Tolakos Δημοσιεύτηκε December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2010 αν παρω το mobile internet το απεριοριστο ειναι σαν το adsl δλδ κατεβαζω ολη μερα ,καθε μερα?κ με τι ταχυτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minoans Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Προσοχή!!! Δεν νομίζω ότι προσφέρει καμία εταιρία απεριόριστο ασύρματο ίντερνετ.. ΛΕΝΕ απεριόριστο αλλά έχουνε ένα μικρό αστεράκι που σε παραπέμπει πιο κάτω που λέει ότι απεριόριστο=μερικά gb τον μήνα προ αποφυγήν εκμεταλλεύσεως.. Κόλπο είναι λοιπόν το ''απεριόριστο'' απ' όσο ξέρω, αλλά ψάξε το ποτέ δεν ξέρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 σωστά τα λέει ο minoans, επίσης να μην περιμένεις και ταχύτητες αντίστοιχες των adsl συνδέσεων. Αν έχεις 3g/hsdpa στην περιοχή σου, πιθανών όμως να ανοίγεις σελίδες/κατεβάζεις με normal ταχύτητες, ανάλογα πάντα το δίκτυο και την περιοχή. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Αν έχεις NOKIA symbian v5, μπορείς να συνδέεις με wireless το κινητό με το laptop και να μοιράζεσαι το ίντερνετ του κινητού. Ούτε έξτρα χρεώσεις για το laptop, ούτε usb stick κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dg900 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ΠΟΙΑ είναι η καλύτερη πρόταση σήμερα, σε σχέση κόστους-απόδοσης? Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η παροχή τηλεφωνίας, ούτε έχω πρόβλημα αν θα είναι συμβόλαιο ή καρτο-internet... αρκεί να συμφέρει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dg900 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ΠΟΙΑ είναι η καλύτερη πρόταση σήμερα, σε σχέση κόστους-απόδοσης? Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η παροχή τηλεφωνίας, ούτε έχω πρόβλημα αν θα είναι συμβόλαιο ή καρτο-internet... αρκεί να συμφέρει ;) Επειδή δεν είδα κανέναν ν' απαντάει, αναγκάστηκα κι έκανα την δική μου έρευνα αγοράς σήμερα, σε καταστήματα των τριών Παρόχων... Ενημερώνω λοιπόν και για όποιον άλλον τυχόν ενδιαφέρεται: COSMOTE 1 HMEPA 1 GB 10 e 7 HMEPΕΣ 1 14 10 ΗΜΕΡΕΣ 3 20 30 ΗΜΕΡΕΣ 5 50 VODAFOVE 2 ΩΡΕΣ 500 MB 3,5 e 8 ΩΡΕΣ 1 GB 7 24 ΩΡΕΣ 1 10 48 ΩΡΕΣ 2 14 10 ΗΜΕΡΕΣ 3 20 e 30 HMEΡΕΣ 300 ΜΒ 9,76 e 5 GB 24,75 10 34,57 30 44,91 WIND 30 HMEΡΕΣ 1 ΜΒ 3,62 e 300 15,5 3 GB 28,94 5 GB 30,49 10 40,31 30 50,65 30 ΩΡEΣ ΑΠΕΡ. 20,68 100 31 200 40,31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Οι τρέχουσες τιμές και προσφορές υπάρχουν ήδη στα αντίστοιχα threads. Είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν συμφέρει περισσότερο από σταθερό adsl, παρά μόνο αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πριν αποφασίσεις με κριτίριο τις τιμές πρέπει να δείς τι κάλυψη υπάρχει στο χώρο που σε ενδιαφέρει.... εγώ π.χ. με το κινητό στο Π. Φάληρο πιάνω περίπου 1,3-1,6Mbps με Vodafone... τι να το κάνεις το φτηνότερο αν είναι να έχεις χαμηλές ταχύτητες; Επίσης να σου πω οτι αν θες να "κατεβάζεις" μεγάλα αρχεία τότε μην πας σε mobile internet, απλά δεν συμφέρει και θα σε ταλαιπωρήσει πολύ γιατί οι συνδέσεις είναι δυναμικές, με αυξομείωση ταχύτητας - ενώ στο καλωδιακό adsl είνια σαφώς σταθερότερες. Αν πάλι θες απλά να κάνεις το browsing σου και social networking, τότε για vodafone δες λίγο και τα καρτοκινητά, το πακέτο surf&mail έχει 60ΜΒ με 3ευρώ και 200 με 7 ευρώ. Παίζει και μια προσφορά στα cu που με κάθε ανανέωση χχ ευρώ μπορείς να διαλέξεις 100ΜΒ ή 100sms αλλά δεν την ξέρω καλά, ψάξτο περισσότερο αν σε ενδιαφέρει... Πάντως με σύγχρονα ΝΟΚΙΑ και SONY ERICSSON μπορείς να συνδέσεις το κινητό σαν μοντεμ και να μπαίνεις στο νετ από το λαπτοπ - εγώ το κάνω αυτό 2 χρόνια τώρα με το Sony Ericcson G502, που δεν το λες και τελευταίο μοντέλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καμία, εταιρεία, δεν σου προσφέρει απεριόριστο ασύρματο internet.Xρησιμοποιούν ότι και καλά το κάνουν για την ασφάλειά τους. Αποτελεί παγίδα για κάποιον που δεν ξέρει. Φαντάσου τώρα να βάλεις ασύρμαο internet και να χεις και ανοιχτό το mtorrent:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts