v@gelis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Και σε μενα μια απαντηση σε παρακαλω? V@gelis σε παρακαλω πολυ μια και το εχεις στα χερια σου μπορεις σε παρακαλω να μου πεις στην χρηση του παρουσιαζει τα κρασαρισματα που μας δειχνουν καποιοι στο youtube?εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο φανταζομαι ετσι?η μπαταρια του στην χρηση πως ειναι και τελος η καμερα του εχει σταθεροποιηση?ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σου Οχι, δεν παρουσιαζει το παραμικρο (μαλιστα οταν το πηρα στα χερια μου βρηκα και μια φρεσκια - ΟΤΑ αναβαθμιση, την οποια και εκανα). Δεν εχει κολλησει και δεν εχει ζοριστει στο ελαχιστο και παει καιρος που να θυμαμαι android συσκευη και με τη "μαμα" ROM να συμπεριφερεται τοσο "γραμμικα" και σωστα. Ελληνικο μενου και πληκτρολογιο, που "παιζει" χωρις handcent η αλλου ειδους ρυθμισεις (unicode to gsm mapping κλπ) με 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα. Αναφορικα με την αυτονομια του, καλο θα ειναι να εχεις χρησιμοποιησει μια android συσκευη στο παρελθον, για να ξερεις τι να περιμενεις. Δεν εχει τα χαλια του desire hd, για παραδειγμα και γενικα την τοποθετω στα επιπεδα του galaxy s ή του dell streak. Δεν θα πω σεναριο χρησης και ωρες αυτονομιας, γιατι ειναι πολυ υποκειμενικο. Επειδη ομως εχω παιξει με σχεδον ολες τις καλες android υλοποιησεις της αγορας, θα σου πω οτι κυμαινεται ελαφρως πανω απο το μεσο ορο. Φυσικα να εισαι προετοιμασμενος, να διαβασεις πολλους -μολις το αγορασουν- εδω να λενε οτι τους κραταει λιγες ωρες κλπ. Σημαντικη λεπτομερεια, που παρατηρησα: Για καποιο λογο, η διαφορα μεταξυ του 3g mode και του "απλου" 2g, φαινεται να ειναι τεραστια. Μιλαω φυσικα για την αυτονομια σε standby mode (και στο παρακσηνιο τα παντα ανοιχτα και να τρεχουν: Wifi, bluetooth, συγχρονισμος, 3 λογαριασμοι push email κλπ) και μεταξυ των δυο modes η αυτονομια διαφοροποιειται κατα πολυ. Τελος, για την καμερα, αναφερεσαι σε autofocus η κατι αλλο, που δεν καταλαβα? Edited March 19, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 v@gelis ευχαριστούμε για τα πολλά και κατατοπιστικότατα σχόλια σου ;) Εγώ είμαι κατά της χρήσης θήκης... το desire μου 9 μήνες άντεξε ωραία χωρίς θήκη, λίγες γρατζουνιές, αλλά το ευχαριστιόμουν στο χέρι κάθε φορά :) Υ.Γ. ωραία τα σχόλια σου v@gelis εκτός από το ότι δεν θα βγει ούτε αυτή την βδομάδα.. πάρτο πίσω αυτό :Ρ:Ρ:Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) v@gelis ευχαριστούμε για τα πολλά και κατατοπιστικότατα σχόλια σου ;) Εγώ είμαι κατά της χρήσης θήκης... το desire μου 9 μήνες άντεξε ωραία χωρίς θήκη, λίγες γρατζουνιές, αλλά το ευχαριστιόμουν στο χέρι κάθε φορά :) Υ.Γ. ωραία τα σχόλια σου v@gelis εκτός από το ότι δεν θα βγει ούτε αυτή την βδομάδα.. πάρτο πίσω αυτό :Ρ:Ρ:Ρ Πραγματι, αυτο ειναι ενα θεμα. Το καλο ειναι πως το πισω καπακι "συμπεριλαμβανει" και το πλαστικο "καλυμμα" της καμερας, οποτε χωρις θηκη μπορεις ευκολα να αντικαταστησεις φθηνα και γρηγορα το πισω καπακι μετα απο καποιο διαστημα χρησης (αυτο ειναι το μονο καλο των "σαπιων" καπακιων που βλεπω να χρησιμοποιουνται αφειδως απο πολλα κινητα - πειραζε να ειχαμε το lg optimus 7 με android λειτουργικο). Με προσοχη, και καθημερινο καθαρισμα της συσκευης, μπορεις μια χαρα να το χρησιμοποιεις και χωρις θηκη, απλα εγω ειμαι λιγο μυστηριος με δαυτες :) Για την κυκλοφορια ελπιζω να ειναι λανθασμενη η πληροφορηση που εχω. Υ.Γ 2 Για οσους ενδιαφερονται: Ρουταρεται πανευκολα με το superoneclick, οποτε αμεσα θα ειστε κομπλε και σε αυτο. Edited March 19, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) χάνει εννοείς το 2Χ.. αυτό έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση, σωστά; ναι σορρυ αν ημουν δυσνοητος... Ελληνικο μενου και πληκτρολογιο, που "παιζει" χωρις handcent η αλλου ειδους ρυθμισεις (unicode to gsm mapping κλπ) με 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα. OFFTOPIC Πως σκατα το κανω αυτο στο κινητο μου? Edited March 19, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ευχαριστω για την αμεση σου απαντηση.αναφερομαι σε stabillizer.το galaxy s που εχω εχει στεθεροποιηση ηλεκτρονικη βεβαια αλλα κανει καλη δουλεια ,αντιθετα απο την καμερα του desire hd που ειχα και ,δικη μου γνωμη,η χειροτερη ολων των κινητων που περασαν απο τα χερια μου.ηθελε κυριολεκτικα τριποδα για να βγαλει φωτογραφια που να μην ειναι κουνημενη,θολη και το video που τραβουσε χαλια. Ενταξει, η αληθεια ειναι πως o image stabilizer που εχουν τα κινητα ειναι μετριοτατος -τουλαχιστον- αλλα ευτυχως στο 2X ειναι ικανοποιητικος. Θα βγαλω 2-3 φωτο αυριο (αν κι εχετε δει δειγματα απο reviews)... @ Voltron Δεν υπαρχει ρυθμιση για κατι τετοιο (εγω δεν το εγραψα σωστα) στις περισσοτερες android συσκευες (εκτος απο καποιες που εχουν native android keyboard). Μονο μεσω εφαρμογων (η πληκτρολογιου που κανει επιτοπου την κωδικοποιηση) οπως το handcent που προανεφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 δηλαδη για να καταλαβω το lg keyboard του optimus 2x ειναι διαφορετικο απο το δικο μου στο οτι λειτουργει σαν το handcent αλλα ειναι native στο κινητο? αυτο λες? προσπαθω να καταλαβω τι διαφορα εχει το lg keyboard το δικο μου με του optimus 2x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Καλο ειναι πριν κανουμε σε καποιον επιθεση, που δεν τον γνωριζουμε αλλωστε, να ειμαστε διπλα προσεκτικοι. Μπορει και να εκτεθουμε... Θα ήθελα να σου ζητήσω προσωπικά συγγνώμη όπως είπα και πριν γιατί ο τρόπος μου δεν ήταν ο καλύτερος. Απλά επέτρεψέ μου να σου πω ότι κατά τη δική μου λογική αυτή τη στιγμή εσύ έχεις εκτεθεί γιατί σύγκρινες και επέλεξες για κάποιον λόγο μεταξύ 2 συσκευών νωρίτερα, χωρίς να έχεις δει καν τη δεύτερη συσκευή στη τελική της μορφή. Υ.Γ. Πολυ συντομα θα εχω και το galaxy s 2. Ευχαριστως θα σε καλεσω να το δεις κι απο κοντα... Δε χρειάζεται... Όταν το έχεις και τότε κάνεις σύγκριση μεταξύ SGS2 και LG 2X, τότε θα διαβάσω με ενδιαφέρον το συγκριτικό σου. Άλλωστε ούτε το συγκριτικό ούτε οποιδήποτε review θα παίξει μεγάλο ρόλο για μένα γιατί τελική απόφαση θα πάρω εγώ τι θα κάνω και ποτέ δεν αφήνω κανένα να με επηρεάσει σε μια αγορά μου, χωρίς να το έχω δει και κρίνει πρώτα μόνος μου. Μέχρι όμως να πάρεις στα χέρια σου μια τελική συσκευή SGS2, όπως σου είπα και πριν θα στο ξαναπω και πάλι, η σύγκριση που κάνεις είναι εντελώς άκυρη και δεν έχει καμία απολύτως βάση. Νασαι καλά και καλή συνέχεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Δε χρειάζεται... Όταν το έχεις και τότε κάνεις σύγκριση μεταξύ SGS2 και LG 2X, τότε θα διαβάσω με ενδιαφέρον το συγκριτικό σου. Άλλωστε ούτε αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο για μένα γιατί τελική απόφαση θα πάρω εγώ τι θα κάνω και ποτέ δεν αφήνω κανένα να με επηρεάσει σε μια αγορά μου, χωρίς να το έχω δει και κρίνει πρώτα μόνος μου. Μέχρι όμως να πάρεις στα χέρια σου μια τελική συσκευή SGS2, όπως σου είπα και πριν θα στο ξαναπω και πάλι, η σύγκριση που κάνεις είναι εντελώς άκυρη και δεν έχει καμία απολύτως βάση. εγω οτι ειπα το ειπα με βαση το Mobile review Και τις εικονες που παρεθεσε. εκει λοιπον φαινεται καταφανως οτι η super amoled plus ειναι καλυτερη απο την super amoled και βγαζει την οθονη του 2χ ισαξια της super amoled με χειροτερη καταναλωση. απο αυτα τα 2 καταλαβαινεις οτι η plus ειναι ανωτερη της οθονης του 2χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παιδια ηρεμηστε.. Ο φιλος v@gelis , εχει την καλοσυνη να μας λεει πραγματα για το κινητο που αλλοιως δεν θα μαθαιναμε αν δεν το εχαμε πιασει στα χερια μας. Αφιλοκερδως το κανει το παιδι και μας εξυπηρετει ολους εμας που δεν το εχουμε να μαθουμε 2 πραγματα παραπανω, δεν χρειαζεται καμια επιθεση για το καλο που μας κανει, ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Μάγκες πιστέψτε με δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε το χρόνο για καμία διαμάχη ή αντιδικία με κανένα. Μεγάλη μου σκασίλα στο φινάλε για το ποια από τις 2 συσκευές αρέσει στον καθένα. Όλα αυτά είναι προσωπικές επιλογές και γούστα, οπότε όλοι από την οπτική γωνία που το βλέπουν έχουν από την πλευρά τους δίκιο. Νομίζω ότι πρέπει όλοι να μείνουμε όπως πολύ σωστά είπε ο athanaso77 στο παρακάτω: Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψη του, ας το αφήσουμε στην κρίση του καθενός το κατά πόσο θα το λάβει κάποιος υπόψιν του ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 εγω οτι ειπα το ειπα με βαση το Mobile review Και τις εικονες που παρεθεσε. εκει λοιπον φαινεται καταφανως οτι η super amoled plus ειναι καλυτερη απο την super amoled και βγαζει την οθονη του 2χ ισαξια της super amoled με χειροτερη καταναλωση. απο αυτα τα 2 καταλαβαινεις οτι η plus ειναι ανωτερη της οθονης του 2χ ρε βολτρονακο ξερεις ποσο σαγαπαω μιας και θα μου αγορασεις το καλωδιακι αλλα ειπαμε....με 500 κατοσταρικα τι περιμενετε να παρουμε???πυραυλοκινητο που να εχει σουπερ ντουπερ οθονη και να ψηνει καφε???μπηκαμε ολοι στο τρυπακι και το κοντραρουμε με το γκαλαξυ...ελεος...σαφως θα εχει μια καλη οθονη θα εχει τον επεξεργαστακο που φυσαει αλλα τι το κοντραρουμε το καιμενο λες και θα το κατεβασουμε σε αγωνα...οσο για το γκαλαξυ ας ερθει πρωτα να δουμε πως θα ερθει που παιζει να ρθει και χωρις σουπερ ντουπερ αμολεντ και βλεπουμε...:lol::lol: παρτε χαμπαρι 500 και να παταει τα παντα δεν γινεται...;) Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Θα ήθελα να σου ζητήσω προσωπικά συγγνώμη όπως είπα και πριν γιατί ο τρόπος μου δεν ήταν ο καλύτερος. Απλά επέτρεψέ μου να σου πω ότι κατά τη δική μου λογική αυτή τη στιγμή εσύ έχεις εκτεθεί γιατί σύγκρινες και επέλεξες για κάποιον λόγο μεταξύ 2 συσκευών νωρίτερα, χωρίς να έχεις δει καν τη δεύτερη συσκευή στη τελική της μορφή. Δε χρειάζεται... Όταν το έχεις και τότε κάνεις σύγκριση μεταξύ SGS2 και LG 2X, τότε θα διαβάσω με ενδιαφέρον το συγκριτικό σου. Άλλωστε ούτε το συγκριτικό ούτε οποιδήποτε review θα παίξει μεγάλο ρόλο για μένα γιατί τελική απόφαση θα πάρω εγώ τι θα κάνω και ποτέ δεν αφήνω κανένα να με επηρεάσει σε μια αγορά μου, χωρίς να το έχω δει και κρίνει πρώτα μόνος μου. Μέχρι όμως να πάρεις στα χέρια σου μια τελική συσκευή SGS2, όπως σου είπα και πριν θα στο ξαναπω και πάλι, η σύγκριση που κάνεις είναι εντελώς άκυρη και δεν έχει καμία απολύτως βάση. Νασαι καλά και καλή συνέχεια :) Μαλλον παρανοησες. Δεν ειμαι εδω για να επηρεασω κανεναν. Εγω με τη σειρα μου, οπως κι ολοι οσοι προηγηθηκαν, καταθετω προσωπικη αποψη για μια σειρα θεματων, κι εκτιμηση, οπου δεν ειναι δυνατο να σχηματιστει κατι πιο ολοκληρωμενο. Οποιος θελει την αφουγκραζεται, οποιος παλι δε θελει απλα την προσπερνα. 2-3 σημεια τα οποια εθιξα, ηταν ολα συγκεκριμενα και στοιχειοθετημενα. Ολα τα αλλα ειναι συζητησεις για να εχουμε να λεμε (κι εγω εχω περασει απο αυτο το...σταδιο και δεν ξαναγυρνω, γιατι δεν εχω τη διαθεση, την πολυτελεια του χρονου κλπ κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 φιλε σε παρακαλω θα μπορουσες να μου πεις με ποσα fps κανει record video στα 1080? γιατι ειδα ενα παραδειγμα στα 1080 και ηταν 21-22 fps και οχι 30...ηταν λιγο απογοητευτικο...στο galaxy s2 to 1080p ηταν κολλημενο στα 30 fps... ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 φιλε σε παρακαλω θα μπορουσες να μου πεις με ποσα fps κανει record video στα 1080? γιατι ειδα ενα παραδειγμα στα 1080 και ηταν 21-22 fps και οχι 30...ηταν λιγο απογοητευτικο...στο galaxy s2 to 1080p ηταν κολλημενο στα 30 fps... ευχαριστω προκαταβολικα Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4.0 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 1 frame Format settings, GOP : M=1, N=24 Codec ID : avc1 Codec ID/Info : Advanced Video Coding Duration : 27s 147ms Bit rate mode : Variable Bit rate : 1 293 Kbps Maximum bit rate : 2 433 Kbps Width : 1 906 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Variable Frame rate : 24.091 fps Minimum frame rate : 23.810 fps Maximum frame rate : 30.303 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.026 Stream size : 4.18 MiB (94%) Tagged date : UTC 2011-03-12 16:43:51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει android και να το έχει φουλάρει με εφαρμογές για να ξεκαθαρίσω επιτέλους το θέμα τις ram?Μην το πάρουμε και σε 2 μήνες πάμε για το sgs2 λόγο ram... Επρόκειτο να βάλω πολύ πράγμα πάνω από εφαρμογές. Γνωστός μου με το desire hd του ξεκινάει με 360mb ενώ το τηλ έχει κανονικά 768mb...Εάν είναι έτσι και με το lg τότε θα ξεκινάει με 100mb?? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει android και να το έχει φουλάρει με εφαρμογές για να ξεκαθαρίσω επιτέλους το θέμα τις ram?Μην το πάρουμε και σε 2 μήνες πάμε για το sgs2 λόγο ram... Επρόκειτο να βάλω πολύ πράγμα πάνω από εφαρμογές. Γνωστός μου με το desire hd του ξεκινάει με 360mb ενώ το τηλ έχει κανονικά 768mb...