Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, η V20Q θα είναι διαθέσιμη και για την Ελλάδα; Αν ναι, γνωρίζετε πότε θα μας την δώσουν;

Γιατί μερικά σχόλια που διάβασα,λένε πως είναι πολύ καλή...

εχω την 2.3.7 αυτη που αναρτησες απο πανω ειναι παλιοτερη? η πιο καινουργια και καλυτερη?η V20Q ειναι αλλη ετσι? και αφου εχω φλασαρει μια φορα αν θελω να αλλαξω ρομ τι κανω?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ρε παιδια ειμαι με την 2,3,4 και το GPS δεν λειτουργει...δεν κλειδωνει με τιποτα

Δοκιμασα καποια GPS fix που βρηκα εδω και στο γοογλη αλλα τιποτα...καμοια ιδεα SOS :wacko:

Εχω τραβηξει κανα δυο βιντεακια με το κινητο. Μεχρι εδω καλα, οταν ομως παω να τα δω απο τον stock viewer, μου λεει οτι ο συγκεκριμενος τυπος αρχειου δεν υποστιρηζετε :dizzy: Να κατεβασω κανενα αλλο player; Και κατι αλλο, στον astro file manager Δε μου δειχνει ολα τα βιντεακια που εχω στη μνημη :what:

@sokinsohim

Εισαι στη stock 2.3 προφανως.Ανοιξε το gps μετα κανε επανεκκινηση το κινητο και μη το ξανακλεισεις(το gps...) και υποτιθεται πως θα δουλευει σωστα.

@kponoss

Stock δεν εισαι?

Περιεργο αυτο...!Δοκιμασε να κατεβασεις καποιον αλλο, οχι σαν λυση αλλα μπας και καταλαβεις τι συμβαινει.Περασε τα και στο pc να τα τσεκαρεις.

Δεν εχεις παγωσει κανα video player...?

Τα βιντεακια που δε βλεπει σε ποια μνημη ειναι?Τα εχεις τραβηξει εσυ ή τα περασες απο το pc?

Τα βιντεακια τα χω τραβηξει απο το τηλεφωνο και αυτο ειναι το περιεργο του πραγματος δε τα εχω βαλει απο υπολογιστη, τα εχω στην εξωτερικη μνηνη, εχω τραβηξει ολα και ολα 5 βιντεο και δε μου δειχνει τα 2, Ισως να τρωει πακετο σιγα σιγα η microSd και να μη τα χει γραψει σωστα στη μνημη γιατι ωρες ωρες δε τη βλεπει και μου το γυρναει στην internalSd οταν παω να τραβηξω φωτο.

Υγ ναι Stock/root ειμαι.

Ρε παιδια ειμαι με την 2,3,4 και το GPS δεν λειτουργει...δεν κλειδωνει με τιποτα

Δοκιμασα καποια GPS fix που βρηκα εδω και στο γοογλη αλλα τιποτα...καμοια ιδεα SOS :wacko:

Οπως ολοι φιλαρακι....

στη 2.3.4 δε παιζει το GPS., για να δουλεψει, ανοιξε το απ το διακοπτη απενεργοποιησε το τηλεφωνο με ανοικτο το gps και ξαναενεργοποιησε το. Που θα παει θα ερθει η αναβαθμισει για να λυθει και αυτο

Παιζει να ειναι corrupted τα αρχεια αν παιχτηκε κατι κατα την εγγραφη τους στην sd.Πολυ πιθανο να ειναι θεμα sd οπως λες.Περασε τα στο pc να δεις αν παιζουν

Οπως ολοι φιλαρακι....

στη 2.3.4 δε παιζει το GPS., για να δουλεψει, ανοιξε το απ το διακοπτη απενεργοποιησε το τηλεφωνο με ανοικτο το gps και ξαναενεργοποιησε το. Που θα παει θα ερθει η αναβαθμισει για να λυθει και αυτο

Φιλε μου το δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα...εσεις ολοι σας εισαστε στην 2,3,4 ετσι?

Και δεν σας δουλευει το GPS? :confused:

Δηλαδη λυση δεν υπαρχει?

Οταν απενεργοποιησω το τηλεφωνο( εχοντας παντα ανοικτο το διακοπτη του gps) και το ξαναβαλω μπροστα tote βλεπει κανονικα δορυφορους

Εγω δεν εχω και δεν ειχα ποτε 2.3 stock οποτε δεν το εχω δει το προβλημα προσωπικα.Στη CM παντως το gps ειναι μια χαρα.Απο οτι λενε και στην v20q εχει λυθει το προβλημα.

Η εμμεση λυση του "ανοιγω gps-επανεκκινηση" θα επρεπε παντως να σου λειτουργει...!

Μπες στο lg update tool και θα δεις.....! και εμένα παραεισαγωγής ειναι και όλα ο.κ. μέσω I.M.E.I. αναγνωρίζει την συσκευή.

Μπες εδω http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXX και εκεί που έχει τα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ χτύπα το Ι.Μ.Ε.Ι.

Σε 'μένα λέει ότι μπορώ να περάσω την V20M αλλά εγώ έχω περασμένη την V20Lμε smartflash γιατί βαριόμουνα να περιμένω να έρθει μέσω lg update tool η αναβάθμιση, με συνεπεία κάθε φορά που μπαίνω τώρα στο lg update tool να μου λέει ότι υπάρχει καινούργια αναβάθμιση για την συσκευή μου. Μια χαρά δουλεύει το εργαλείο ,με την V20L & δεν μπήκα στο κόπο να περάσω μέσω lg update tool την V20M.

http://s7.directupload.net/images/120302/lpzubxdw.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Aπο το titanium backup σου ηρθε η απορια??

Χοντρα χοντρα(οπως παντα :p):

Το busybox ειναι ενα πακετο που περιεχει καποιες εντολες-εργαλεια που χρειαζονται για διαφορες root διεργασιες.

Χρησιμοποιειται γενικα απο unix συστηματα(βλεπε linux,android κτλ)

Όταν είμαι σε 3g/2g με data enable πώς μπορώ να κάνω να λειτουργεί το update μόνο για τα emails μου και όχι για οτιδήποτε άλλο; Υπάρχει κάποιο app free ή paid ;
Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Όταν είμαι σε 3g/2g με data enable πώς μπορώ να κάνω να λειτουργεί το update μόνο για τα emails μου και όχι για οτιδήποτε άλλο; Υπάρχει κάποιο app free ή paid ;

Το μονο που σκέφτομαι είναι κάποιο app σαν firewall που μπλοκάρει όλα τα προγράμματα που δεν θές

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

καλησπερα. εχει το κιινητο μας USB host mode (usb on the go) ? αν οχι μπορουμε με καποιο τροπο να το ενεργοποιησουμε? δεν εχω ανταπτορα για να δοκιμασω :( Edited by nektaria

Το μονο που σκέφτομαι είναι κάποιο app σαν firewall που μπλοκάρει όλα τα προγράμματα που δεν θές

Σε ευχαριστώ!!!!! Εγκατέστησα το droidwall και είναι αυτό ακριβώς που ήθελα!!

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

παιδια καλησπερα!

εδω και πολυυυυ καιρο βρισκομαι σε αναζητηση κινητου ,και τελικα εχω καταληξει στα lg και πιο συγκεκριμενα στο 2x.

απο οσα εχω διαβασει φαινεται να ειναι γρηγορο και να τρεχει απροβλιματιστα οτιδηποτε θελει ο μεσος χρηστης.

ομως θα ηθελα να μου εξηγησετε : διαβασα πιο πριν για το φαινομενο screen bleeding κατι σαν υπερφωτισμος της οθονης απο την μια μονο μερια απ οτι καταλαβα.αυτο ειναι κατι που δεν διορθωνεται?επισης απ οτι καταλαβα το εχουν πολλα κινητα και θα με χαλαγε πολυυυ να μην αποδιδει η οθονη τα μεγιστα που μπορει .

νταξει δεν λεω εφοσον εχουμε να κανουμε με τεχνολογια προβληματα θα υπαρχουν ,αλλα η lg μια με το gps στο black μια με την οθονη στην 2χ μου μοιαζει να κανει προχειροδουλεια οσο αφορα το hardware...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)