Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

DivX Certified® to play

DivX® video up to HD 720p,

including premium content.

May play DivX video up to

1920x1080.

χμμμμμμμμμμμ.......

λογικο αφου εχει θεμα με τα profiles. αναφερθηκε και προηγουμενως

ναι λογικο ειναι. απο την αλλη παντως οι amoled εχουν θεμα με το gradient

http://www.mobiletechworld.com/2010/11/17/the-problem-with-super-amoled-screens-nasty-color-banding/

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λογικο αφου εχει θεμα με τα profiles. αναφερθηκε και προηγουμενως

ναι,ειχε αναφερθει απο χρηστες αλλα επισημως δεν ειχε ανακοινωθει κατι νωριτερα..το θεμα ειναι αν προκειται για θεμα software και κακης αναπαραγωγης .mkv η περιορισμου του chip tegra 2(ουτε η nvidia εχει πει κατι)

για την καμερα τωρα,προσωπικα δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ καθως δεν χρησιμοποιω γενικοτερα το κινητο για φωτογραφιες-βιντεο..

παντως τελευταιες μερες πριν την κυκλοφορια του κινητου κ μαθαινουμε ωραια πραγματα..πρωτα η ανακοινωση της voda οτι δεν θα κανει αχουρι το κινητο της και σημερα η gorilla glass οθονη του!τα μονα που περιμενω συντομα ειναι μια γρηγορη αναβαθμιση σε 2.3 και η υποστηριξη βιντεοκλησεων μεσω skype..

απορια μου...το σκαλωμα το τηλ το τρωει στα mkv μονο η και σε αλλα αρχεια δηλαδη avi με srt???εχει αρχισει και με στενοχωρει παντως...το μονο που αξιζει πανω του ειναι ο nvidia....:lol::lol: υπομονη τρεις και σημερα που λεγαμε στον στρατο...ολα θα βγουν στην φορα ;)
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Προσωπικα το προβλημα με τα HD videos δεν με απασχολει, καθως ετσι και αλλιως δεν εχω HD τηλεοραση....μου φαινεται ομως οτι βρηκα το πρωτο deal breaker:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997705

Ορισμενοι χρηστες του O2x, αναφερουν οτι το κινητο κλεινει σε ανυποπτη φαση, παρολο που εχει μπαταρια. Πολυ ενοχλητικο. Τωρα με το HTC magic που εχω το κινητο κανει reboot σε ανυποπτη φαση, και το εχω σιχαθει για αυτο το λογο...δεν νομιζω οτι μπορω να παω σε ενα ολοκαινουργιο κινητο που να το κανει αυτο

Προσωπικα το προβλημα με τα HD videos δεν με απασχολει, καθως ετσι και αλλιως δεν εχω HD τηλεοραση....μου φαινεται ομως οτι βρηκα το πρωτο deal breaker:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997705

Ορισμενοι χρηστες του O2x, αναφερουν οτι το κινητο κλεινει σε ανυποπτη φαση, παρολο που εχει μπαταρια. Πολυ ενοχλητικο. Τωρα με το HTC magic που εχω το κινητο κανει reboot σε ανυποπτη φαση, και το εχω σιχαθει για αυτο το λογο...δεν νομιζω οτι μπορω να παω σε ενα ολοκαινουργιο κινητο που να το κανει αυτο

Δεν υπαρχει κανενα deal braker φιλε μου.

Το τηλεφωνο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, με κεφαλαια γραμματα (το εχω υποβαλλει σε δυσκολες μνημοβορες διαδικασιες κι ανταποκρινεται αψογα. Για τον επεξεργαστη τα ειπαμε. Απλα κορυφαιος)

Η απλα, ειναι το καλυτερο android τηλεφωνο μεχρι σημερα.

Για αυριο, βλεπουμε...

Υ.Γ. Ναι, το εχω εδω και μερες στα χερια μου για σκοπους παρουσιασης, οποτε ο,τι γραφω ειναι απο ιδια εμπειρια κι οχι απο videos και forum.

Υπομονη, αξιζει απολυτα τα χρηματα που ζητα (κι οσο περνα ο καιρος, βλεπω ολο και λιγοτερες συσκευες να ανταποκρινονται σε αυτο τον χαρακτηρισμο).

Edited by v@gelis

Ναι, το εχω εδω και μερες στα χερια μου για σκοπους παρουσιασης,

:blink::):blink::D Αυτα ειναι καλα νεα! ποτε να την περιμενουμε την παρουσιαση;

Και κατι αλλο που μολις θυμηθηκα: Χτες ρωτησα στο πλαισιο στο mall αν ισχυει η 22/3 και μου ειπαν οτι ισχυει και οτι θα το εχουν για επιδειξη και promotion εκει... Αγνοια ή το πλαισιο θα το φερει πριν την vodafone?

υγ: Ελπιζω να μην σπευσετε ολοι την τριτη στο mall τωρα και δεν προλαβω να παρω και εγω ενα ε;

:blink::):blink::D Αυτα ειναι καλα νεα! ποτε να την περιμενουμε την παρουσιαση;

Και κατι αλλο που μολις θυμηθηκα: Χτες ρωτησα στο πλαισιο στο mall αν ισχυει η 22/3 και μου ειπαν οτι ισχυει και οτι θα το εχουν για επιδειξη και promotion εκει... Αγνοια ή το πλαισιο θα το φερει πριν την vodafone?

υγ: Ελπιζω να μην σπευσετε ολοι την τριτη στο mall τωρα και δεν προλαβω να παρω και εγω ενα ε;

Δε θα γινει η παρουσιαση απο εμενα, καθως δεν εχω καθολου χρονο -δυστυχως - αυτο το διαστημα. Απλα καταγραφω καποια στοιχεια.

Θα πω, παντως, αυτο που ειχα πει και πριν απο μερες.

Θα ειναι για αρκετους μηνες η καλυτερη προταση στην αγορα, μεχρι την ελευση των galaxy s 2 και motorola atrix.

Μεταξυ των galaxy s 2 και optimus 2x θα πηγαινα για το δευτερο.

Γιατι η οθονη εχει πιο σωστη χρωματικη απεικονιση απο τα oversaturated χρωματα (και φυσικα φυσικα το pixelιασμα της pentile της - παλι θα μετρας τα Pixels της οθονης ενα προς ενα), εχει hdmi και το μοναδικο προτερημα της περισσοτερης μνημης δε μπορει σε καμια περιπτωση να καλυψει τα 100+ ευρω που θα ζητα παραπανω.

Αναφορικα με το motorola atrix ειναι αλλη ιστορια. Απο αυτα που εχω δει το atrix ειναι ανωτερο - απομενει να δουμε ποτε θα ερθει (αργει ακομα) και την τιμη του...

Edited by v@gelis

• Administrators
Αναφορικα με το motorola atrix ειναι αλλη ιστορια. Απο αυτα που εχω δει το atrix ειναι ανωτερο - απομενει να δουμε ποτε θα ερθει (αργει ακομα) και την τιμη του...

Αυτό το Motoblur να μην είχε! :wacko:

Και εκεί απαιτείται το ανάλογο "πείραγμα" για να αναδειχθεί.

Modpic.gif

v@gelis, το sgs2 το έχεις δει από κοντά; Κάποιος παρέθεσε πρόσφατα ένα βίντεο που έδειχνε προς το τέλος 2χ με sgs2 και η ποιότητα οθόνης του 2Χ φαινόταν αρχαία μπροστά στο δεύτερο...

Παρόλα αυτά εσύ λες καλά λόγια για το 2Χ και χαίρομαι γιατί μου ανεβάζεις το ηθικό :Ρ

φιλε μου δεν τιθεται συγκριση μεταξυ γαλαξια 2 και του οπτιμους μην λεμε οτι θελουμε η samoled plus δεν εχει πια το pentile και γενικα θα ειναι κορυφη ! τωρα οσον αφορα την samoled σκετο απολυτα λογικο εφοσον προκειται για τεχνολογια ηδη ενος χρονου αν θυμαμαι καλα και οπως ολοι ξερουμε η τεχνολογια τρεχει ! αρα ειναι απολυτα λογικα η οθονη του οπτιμους να μην πιανει μια στο γαλαξια 1 στον γαλαξια 2 ομως δεν το νομιζω για κανενα λογο

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

φιλε μου δεν τιθεται συγκριση μεταξυ γαλαξια 2 και του οπτιμους μην λεμε οτι θελουμε η samoled plus δεν εχει πια το pentile και γενικα θα ειναι κορυφη ! τωρα οσον αφορα την samoled σκετο απολυτα λογικο εφοσον προκειται για τεχνολογια ηδη ενος χρονου αν θυμαμαι καλα και οπως ολοι ξερουμε η τεχνολογια τρεχει ! αρα ειναι απολυτα λογικα η οθονη του οπτιμους να μην πιανει μια στο γαλαξια 1 στον γαλαξια 2 ομως δεν το νομιζω για κανενα λογο

victory doesnt come without compromises...

It also turns out that a Real-Stripe matrix also takes up more space per pixel. This explains why a 4.3" display that uses Real-Stripe has the same resolution as a 4" with a penTile matrix. But this display should actually be clearer because of the added sub-pixels and better matrix design.

http://www.oled-info.com/super-amoled-plus-resolution-explained

οποτε αποκλειεται να δουμε 800χ480@3.5 ιντσες super amoled plus...crap

victory doesnt come without compromises...

Ψιλομπερδεύτηκα από αυτά που είπες αλλά μάλλον καλό ακούγεται :Ρ

Ακόμα καλύτερο είναι αυτό για εμένα

One final bit of good news - according to Samsung, Super AMOLED Plus displays are not only clearer but they're also thinner, brighter and use 18% less energy than the old Super AMOLED displays!

Αν και όλα αυτά κολλάνε περισσότερο στο lg2x vs sgs2

οντως πανε αλλου αυτα :lol:

απλα για την ιδια αναλυση θελει μεγαλυτερη οθονη γιατι εχει παραπανω υποπιξελς για το καθε πιξελ. οποτε θελει 4.3 ιντσες για να χωρεσουν τα ιδια πιξελς σε αντιθεση με τις 4 ιντσες του optimus 2x με αποτελεσμα να μειωνεται το ppi

παντως για το θεμα της οθονης γιατι με αφορμη αυτο εγραψα οντως ειναι ιδια με του galaxy S οπως μπορειτε να δειτε και στο mobile-review. και νομιζω οτι εχει καλυτερα χρωματα απο την super amoled. σε αυτο που πραγματικα χανει ειναι η καταναλωση ενεργειας κατα πολυ και αυτο ειναι το πιο σημαντικο μεταξυ των 2 οθονων ως προς το μενου γιατι εχει μαυρο χρωμα τις φωτος και τα βιντεο. σε ασπρο χρωμα παραδειγμα google καταναλωνει περισσοτερο η samoled.

αλλα επειδη το μενου του οπτιμους ειναι στο μαυρο αυτοματως καταναλωνει πολυ παραπανω

Edited by Voltron

Δεν υπαρχει κανενα deal braker φιλε μου.

Το τηλεφωνο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, με κεφαλαια γραμματα (το εχω υποβαλλει σε δυσκολες μνημοβορες διαδικασιες κι ανταποκρινεται αψογα. Για τον επεξεργαστη τα ειπαμε. Απλα κορυφαιος)

Η απλα, ειναι το καλυτερο android τηλεφωνο μεχρι σημερα.

Για αυριο, βλεπουμε...

Υ.Γ. Ναι, το εχω εδω και μερες στα χερια μου για σκοπους παρουσιασης, οποτε ο,τι γραφω ειναι απο ιδια εμπειρια κι οχι απο videos και forum.

Υπομονη, αξιζει απολυτα τα χρηματα που ζητα (κι οσο περνα ο καιρος, βλεπω ολο και λιγοτερες συσκευες να ανταποκρινονται σε αυτο τον χαρακτηρισμο).

Φιλε μιας και το εχεις στα χερια σου το κινητο,απο ηχο με ακουστικα πως τα παει ειναι καλο? γιατι στο GSM arena δεν ελεγε και τα καλυτερα.Ακουω αρκετες ωρες μουσικη στο κινητο γι' αυτο,υποψην εχω καλα ακουστικα.

Εφόσον το έχεις δουλέψει και το έχεις μέρες είναι μάλλον αξιόπιστα και σωστά αυτά που λες. Είναι καλό επιχείρημα ότι δεν κρίνεις τα πράγματα μόνο από τα φόρουμ και τα videos και αποκτάς γνώμη αφόσον κρατήσεις τα κινητά στα χέρια σου και τα δουλέψεις...

Μεταξυ των galaxy s 2 και optimus 2x θα πηγαινα για το δευτερο.

Γιατι η οθονη εχει πιο σωστη χρωματικη απεικονιση απο τα oversaturated χρωματα (και φυσικα φυσικα το pixelιασμα της pentile της - παλι θα μετρας τα Pixels της οθονης ενα προς ενα), εχει hdmi και το μοναδικο προτερημα της περισσοτερης μνημης δε μπορει σε καμια περιπτωση να καλυψει τα 100+ ευρω που θα ζητα παραπανω.

Τώρα όμως πλάκα μας κάνεις έτσι!!! :lol: Πώς κατάφερες και τα σύγκρινες;;; :wacko:

Διάβασε μόνος σου αυτά που γράφεις εδώ με αυτά που γράφεις παραπάνω ότι δε μένεις στα βίντεο και φόρουμ! :lol:

Πέρα από το ότι προφανώς εκτός του LG 2x έχεις και μια τελική συσκευή SGS2 στα χέρια σου γι' αυτό και κάνεις τη σύγκριση (που είσαι να έρθω να μου το δώσεις λίγο να το δω;;; :p ), είναι προφανές ότι σίγουρα δε διαβάζεις διάφορα φόρουμ γιατί τότε θα ήξερες ότι το πρώτο είναι λάθος (pentile), το δεύτερο είναι λάθος (hdmi)και το τρίτο παίζει και αυτό να είναι λάθος (τιμή 100+ διαφορά)

http://www.2call.nl/samsung/samsung-galaxy-s-2-i9100-black/T11150/

http://www.unwiredview.com/2011/02/24/samsung-galaxy-s-ii-to-cost-e548-ship-in-may-in-switzerland/

Κάτι τέτοιες αντικειμενικές κριτικές-παρουσιάσεις-συγκρίσεις-πείτε το ό,τι θέλετε, ειλικρινά μου φτιάχνουν τη διάθεση!!! :lol:

:respect:

Edited by karlesg

Με ρυθμους χελωνας εστω, αρχιζει να ριχνει την τιμη του το expansys.

Ελπιζω συντομα να εξισωσει την τιμη στα 500 euro οπως ο ανταγωνισμος.

http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-2x-eu-207517/

• Administrators
Κάτι τέτοιες αντικειμενικές κριτικές-παρουσιάσεις-συγκρίσεις-πείτε το ό,τι θέλετε, ειλικρινά μου φτιάχνουν τη διάθεση!!! :lol:

Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψη του, ας το αφήσουμε στην κρίση του καθενός το κατά πόσο θα το λάβει κάποιος υπόψιν του ή όχι. Εντούτοις δε νομίζω ότι έχει ο κάποιος από εμάς το δικαίωμα να κατακρίνει και να ειρωνεύεται μια (οποιαδήποτε και αν είναι αυτή) άποψη.

Και καλώς ή κακώς (για μερικούς) ναι... ο Βαγγέλης έχει την τύχη να έρχονται κάποιες συσκευές στα χέρια του αρκετά πριν από τους υπόλοιπους. :rolleyes:

Modpic.gif

Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψη του, ας το αφήσουμε στην κρίση του καθενός το κατά πόσο θα το λάβει κάποιος υπόψιν του ή όχι. Εντούτοις δε νομίζω ότι έχει ο κάποιος από εμάς το δικαίωμα να κατακρίνει και να ειρωνεύεται μια (οποιαδήποτε και αν είναι αυτή) άποψη.

Και καλώς ή κακώς (για μερικούς) ναι... ο Βαγγέλης έχει την τύχη να έρχονται κάποιες συσκευές στα χέρια του αρκετά πριν από τους υπόλοιπους. :rolleyes:

Έχεις δίκιο σε όλα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Το ύφος το κειμένου που έγραψα δεν ήταν και τόσο σωστό. Μπορούσα να επισημάνω κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Ζητώ συγγνώμη γι' αυτό. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει... Και εν κατακλείδι όπως πάλι σωστά είπες ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του... :)

οντως πανε αλλου αυτα :lol:

απλα για την ιδια αναλυση θελει μεγαλυτερη οθονη γιατι εχει παραπανω υποπιξελς για το καθε πιξελ. οποτε θελει 4.3 ιντσες για να χωρεσουν τα ιδια πιξελς σε αντιθεση με τις 4 ιντσες του optimus 2x με αποτελεσμα να μειωνεται το ppi

παντως για το θεμα της οθονης γιατι με αφορμη αυτο εγραψα οντως ειναι ιδια με του galaxy S οπως μπορειτε να δειτε και στο mobile-review. και νομιζω οτι εχει καλυτερα χρωματα απο την super amoled. σε αυτο που πραγματικα χανει ειναι η καταναλωση ενεργειας κατα πολυ και αυτο ειναι το πιο σημαντικο μεταξυ των 2 οθονων ως προς το μενου γιατι εχει μαυρο χρωμα τις φωτος και τα βιντεο. σε ασπρο χρωμα παραδειγμα google καταναλωνει περισσοτερο η samoled.

αλλα επειδη το μενου του οπτιμους ειναι στο μαυρο αυτοματως καταναλωνει πολυ παραπανω

χάνει εννοείς το 2Χ.. αυτό έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση, σωστά; (αυτό ήξερα μέχρι τώρα αλλά έτσι όπως τα έγραψες, πας να με μπερδέψεις μου φαίνεται :Ρ)

Εφόσον το έχεις δουλέψει και το έχεις μέρες είναι μάλλον αξιόπιστα και σωστά αυτά που λες. Είναι καλό επιχείρημα ότι δεν κρίνεις τα πράγματα μόνο από τα φόρουμ και τα videos και αποκτάς γνώμη αφόσον κρατήσεις τα κινητά στα χέρια σου και τα δουλέψεις...

Τώρα όμως πλάκα μας κάνεις έτσι!!! :lol: Πώς κατάφερες και τα σύγκρινες;;; :wacko:

Διάβασε μόνος σου αυτά που γράφεις εδώ με αυτά που γράφεις παραπάνω ότι δε μένεις στα βίντεο και φόρουμ! :lol:

Πέρα από το ότι προφανώς εκτός του LG 2x έχεις και μια τελική συσκευή SGS2 στα χέρια σου γι' αυτό και κάνεις τη σύγκριση (που είσαι να έρθω να μου το δώσεις λίγο να το δω;;; :p ), είναι προφανές ότι σίγουρα δε διαβάζεις διάφορα φόρουμ γιατί τότε θα ήξερες ότι το πρώτο είναι λάθος (pentile), το δεύτερο είναι λάθος (hdmi)και το τρίτο παίζει και αυτό να είναι λάθος (τιμή 100+ διαφορά)

http://www.2call.nl/samsung/samsung-galaxy-s-2-i9100-black/T11150/

http://www.unwiredview.com/2011/02/24/samsung-galaxy-s-ii-to-cost-e548-ship-in-may-in-switzerland/

:respect:

Κι εγω με τη σειρα μου κατι τετοια σχολια διαβαζω και περιοριζομαι σε απλες αναφορες (κι αν το κανω κι αυτο, πλεον) και δεν σπαταλω τον πολυτιμο μου χρονο για να αναλωνομαι σε ανουσια post και λοιπα reviews που φανταζουν ασκοπα.

Αλλωστε μετα απο τοσο χρονια σε αυτο το forum εμαθα να διαχειριζομαι τετοιες καταστασεις, απλα απεχοντας ολοκληρωτικα απο τετοιες συζητησεις.

Για τα υπολοιπα τωρα, αφου εκανα το λαθος κι ανοιξα την κουβεντα:

-Αν εσυ εχεις βρει καπου στον κοσμο τελικη εκδοση galaxy s 2 πες μου να το βρω κι εγω (αντε, εστω και σε pre-production κομματι, με την τελικη ROM, δεν εχω προβλημα. Λοιπον, ποιος εχει)?

Αναφερομαι, παντα, σε τελικες εκδοσεις συσκευων, με τη ROM που θα εχουν στα ραφια των καταστηματων, κι οχι στα χαρτια.

Βασει αυτων, λοιπον, κανω μιας γενικης φυσεως κριτικη με το σημερα (lg optimus 2X) που κραταω στα χερια μου (και οχι στο youtube, οπως εσυ) και το αυριο, που ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δει σε τελικη μορφη κι απλα ΕΚΤΙΜΩ. To σχολιο μου αναφερεται στις κριτικες που γινονται απο καποιους που ειδαν το lg σε reviews και τις αλλες συσκευες που κυκλοφορουν στην αγορα και συγκρινουν και ναι, ΣΗΜΕΡΑ, και για καποιο διαστημα, το lg optimus 2X δεν θα εχει αντιπαλο.

- Σχετικα με την οθονη, τωρα:

Στον RGB matrix του S 2 πλεον τα χρησιμοποιουμενα sub-pixels ειναι 3, αντι για 2 οπως συνεβαινε μεχρι τωρα, ΑΛΛΑ το φυσικο μεγεθος της οθονης αυξηθηκε κι αυτο με σειρα του (για την pentile τεχνολογια, ναι, εκανα λαθος - αλλαξε το μαρκετινγ-ιστικο τρικακι πλεον). Ναι, ειναι ξεκαθαρη η ανωτεροτητα της σε σχεση με τον προκατοχο της, ναι το "πιξελιασμα" θα ειναι σαφως λιγοτερο εμφανες, αλλα ΔΕΝ θα παψει να υφισταται απολυτα με αυτη την αναλυση (800Χ480) και σε αυτες τις διαστασεις (4.3''). Φυσικα ουτε λογος να γινεται για τα υπερκορεσμενα χρωματα, που ειναι ωραια μονο για λογους εντυπωσιασμου. Αλλωστε, και στο lg optimus 2X τα χρωματα ειναι ελαφρως υπερτονισμενα και σου δινουν την ψευδαισθηση της amoled, χωρις ομως να αλλοιωνεται η χρωματικη παλετα.

- Για το hdmi output δεν αναφερομαι σε λοιπα μπιχλιμπιδια, ανταπτορες και παραφερναλια που μπορει καποιος να προσθεσει. Ως εχουν οι συσκευες, ναι, ΜΟΝΟ το lg εχει, χωρις MHL port, ειδικα κι ακριβα 5-wire micro-USB to HDMI καλωδια και αλλες extra ομορφιες.

- Αναφορικα με την τιμη, δε με ενδιαφερει ποσο ΘΑ κοστιζει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ το galaxy s 2, ουτε ποσο ΘΑ πωλειται στα online shops. Στην Ελλαδα θα τιμαται 100+ ευρω στη λιανικη. Για το αν διαψευστω η οχι, θα το δουμε οταν ερθει ο καιρος.

Καλο ειναι πριν κανουμε σε καποιον επιθεση, που δεν τον γνωριζουμε αλλωστε, να ειμαστε διπλα προσεκτικοι. Μπορει και να εκτεθουμε...

Υ.Γ. Πολυ συντομα θα εχω και το galaxy s 2. Ευχαριστως θα σε καλεσω να το δεις κι απο κοντα...

@athanaso77

Επιχειρησα να προμηθευτω ενα motorola atrix, απο Αμερικη, για προσωπικη -κυρια- συσκευη, αλλα δεν τα καταφερα.

Ας κανουν ο,τι θελουν με το motoblur. Φευγει ευκολα και αυτο που μενει ειναι ισως η καλυτερη android συσκευη για το 2011 (κι ας μην εχει κυκλοφορησει ευρεως ακομα).

@jastonas

Οχι, δεν το εχω δει. Αλλα πιστεψε με: Η οθονη του lg optimus 2X θα σε ικανοποιησει απολυτα.

Υ.Γ. Προς ενδιαφερομενους, μελλοντικους κατοχους του 2Χ. Καλο θα ειναι να φροντισετε να προμηθευτειτε καμια θηκουλα απο εξωτερικο (μεχρι να ερθουν επισημα και τα accessories απο την lg). Εχω, ηδη, μια πολυ καλη flip type case - ευτυχως κυκλοφορει ηδη, σε αλλο variant, στην Κορεα εδω και καιρο και υπαρχουν καποια αξεσουαρ διαθεσιμα...

@panoslvd

Θα φροντισω να βρω καλης ποιοτητας ακουστικα και θα σε ενημερωσω.

Edited by v@gelis

Υ.Γ. Προς ενδιαφερομενους, μελλοντικους κατοχους του 2Χ. Καλο θα ειναι να φροντισετε να προμηθευτειτε καμια θηκουλα απο εξωτερικο (μεχρι να ερθουν επισημα και τα accessories απο την lg).

Η θηκη ειναι αναγκαια λογω του κρυσταλλου ή λογω του πλαστικου τριγυρω; "ξεφλουδιζει" ευκολα; [οπως καταλαβαινεις, αφου εριξες την βομβα οτι το εχεις, θα σε πρηξουμε]

• Administrators
Καλησπερα φιλε και χωρις παρεξηγηση.οταν εγω εβαλα οτι πουλαω ενα κινητο μου στην υπογραφη μου ,moderator μου το εσβησε με την παρατηρηση οτι πωλησεις επιτρεπεται μονο στο buy and sell.αυτος ο ορος ισχυει για ολους και εξαιρουνται οι moderators?χωρις παρεξηγηση ετσι?μπορει να ισχυει και απλα να μην το ξερω.:rolleyes:

Αν έβαλες την αγγελία σου στην υπογραφή σου με link που παραπέμπει στο Buy&Sell του myphone κακώς την έσβησαν. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως... αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum.

Modpic.gif

Η θηκη ειναι αναγκαια λογω του κρυσταλλου ή λογω του πλαστικου τριγυρω; "ξεφλουδιζει" ευκολα; [οπως καταλαβαινεις, αφου εριξες την βομβα οτι το εχεις, θα σε πρηξουμε]

Η θηκη φυσικα και δεν ειναι απαραιτητη, απλα το αναφερω για οσους εχουν συνηθισει να εχουν σε θηκη (μονιμα, με μια τυπου flip type ή μη, με μια τυπου pouch) τη συσκευη τους.

To Gorilla Glass φαινεται κι ειναι ανθεκτικο (αν κι εγω ειμαι της αποψης πως ακομα και σε αυτο το υλικο, χρησιμο ειναι να τοποθετειται screen protector), το μεταλλικο πλαισιο της συσκευης ειναι στιβαρο, αλλα καλο ειναι να... κρυφτει και η πλαστικη πλατη της συσκευης :lol:

Ναι, για αλλη μια φορα, στο βωμο της μειωσης του βαρους (που δεν στεκεται σαν δικαιολογια, πλεον, αλλα οι κατασκευαστες εξακολουθουν να τη χρησιμοποιουν) το πισω πλαστικο καπακι -για τα δικα μου γουστα- ειναι κατω του μετριου.

Φαινεται οι κορεατες δεν εβαλαν μυαλο, ουτε εδω (οπως και στο Galaxy s, αλλα και κατα πως φαινεται και στο galaxy s 2). Μιλαω ομως για συναρμογη, δεν φαινεται να υπαρχουν θεματα "tearing" η οτιδηποτε αλλο.

Υ.Γ. Λεπτομερεια. Επειδη το curved glass δεν επιτρεπει τη σωστη τοποθετηση screen protector, προμηθευτειτε μια πολυ λεπτη ζελατινα για αυτο το σκοπο ή κοψτε ενα μεγαλυτερο screen protector απο αλλη συσκευη, στις διαστασεις του επιπεδου τμηματος της οθονης.

Αναφορικα με ημερομηνια διαθεσης δε γνωριζω με μεγαλη ακριβεια, φοβαμαι ομως πως ειναι δυσκολο να διατιθεται την Τριτη (η ακομα και μεσα στην εβδομαδα) - οπως διαβασα παραπανω...

Edited by v@gelis

• Administrators
Α τωρα καταλαβα επειδη δεν ειχα δηλαδη δικαιωμα ακομη στο buy and sell.

Τωρα ομως που το εχω μπορω δηλαδη να βαζω στην υπογραφη μου λινκ?σιγουρο αυτο?ευχαριστω

Αν δεν ήταν σίγουρο... δεν θα το έλεγα καθόλου.

(Αυτό που δεν μπορείς όμως είναι τα συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση" σε κάθε post μας).

Ξερουμε καμια ημερομηνια διαθεσης για vodafone η πλαισιο;

Ούτε μία σελίδα πίσω δεν διαβάζεις; :confused:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3554735#post3554735

Modpic.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)