Εάν είναι έτσι και με το lg τότε θα ξεκινάει με 100mb?? μα δεν εχει σημασια ποσες εφαρμογες θα του βαλεις. μιλαμε για ποσες εφαρμογες τρεχουν ταυτοχρονα. δεν ειναι και πολλες αυτες. οποτε δεν εχεις θεμα μνημης. δηλαδη μπορει να εχεις φορτωμενες στη μνημη πες 100 εφαρμογες και να εχει τελειωσει και να φορτωσει την 101 και μην εχει χωρο. θα σκοτωσει το android καποιες απο τις αλλες εφαρμογες που ειναι ανοιχτες αλλα δεν χρησιμοποιουνται για να δωσει χωρο σε αυτη που ανοιξες οποτε αν οι εφαρμογες που τρεχεις ταυτοχρονα δεν ξεπερνουν το διαθεσιμο της μνημης δεν εχεις προβλημα. παραδειγμα τρεχω το skype και κανω browsing. η κανω browsing και ακουω μουσικη. αν δε σου φτανει η μνημη και για τα 2 τοτε αναγκαστικα θα κλεισει καποιο. αλλα η διαθεσιμη μνημη ειναι πολυ παραπανω για τις εφαρμογες που θα τρεχεις ταυτοχρονα Edited March 19, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Και εγώ προτείνω να ηρεμήσουμε με την "επίθεση" προς τον v@gelis.. το παιδί λέει την άποψη του έχοντας δει το 2Χ και προφανώς έχοντας μεγάλη εμπειρία από κινητά. φιλε σε παρακαλω θα μπορουσες να μου πεις με ποσα fps κανει record video στα 1080? γιατι ειδα ενα παραδειγμα στα 1080 και ηταν 21-22 fps και οχι 30...ηταν λιγο απογοητευτικο...στο galaxy s2 to 1080p ηταν κολλημενο στα 30 fps... ευχαριστω προκαταβολικα Το 2X το λέει στα specs του πως κάνει record στα 24fps. Οπότε μην γκρινιάζουμε γιατί δεν υπόσχεται 30 και κάνει 24. Στο λέει εξ αρχής. To sgs2 επίσης λέει στα specs ότι κάνει 1080p σε 30fps. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Το 2X το λέει στα specs του πως κάνει record στα 24fps. Οπότε μην γκρινιάζουμε γιατί δεν υπόσχεται 30 και κάνει 24. Στο λέει εξ αρχής. To sgs2 επίσης λέει στα specs ότι κάνει 1080p σε 30fps. ειναι variable. εδωσα πριν τα στοιχεια απο το video στο youtube Bit rate mode : Variable Bit rate : 1 293 Kbps Maximum bit rate : 2 433 Kbps Width : 1 906 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Variable Frame rate : 24.091 fps Minimum frame rate : 23.810 fps Maximum frame rate : 30.303 fps αυτα ειναι απο το raw video του gsmarena. φαινεται το youtube κατα το encoding αλλαζει καποιες παραμετρους επισης πολυ σημαντικο ειναι οτι τραβαει 1920χ1088 σε baseline profile level 4 χωρις CABAC. δηλαδη μουφα ποιοτητα :p σε αντιδιαστολη να αναφερω οτι το blu ray ειναι σε high profile 4.1 CABAC το youtube τα μετατρεπει ολα σε high profile με cabac. Video ID : 2 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : Baseline@L4.0 Format settings, CABAC : No Format settings, ReFrames : 1 frame Codec ID : avc1 Codec ID/Info : Advanced Video Coding Duration : 15s 37ms Bit rate mode : Variable Bit rate : 11.5 Mbps Width : 1 920 pixels Height : 1 088 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Variable Frame rate : 28.729 fps Minimum frame rate : 23.697 fps Maximum frame rate : 36.496 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.192 Stream size : 20.6 MiB (99%) Language : English http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-optimus-2x/camera/gsmarena_v001.3gp CAVLC is supported in all H.264 profiles, unlike CABAC which is not supported in Baseline and Extended profiles. http://en.wikipedia.org/wiki/Context-adaptive_variable-length_coding Edited March 19, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Και εγώ προτείνω να ηρεμήσουμε με την "επίθεση" προς τον v@gelis.. το παιδί λέει την άποψη του έχοντας δει το 2Χ και προφανώς έχοντας μεγάλη εμπειρία από κινητά. Το 2X το λέει στα specs του πως κάνει record στα 24fps. Οπότε μην γκρινιάζουμε γιατί δεν υπόσχεται 30 και κάνει 24. Στο λέει εξ αρχής. To sgs2 επίσης λέει στα specs ότι κάνει 1080p σε 30fps. Μια χαρά ειναι τα 24fps αρκεί να μην πέφτει κατω απο αυτα! αλλα τα 30fps ειναι ακομα καλύτερα πως να το κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) θελω να αναγνωρησω ενα λαθος μου αρχικα.ναι υπαρχουν mkv αρχεια σε μικρο μεγεθος και το εμαθα σημερα φτανουν μεχρι 500mb ta 5giga αρα χωρανε στην καρτα με την μορφοποιηση fat32.2 αν μπορει καποιοσ ας μου λθσει μια απορια. to vivaz μου τραβουσε βιντεο 720p 24fps και ομολογω μου αρεσε πολυ.το lg με 1080p στα 24fps θα ναι ιδιο η καλυτερο??δεν ξερω γιαυτο ρωταω :lol: επισης τα 24 με τα 30fpsεχουν μεγαλη διαφορα η απλα κυνηγαμε λεπτομερια???να καταλαβω και γω χαχαχαχα Edited March 20, 2011 by liontaris Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 επισης τα 24 με τα 30fpsεχουν μεγαλη διαφορα η απλα κυνηγαμε λεπτομερια???να καταλαβω και γω χαχαχαχα διαφορα εχουν στο οτι το video ειναι πιο ομαλο στο ματι. στα 24 θελει περισσοτερο blur http://www.100fps.com/nomotionblur.avi δες αυτο το video. ειναι 25fps χωρις blur http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ελληνικο "μανουαλι"!! http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/AGRCDW/UMANUAL_20110304/RDL-1102-00257_LG-P990_GRC_VDX_110304.pdf Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 φιλε v@ggelis σε ευχαριστουμε για τις κατατοπιστικες σου πληροφοριες!το LG 2X το εχω ξεχωρισει ηδη 2 μηνες τωρα ++ και καθε μερα περιμενα ενα αρθρο,ενα βιντεο να το χαζεψω!δεν θα ασχοληθω με τιποτε περισσοτερο πια,ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος με την επιλογη μου,μονο μια ερωτηση...εχει δυνατο ηχο κλησης η θα πρεπει να στηνω αυτι καθε φορα που χτυπα?:lol: Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Μπραβο ρε συ φιλε.τωρα απαντηθηκαν και καποια ερωτηματα με απολυτη σαφηνεια και που θα ρωτους παλι τον v@agelis ..μπορει να κανει βιντεοκληση λοιπον χωρις να χρειαζεται αλλη εηωτερικη εφαρμογη.το nexus s εχει μπροστινη καμερα αλλα επιλογη για βιντεοκληση δεν εχει.υπαρχει ρυθμιση στην καμερα για σταθεροποιηση και δυστυχως και η συσκευη που θα ερθει ελλαδα αναφερει στα προαιρετικα αξεσουαρ το καλωδιο hdmi γμωτην τσιγκουνια τους Φιλε μου που διαβασες οτι το καλωδιο HDMI ειναι προαιρετικο..? Σε "ολα" τα αξεσουαρ "που εχει μεσα στη συσκευασια" λεει "ενδεχομένως είναι προαιρετικά" . Οριστε απο το Manual του Lg. " Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω αξεσουάρ με το LG-P990. (Τα στοιχεία που περιγράφονται παρακάτω ενδεχομένως είναι προαιρετικά). Φορτιστής Καλώδιο δεδομένων Σύνδεση του LG-P990 με τον υπολογιστή σας. Μπαταρία Οδηγός χρήσης Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LGP990. Στερεοφωνικά ακουστικά Καλώδιο HDMI " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Γεια σε ολη την παρεα...ξερετε εαν η ημερομηνια 22 μαρτιου που εχει δωσει το plaisio για το κινητο ισχυει? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts