true_cynop Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τελικα ρε γμτ, παλι νιλα εφαγα. Ξεκιναω την αναβαθμιση απο την V10a στην (θα υποθεσω) v10b και στο σημειο που λεει "Eκτελεση του προγραμματος LG Mobile phone software Upgrade" φτανει μεχρι το 4%, μου γραφει " Η εφαρμογη LG Mobile Phone Software Upgrade ειναι σε εξελιξη..." και κολλαει. Δεν συνεχιζει παραπερα για καν 3λεπτο και μετα μου λεει: Προβλημα επικοινωνιας μεταξυ κινητου τηλεφωνου και υπολογιστη Παρακαλω αποσυνδεστε το τηλεφωνο και αφαιρεστε την μπαταρια. Επανατοποθετηστε την μπαταρια, συνδεστε το καλωδιο ξανα και πατηστε το πληκτρο "επαναληψη" για να συνεχιστε την αναβαθμιση το κανω, και μετα παλι το ιδιο. Γμτ, και σημερα ειμαι επαρχια, και την τριτη πεταω για εξωτερικο. Καλα κρασια Παντως το κινητο φαινεται να λειτουργει κανονικα οταν το ανοιγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Υπάρχει κανένας που έχει κάνει αναβάθμιση με αυτό τον τρόπο; Όλοι όσοι έχω δει το κάνουν OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 μα εγω εκανα search για OTA και μου εβγαζε οτι δεν υπαρχει νεα εκδοση και για αυτο δοκιμασα το PC suite. Εν παση περιπτωσει, αφου το δοκιμασα αλλη 1 φορα [4-5 συνολικα] μου αλλαξε το μηνυμα στο τελος και μου ειπε το εξης: Προβλημα επικοινωνιας μεταξυ κινητου τηλεφωνου και υπολογιστη Για να δοκιμασετε ξανα, αποσυνδεστε το USB καλωδιο και την μπαταρια. Ενεργοποιηστε το τηλεφωνο και δοκιμαστε ξανα και ακολουθηστε τις οδηγιες. Σε περιπτωση που το προβλημα συνεχιστει επικοινωνηστε με το εξουσιοδοτημενο Service της LG Οποτε ξαναξεκινησα την διαδικασια εντελως απο την αρχη [εκλεισα το pc suite, ξανακατεβασα τα 200ΜΒ] και τελικα η διαδικασια ολοκληρωθηκε. Τελος καλο, ολα καλα. Ξερει κανεις τι βελτιωσαν απο την Α στην Β? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Ποιος είναι ο καλύτερος PLAYER ? Ποιον προτείνετε ? 1 ) Αυτός που έχει εγκατεστημένο μου κάνει κολλήματα στα 720p Mp4 αρχεία. Γιατί ? 2 ) Μου βγάζει κινεζικά τα .srt αρχεία υποτίτλων . Γιατί ? 3 ) .mkv θα μπορέσει να παίξει ? Edited April 16, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Η Αναβαθμηση εγινε κανονικα LGP990-V10b χωρις κανενα προβλημα.Αυτο που ειδα σαν διαφορα απο πριν ειναι οτι μου εμφανησε την επιλογη buckup εκτος και αν κανω λαθος.Τωρα αν καποιος αλλος ειδε καμια αλλη διαφορα απο πριν ας μας την πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ytses Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 http://dungeondefenders.com/androidmobile από εδώ εγώ το κατεβάζω τώρα:) 3g όταν πάνω λέει π.χ. H και δείχνει τα βελάκια πάνω κάτω..νομίζω g είναι gsm.. χεμ 3g ανοιγοκλείνοντάς το είναι μια λύση,εννοώ εναλλαγή 2g -3g όταν είναι να μπεις ιντερνετ..κουραστικό βέβαια:p και φόρτιζε με κλειστό κινητό από usb( κάνει μεγάλη διαφορά,!!) Μου βγάζει και εμένα το ίδιο μήνυμα λάθους σε όλα τα παιχνίδια του tegra zone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ytses Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ναι... βέβαια εγώ χρειάστηκε να περάσω και τους drivers που δίνονται πιο κάτω. Εγώ έκανα root και unroot ακλουθώντας την παραπάνω διαδικασία με SuperOneClick 1.8 και χωρίς να ακολουθήσω το βήμα (Select psneuter) δηλαδή: -Με εγκατεστημένους Drivers LG -Check εντοπισμός σφαλμάτων USB -Click το Root απο SuperOneClick Το ίδιο και για unroot. Πραγματικά ποιο εύκολο δεν γίνεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 καλημερα η εφαρμογη της μουσικης ειναι παντοτε ανοιχτη θελει καποιος να μου πει πως κλεινει? δοκιμασα task killer, killer app etc. αλλα δεν καταφερα κατι με το που ανοιγω το κινητο η εφαρμογη ξεκιναει Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ποιος είναι ο καλύτερος PLAYER ? Ποιον προτείνετε ? 1 ) Αυτός που έχει εγκατεστημένο μου κάνει κολλήματα στα 720p Mp4 αρχεία. Γιατί ? 2 ) Μου βγάζει κινεζικά τα .srt αρχεία υποτίτλων . Γιατί ? 3 ) .mkv θα μπορέσει να παίξει ? απο αυτους που εχω δοκιμασει δεν υπαρχει κανενας που να τα παιζει ολα..ολα ομως... διαβασε λιγες σελιδες πισω και θα καταλαβεις καλυτερα... οσο για τους κινεζικους υποτιτλους πρεπει να ειναι κωδικοποιημενοι σε μορφη UTF-8...ανοιξε λοιπον το αρχειο .srt με το σημειωματαριο και αποθηκευσε το μετα στην μορφη που εγραψα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδιά :help: πέρασα στην microsd μου αυτ'ο το dungeon defenders αφού το ξεζίπαρα.. από εδώ http://dungeondefenders.com/androidmobile τώρα από που το τρέχω μέσα στο τηλέφωνο? βοηθάτε να παίξω ο noobas:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδιά :help: πέρασα στην microsd μου αυτ'ο το dungeon defenders αφού το ξεζίπαρα.. από εδώ http://dungeondefenders.com/androidmobile τώρα από που το τρέχω μέσα στο τηλέφωνο? βοηθάτε να παίξω ο noobas:p με εναν file manager βρες την εφαρμογη και εγκατεστησε την...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 χμμ δεν είδα να έχει προεγκατεστημένο..από μάρκετ?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Μου βγάζει και εμένα το ίδιο μήνυμα λάθους σε όλα τα παιχνίδια του tegra zone. Καλημερα.Μα δεν πρόκειται να λειτουργησει το Tegra Zone τουλαχιστον ως το καλοκαίρι για την Ελλάδα για αυτο σας βγαζει σφαλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 χμμ δεν είδα να έχει προεγκατεστημένο..από μάρκετ?? τωρα παρατηρησα οτι στο λινκ που εδωσες αναφερει οτι πρεπει να εχεις εγκατεστημενη απο το μαρκετ την εκδοση v5.11 ή νεοτερη...αρα πρεπει να αγορασεις την εφαρμογη δεν ειναι free αν δεν κανω λαθος... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 τωρα παρατηρησα οτι στο λινκ που εδωσες αναφερει οτι πρεπει να εχεις εγκατεστημενη απο το μαρκετ την εκδοση v5.11 ή νεοτερη...αρα πρεπει να αγορασεις την εφαρμογη δεν ειναι free αν δεν κανω λαθος... το the first wave μαλλον δωρεάν είναι,αλλά μιας και v5.1.1 ή καν το παιχνίδι γενικά δεν τα βλέπω στο μαρκετ,μπλέχτηκα εντελώς τώρα:p θα το ψάξω κ επανέρχομαι. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Η Αναβαθμηση εγινε κανονικα LGP990-V10b χωρις κανενα προβλημα.Αυτο που ειδα σαν διαφορα απο πριν ειναι οτι μου εμφανησε την επιλογη buckup εκτος και αν κανω λαθος.Τωρα αν καποιος αλλος ειδε καμια αλλη διαφορα απο πριν ας μας την πει. Εγώ έχω V10a και μέσω συσκευής δεν βρίσκει αναβάθμιση... Ποιος είναι ο καλύτερος PLAYER ? Ποιον προτείνετε ? 1 ) Αυτός που έχει εγκατεστημένο μου κάνει κολλήματα στα 720p Mp4 αρχεία. Γιατί ? 2 ) Μου βγάζει κινεζικά τα .srt αρχεία υποτίτλων . Γιατί ? 3 ) .mkv θα μπορέσει να παίξει ? Μέχρι στιγμής δοκιμάζοντας Mobo, yx, Vplayer και Rock player, έχω δει οτι ο τελευταίος (Rock Player) παίζει και κάποια αρχεία που δεν τα παίζουν οι άλλοι. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 το the first wave μαλλον δωρεάν είναι,αλλά μιας και v5.1.1 ή καν το παιχνίδι γενικά δεν τα βλέπω στο μαρκετ,μπλέχτηκα εντελώς τώρα:p θα το ψάξω κ επανέρχομαι. Πηγα και εγω να το κατεβασω απο το link που ειχες ανεβασει αλλα μωλις πατουσα. install μου ελεγε οτι το παιχνιδι δεν υποστηριζεται απο το δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Καλημερα σε ολους. Ανεβασα το HowTos για το LG μας. Ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω οδηγο οποτε να ειστε επιεικεις... :p Περιμένω σχολια για διορθωσεις κτλ!! HowTos για LG Optimus 2X: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061&posted=1#post3593061 Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 HowTos για LG Optimus 2X: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061&posted=1#post3593061 Πολύ καλή προσπάθεια! Καλό θα είναι βέβαια να κρατήσουμε το συγκεκριμένο θέμα "καθαρό" από περιττά post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Εγώ έχω V10a και μέσω συσκευής δεν βρίσκει αναβάθμιση... Μέχρι στιγμής δοκιμάζοντας Mobo, yx, Vplayer και Rock player, έχω δει οτι ο τελευταίος (Rock Player) παίζει και κάποια αρχεία που δεν τα παίζουν οι άλλοι. Την αναβαθμηση πρεπει να την κανείς μεσω Lg suite σπο το pc σου πρεπει να συνδεσεις την συσκευη πανω στο pc και ανοιξεις την lg suite θα σου βγαλει οτι υπαρχει αναβαθμηση 203mb. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 HowTos για LG Optimus 2X: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061&posted=1#post3593061 Συγχαρητήρια, και ευχαριστίες, εκφράζομαι εδώ για να κρατήσουμε καθαρό το thread σου όπως ανέφερε ο Γιάννης.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Πολύ καλή προσπάθεια! Καλό θα είναι βέβαια να κρατήσουμε το συγκεκριμένο θέμα "καθαρό" από περιττά post. Σε ευχαριστω πολυ. Οντως καλυτερα η ερωτησεις-απαντησεις καλυτερα να γινονται εδω και οχι εκει... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 @agekalp σε ευχαριστουμε πολυ!!!!Μας εσωσες!!!:bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ευχαριστώ κ εγώ agekalp:p παιδιά έβαλα το android booster κ μέσα σε μια ώρα με ελάχιστη χρήση η μταταρία ελεύθερη πτώση από το 95 στο 71 κ πέφτει..:lol: τι εγινε??? ελάχιστη=κανονικά θα πεφτε στο 90.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Καλημερα σε ολους. Ανεβασα το HowTos για το LG μας. Ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω οδηγο οποτε να ειστε επιεικεις... :p Περιμένω σχολια για διορθωσεις κτλ!! HowTos για LG Optimus 2X: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061&posted=1#post3593061 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :thanks: ..... άντε εύχομαι να κάνεις το ίδιο με την εγκατάσταση του Suite για εμάς τους καμένους ;) απο αυτους που εχω δοκιμασει δεν υπαρχει κανενας που να τα παιζει ολα..ολα ομως... διαβασε λιγες σελιδες πισω και θα καταλαβεις καλυτερα... οσο για τους κινεζικους υποτιτλους πρεπει να ειναι κωδικοποιημενοι σε μορφη UTF-8...ανοιξε λοιπον το αρχειο .srt με το σημειωματαριο και αποθηκευσε το μετα στην μορφη που εγραψα ;) Διαβάζω και ποστάρω όπως βλέπεις αλλά δεν βρήκα κάτι . Αν μου ξέφυγε και το έχεις πρόχειρο plz post it :D Δοκίμασα διάφορους ... ο mvideoplayer παίζει ελληνικούς υποτίτλους από .srt Δοκίμασα .mp4 x264 αλλά σέρνεται . Μέχρι στιγμής δοκιμάζοντας Mobo, yx, Vplayer και Rock player, έχω δει οτι ο τελευταίος (Rock Player) παίζει και κάποια αρχεία που δεν τα παίζουν οι άλλοι. Τον δοκίμασα ανοίγει τα .mkv και τα .mp4 αλλά σέρνεται . Επίσης ενώ διαβάζει το αρχείο και το δείχνει στον explorer του το παίζει κινέζικα. Καμιά άλλη πρόταση ? Edited April 16, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts