kouf Δημοσιεύτηκε December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2010 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα πρόγραμμα που κατέβασα το όπιο δεν λέει να φύγει από το pc. Είναι το ‘’ RoboForm2Go’’ το οποίο το κατέβασα και δεν με άρεσε και τώρα δεν μπορώ να το αποκαταστήσω μάλλον επειδή είναι portable και με το Revo Uninstaller που χρησιμοποιώ δεν το βρίσκει ώστε να το αποκαταστήσει και ακόμα ένα άλλο είναι ότι έχει μετονομάσει τον σκληρό μου σε RoboForm2Go και εάν κάνω δεξί κλικ στον δίσκο μου βγάζει μια επιλογή ‘’lauch RoboForm2Go’’ και μου το ενεργοποιεί…. πως γίνεται να το βγάλω τελείως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα πρόγραμμα που κατέβασα το όπιο δεν λέει να φύγει από το pc. Είναι το ‘’ RoboForm2Go’’ το οποίο το κατέβασα και δεν με άρεσε και τώρα δεν μπορώ να το αποκαταστήσω μάλλον επειδή είναι portable και με το Revo Uninstaller που χρησιμοποιώ δεν το βρίσκει ώστε να το αποκαταστήσει και ακόμα ένα άλλο είναι ότι έχει μετονομάσει τον σκληρό μου σε RoboForm2Go και εάν κάνω δεξί κλικ στον δίσκο μου βγάζει μια επιλογή ‘’lauch RoboForm2Go’’ και μου το ενεργοποιεί…. πως γίνεται να το βγάλω τελείως? κατι που βρηκα αλλα δεν ξερω αν δουλευει http://uninstall-programs.quusoft.com/uninstall-roboform2go-6-9-96.html Οπως και να εχει ψαξε στο google το RoboForm2Go remove Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Αν είναι portable, απλά σβήστο. Μην εγκαταστήσεις uninstallers, ειδικά trial... αφήνουν κατάλοιπα όταν λήξουν. Τα portable programs δεν κάνουν εγκατάσταση πουθενά, οπότε λογικό είναι να μη βρίσκεις να απεγκαταστήσεις κάτι με κανένα uninstaller. Αυτό που λες για τη μετονομασία του δίσκου φαίνεται πολύ παράξενο να προκλήθηκε από portable πρόγραμμα. Πιο πολύ για ιός μοιάζει αν και δεν βρήκα κάποιον ιό σχετικό με roboform. Καλό θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε να πάρεις ένα backup τα σημαντικά σου αρχεία. Προσωπικά στη θέση σου θα έπαιρνα ένα backup και μετά απλά θα έσβηνα το roboform. Λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα εκτός και αν έχει πειράξει τη registry, κάτι που τα portable δεν κάνουν. Edited December 13, 2010 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Αν είναι portable, απλά σβήστο. Μην εγκαταστήσεις uninstallers, ειδικά trial... αφήνουν κατάλοιπα όταν λήξουν. Τα portable programs δεν κάνουν εγκατάσταση πουθενά, οπότε λογικό είναι να μη βρίσκεις να απεγκαταστήσεις κάτι με κανένα uninstaller. Αυτό που λες για τη μετονομασία του δίσκου φαίνεται πολύ παράξενο να προκλήθηκε από portable πρόγραμμα. Πιο πολύ για ιός μοιάζει αν και δεν βρήκα κάποιον ιό σχετικό με roboform. Καλό θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε να πάρεις ένα backup τα σημαντικά σου αρχεία. Προσωπικά στη θέση σου θα έπαιρνα ένα backup και μετά απλά θα έσβηνα το roboform. Λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα εκτός και αν έχει πειράξει τη registry, κάτι που τα portable δεν κάνουν. σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις αλλα πως να το σβησω?δεν υπαρχει πουθενα!!!!!!και το αρχειο που κατεβασα το εχω σβησει!!το μονο που μπορω να κανω ειναι να το ανοιγω και να το κλεινω!!!!πως να το σβησω αραγε?με εχει σπασει τα νευρα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Πως το ανοίγεις αφού το έσβησες ? Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έχεις κάνει. Για τη μετονομασία του δίσκου βρήκα κάτι και σου παραθέτω απευθείας τη λύση : Rightclick the Command prompt icon on Start, and 'run as administrator' Use the command : label C: Vista This assumes your user is an admin. Και κάποιες απόψεις που βρήκα για το προγραμματάκι στο portableapps, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω λινκ, οπότε τις παραθέτω εδώ όπως είναι. Η δεύτερη εξηγεί και το γιατί δε μπορείς να το απεγκαταστήσεις... Run away quickly. Run fast and don't look back. It is one of the most UNportable apps around. I still have a HDD partition that is labeled "Roboform2Go" because, despite having gotten rid of the app several months ago, I can't figger out how to get rid of this stupid drive label. I've tried searching the registry for the name and eliminating any references to it, and still to no avail. Did I mention that I HATE Roboform?... Stay away from RoboForm2Go as far as you can. It writes tons to your registry and does't do anything like cleaning on close. And it destroys the settings of your local copy of AI RoboForm. So: AI RoboForm is pretty fine installed on a fixed HD, but RF2Go is NOT PORTABLE at all. Και κάπου μέσα στο χάος βρήκα αυτό για λύση... That's a hidden autorun.inf. Show hidden files and delete that sucker. Βέβαια αυτό δεν σου καθαρίζει τη registry, αλλά τουλάχιστον θα σταματήσει το πρόγραμμα. Κάτι είναι και αυτό. Τη registry και το σκληρό σου μάλλον θα τα καθαρίσεις χειροκίνητα με search το "roboform" και διαγραφή από όπου βρεθεί. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις μην τα πειράζεις. Έτσι κι αλλιώς όσο δεν τρέχει το πρόγραμμα δε σε ενοχλεί... Ελπίζω να δουλέψει η διαγραφή του αρχείου. Κάτι άλλο δε μπόρεσα να βρω... Edited December 13, 2010 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Πως το ανοίγεις αφού το έσβησες ? Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έχεις κάνει. Για τη μετονομασία του δίσκου βρήκα κάτι και σου παραθέτω απευθείας τη λύση : Και κάποιες απόψεις που βρήκα για το προγραμματάκι στο portableapps, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω λινκ, οπότε τις παραθέτω εδώ όπως είναι. Η δεύτερη εξηγεί και το γιατί δε μπορείς να το απεγκαταστήσεις... Και κάπου μέσα στο χάος βρήκα αυτό για λύση... Βέβαια αυτό δεν σου καθαρίζει τη registry, αλλά τουλάχιστον θα σταματήσει το πρόγραμμα. Κάτι είναι και αυτό. Τη registry και το σκληρό σου μάλλον θα τα καθαρίσεις χειροκίνητα με search το "roboform" και διαγραφή από όπου βρεθεί. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις μην τα πειράζεις. Έτσι κι αλλιώς όσο δεν τρέχει το πρόγραμμα δε σε ενοχλεί... Ελπίζω να δουλέψει η διαγραφή του αρχείου. Κάτι άλλο δε μπόρεσα να βρω... αυτο ''portableapps'' το ειδα και εγω!!!το εχω σβησει απο παντου και αυτο ακομα εκει ειναι!!!εχω xp και δεν μου κανει αυτο με την μεταονομασια που μου εδειξες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts