, και εδώ μέσα αν κοιτάξεις στις custom ROMs... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Είναι 2.3.7 και δουλεύουν τα πάντα όλα 100% :cool: Οδηγίες έχει στο thread, και εδώ μέσα αν κοιτάξεις στις custom ROMs... 7οκτ2011 ειναι παλιες δεν εχει αλλαξει ο τρόπος κλπ;μηπως βλεπω αλλου;υπαρχει καποιο λινκ αν δεν σε κουράζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 7οκτ2011 ειναι παλιες δεν εχει αλλαξει ο τρόπος κλπ;μηπως βλεπω αλλου;υπαρχει καποιο λινκ αν δεν σε κουράζω; Η ημερομηνία είναι από το αρχικό post, η τελευταία ανανέωση έγινε πριν μερικές βδομάδες. Απλώς κατεβάζεις το zip, το περνάς στην SD, μπαίνεις CWM (αν δεν το έχεις και δεν είσαι root, πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω), κάνεις wipe τα πάντα και μετά κάνεις install zip. Θα μπουτάρει 2 φορές το κινητό, και μετά είσαι έτοιμος. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 εβαλα την gueste 3.8 και εχω ενα θεματακι με την μπαταρια..αδειαζει σχετικα γρηγορα..και απο οτι εχω δει η συλλογη ειναι σχεδον 50% και ολα τα υπολοιπα ειναι το υπολοιπο 50.τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Η ημερομηνία είναι από το αρχικό post, η τελευταία ανανέωση έγινε πριν μερικές βδομάδες. Απλώς κατεβάζεις το zip, το περνάς στην SD, μπαίνεις CWM (αν δεν το έχεις και δεν είσαι root, πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω), κάνεις wipe τα πάντα και μετά κάνεις install zip. Θα μπουτάρει 2 φορές το κινητό, και μετά είσαι έτοιμος. Περίφημα...ούτε ροοτ είμαι μετα την αναβάθμιση...το αλλο δεν ξέρω καν τι ειναι...Οδηγίες για αυτά που υπάρχουν καθώς και για ροοτ στην 20ς; Επίσης απο backup τι μπορώ να κάνω και πώς;μεχρι τωρα εκανα με της LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 root κανεις με superoneclick εχοντας ενεργοποιησει στις ρυθμισεις τον εντοπισμο σφαλματων usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Θέλω να περάσω την temasek,τι εννοείς θα bootari δύο φορές;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Θέλω να περάσω την temasek,τι εννοείς θα bootari δύο φορές;ευχαριστώ Για να περάσεις custom ROM το κινητό κάνει δύο επανεκκινήσεις από μόνο του. Το λέω για να μην σε παραξενέψει. Κάνει root, περνάς CWM, περνάς το zip της ROM που θες, μπαίνεις Recovery, κάνεις wipe, περνάς τη ROM και το αφήνεις να κάνει τα δικά του :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 root κανεις με superoneclick εχοντας ενεργοποιησει στις ρυθμισεις τον εντοπισμο σφαλματων usb. Στην προηγούμενη δεν γινόταν! Εκτός αν ειναι αλλο απο αυτο που χα κανει στην 2.2 υπαρχει λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Προχθες φλασαρα σε ενος φιλου την εργοστασιακη και το ρουταρα αμεσως. Κατεβαζεις το superoneclick 2.3.3 με μια αναζητηση στο google.μετα πας στις ρυθμισεις του κινητου δε θυμαμαι που ,και ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων.Το συνδεεις στον υπολογιστή ,Ανοιγεις το προγραμμα και κανεις κλικ στο root. ,μετα απο μισο λεπτο θα επανεκκινηθει το τηλεφωνο και θα ειναι ενταξει. Edited November 23, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Προχθες φλασαρα σε ενος φιλου την εργοστασιακη και το ρουταρα αμεσως. Κατεβαζεις το superoneclick 2.3.3 με μια αναζητηση στο google.μετα πας στις ρυθμισεις του κινητου δε θυμαμαι που ,και ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων.Το συνδεεις στον υπολογιστή ,Ανοιγεις το προγραμμα και κανεις κλικ στο root. ,μετα απο μισο λεπτο θα επανεκκινηθει το τηλεφωνο και θα ειναι ενταξει. Δεν γίνεται με τίποτα το κατέβασα τα δοκίμασα όλα δεν...με αυτον τον τρόπο δεν γινόταν η προηγούμενη θα γίνεται αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Πισω ξανα στη 20s μεχρι την official ics..Για να δουμε,θα αντεξω;; Οσο για το root με nvflash γινεται..Υπαρχει οδηγος στο xda.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Πισω ξανα στη 20s μεχρι την official ics..Για να δουμε,θα αντεξω;; Οσο για το root με nvflash γινεται..Υπαρχει οδηγος στο xda.. Ποτε αλλαξε ο τροπος για root ;Πριν 4 μερες εκανα ενα και το εκανα οπως παντα με soc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ποτε αλλαξε ο τροπος για root ;Πριν 4 μερες εκανα ενα και το εκανα οπως παντα με soc... Με soc καναμε root στην froyo νομιζω..Να ο τροπος για την gb.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 Βεβαια μπορει και να δουλευει και το Soc αλλα δεν το εχω δοκιμασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Έγινε το root! Πώς βάζουμε temasek τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Έγινε το root! Πώς βάζουμε temasek τώρα; Κατεβαζεις την ρομ του temasek και μεσα απο cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Παιδιά 2 ερωτήσεις: Έχω CM7 το build 153.3 του temasek και kernel 2.6.32.55 1ον. Ενώ προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα VPN με τις σωστές ρυθμίσεις και username/password μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα: "Server hung up. It is possible that you are behind a firewall that prevents you from connecting to the server. Do you want to try again?" Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό; 2ον. Μπορώ να συνδεθώ ασύρματα με ένα router το οποίο δεν κάνει broadcast το SSID? Κανονικά θα έπρεπε να το αναγνωρίζει γιατί έχω βάλει σωστό όνομα αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Κατεβαζεις την ρομ του temasek και μεσα απο cwm http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20891583&postcount=3 Ποιό απο όλα και τι κανω μετά;Θα χαθούν τα πάντα απο το κιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Είμαι ό μόνος τολμηρός με cm10 τελικά ; :p Αναβάθμισα 20121123 nightly μετά από λίγες μέρες να δω τι παίζει ;) Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Είμαι ό μόνος τολμηρός με cm10 τελικά ; :p Αναβάθμισα 20121123 nightly μετά από λίγες μέρες να δω τι παίζει ;) Οχι και ο μόνος! :p:D Από την πρώτη μέρα που ο RC έβγαλε την πρώτη CM10, φλασάρω σχεδόν κάθε μέρα! Πάρα πολύ γρήγορη αλλά ασταθής, δεν κάνει για καθημερινή χρήση. Το έχω για δεύτερο (σαν καρτοκινητό) και δεν με πειράζει, πιο πολύ παιχνίδι είναι για μένα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20891583&postcount=3 Ποιό απο όλα και τι κανω μετά;Θα χαθούν τα πάντα απο το κιν; Λοιπον Βημα 1..Διαβαζεις πολυ καλα αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061#post3593061 Και κατεβαζεις Ρομ http://www.mediafire.com/?azlb1i7zw9dur8z Stock Camera http://www.mediafire.com/?6c2jtth54a2bxcc Gapps http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip Αν σκαλωσεις καπου πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Λοιπον Βημα 1..Διαβαζεις πολυ καλα αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061#post3593061 Και κατεβαζεις Ρομ http://www.mediafire.com/?azlb1i7zw9dur8z Stock Camera http://www.mediafire.com/?6c2jtth54a2bxcc Gapps http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip Αν σκαλωσεις καπου πες μας. Τα stock camera και gapps που τα βάζω και πως τα εγκαθιστώ; και πως κανω backup τα παντα; Και απο το αλλο κανω το : Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG 2X; η και το Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG 2X (εύκολος τρόπος) ; Edited November 24, 2012 by denkar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts