Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Μπορείς να δώσεις λινκ;

Άσε που δε ξέρω πως έγινε αλλά δεν έβρισκα το backup που είχα κάνει γιατί διάβαζε την εσωτερική και όχι την εξωτερική sd...

κανε update από της πληροφορίες android..δεν θέλει backup..

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως έχω μείνει με την 2.3.7 του Temasek, και περιμένω να δω φως αληθινό με την CM10...για να την περάσω για να το πουλήσω :p

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

έρχομαι από backup αλλά τώρα το directory bind δε δουλευει..δηλαδή δείχνει τις εφαρμογές γκρι και λέει η εφαρμογη δεν είναι εγκατεστημένη...ενώ τα entrys ειναι ακόμα τα ίδια και δείχνει ότι δουλευουν...τι να κανω; Edited by D_Angelos

έρχομαι από backup αλλά τώρα το directory bind δε δουλευει..δηλαδή δείχνει τις εφαρμογές γκρι και λέει η εφαρμογη δεν είναι εγκατεστημένη...ενώ τα entrys ειναι ακόμα τα ίδια και δείχνει ότι δουλευουν...τι να κανω;

Πάτησες το γκρι εικονίδιο να γίνει πράσινο;

Πάτησες το γκρι εικονίδιο να γίνει πράσινο;

Πρασινο έιναι....

Και έχει γίνει η μεταφορά των δεδομένων και δούλευε μια χαρά...3 ακόμα φορές έχω κάνει restore και δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο πάλι,απλώς [ερίμενα 10 δεύτερα να φορτώσει και μετα όλες οι εφαρμογες δούλευαν...

Πρασινο έιναι....

Και έχει γίνει η μεταφορά των δεδομένων και δούλευε μια χαρά...3 ακόμα φορές έχω κάνει restore και δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο πάλι,απλώς [ερίμενα 10 δεύτερα να φορτώσει και μετα όλες οι εφαρμογες δούλευαν...

Πήγαινε στην εσωτερική SD σου,και μετέφερε το backup του directory bind(.dsf),σε έναν άλλο φάκελο. Απεγκατέστησε το Directory Bind και ξανά install. Μετέφερε το backup του Directory Bind πίσω στην εσωτερική SD σου και κάνε restore μέσω του Directory Bind.(φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο,κάτω δεξιά)

Εάν τα entrys που έχεις κάνει,είναι για games data,μη φοβηθείς να κάνεις install από πάνω την εφαρμογή σου(game),χωρίς απεγκατάσταση.Τα datas θα παραμείνουν όπως έχουν. (Τα save χάνονται,πιθανόν.)

Edited by NickTSPre

Πήγαινε στην εσωτερική SD σου,και μετέφερε το backup του directory bind(.dsf),σε έναν άλλο φάκελο. Απεγκατέστησε το Directory Bind και ξανά install. Μετέφερε το backup του Directory Bind πίσω στην εσωτερική SD σου και κάνε restore μέσω του Directory Bind.(φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο,κάτω δεξιά)

Εάν τα entrys που έχεις κάνει,είναι για games data,μη φοβηθείς να κάνεις install από πάνω την εφαρμογή σου(game),χωρίς απεγκατάσταση.Τα datas θα παραμείνουν όπως έχουν. (Τα save χάνονται,πιθανόν.)

Το μόνο που βρίσκω είναι directorybind_conf.csv

Καταρχάς το ραδιοφωνο δε δουλεύει(spirit fm), μου λέει ένα πρόβλημα με κάτι σύμβολα και έχει τη λέξη fm μέσα...

Βαλε στις ρυθμισεις ... Method -> Auto/CyanogenMod ή CyanogenMod 7 και λογικα θα παιξει

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ναι αυτό.. Βλακεία μου... :O

Το έκανα αλλά τίποτα...και ξεκίνησα να κάνω πάλι από την αρχή τις εγκαταστάσεις και γέμισε η εσωτερική μνήμη και δε με αφήνει να κάνω άλλες γιατί το data αποθηκεύεται στην εσωτερική και όχι στην εξωτερική όπως του έχω βάλει...:mad:

Το έχεις κάνει root;

Οχι και αν και δεν ειμαι ασχετος απο τα κινητα στο θεμα του root δεν το εχω ψαξει και ειμαι ασχετος.... καμοια βοηθεια??

Οχι και αν και δεν ειμαι ασχετος απο τα κινητα στο θεμα του root δεν το εχω ψαξει και ειμαι ασχετος.... καμοια βοηθεια??

Πρέπει να πάρεις τα πράγματα απο την αρχή για να μην κάνεις καμιά πατάτα...!!!

Ορολογία

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Οδηγοί για νέους χρήστες του Optimus 2X

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ούτε έτσι παίζει..

Μπορει να μην δουλευει λογω CM10 ... αν το χει καποιος αλλος και παιζει ας πει την ρυθμιση που θελει

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Guys μπορείτε να μ πείτε όσοι βάλανε το cm10 την εμπειρία σας και γενικά τον το πως τα πάει το κινητό σε σχέση με την cm7 του temasek?

Λειτουργούν κάμερα ραδιόφωνο και βίντεο?

Πέρασα και εγώ την σημερινή.

Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το wifi. Δηλαδή εκεί που με την CM7.2 είχε ισχύ σήματος 2-3 γραμμές τώρα με την CM10 παλεύει να συνδεθεί και το πολύ να πιάσει 1 γραμμή (μετά από λίγο πάλι αποσυνδέεται).

Έχει κανείς το ίδιο θέμα?

Guys μπορείτε να μ πείτε όσοι βάλανε το cm10 την εμπειρία σας και γενικά τον το πως τα πάει το κινητό σε σχέση με την cm7 του temasek?

Πολύ καλύτερα εκτός του ότι δεν έχω ραδιοφωνο (δεν το δοκίμασα ακόμα κιόλας αλλά τέσπα :P)

BB218 / RIL - CM10 rom

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Ερώτηση, μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 07112012 έχει κανείς πρόβλημα με τον λογαριασμό google?

Εμένα τον έχασε και δεν με αφήνει να τον προσθέσω!!

Δεν έχει καν το google account?

Περίεργο

Update:

Ξαναπέρασα τα gapps και μετά μπόρεσα να προσθέσω τον λογαριασμό. Τώρα είναι οκ

Το τηλέφωνο σε σχέση με την NovaHD που είχα παλιότερα πετάει!

Update 2:

Με την τελευταία έκδοση (7/11/2012) ξαναάρχισαν τα προβλήματα με τις κλήσεις, εγω τους ακουω καλά αλλά οι άλλοι ακουν μόνο θόρυβο

Edited by pstam

Πέρασα την 20121107 με full wipe και γίνεται της π****...

Το άφησα το βράδυ να κατεβάζει ένα πακέτο δεδομένων και όταν ξύπνησα το πρωί ήταν σβηστή η συσκευή και δεν άνοιγε.Λέω,λογικά,τελείωσε από μπαταρία.Το βάζω στη φόρτιση,και αυτό με τα χίλια ζόρια,καθ'ότι έβγαλα τη μπαταρία 2-3 φορές μέχρι να "νιώσει"..όταν άνοιξε έδειχνε 999% στη μπαταρία(το προσπερνάμε,παλιό θεματάκι αυτό)αλλά όταν επανήλθε στο κανονικό έλεγε 99%!!! :wacko:

Το τραβάω από τη φόρτιση και μου λέει 0% σε κανα λεπτό και σβήνει. Το ξαναβάζω στη φόρτιση και έλεγε 72%.. Τι γίνεται πια? Είχε κανείς παρόμοιο θέμα; Πρώτη φορά μου το εμφανίζει αυτό...

Edited by NickTSPre

Ραδιόφωνο δε μου δούλευε και έχει πρόβλημα μερικές φορές όταν πάω να το κλείσω δονείται συνεχώς και δε κλείνει...

Το άφησα το βράδυ να κατεβάζει ένα πακέτο δεδομένων και όταν ξύπνησα το πρωί ήταν σβηστή η συσκευή και δεν άνοιγε.Λέω,λογικά,τελείωσε από μπαταρία.Το βάζω στη φόρτιση,και αυτό με τα χίλια ζόρια,καθ'ότι έβγαλα τη μπαταρία 2-3 φορές μέχρι να "νιώσει"..όταν άνοιξε έδειχνε 999% στη μπαταρία(το προσπερνάμε,παλιό θεματάκι αυτό)αλλά όταν επανήλθε στο κανονικό έλεγε 99%!!! :wacko:

Το τραβάω από τη φόρτιση και μου λέει 0% σε κανα λεπτό και σβήνει. Το ξαναβάζω στη φόρτιση και έλεγε 72%.. Τι γίνεται πια? Είχε κανείς παρόμοιο θέμα; Πρώτη φορά μου το εμφανίζει αυτό...

Εχει ένα θέμα με την απεικόνιση της μπαταρίας. Αν το αφήσεις να κάνει 2-3 κύκλους φόρτισης εκφόρτισης θα συνέλθει

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

μια απο τα ιδια με την 05 ομως.

XPERIA Z1

Ολοι εχετε προβλημα με κλησεις;;Ανεξαρτητος BB?

Εγω αναγκαστικα και εβαλα παλι cm7 γιατι ειχα βαρεθει να κανω rr για να με ακουν στις κλησεις..

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)