The Ace Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Που το βλεπψ αυτο φιλε; Στις Ρυθμίσεις, είτε στο Γλώσσα, είτε στο Προσβασιμότητα. Δες αν έχεις βάλει και το Accessibility Settings, όπου ορίζεις και γλώσσες ανάγνωσης Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Εχει βαλει κανεις την νεα MIUI απο gingerbread? Σκεφτομαι να την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Εχει βαλει κανεις την νεα MIUI απο gingerbread? Σκεφτομαι να την περασω. Αυτη εχω τωρα. Πολη καλη αν και σίγουρα οχι η πιο γρηγορη που κυκλοφορει. Συνολικα παντως την προτιμω απο τη στοκ. Δεν εχει ραδιο εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Αυτη εχω τωρα. Πολη καλη αν και σίγουρα οχι η πιο γρηγορη που κυκλοφορει. Συνολικα παντως την προτιμω απο τη στοκ. Δεν εχει ραδιο εννοειται. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ευτυχως μου ειπες οτι δεν εχει ραδιο γιατι σκεφτομουν να την περασω. Ασε μενω με την CM 7.2 καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδιά καλησπέρα σας άλλη μια φορά.εχω αρκετές απορίες αν και εχω διαβάσει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν όλο το φόρουμ(παραμένω άσχετος).θα ήθελα αρχικά να ρωτήσω το εξής:αν κάνω ροοτ μπορώ να κάνω freeze οποία εφαρμογή δεν μου αρέσει και τρώει μνήμη;υπάρχει custom Rom που να μην έχει αρνητικά σε σχέση με κάμερα βίντεο κτλ;θα μπορώ να εχω το HTC IME;σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Για το freeze που λες δες το SystemCleanUp ή Titanium Backup Pro .... Θες το HTC IME στο 2x ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Σαν πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το HTC IME,έκανα μόλις ροοτ έβαλα απλά το auto killer και το κινητό φαίνεται σαν να ξεμπουκοσε,το titanium το κατεβασα αλλά την απλή έκδοση,χρειάζομαι micro SD card για backup,custom Rom?μπορώ να κάνω απεγκατασταση google+Google maps;ποια ακόμα από τα στοκ μπορώ να βγάλω;, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Σαν πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το HTC IME,έκανα μόλις ροοτ έβαλα απλά το auto killer και το κινητό φαίνεται σαν να ξεμπουκοσε,το titanium το κατεβασα αλλά την απλή έκδοση,χρειάζομαι micro SD card για backup,custom Rom?μπορώ να κάνω απεγκατασταση google+Google maps;ποια ακόμα από τα στοκ μπορώ να βγάλω;, To HTC IME το χρησιμοποιουσα και εγω με το που αγορασα το κινητο γιατι δεν μου αρεσε το default της LG. Δεν χρειαζεται ροοτ για να το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 μπορώ να κάνω απεγκατασταση google+Google maps;ποια ακόμα από τα στοκ μπορώ να βγάλω;, μπορεις να αφαιρεσεις το gmaps , google+ street view , car home (επειδη δεν τα χρησιμοποιω βγαζω επισης voice , Text to Speech (TTS) διαφορα widgets και κινουμενες ταπετσαριες) Αναλογως το προγραμμα γιατι δεν τα βλεπουν ολα τα προγραμματα ολες τις εφαρμογες.Για αυτο το λογο κανω εκκαθαριση μεσω του rom toolbox lite επειδη εχει και την παραμικρη διεργασια να βγαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τα gmaps αμα τα κανω disable autorun με το SystemCleanUp ... οταν το χρειαστω και το ανοιξω θα τρεξει κανονικα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,για να βάλω customrom και για backup χρειάζομαι micro SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τα gmaps αμα τα κανω disable autorun με το SystemCleanUp ... οταν το χρειαστω και το ανοιξω θα τρεξει κανονικα ? Φιλε εκει μην φοβασαι , οτι προγραμμα εχει σε startup και βρισκεται στο συρταρι εφαρμογων απενεργοποιησε το αφοβα.Ειναι σαν να το κανεις στον υπολογιστη.Δε χαλαει τιποτα και ισα ισα που το κινητο μετα απο ρεσετ και ραμ θα εχει πιο πολυ και θα ειναι ετοιμο για χρηση πολυ πιο γρηγορα.Φαντασου να ειχε στον υπολογιστη σου σε startup το office , chrome , mediaplayer ....κλπ κλπ. Καλο θα του κανεις. Απλα θα τα ανοιγεις χειροκινητα , ΔΕΝ τα παγωνεις αν τα βγαλεις απο τη λιστα.100% ασφαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εχω cm 7.2 stable. Αμα θελησω να κανω ενα factory data reset θα εχω καποιο προβλημα? Θα πρεπει πχ να ξαναπερασω τα gapps ή θα περαστουνε απο μονα τους? Επισης αμα κανω φορματ και στην sd card μου πρεπει οπωσδηποτε να ξαναπερασω καποια αρχεια η οχι? Στο desire που ειχα παλια αυτο που εκανα ητανε να ξαναπερνουσα τον φακελο του clockworkmod. Αλλα σε factory data reset επειδη ειχα την Oxygen δεν φοβομουν μηπως δεν ειχε τα gapps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Στις Ρυθμίσεις, είτε στο Γλώσσα, είτε στο Προσβασιμότητα. Δες αν έχεις βάλει και το Accessibility Settings, όπου ορίζεις και γλώσσες ανάγνωσης Δεν εχω πουθενα κατι τετοιο επιλεγμενο...Περιεργο... Οσο για το su660 δεν εχει βγει ακομα η final ics,μονο leaks,περιμενουμε να βγει για να δωσει τον κωδικα και να παρουμε επιτελους την cm10 με ha.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Φιλε εκει μην φοβασαι , οτι προγραμμα εχει σε startup και βρισκεται στο συρταρι εφαρμογων απενεργοποιησε το αφοβα.Ειναι σαν να το κανεις στον υπολογιστη.Δε χαλαει τιποτα και ισα ισα που το κινητο μετα απο ρεσετ και ραμ θα εχει πιο πολυ και θα ειναι ετοιμο για χρηση πολυ πιο γρηγορα.Φαντασου να ειχε στον υπολογιστη σου σε startup το office , chrome , mediaplayer ....κλπ κλπ. Καλο θα του κανεις. Απλα θα τα ανοιγεις χειροκινητα , ΔΕΝ τα παγωνεις αν τα βγαλεις απο τη λιστα.100% ασφαλες. Οτι εβλεπα στην διαχειρηση εφαρμογων να τρωει πορους και δεν το χρειαζομουν το εκανα disable autorun .... To SystemCleanUp μου βγαζει το gmaps να τρεχει αυτοματα αλλα στην διαχειρηση δεν το βλεπω ... οποτε παιρνει ram ή οχι ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 αξιζει η gueste??σκεφτετε ενα φιλαρακι μου να την βαλει..χρειαζεται να βαλει και ril η ειναι ετοιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τι καλώδιο hdmi πρέπει να παρω για να το συνδεσω με τηλεεοραση? hdmi to micro hdmi? hdmi to mini hdmi? Ti? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 αξιζει η gueste??σκεφτετε ενα φιλαρακι μου να την βαλει..χρειαζεται να βαλει και ril η ειναι ετοιμη? Ειναι η καλυτερη,πολυ γρηγορη κ ριλ χρησιμοποεις αυτον που εχεις Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) δηλαδη την περναω και ειναι ετοιμη??ειναι με στοκ τωρα..βγαζει κανενα προβλημα?? Edited October 7, 2012 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να βγάλει είναι ασταθές σήμα σε 3g δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 θα το εχει κλειδωμενο σε gsm.βγαζει κανενα bsod?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 micro hdmi (type D) to hdmi (type A) Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τι καλώδιο hdmi πρέπει να παρω για να το συνδεσω με τηλεεοραση? hdmi to micro hdmi? hdmi to mini hdmi? Ti? micro hdmi (type D) to hdmi (type A) Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 δηλαδη την περναω και ειναι ετοιμη??ειναι με στοκ τωρα..βγαζει κανενα προβλημα?? Ναι,δες τους σχετικους οδηγους στο φορουμ ή την σελιδα της gueste στο xda Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να βγάλει είναι ασταθές σήμα σε 3g δίκτυο. Εμενα δεν εχει κανενα θεμα,κ μαλιστα με τον τελευταιο κερνελ,εχω κ σε περιοχες που δεν ειχα θα το εχει κλειδωμενο σε gsm.βγαζει κανενα bsod?? οπως ολες οι custom roms..αν κ αυτη σπανια αμα τα κανεις σωστα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 του βγαζει και τωρα bsod που ειναι με στοκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts