Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Μια απο τα ιδια. Γυρισα στην V20L που ειχα...

Περίεργο. Εγώ που είμαι WIND δεν έχω χάσει κλήση μέχρι τώρα. Το τεστάρω κάθε πρωί και ενδιάμεσα αν έχει μείνει πάνω από 4 ώρες stand-by.

Θα ενημερώσω για ότι νεώτερο.

Sakarrkas1: Πώς γύρισες πίσω? Restore από CWM δεν επαναφέρει την baseband από όσο ξέρω. Έκανες smartflash πρώτα?

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα έχει το V20L και το 218 δεν καθόταν καθόλου καλά. Δοκίμασα το ίδιο ιταλικό RIL αλλά κι αυτό μου έκανε κόλπα. Τώρα δοκιμάζω ένα άλλο V20L το οποίο εδώ και κάποιες ώρες δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα.

To cm στην τα πάει καθόλου καλά με gingerbread baseband. Το έχει περί και ο developer της cm για το optimus.

Το καλύτερο μέχρι τώρα που έχω δοκιμάσει εγώ για ελλάδα είναι το BB της 10d 725 με το ανάλογο ril

Οπως ακριβώς λέει ο Orlox, κανένα gingerbread BB δεν δουλεύει σωστά με τις CM και τα παράγωγά της.

Δοκίμασε το BB που σου λέμε και με RIL (που αλλάζει εύκολα) δοκιμάζει τι θα σου κάτσει σωστά.

Πιστεύω ότι και το 218 (πασπαρτού) και το matching RIL (v10d) θα σου δουλέψουν όπως πρέπει. Εγώ κρατάω το 218 γιατί βαριέμαι να φλασάρω συνέχεια RIL όταν αλλάζω ROM (αν και μπορείς να το κάνεις να μην αλλάζει μέσα από το getRIL, προτιμώ να ξέρω στα σίγουρα τι έχω κάθε φορά).

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Περίεργο. Εγώ που είμαι WIND δεν έχω χάσει κλήση μέχρι τώρα. Το τεστάρω κάθε πρωί και ενδιάμεσα αν έχει μείνει πάνω από 4 ώρες stand-by.

Θα ενημερώσω για ότι νεώτερο.

Sakarrkas1: Πώς γύρισες πίσω? Restore από CWM δεν επαναφέρει την baseband από όσο ξέρω. Έκανες smartflash πρώτα?

Μεσω CWM Recovery και Restore.Ειχα κρατησει Backup την V20m.

Το GetRil τωρα ηθελε BusyBox για να λειτουργησει,το εγκατεστησα και μου εδειξε 0725 V20l(Italy) και Baseband 1035.21_20110725

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Οπως ακριβώς λέει ο Orlox, κανένα gingerbread BB δεν δουλεύει σωστά με τις CM και τα παράγωγά της.

Δοκίμασε το BB που σου λέμε και με RIL (που αλλάζει εύκολα) δοκιμάζει τι θα σου κάτσει σωστά.

Πιστεύω ότι και το 218 (πασπαρτού) και το matching RIL (v10d) θα σου δουλέψουν όπως πρέπει. Εγώ κρατάω το 218 γιατί βαριέμαι να φλασάρω συνέχεια RIL όταν αλλάζω ROM (αν και μπορείς να το κάνεις να μην αλλάζει μέσα από το getRIL, προτιμώ να ξέρω στα σίγουρα τι έχω κάθε φορά).

Περίεργο γιατί μέχρι στιγμής δουλεύει ρολόι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Περίεργο γιατί μέχρι στιγμής δουλεύει ρολόι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Είσαι σίγουρος οτι είναι GB το BB που έχεις; Το 725 έχει βγεί και σε froyo και σε GB.

Αλέξανδρος,

Μεσω CWM Recovery και Restore.Ειχα κρατησει Backup την V20m.

Το GetRil τωρα ηθελε BusyBox για να λειτουργησει,το εγκατεστησα και μου εδειξε 0725 V20l(Italy) και Baseband 1035.21_20110725

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η baseband που έχεις τώρα είναι μάλλον της V20L που είχες ρίξει με smartflash για να φορτώσεις την V20o.

Και εσυ spyko την baseband από την V20L δεν εχεις;

Σωστά, την βάλαμε γιατί η V20m BB δεν δούλευε με την V20o ROM

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η baseband που έχεις τώρα είναι μάλλον της V20L που είχες ρίξει με smartflash για να φορτώσεις την V20o.

Μαλλον,γιατι ετσι το ειχα κανει οπως λες.

Δεν ξερω,λεω να δοκιμασω σε Cyanogenmod,αλλα φοβαμαι μη τα μπερδεψω,ποια να περασω,ποια λειτουργει σωστα και σταθερα, αν λειτουργουν ολα η εχει bugs,τι γινεται με Rils!!

Ωχχ...μπελας!!

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Oops ναι, εισαι μεσ τη βδομαδα, ζητα αντικατασταση

Η υπογραφη εχει να κανει με τραγικα λαθη του παρελθοντος!

Οποτε ειμαι live strong και never turn back ;)

Η οποια δεν εχει καμια σχεση με αγορα συσκευης :lol:

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Μπορουμε να το περασουμε σε 2.3?το htc ime mod

Εαν εννοεις το "HTC IME Mod Keyboard"ναι.Το εχω εδω,κατεβασε το:http://www.mediafire.com/?8l4fcawumglfdwu

Στην συνεχεια ξεζιπαρεις το αρχειο zip που κατεβασες και βαζεις τα δυο αρχεια apk(HTC_IME_hi22.και Clicker_hi)στην εξωτερικη sd εαν εχεις και τα κανεις ενα-ενα εγκατασταση.

Το αρχειο htcimes settings βαλτο στην εσωτερικη sd,ειναι οι ρυθμισεις ετοιμες.Στην συνεχεια πας,γλωσσα & πληκτρολογιο,τσεκαρεις το HTC IME mod στο κουτακι και απο κατω πατας παλι στο HTC IME mod/Ρυθμισεις,πας στο import settings,πατας εκει και τις διαβαζει απο το "htcimes settings" αρχειο.

Edited by sakarkas1

Μαλλον,γιατι ετσι το ειχα κανει οπως λες.

Δεν ξερω,λεω να δοκιμασω σε Cyanogenmod,αλλα φοβαμαι μη τα μπερδεψω,ποια να περασω,ποια λειτουργει σωστα και σταθερα, αν λειτουργουν ολα η εχει bugs,τι γινεται με Rils!!

Ωχχ...μπελας!!

Είναι λίγο μπελάς να τη στήσεις την πρώτη φορά, αλλά στο τέλος θα είσαι πολύ ικανοποιημένος.

Αν περάσεις σε CM προτείνω τα kang του temasek.

Η διαδικασία είναι η εξής:

1) back-up (πάντα!)

2) φλασάρεις ένα BB από froyo (725 από v10d)

3) full wipe (ότι μπορεί να γίνει, factory restore, data, dalvik)

4) εγκαθιστάς τη cm rom και τα gapps (google apps)

* Αν μπλέξεις σε boot loop ή κολλήσει στην αρχική οθόνη, πιθανότατα να έχεις κάποιο πρόβλημα με το σύστημα αρχείων. Αντε ένα backtoext3 στη περίπτωση αυτή

5) enjoy.

** αν θές περνάς custom kernel.

Αυτά χοντρικά, υπάρχουν πολυ καλύτεροι οδηγοί ακόμα και εδώ.

Αλέξανδρος,

Είναι λίγο μπελάς να τη στήσεις την πρώτη φορά, αλλά στο τέλος θα είσαι πολύ ικανοποιημένος.

Αν περάσεις σε CM προτείνω τα kang του temasek.

Η διαδικασία είναι η εξής:

1) back-up (πάντα!)

2) φλασάρεις ένα BB από froyo (725 από v10d)

3) full wipe (ότι μπορεί να γίνει, factory restore, data, dalvik)

4) εγκαθιστάς τη cm rom και τα gapps (google apps)

* Αν μπλέξεις σε boot loop ή κολλήσει στην αρχική οθόνη, πιθανότατα να έχεις κάποιο πρόβλημα με το σύστημα αρχείων. Αντε ένα backtoext3 στη περίπτωση αυτή

5) enjoy.

** αν θές περνάς custom kernel.

Αυτά χοντρικά, υπάρχουν πολυ καλύτεροι οδηγοί ακόμα και εδώ.

Νασαι καλα Tsaglis...μαλλον θα πρεπει να ετοιμαστω και Ψυχολογικα!!

Γιαυτη τι λες?temasek's KANG build P204-35

Edited by sakarkas1

Νασαι καλα Tsaglis...μαλλον θα πρεπει να ετοιμαστω και Ψυχολογικα!!

Γιαυτη τι λες?temasek's KANG build P204-35

Αυτή "φοράω" :D παρέα με τον IronkrnL

Α μην ξεχάσω, για να μην ξαναστήνεις τις εφαρμογές από την αρχή μπορείς να τις κάνεις backup με το Titanium.

Αλλά οχι τις εφαρμογές συστήματος (μερικές δημιουργούν πρόβλημα) και όχι (με τίποτα) τις ρυθμίσεις συστήματος. Μπορεί να σου κρασάρει πολλά.

Επίσης κάποιες από τις εφαρμογές που έχουν κατεβάσει αρκετά MB αρχείων για να δουλέψουν (πχ πλοήγησης) θα χρειαστεί ή να τα ξανακατεβάσουν ή να τα μεταφέρεις χειροκίνητα. Αυτό γιατί αλλάζει ο τρόπος που ονομάζονται οι κάρτες εσωτερικής SD μνήμης και εξωτερικής.

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Να κανω μια απλοϊκη ερωτηση. Εχω rooted την επισημη ROM της LG, χωρις καποιες απο τις εφαρμογες συστηματος που ειχε αυτη αρχικα.

Για να περασω μια custom ROM, και να μην ξαναεγκαθιστω τις εφαρμογες που εχω κατεβασει και τις ρυθμισεις τους. η διαδικασια ειναι:

1) Κατεβαζω οποια ROM θελω.

2) Κανω backup τις User apps με το titanium.

3) Ανεξαρτητως ROM, ακολουθω τις οδηγιες στο stickie του agekalp και την εγκαθιστω.

4) Ξαναεγκαθιστω το titanium Και απλα κανω restore τις user apps.

(Προφανως στην custom rom εφαρμογες οπως το drive home δεν θα ειναι προεγκατεστημενες ετσι; )

Σωστα; Ή χανω καποιο βημα - καποιο δεν ισχυει;

Κατα δευτερον, εγω που θελω απλα μια γρηγορη - χωρις κολληματα ROM στην οποια να λειτουργει το ραδιοφωνο (...και οι κλησεις προφανως!), ασχετως της εμφανισης της, το ποιες εφαρμογες εχει προεγκατεστημενες ή αν μπορεις την πειραξεις πολυ, ποια θα προτεινατε να κατεβασω; Την τελευταια CM;

Thanks!

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Να κανω μια απλοϊκη ερωτηση. Εχω rooted την επισημη ROM της LG, χωρις καποιες απο τις εφαρμογες συστηματος που ειχε αυτη αρχικα.

Για να περασω μια custom ROM, και να μην ξαναεγκαθιστω τις εφαρμογες που εχω κατεβασει και τις ρυθμισεις τους. η διαδικασια ειναι:

3) Ανεξαρτητως ROM, ακολουθω τις οδηγιες στο stickie του agekalp και την εγκαθιστω.

(Προφανως στην custom rom εφαρμογες οπως το drive home δεν θα ειναι προεγκατεστημενες ετσι; )

Κατα δευτερον, εγω που θελω απλα μια γρηγορη - χωρις κολληματα ROM στην οποια να λειτουργει το ραδιοφωνο (...και οι κλησεις προφανως!), ασχετως της εμφανισης της, το ποιες εφαρμογες εχει προεγκατεστημενες ή αν μπορεις την πειραξεις πολυ, ποια θα προτεινατε να κατεβασω; Την τελευταια CM;

Thanks!

Ένα θα σου πω (γράψω), αρκετοί φίλοι ξαναγύρισαν στην V10L η V10M..!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Thanks!

Μέσες άκρες ναι. Βασικό είναι όταν αλλάζεις rom (ή οικογένεια rom) να κάνεις πλήρες wipe. Οπότε χάνονται ο εφαρμογές και πρέπει να τις κάνεις restore.

Η απόλυτα καλύτερη και πιο απροβλημάτιστη rom, στο δικό μου τηλέφωνο τουλάχιστον, είναι η CM (kangs). Δεν υπάρχει τίποτα που να με προβληματίζει σε καθημερινή ή εντατική χρήση. Το μοναδικό ελάττωμα είναι η ποιότητα του video σε χαμηλό φωτισμό, που κατεβάζει τα fps, τουλάχιστον στο 1080p.

Αλέξανδρος,

Μέσες άκρες ναι. Βασικό είναι όταν αλλάζεις rom (ή οικογένεια rom) να κάνεις πλήρες wipe. Οπότε χάνονται ο εφαρμογές και πρέπει να τις κάνεις restore.

Η απόλυτα καλύτερη και πιο απροβλημάτιστη rom, στο δικό μου τηλέφωνο τουλάχιστον, είναι η CM (kangs). Δεν υπάρχει τίποτα που να με προβληματίζει σε καθημερινή ή εντατική χρήση. Το μοναδικό ελάττωμα είναι η ποιότητα του video σε χαμηλό φωτισμό, που κατεβάζει τα fps, τουλάχιστον στο 1080p.

Χαιρετώ την παρέα του οπτιμους 2χ μετα από 1χρονο με το ρ500 πηρα το 2χ έχω κάποιες ερωτήσεις από τη συσκευασία λείπει το καλώδιο σύνδεσης με τβ είναι μίνι η Μίκρο χδμι,είναι σε 2.3.4 κερνελ 2.6.32.9 grj22 v20d είναι τα τελευταία στοιχεία?στην προβολή δεν μπορο να ρυθμίσω φωτεινότητα και λήξει χρονικού ορίου οθόνης γιατί.Στο ρ500 γινετε,το θινκ οφισε δεν υπαρχει στο 2χ ουτε και στον συμβ εφαρμ λτζι?

Χαιρετώ την παρέα του οπτιμους 2χ μετα από 1χρονο με το ρ500 πηρα το 2χ έχω κάποιες ερωτήσεις από τη συσκευασία λείπει το καλώδιο σύνδεσης με τβ είναι μίνι η Μίκρο χδμι,είναι σε 2.3.4 κερνελ 2.6.32.9 grj22 v20d είναι τα τελευταία στοιχεία?στην προβολή δεν μπορο να ρυθμίσω φωτεινότητα και λήξει χρονικού ορίου οθόνης γιατί.Στο ρ500 γινετε,το θινκ οφισε δεν υπαρχει στο 2χ ουτε και στον συμβ εφαρμ λτζι?

Καλοριζικο.Η συσκευη εχει Micro-HDMI to HDMI.Και μενα δεν ειχε γιατι ηταν παρεαεισαγωγης(Ολλανδικο).Αν ολα ειναι ενταξει και λειτουργει το κινητο ομαλα μη πειραζεις τιποτα απο Rom.Μηπως στις ρυθμισεις της φωτεινοτητας εχει τικαρισμενο την Αυτοματη Φωτεινοτητα?Αν ναι,γιαυτο δεν μπορεις.Εδω αν καταλαβα καλα ετσι οπως τα γραφεις και συγγνωμη,εχουμε το Pollaris Office.

Edited by sakarkas1

Ευχαριστώ.στην προβολή στο μενού έχει φωτεινότητα, αυτόματη περιστροφή οθόνης ,κινούμενα γραφικά ,λήξη χρονικού ορίου οθόνης και γραμματοσειρά ενδείξεων. Φωτεινότητα και λήξη χρονικού ορίου οθόνης είναι σβησμένα δεν μπορώ να τα πειράξω.την αυτόματη φωτεινότητα πουτην βρίσκω να την απενεργοποιήσω.

Ευχαριστώ.στην προβολή στο μενού έχει φωτεινότητα, αυτόματη περιστροφή οθόνης ,κινούμενα γραφικά ,λήξη χρονικού ορίου οθόνης και γραμματοσειρά ενδείξεων. Φωτεινότητα και λήξη χρονικού ορίου οθόνης είναι σβησμένα δεν μπορώ να τα πειράξω.την αυτόματη φωτεινότητα πουτην βρίσκω να την απενεργοποιήσω.

Πας Ρυθμισεις/Προβολη/Φωτεινοτητα και θα σου ανοιξει ενα μικρο παραθυρο που θα εχει την μπαρα φωτεινοτητας και απο πανω ενα κουτακι.Αν ειναι τικαρισμενο..ξετικαρε το.Οπωσδηποτε πρεπει να σου εχει κουτακι Αυτοματης φωτεινοτητας.

Edited by sakarkas1

παιδια εχω και εγω 2 μικρες ερωτησεις. πρωτον, στο optimus black που ειχα, μπορουσα να αλλαξω και τα 4 κουμπια που βρισκονται στο κατω μερος της οθονης, εδω, μπορει να γινει??

Δευτερον, μονο εγω εχω προβλημα με το ραδιοφωνο του κινητου και ειδικα την ενταση του?? οποτε δεχομαι κληση, μνμ κλπ, χαμηλωνει ο ηχος και δεν ξανανεβαινει!! πρεπει να το κλεισω και να το ανοιξω για να ξανακουσω κανονικα. καμια ιδεα??

παιδια εχω και εγω 2 μικρες ερωτησεις. πρωτον, στο optimus black που ειχα, μπορουσα να αλλαξω και τα 4 κουμπια που βρισκονται στο κατω μερος της οθονης, εδω, μπορει να γινει??

Δευτερον, μονο εγω εχω προβλημα με το ραδιοφωνο του κινητου και ειδικα την ενταση του?? οποτε δεχομαι κληση, μνμ κλπ, χαμηλωνει ο ηχος και δεν ξανανεβαινει!! πρεπει να το κλεισω και να το ανοιξω για να ξανακουσω κανονικα. καμια ιδεα??

Mε τον Lg Launcher δεν νομιζω,θα πρεπει να βαλεις καποιον αλλον Launcher απο Market και να δοκιμασεις οπως "GO Launcher","Launcher Pro","ADW.Launcher"ας επιβεβαιωσει καποιος,για το δευτερο δεν γνωριζω.

Edited by sakarkas1

Το τηλ είναι βοντα Γερμανίας με σιμ γουιντ δεν μπαίνει ιντερνέτ με 3τζι,αν καποιος γνοριζει πως διορθώνετε ας βοηθήσει.φανταζομε θαχει πρόβλημα και στα μμς.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)