NickTSPre Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Κατεβάζετε es file manager δίνεται πρόσβαση superuser,αρχικη τοποθεσία (/) και στο storage είναι και οι δυο κάρτες σας..Δουλεύει 100% Μπράβο ρε μεγάλεεεεεεεεεε!!! Σ'ευχαριστώ πολύ ρε μαγκίτη! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έκανα μακακία, έσβησα από την κεντρική οθόνη κάτω το κουμπί για τις κλίσεις και δεν βρίσκω να το βάλω πάλι! Για δώστε τα φώτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έκανα μακακία, έσβησα από την κεντρική οθόνη κάτω το κουμπί για τις κλίσεις και δεν βρίσκω να το βάλω πάλι! Για δώστε τα φώτα σας! Το σέρνεις από το menu! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το σέρνεις από το menu! ;) Δεν υπάρχει στο μενού για αυτό έχω θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δεν υπάρχει στο μενού για αυτό έχω θέμα! http://mirror.liesgood.com/ Κατέβασε τα gapps,flashαρέ τα και θα στο έχει πάλι στο menu. Να σε ρωτήσω. Μήπως έβαλες τις εφαρμογές JusTunBean? Γτ εγώ όταν τις πέρασα έφυγαν οι βασικές από το σύστημά μου... Γι'αυτό σε ρωτάω,μήπως είχες το ίδιο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δεν υπάρχει στο μενού για αυτό έχω θέμα! Ψάξε καλυτερα.. Στο cyanogen updates που έχει στις ρυθμίσεις παίζει;Δηλαδή άμα βγει καινούργιο built να το περάσω από εκεί χωρίς wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 http://mirror.liesgood.com/ Κατέβασε τα gapps,flashαρέ τα και θα στο έχει πάλι στο menu. Να σε ρωτήσω. Μήπως έβαλες τις εφαρμογές JusTunBean? Γτ εγώ όταν τις πέρασα έφυγαν οι βασικές από το σύστημά μου... Γι'αυτό σε ρωτάω,μήπως είχες το ίδιο θέμα... Ναι αυτές έβαλα μαζί με την σημερινή έκδοση! Θα δοκιμάσω με τα gapps τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Πέρασα το gapps και πάλι τίποτα. Ενώ μέσα από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές->όλες το βρίσκω το Τηλέφωνο. Στο menu δεν υπάρχει και δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να το φέρω πάλι στην αρχική σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Πέρασα το gapps και πάλι τίποτα. Ενώ μέσα από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές->όλες το βρίσκω το Τηλέφωνο. Στο menu δεν υπάρχει και δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να το φέρω πάλι στην αρχική σελίδα. Με τα JT apps και εγώ θα ήθελα κάποιες απαντήσεις από κάποιον πιο γνώστη... Όταν τις εγκαθιστούσα,εξαφανιζόταν όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές από το μενού,και στην αρχική οθόνη όταν πατούσα το εικονίδιο για τις κλήσεις ή για τα μηνύματα μου έβγαζε pop-up "Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Τι είναι το jt apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Τι είναι το jt apps? JusTusBean Gapps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Φίλε μήπως σου είναι εύκολο να μου πεταξεις ένα λινκ και να μου πεις πως το κάνω γιατί δεν το έχω ξανακάνει ποτε? Το updater του cm10 το έχει δοκιμάσει κάνεις? Δες 5 ποστς πανω απο το ποστ σου φιλε,δινω λινκ. Οσοι βαλατε τα jt gapps,διαβασατε το σχετικο thread στο xda?κανατε full wipe? Edited November 1, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πάλι είχα θέμα με το μικρόφωνο το πρωί..Ελπίζω να το φτιαξουν στο επόμενό built..αλλιώς θα δοκιμάσω bb ril από su660.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Δες 5 ποστς πανω απο το ποστ σου φιλε,δινω λινκ. Οσοι βαλατε τα jt gapps,διαβασατε το σχετικο thread στο xda?κανατε full wipe? Σε ευχαριστώ το είδα το ποστ άλλα λέω και εγώ να περιμένω μπας και φτιάξει με επομένη nightly. Ναι είχα κάνει full wipe κανονικά. Να ρωτήσω κάτι. Άμα θέλω άπλα να περάσω την νέα nightly χωρίς να ξαναπερναω προγράμματα, μπορώ άπλα να κάνω μόνο install zip ή δεν γίνεται χωρίς wipe. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σε ευχαριστώ το είδα το ποστ άλλα λέω και εγώ να περιμένω μπας και φτιάξει με επομένη nightly. Ναι είχα κάνει full wipe κανονικά. Να ρωτήσω κάτι. Άμα θέλω άπλα να περάσω την νέα nightly χωρίς να ξαναπερναω προγράμματα, μπορώ άπλα να κάνω μόνο install zip ή δεν γίνεται χωρίς wipe. Ευχαριστώ. Η περνας απλα το zip ή ακομα πιο απλα απο το CM Updater που εχει η ROM :) Βεβαια συνηθως ειναι καλο να κανεις full wipe για να εξαληψεις την πιθανοτητα προβληματων, αλλα συνηθως δεν υπαρχει καποιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Η περνας απλα το zip ή ακομα πιο απλα απο το CM Updater που εχει η ROM :) Βεβαια συνηθως ειναι καλο να κανεις full wipe για να εξαληψεις την πιθανοτητα προβληματων, αλλα συνηθως δεν υπαρχει καποιο θεμα. Οκ ευχαριστω. Τον δοκιμασα τον updater αλλα δεν εκανε τιποτα. Εκανε restart και μου εβγαλε το ρομποτακι του αντροιντ και διπλα ενα τριγωνο που μεσα ειχε ενα 8αυματικο. Εβγαλα την μπαταρια αλλιως 8α ειχε μεινει εκει για παντα. Ισως πρεπει να κανω update το recovery. Εσυ ετσι αναβαθμισες δηλαδη και δεν σου εχασε τιποτα απο προγραμματα και ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Οκ ευχαριστω. Τον δοκιμασα τον updater αλλα δεν εκανε τιποτα. Εκανε restart και μου εβγαλε το ρομποτακι του αντροιντ και διπλα ενα τριγωνο που μεσα ειχε ενα 8αυματικο. Εβγαλα την μπαταρια αλλιως 8α ειχε μεινει εκει για παντα. Ισως πρεπει να κανω update το recovery. Εσυ ετσι αναβαθμισες δηλαδη και δεν σου εχασε τιποτα απο προγραμματα και ρυθμισεις? Και σε αυτο το κινητο και σε προηγουμενα που ειχα CM roms παντα περναγα την μια πανω απο την αλλη χωρις το παραμικρο προβλημα. Ενιοτε εκανα wipe cache/ dalvik cache μονο. CWM εχω την 5.0.0.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πάλι είχα θέμα με το μικρόφωνο το πρωί..Ελπίζω να το φτιαξουν στο επόμενό built..αλλιώς θα δοκιμάσω bb ril από su660.. Περασα πριν λιγο το 218BB και μικροφωνο, κλησεις κλπ δουλευουν ρολοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Περασα πριν λιγο το 218BB και μικροφωνο, κλησεις κλπ δουλευουν ρολοι! Και εγω οταν περασα την 2η built μια χαρα δουλευαν..Για δοκιμασε το για 1-2 μερες και πες μου αμα ειναι να βαλω και εγω 218bb.Ril πειραξες? Edited November 1, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Και εγω οταν περασα την 2η built μια χαρα δουλευαν..Για δοκιμασε το για 1-2 μερες και πες μου αμα ειναι να βαλω και εγω 218bb.Ril πειραξες? Με το 2ο build μου πεταγε ωρες-ωρες μηνυμα "Sim inserted, please restart", παταγα back και ολα οκ, αλλα δεν ειχα προλαβει να δοκιμασω κλησεις. Ειχα 735ΒΒ, τωρα μονο το BB αλλαξα, RIL αφησα αυτο που εχει η ROM. Επισης σε καθαρο install της 31-10 ειχε το θεμα με το Power Button Και την δονηση, οταν εκανα restore to /data απο την 30-10 (μαζι με οτι ειχα) το προβλημα εξαφανιζολ! Για το θεμα με την ωρα, προς το παρον το εχω βαλει σε ωρα Αγγλιας και ειναι comple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Δεν μπορώ να δω βιντεάκια sto youtube εδω κ λιγες μέρες, ενώ μέχρι πρότινος άνοιγαν όλα χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος πώς διορθώνεται; Είναι θέμα cookies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Δεν μπορώ να δω βιντεάκια sto youtube εδω κ λιγες μέρες, ενώ μέχρι πρότινος άνοιγαν όλα χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος πώς διορθώνεται; Είναι θέμα cookies? Με την εφαρμογη ή απο τον browser ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Με την εφαρμογη ή απο τον browser ? από τον browser, μέσω του οποίου έβλεπα κ μέχρι χτες...έβλεπα π.χ κάποιο link στο f/b το παυούσα κι έβλεπα κανονικά το κλιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Υπάρχει κάποιο θεματάκι με την ταχύτητα λήψης στη CM10? Ότι και να προσπάθησα να κατεβάσω απ'το google store αλλά και με το download manager του chrome είναι κάπως αργή η ταχύτητα λήψης...σαν να έχει ένα όριο.. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εμενα ξαφνικα χανει τον ηχο στις κλησεις οποτε εκανα restore την cm 7.2 μου και θα ξαναπερασω την cm 10 οταν γινει stable. Το μελλον παντως ειναι πολλα υποσχομενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts