Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να ρωτησω εσεις που εχετε υπερχρονισει την συσκευη τι ρυθμισεις εχετε κανει; πχ στο guesteoc σε τι ταχυτητα να θεσω τους πυρηνες και απο ποτε και πανω να μπαινει ο δευτερος και σε τι χρονο; Μιλαω για τις ιδανικες οπου υπαρχει αποδοση αλλα και χαμηλη καταναλωση.

να ρωτησω εσεις που εχετε υπερχρονισει την συσκευη τι ρυθμισεις εχετε κανει; πχ στο guesteoc σε τι ταχυτητα να θεσω τους πυρηνες και απο ποτε και πανω να μπαινει ο δευτερος και σε τι χρονο; Μιλαω για τις ιδανικες οπου υπαρχει αποδοση αλλα και χαμηλη καταναλωση.

Δεν υπαρχουν "ιδανικες" φιλε,ο καθε ενας κανει αλλη χρηση,με αλλες εφαρμογες,αλλο παρασκηνιο,αλλα τηλεφωνηματα,αλλο 3g,wifi κτλ.Αρα κανε τις ρυθμισεις σου,δοκιμασε τι γινεται 1-2 μερες κ διορθωνεις..βλεποντας κ κανοντας δλδ.Δεν γινεται εγω που εχω 547 εφαρμογες κ 3g + data ολη μερα,να σου πω να βαλεις τις ιδιες στο δικο σου που πχ εχεις 70 εφαρμογες,χωρις sync,data,3g κτλ

Επισης η μπαταρια μου ειναι πολυ πιο ταλαιπωρημενη απο την δικη σου,αλλες οι αντοχες τις.Ακομα κ το oc αλλιως το δεχεται το καθε κινητο,με 1,4 στην nova πηγαινα σφαιρα,με temasek+gueste εχω bsod συνεχεια

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Κ συγγνωμη για το διπλο συνεχομενο ποστ,αλλα κατι επαθε το tapatalk κ δεν μου βγαζει edit.

Για τον φιλο πιο πανω που ρωταει για ics,ΦΥΣΙΚΑ κ δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ νεο-ευχαριστησε την lg για αυτο.Πιστεψε με οταν βγει θα παρει φωτια το φορουμ..

Για τον αλλο φιλο που εβαλε κερνελ κ αλλαξε ρομ κτλ,για να κρινεις μπαταρια,κανεις 3-4 πληρης φορτισεις,το στηνεις ιδιο,κ μετα απο 2-3 μερες βγαζεις συμπερασματα.Την ιδια μερα κ την ιδια στιγμη,δεν ειναι ασφαλη τα συμπερασματα,αλλα μαλλον πλασματικα.

Edited by batman_13

Γι αυτο ψάχνω εναγωνίως καποια antiglare μεμβράνη (κανονικη, οχι σαν αυτες απο το public που απλώς γράφουν "antiglare"). Οχι οτι περιμένω θαύματα, αλλα απο το τιποτα... Είναι η μονη φορα που παίρνω gadget που τα κάνει ολα τελεια, αλλα δεν το πολυδουλεύω γιατι (κυριολεκτικα) δεν μπορώ να το κοιτάω. :X

Ευχαριστώ οπως και να 'χει για την απάντηση.

Φιλε μου εγω το εχω στανταρ 55% φωτεινοτητα και ειναι μια χαρα ... κανενα προβλημα δεν εχω ... για δοκιμασε το να δεις ....

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Κ συγγνωμη για το διπλο συνεχομενο ποστ,αλλα κατι επαθε το tapatalk κ δεν μου βγαζει edit.

Για τον φιλο πιο πανω που ρωταει για ics,ΦΥΣΙΚΑ κ δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ νεο-ευχαριστησε την lg για αυτο.Πιστεψε με οταν βγει θα παρει φωτια το φορουμ..

Για τον αλλο φιλο που εβαλε κερνελ κ αλλαξε ρομ κτλ,για να κρινεις μπαταρια,κανεις 3-4 πληρης φορτισεις,το στηνεις ιδιο,κ μετα απο 2-3 μερες βγαζεις συμπερασματα.Την ιδια μερα κ την ιδια στιγμη,δεν ειναι ασφαλη τα συμπερασματα,αλλα μαλλον πλασματικα.

καταλαβαινω αυτο που λες φιλε αλλα πριν βαλω την 3,6 πιο πριν ειχσ δουλεψει την 7.2 και πιο πριν την στοκ και καμια απο ολες δρν την ευρωγε ετσι .Οπως και να εχει θα την καλιμπραρω οσο γινεται και συντομα θα δουμε τι λεει...

παιδες εγω το αφηνω και παιρνω το σ2 ,οχι θα παρακαλαω την lg για παγωτακι ,ενα πολυ καλο τηλεφωνο με specs που αντεχουν ανετα για 1 χρονο ακομα το εθαψαν

παιδιά λέω να επιστρέψω σε στοκ. Απλά φλασάρω από το xda την στοκ και ξεκινώ να κάνω αναβαθμίσεις κανονικά από την LG? χρειάζεται και unroot στο κινητό???

παιδιά λέω να επιστρέψω σε στοκ. Απλά φλασάρω από το xda την στοκ και ξεκινώ να κάνω αναβαθμίσεις κανονικά από την LG? χρειάζεται και unroot στο κινητό???

αμα περασεις με smartflash τη stock τοτε ειτε root εισαι ειτε εχεις κανει οτιδηποτε στο κινητο θα εξαφανιστει και θα εισαι σαν να βγηκε απο το εργοστασιο και να ανοιγει πρωτη φορα. Αν βαλεις παλαιοτερη εκδοση απο τη τελευταια απλα οπως ειπες ξεκινας τις αναβαθμισεις μεσω LG.

Βγηκε queste v3.7 με πολλες διορθωσεις συμφωνα με τον stefan..

Περιμένω το reupload που θα κάνει απόψε...

Είναι η καλύτερη rom που έχει βγάλει λέει... Θα τη δοκιμάσω σίγουρα

Edited by |)@|2kW|n9

Κοίτα. Με την 3.6 εκτός από το θέμα με το σήμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι απαλή και smooth σαν προδέρμ. Για να λέει ότι η 3.7 είναι καλύτερη με αναβαθμισμένο kernel κτλ, πάει να πει πως έχει κάνει καλή δουλειά. Αν διορθώθηκε και το signal bug θα είναι τέλεια, αν και νομίζω ότι είναι θέμα cyanogenmod..

Εγω εχω την v3.7 τωρα..Περιμενω το reupload να δοκιμασω και αυτη..Δεν ειδα καποια μεγαλη διαφορα.Εχει 32mb ramhack..

Εγω αν ειχε βιντεοκληση θα δοκιμαζα καποια custom ... γιατι δεν την υποστηριζουν ?

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εγω αν ειχε βιντεοκληση θα δοκιμαζα καποια custom ... γιατι δεν την υποστηριζουν ?

Δοκιμασε την μαγειρεμενη 20s τοτε..

Βγηκε και η v3.7 με τον καινουργιο κερνελ..

Δοκιμασε την μαγειρεμενη 20s τοτε..

Βγηκε και η v3.7 με τον καινουργιο κερνελ..

Με τον GO Launcher και παγωμα καποιων autorun απο εφαρμογες ... εχει βελτιωθει

Το μονο μου θεμα δλδ ειναι οτι ξεμενει απο ram μετα απο κανα 4 ημερο

Edited by kprse

Με τον GO Launcher και παγωμα καποιων autorun ... εχει βελτιωθει

Το μονο μου θεμα δλδ ειναι οτι ξεμενει απο ram μετα απο κανα 4 ημερο

Πως παγωνεις τα autorun;

Παιδιά η τελευταία 3.7 gueste2x νομίζω πως είναι η καλύτερη rom που είχα ποτέ. Θα περάσω και μερικές μέρες χρήσης και τα ξαναλέμε...

Πως παγωνεις τα autorun;

disable ουσιαστικα εχω κανει με την εφαρμογη SystemCleanup

Τι διαφορες εχει η custom 20s ?

(αν και η τελευταια για το δικο μου ειναι η r )

Παιδια προσπαθω να βρω μια stable εκδοση της miui για το κινητο και μου σπαει τα @@. Εχει κανεις να προτεινει κατι;

edit: ακυρο, εβγαλα ακρη.

Edited by true_cynop

H LG MOBILE στο Facebook έχει ψηφοφορία για το ποια τηλεφωνά πρέπει να αναβαθμιστούν, μπείτε και ψηφίστε http://www.facebook.com/questions/502357166442275/
:ninja:

H LG MOBILE στο Facebook έχει ψηφοφορία για το ποια τηλεφωνά πρέπει να αναβαθμιστούν, μπείτε και ψηφίστε http://www.facebook.com/questions/502357166442275/

Ωραιος!Μπειτε ολοι!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)