agekalp Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δεν ισχυει για ολα τα android...(το screeshot feature) jim κατι στραβωσε με την sd σου.Τσεκαρε την Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δεν ισχυει για ολα τα android...(το screeshot feature) jim κατι στραβωσε με την sd σου.Τσεκαρε την αγγελε ξερω οτι κατι ******* εγινε αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω για να το φτιαξω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παντως αν δε πειραξες κατι δε γινεται να αλλαξει καποια ρυθμιση.Δοκιμασε καποια αλλη sd για να σιγουρευτεις αν φταιει το κινητο ή η καρτα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 θα το κανω και αυτο αλλα αν φταίει η καρτα αφου την βλεπει το pc και τα αρχεια δουλευουν κανονικα τι να την κανω? βασικα καλυτερα να φταιει η καρτα απτο να φταειι το κινητο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τσεκαρε το για να περιορισουμε λιγο το προβλημα και μετα βλεπουμε. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδια σημερα ανακαλυψα κατι που ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εσας δεν θα το ξερετε. Πατοντας το power button και το home ταυτοχρονα βγαζει φωτογραφια την οθονη του κινητου. Φοβερο; Εγω παντως ενα χρονο που εχω android δεν το ηξερα. Αυτο ισχυει για ολα τα android phones και για το iphone. Παλιό το κόλπο...... :Dάργησες να το ανακαλύψεις.....!!! έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ.!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παλιό το κόλπο...... :Dάργησες να το ανακαλύψεις.....!!! έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ.!;) Ειδες αμα δεν διαβαζεις τα manual τι παθαινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Τσεκαρε το για να περιορισουμε λιγο το προβλημα και μετα βλεπουμε. την εκανα την αλλαγη αλλα παλι το ιδιο εκανε! τελικα εκατσα και το σκαλισα παλι το βρηκα κατι ειχα αλλαξει στις ρυθμισεις! και τελικα ολα οκ αγγελε εχω την cm7 full 224 εχει βγει κατι καλυτερο μετα απο αυτην?? Edited March 13, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ωραια. Για μενα δεν εχει βγει κατι καλυτερο.Απλα αν θες να εισαι updated μπορεις να flashαρεις την τελευταια cm7.Δε χρειαζεται να σβησεις τιποτα, απλα την περνας απο πανω.(κανε ενα nandroid backup πρωτα μηπως και δεν σε ικανοποιησει) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παντως εγω με τη Q που εχω μερικες μερες δε μπορω να συνδεθω στο wifi ενος σουβλατζιδικου που εμπαινα με την L... και χθες που πηγα σε μια καφετερια ειχε open wifi δε συνδεθηκε ποτε. Να ψαξω καμια ρυθμιση τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παντως εγω με τη Q που εχω μερικες μερες δε μπορω να συνδεθω στο wifi ενος σουβλατζιδικου που εμπαινα με την L... και χθες που πηγα σε μια καφετερια ειχε open wifi δε συνδεθηκε ποτε. Να ψαξω καμια ρυθμιση τιποτα; Μήπως έβαλαν κωδικό ? Μήπως ρύθμισαν gateway ? Με την αναβάθμιση χάνεις τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi πάντως.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Μήπως έβαλαν κωδικό ? Μήπως ρύθμισαν gateway ? Με την αναβάθμιση χάνεις τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi πάντως.... Αυτο το gateway δε ξερω τι ειναι, στο σπιτι μου παντως μια χαρα μπηκα στο ασυρματο χωρις να ξαναβαλω τους κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 gateway = ip του router απο οτι ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αυτο το gateway δε ξερω τι ειναι, στο σπιτι μου παντως μια χαρα μπηκα στο ασυρματο χωρις να ξαναβαλω τους κωδικους. Μπες στα δίκτυα, κατήργησε αυτό που έχεις αποθηκεύσει, και κάνε ξανά αναζήτηση επιτόπου...λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα... Ρώτα όμως αν έκαναν κάποια αλλαγή καλού-κακού.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ytses Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δυο ερωτησεις για οποιον ξερει 1) Μηπως με το νεο update υποστηριζει πλεον proxy ? 2) Ειχα κανει root με τον παλαιότερο τροπο χρησιμοποιώντας το ClockworkMod. Πως μπορώ να "επαναφερω" το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση δηλ χωρις ClockworkMod για να περασω το νεο update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ytses Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Προβλημα ... Ακολουθησα τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X, εγκαταστήθηκε κανονικα αλλα τωρα το "LG Mobile Support Tool" μου δειχνει κενο στο "Μοντελο". Τι εκανα λαθος ? υπαρχει καμια ιδεα απο τους εμπειρους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 @maklovinsam μεσω recovery το wipe data ειναι ευκολος και γρηγορος τροπος αν μιλας για τη rom.Για τις sd μεσω Pc @ytses 1)για proxy δεν εχω δοκιμασει ποτε. 2)Απο το δευτερο μηνυμα σου μαλλον βρηκες τροπο για να επιστρεψεις σε stock κατασταση. το οτι επεστρεψες σε stock δεν εχει καμια σχεση με το "LG Mobile Support Tool".Πριν που σου εδειχνε πιο μοντελο εχεις ποια rom ειχες?(και ποια εβαλες?) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ytses Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Το κακό ειναι οτι δεν θυμαμαι τι εβγαζε σαν μοντελο αλλα θυμαμαι οτι παρεπεμπε σε Vodafone ... :( Αρχικα πρεπει να ειχα την V10c και στην συνεχεια εκανα upgrade σε V20L Αναρωτιεμαι αν το firmware που εβαλα BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0 ειναι πραγματικα "εργοστασιακο" (σαν να ειχα αγορασει το τηλεφωνο) . Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω το τηλέφωνο οταν το αγορασα ειχε κατι προγραμματακια συμπεριλαμβανομενου ενος fsecure antivirus με το firmware αυτο δεν τα εχει. Δεν θα επρεπε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ναι θα επρεπε...! Γιατι δεν βαζεις κατευθειαν τη v20q? αν θες κατεβασε τη απο εδω(ειναι για εγκατασταση απο smartflash) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Πως clockαρετε στο 1,5??Με τι προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 πρεπει να εχεις τον καταλληλο κερνελ και ενα προγραμμα για overclocking πχ pimpmycpu setcpu κτλ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αμα απεγκαταστησω προγραμματα (car home , tweeter , fb ) θα εχω προβλημα με τα επομενα update ? Υ.Γ Με titanium απεγκαθιστανται , σωστα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Τι εννοεις προβλημα?Γενικα το κινητο δεν θα εχει προβλημα.Να κανεις update στις εφαρμογες εννοειται πως δε θα μπορεις να κανεις αφου δε θα υπαρχουν...!Αν εννοεις update της LG (ics κτλ) δε θα εχεις αλλα δε ξερω αν θα σου δημιουργησει προβλημα το root. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ytses Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ναι θα επρεπε...! Γιατι δεν βαζεις κατευθειαν τη v20q? αν θες κατεβασε τη απο εδω(ειναι για εγκατασταση απο smartflash) Σε ευχαριστώ πολύ ! , εβαλα αυτό που μου υπόδειξες και πρεπει να ειναι ΟΚ τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Σημερα εκανα κι εγω αναβαθμηση σε v20q. Η βιντεοκληση με το talk τα σπαει ειναι φοβερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts