trixoptosi Δημοσιεύτηκε December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2010 Στη wm 6.5 συσκευή μου, όταν κάνω εκτροπή κλήσης σε αυτήν απο ένα σταθερό τηλέφωνο, δεν μπορώ να δω αν είναι απο εκτροπή η όχι. Δηλαδή δεν εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού μου αν η κλήση είναι απο εκτροπή η οχι. Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Εχω το htc desire dual sim clone με wm 6.5 Tο λεω διοτι έκανα εκτροπή απο το σταθερό μου στο κινητό,δούλεψε,αλλα στην οθόνη δεν μπορούσα να καταλάβω αν ειναι απο εκτροπή η οχι. Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μιας και εξαρτάται από το τι πληροφορίες παρέχει ο πάροχος και όχι από τις δυνατότητες της συσκευής. Το έχεις πετύχει με άλλη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Φυσικά!Σε νόκια κινητό εμγφανίζεται κανονικά η κλήση οτι ειναι απο εκτροπή! Θα το δοκιμάσω με την ίδια κάρτα σε άλλο κινητό(νοκια πχ) για να δω τα αποτελέσματα Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magnatus Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Φυσικά!Σε νόκια κινητό εμγφανίζεται κανονικά η κλήση οτι ειναι απο εκτροπή! Θα το δοκιμάσω με την ίδια κάρτα σε άλλο κινητό(νοκια πχ) για να δω τα αποτελέσματα H εμφάνηση της κλήσης εκτροπής "online" είναι θέμα hardware και τα Nokia έχουν τη δυνατότητα αυτή. Ξέρει κανείς για άλλες συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts