Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Η κατάσταση με τη συγκεκριμένη συσκευή έχει αρχίσει και γίνεται αγχωτική (μιας και ενδιαφέρομαι για άμμεση αγορά). Απο τη μία, τα πολύ καλα τεχνικά χαρακτηριστικά του,

και το όμορφο design του. Απο την άλλη,τα τυχαία reboots,τα κολλήματα,η μικρή αυτονομία μπαταρίας. Επίσης βρήκα και αυτό:

http://android.modaco.com/content/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/336435/lg-screwed-up-bad-heres-why-your-ui-is-jerky/

Αντε να το δούμε και με τα μάτια μας επιτέλους μπας και βγάλουμε κανα συμπέρασμα. Θέλει πάντως προσοχη το 8έμα....

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καποια παιδια απο εδω μεσα παντως, την εχουν παρει "Δωρακι" απο την Lg, και δεν ειναι για την vodafone αυτες οι συσκευες, ειναι ανεξαρτητες. :rolleyes: (Δεν αναφερω συγκεκριμενα ονοματα η ατομα οποτε δεν παρεξυγουμαι)

Αυτο ομως δεν εξηγει γιατι η λιανικη εκδοση μιας συσκευης που εμφανιζεται 1+ μηνα μετα τα πρωτα reviews στερειται δυνατοτητων που υπηρχαν στα pre-release μοντελα! Ειδικα αμα λαβουμε υποψη το οτι η vodafone δεν αλλαξε καθολου το software του κινητου [υποτιθεται]. Δε βγαζει νοημα ολη η κατασταση. Εστειλα mail στην LG, αν και οταν απαντησουν θα ανεβασω την απαντηση

Και κατι αλλο: μηπως πρεπει να γινει ενα update στο review ωστε να αναφερεται οτι η εκδοση τoυ κινητου που διανεμει η vodafone δεν περιλαμβανει ελληνικο πληκτρολογιο;

Edited by true_cynop

Αυτο ομως δεν εξηγει γιατι η λιανικη εκδοση μιας συσκευης που εμφανιζεται 1+ μηνα μετα τα πρωτα reviews στερειται δυνατοτητων που υπηρχαν στα pre-release μοντελα! Ειδικα αμα λαβουμε υποψη το οτι η vodafone δεν αλλαξε καθολου το software του κινητου [υποτιθεται]. Δε βγαζει νοημα ολη η κατασταση. Εστειλα mail στην LG, αν και οταν απαντησουν θα ανεβασω την απαντηση

Και κατι αλλο: μηπως πρεπει να γινει ενα update στο review ωστε να αναφερεται οτι η εκδοση τoυ κινητου που διανεμει η vodafone δεν περιλαμβανει ελληνικο πληκτρολογιο;

Το αν αλλαξε κατι η vodafone αυτο δεν το ξερουμε, αλλα εγω πιστευω οτι θα εχει ξεχωριστες αναβαθμισεις απ οτι τα "Μαμα Lg" που θα κυκλοφορησουν μετα και θα δωθουν γενικα (και που εχουν και καποια παιδια απο εδω μεσα απο την lg) σε ολα τα υπολοιπα καταστηματα. Δεν ξερουμε ακομη τι παιζει. Καλο θα ειναι μολις το παρει ενα παιδι απο vodafone, να μας πει καποιες λεπτομερειες, να ξερουμε κι εμεις. ΕDIT : Aπ οτι ειδα το πηρε ο συμφορουμιτης, Pharmex. Αν μπορει, καλο θα ειναι να μας ενημερωσει αυριο για τα της συσκευης του που ειναι απο την vodafone, να ξερουμε κι εμεις. Edited by aby

Όντως έχει κανονικότατα Ελληνικό πληκτρολόγιο και στέλνει 160 χαρακτήρες sms. Τo πήρα από vodafone, οπότε μην φοβάστε για το θέμα του πληκτρολογίου

Και μια ερώτηση μιας και είναι το πρώτο μου android. Τι γίνετε με τις ρυθμίσεις APN. Απενεργοποίησα το mobile data μιας και δεν έχω στο συμβόλαιο μου κάποιο data plan αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω τα APN ώστε να λαμβάνω τα mms. Κάποιο link με ρυθμίσεις για android και cosmote;

Edited by miliospap

Όντως έχει κανονικότατα Ελληνικό πληκτρολόγιο και στέλνει 160 χαρακτήρες sms.

Και μια ερώτηση μιας και είναι το πρώτο μου android. Τι γίνετε με τις ρυθμίσεις APN. Απενεργοποίησα το mobile data μιας και δεν έχω στο συμβόλαιο μου κάποιο data plan αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω τα APN ώστε να λαμβάνω τα mms. Κάποιο link με ρυθμίσεις για android και cosmote;

Ειναι απο την vodafone αυτο που πηρες φιλε μου? Οχι απο καταστημα? Edit UPDATE : Παρε και τις ρυθμισεις για ολα τα δικτια φιλε μου. http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html Edited by aby

Από το τοπικό κατάστημα της vodafone στα Τρίκαλα. Ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις Edited by miliospap

Από το τοπικό κατάστημα της vodafone στα Τρίκαλα.
Οκ σ ευχαριστουμε φιλε μου. Και κατι αλλο αν μπορεις, εμφανιζει καποιο boot screen της vodafone οταν ανοιγεις την συσκευη? Εχει καλωδιο hdmi στη συσκευασια σου? Δοκιμασες να δεις αν εχει και καποιο update αναβαθμιση η Lg απο το Site της, η αν βγαζει αναβαθμιση vodafone και οχι της "Μαμα" Lg? Συγνωμη για ολες αυτες τις ερωτησεις, θα σου ημουν ευγνωμων οποτε μπορεις να μου τις απαντουσες :) Edited by aby

1.Όχι δεν εμφανίζεται κανένα boot screen της vodafone.

2. Ναι το καλώδιο hdmi υπάρχει στη συσκευασία (δεν το δοκίμασα ακόμα).

3. Το update θα το δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα του έχω βάλει να κατέβουν πόσες εφαρμογές και δεν θέλω να διακόψω ...

Επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω αύριο για το τελευταίο λοιπόν

1.Όχι δεν εμφανίζεται κανένα boot screen της vodafone.

2. Ναι το καλώδιο hdmi υπάρχει στη συσκευασία (δεν το δοκίμασα ακόμα).

3. Το update θα το δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα του έχω βάλει να κατέβουν πόσες εφαρμογές και δεν θέλω να διακόψω ...

Επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω αύριο για το τελευταίο λοιπόν

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου :)

Όντως έχει κανονικότατα Ελληνικό πληκτρολόγιο και στέλνει 160 χαρακτήρες sms. Τo πήρα από vodafone, οπότε μην φοβάστε για το θέμα του πληκτρολογίου

Φιλε αφου το πηρες και ειναι κομπλε ελληνικο μπορεις να δεις πανω στη συσκευασια αμα γραφει τιποτα ελληνικα,αν εχει κανα GR ή ELL σαν προθεμα στο IMEI και αν εχει ελληνικες οδηγιες ετσι ωστε και εμεις που θα το παρουμε απο αλλου να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ελληνικο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

καλημερα.παιδια καποιος που το αγορασε απο voda μπορει να μου πει τι sar γραφει στο βιβλιαρακι του.ευχαριστω πολυ.

• Administrators
Φιλε αφου το πηρες και ειναι κομπλε ελληνικο μπορεις να δεις πανω στη συσκευασια αμα γραφει τιποτα ελληνικα,αν εχει κανα GR ή ELL σαν προθεμα στο IMEI και αν εχει ελληνικες οδηγιες ετσι ωστε και εμεις που θα το παρουμε απο αλλου να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ελληνικο.

Πάνω στο κουτί έχει ένα αυτοκόλλητο της ελληνικής αντιπροσωπείας και εντός το βιβλίο των οδηγιών είναι στα ελληνικά/αγγλικά.

Modpic.gif

Καλορίζικο το κινητό στα παιδιά που το αγόρασαν . Μπορεί κάποιος να τραβήξει φωτογραφίες με την κάμερα του lg και να τις ανεβάσει στο internet για να τις δούμε ;
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

καλημερα.παιδια καποιος που το αγορασε απο voda μπορει να μου πει τι sar γραφει στο βιβλιαρακι του.ευχαριστω πολυ.

Αυτή η πληροφορία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για εμένα ....

Τι SAR έχει ......

Πάνω στο κουτί έχει ένα αυτοκόλλητο της ελληνικής αντιπροσωπείας και εντός το βιβλίο των οδηγιών είναι στα ελληνικά/αγγλικά.

Ευχαριστω φιλε.Ας πουμε λεει LG Electronics Greece;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Administrators
Ευχαριστω φιλε.Ας πουμε λεει LG Electronics Greece;

Είναι ένα λευκό μικρό αυτοκόλλητο στα πλάγια της συσκευής που αναγράφει

Εισαγωγέας:

LG Electronics Ελλάς, έχει τη διεύθυνση και από κάτω τα περιεχόμενα της συσκευής όλα στα ελληνικά.

Με μια πρόχειρη ματιά στο βιβλιαράκι δεν βρήκα το sar.

Modpic.gif

http://hx-custom-roms.com/

ερχεται κ ο μεγαλος μαστορας της καμερας, στην παρεα σας

Who's that guy? Για πείτε να μάθουμε και εμείς..!

Λοιπον, καποιες πληροφοριες γιατι σημερα ημουν κεντρο για καποιες δουλειες. Πρωτον. Περασα απο Vodafone στη στουρναρη, και ειχε το Dummy "Ψευτικο". Το πηρα στα χερια παιδια, καμια σχεση (για μενα), με τις φωτογραφιες που βλεπουμε που φενεται αρκετα ομορφο. Φενεται τεραστιο στο χερι σε σχεση με το Galaxy S που ειχα, επισεις ειναι ας μην ειναι τοσο χοντροειδες, και ομως λογω σχεδιασμου φενεται καπως χοντρο στο παχος με το ματι, και περισσοτερο χοντρο ειδικα με την αισθηση οταν το κρατας (σε σχεση με το Galaxy S). Επισεις αυτο το κατω μερος που εχει τα πληκτρα αφης, ειναι πραγματικα τεραστιο στο ματι. Δεν μπορω να καταλαβω το σχεδιασμο που εκανε η Lg ειδικα σε αυτο το κομματι, το κατω μερος. Απαραδεκτο για μενα. Δεν ξερω αλλα για τα δικα μου γουστα δεν ειναι καθολου ομορφο. Οταν παιρνουμε ενα κινητο παιζει ρολο και λιγο ο σχεδιασμος, οπως και να το κανουμε, και σ αυτο το κομματι (το ξαναλεω, για μενα) η Lg επραξε πολυ λαθος στον σχεδιασμο του. Παμε τωρα στο θεμα "διαθεσιμοτητας", που ενδιαφερει πολλους. Ρωταω λοιπον τον πωλητη στο καταστημα της Vodafone στη στουρναρη, (που ειναι και κεντρικο καταστημα στο κεντρο της αθηνας) και του λεω, "Ποτε θα ειναι διαθεσιμο?" Μου απανταει, "Δεν εχουμε καποια ενημερωση κυριε, αγνωστο. Και του λεω, "Μα ειναι δυνατον να μην ξερετε? Καποια ενημερωση, να ρωτησετε στα κεντρικα σας? Μου ηρθε email απο προχθες οτι ειναι διαθεσιμο. Πως ειναι δυνατον να μη ξερετε, και να μου λετε αγνωστο? Θυμωσε, και μου λεει "Κυριε σας απαντησα οτι ξερουμε, καλη σας μερα." Τα παιρνω κι εγω του λεω "Ειστε επιεικως απαραδεκτοι και φευγω. Ανεβαινω λιγο πιο πανω επισεις στη στουρναρη, και μπαινω στο πλαισιο και ρωταω. Ενδιαφερομαι για το Lg Optimus 2X, ξερετε ποτε θα ειναι διαθεσιμο? (ευτυχως η κοπελλα ηταν ευγενεστατη κι ας ηταν ασχετη επι του θεματος και αυτη) μου λεει, "μισο λεπτο επειδη δεν το ξερω, να δω στο κομπιουτερ στις κεντρικες αποθηκες του πλαισιο, αν το εχουμε παραλαβει". Μπαινει μεσα, κοιταει και βλεπουμε μαζι να υπαρχουν "80 κομματια διαθεσιμα" Μου λεει, "περαστε αυριο, σιγουρα ως αυριο αφου υπαρχει θα μας το εχουν φερει". (Εγω βεβαια σαν δυσπιστος, και λατρης της λεπτομερειας) ρωταω, "που ειναι ο διευθυντης του καταστηματος, να ρωτησω πιο σιγουρα για την διαθεσιμοτητα?" τον φωναζει, κατεβαινει και τον ρωταω, ποτε θα ειναι διαθεσιμο? Και τι μου απανταει..? "Απο το τελος της αλλης εβδομαδας κυριε μαλλον.)! Του λεω, μα ειναι δυνατον? "Αφου το εχουν οι αποθηκες σας, τι το κρατατε?" Και μου απανταει, "Αυτην την ενημερωση εχουμε κυριε, αυτη σας δινω.) Αυτα απο μενα. Τα σχολια δικα σας.

Λοιπον, καποιες πληροφοριες γιατι σημερα ημουν κεντρο για καποιες δουλειες. Πρωτον. Περασα απο Vodafone στη στουρναρη, και ειχε το Dummy "Ψευτικο"...."Αυτην την ενημερωση εχουμε κυριε, αυτη σας δινω.) Αυτα απο μενα. Τα σχολια δικα σας.

Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξεως! :lol:

Η πιο σωστή απάντηση που πήρα σήμερα (έκανα και εγώ τα καθημερινά 2-3 τηλεφωνήματά μου...) ήταν από ένα υπάλληλο σε κατάστημα της Vodafone. Μου είπε ότι επειδή το κινητό είναι καινούριο, ακριβό και δεν έχει ζήτηση (εκτός μάλλον από εμάς τους πορωμένους), δεν φέρνουν στοκ, θα πρέπει να το παραγγείλει κάποιος για να το φέρουν στο μαγαζί. Επομένως η λύση μάλλον είναι παραγγελία και υπομονή 2-3 μέρες (ναι τόσο θέλει αν είναι δυνατόν!!!) να το φέρουν στο κατάστημα και να ειδοποιήσουν τον ενδιαφερόμενο προς παραλαβή. Όποιος θέλει να το δει live πριν το αγοράσει (συμπεριλαμβανομένου και εμού) μάλλον θα πρέπει να βρει κάποιο ευτυχή κάτοχο γιατί στα καταστήματα δεν πρόκειται να το κάνουν σύντομα ή καθόλου.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξεως! :lol:

Η πιο σωστή απάντηση που πήρα σήμερα (έκανα και εγώ τα καθημερινά 2-3 τηλεφωνήματά μου...) ήταν από ένα υπάλληλο σε κατάστημα της Vodafone. Μου είπε ότι επειδή το κινητό είναι καινούριο, ακριβό και δεν έχει ζήτηση (εκτός μάλλον από εμάς τους πορωμένους), δεν φέρνουν στοκ, θα πρέπει να το παραγγείλει κάποιος για να το φέρουν στο μαγαζί.

Αποκλειεται οτι δεν εχει ζητηση αυτο το κινητο και γι αυτο δεν το φερνουν. Απολυτα λαθος αυτο που σου ειπε. Το εκανε απλα για να σε ξεφορτωθει. Ειναι ασχετοι οι ανθρωποι και απλα λενε οτι να ναι ο καθενας. Οτι συμβαινει παντως, ειναι λαθος της Lg για μενα με τις αποκλειστικοτητες που κανει. Επιπολαια λαθη που σ αυτην στοιχιζουν και θα χασει πελατες.

Who's that guy? Για πείτε να μάθουμε και εμείς..!

Λοιπόν, ο τύπος λέγεται Andy και είναι (ή μάλλον ήταν, διότι πλέον σταμάτησε) ο καλύτερος στο modding του Samsung i8910 (symbian s60v5) και του Nokia N8 (symbian ^3). Πλέον, αποφάσισε να "απαλλαχθεί" από το symbian και να περάσει στον κόσμο του Android.

Για να καταλάβεις πόσο πολύ είχε ασχοληθεί με το i8910, ενώ επίσημα η Samsung (μέσω της Vodafone φυσικά) δεν έβγαλε όυτε ένα update για το κινητό, ο HyperX έβγαλε συνολικά 11 ολοκληρωμένα firmwares, βελτιώνοντας σημαντικά το κινητό σε θέματα ταχύτητας, αξιοπιστίας, αυτονομίας, φωτογραφίας κ.α.

Οπότε, μάλλον καλό είναι που θα περάσει στο στρατόπεδο του Android...;)

Edited by maxximilian

φίλε athanaso77 μήπως πήρε το μάτι σου το εικονίδιο tegra zone, που βλέπαμε στα preview της συσκευής, γιατί από εχθές το ψάχνω στις εφαρμογές αλλά τζίφος. τι στο καλό; αόματος;;;;

φίλε athanaso77 μήπως πήρε το μάτι σου το εικονίδιο tegra zone, που βλέπαμε στα preview της συσκευής, γιατί από εχθές το ψάχνω στις εφαρμογές αλλά τζίφος. τι στο καλό; αόματος;;;;

Από ότι είχα διαβάσει δεν υπάρχει προεγκατεστημένο στα κομμάτια του εμπορίου, υπήρχε μονο στα κομμάτια που δόθηκαν για review.

Θα πρέπει να κατέβει η εφαρμογή από κάποιο app-store.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το thread θέλει όχι απλά καθάρισμα αλλά τσουνάμι... :lol:

Συμφωνώ απολύτως .... αλλά καλύτερα να γίνει από Δευτέρα-Τρίτη που θα έχει κυκλοφορήσει ...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)