ETphoneHOME Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ευχαριστώ για το άμεσο της απάντησης Δυστυχώς τίποτα , Το συγκεκριμένο app δεν έπαιξε ποτέ από την 1η φορά που το κατέβασα Τι uninstall και install τίποτα Έκανα & το ΟΤΑ upgrade σε 2.3.4 τίποτα LOL είναι αστείο γιατί το συγκεκριμένο τηλ. αρνείται τόσο με τον browser του αλλά και με το app να "συνεργαστεί" με τον κ.Zuckenberg Είναι γνωστή άλλωστε η διαμάχη Data connectivity problem The server failed to communicate.Try again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 @ETphoneHOME Σε εμένα μια χαρά παίζει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ETphoneHOME Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 @MacAngus ευχαριστώ στη συσκευή που έχω ακόμα τίποτα ... Μήπως να τη βάλω (της συσκευής) να δει το Social Network ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Έχει δοκιμάσει κανεις την MIUI? Ετοιμαζομαι να την περάσω. Η σύζυγος μου πήρε το LG και μου επέστρεψε το Nexus γιατί το wifi της έχει σπάσει τα νεύρα. Μόνο στο σαλόνι έχει ικανοποιητικό σήμα. Στα δπλανα δωμάτια μια γραμμουλα και στην κρεβατοκάμαρα τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Κωστα δοκιμασες superaosp ? Εγω παντως δεν εχω βρει καποια να με κανει να αλλαξω μεχρι τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Κωστα δοκιμασες superaosp ? Εγω παντως δεν εχω βρει καποια να με κανει να αλλαξω μεχρι τωρα Ήμουν έτοιμος αλλα με εντυπωσίασαν τα γραφικά του MIUI. Ίσως γιατί μου φάνηκε γνώριμο το περιβάλλον :lol: κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει..:p Μ'αρεσε γιατί βαρέθηκα κάπου τους launchers. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Οποτε τελικα εσυ θα μας πεις εντυπωσεις απο miui:lol:πως ειναι η ρομ?σκεφτηκα καποια στιγμη να τη δοκιμασω αλλα μου φανηκε πολυ ios.. εχω και το 4ρι οποτε δεν ηθελα αλλο iphone! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Οποτε τελικα εσυ θα μας πεις εντυπωσεις απο miui:lol:πως ειναι η ρομ?σκεφτηκα καποια στιγμη να τη δοκιμασω αλλα μου φανηκε πολυ ios.. εχω και το 4ρι οποτε δεν ηθελα αλλο iphone! Δείχνει εξαιρετική. Την έχω με Netarchy στα 1200ΜΗz. Πάει αγέρα αλλά τι να το κάνω που πρέπει να είναι στο σαλόνι που έχω το φούτερ για να φχαριστηθω την ταχύτητα. Η ρομ είναι πολύ σταθερή και πολύ όμορφη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroupap Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Γεια σας παιδια.Με λενε Σπυρο.ειμαι καινουργιος στο forum και ο λογος το nexus-s ι9020 που απεκτησα πριν 2 βδομαδες περιπου.ειμαι ναυτικος στο επαγγελμα και πιο συγκεκριμενα ανθυποπλοιαρχος σε δεξαμενοπλοια και αυτη τη στιγμη βρισκομαι Νεα Υορκη.Πηρα το nexus απο αμερικη.350 ευρω μου βγηκε με την amoled οθονη.εχω μια απορι ομως. κατεβασα το miltiling keyboard αλλα και παλι εχω προβλημα.καποια γραματα τα εμφανιζει οπως ναναι π.χ το Λ και αλλα παλι καθολου π.χ το Σ.Μηπως φταιει που εχει αγγλικο μενου η ειναι κατι αλλο απο τις ρυθμισεις γιατι δεν βρηκα κατι.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Γεια σας παιδια.Με λενε Σπυρο.ειμαι καινουργιος στο forum και ο λογος το nexus-s ι9020 που απεκτησα πριν 2 βδομαδες περιπου.ειμαι ναυτικος στο επαγγελμα και πιο συγκεκριμενα ανθυποπλοιαρχος σε δεξαμενοπλοια και αυτη τη στιγμη βρισκομαι Νεα Υορκη.Πηρα το nexus απο αμερικη.350 ευρω μου βγηκε με την amoled οθονη.εχω μια απορι ομως. κατεβασα το miltiling keyboard αλλα και παλι εχω προβλημα.καποια γραματα τα εμφανιζει οπως ναναι π.χ το Λ και αλλα παλι καθολου π.χ το Σ.Μηπως φταιει που εχει αγγλικο μενου η ειναι κατι αλλο απο τις ρυθμισεις γιατι δεν βρηκα κατι.:worry: Αν μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές δοκίμασε το smart keyboard. Κατέβασε πρώτα την trial εκδοσή. Sent from my Google Nexus S using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 πολυ καλη τιμη για καποιον που το θελει... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-GT-I9023FSACOS.htm 399Ε. γνωριζει κανεις για την οθονη; lcd ή amoled; Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς, περί ορέξεως θα έλεγα. για ποιους λογους αξιολογεις οτι δεν ειναι καλη προσφορα; σκεφτομαι την αγορα του αλλα μια γνωμη απο εναν εμπειρο δεν βλαπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroupap Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Αν μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές δοκίμασε το smart keyboard. Κατέβασε πρώτα την trial εκδοσή. Sent from my Google Nexus S using Tapatalk Tιποτα και μαυτο.Τα ιδια ακριβως.Λετε να φταιει το μενου που ειναι στα αγγλικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Tιποτα και μαυτο.Τα ιδια ακριβως.Λετε να φταιει το μενου που ειναι στα αγγλικα? Όχι δεν φταίει αυτο κι εγω αγγλικό μενου έχω. Δεν υπάρχει ελληνικο στην ρομ που φοραω. Κάποιες ρυθμίσεις πρέπει να είναι η αιτία. Το βλέπεις το ελληνικο πληκτρολόγιο, πατάς κάποια γράμματα και σου βγαίνουν σε άλλη γλώσσα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroupap Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Οχι.οταν πληκτρολογο γραφει κανονικα.το προβλημα ειναι οταν το στελνω το μην. δεν τα βγαζει ολα τα γραμματα σε αυτον που το στελνω.μπορει να πω και βλακεια,δεν ξερω αλλα μηπως παιζει ρολο που στελνω απο αμερικανικη sim?αν γινεται στειλε μου τις δικες σου ρυθμισεις να κανω τις ιδιες για να δουμε μηπως ειναι απο κει. Edited June 6, 2011 by spiroupap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Οχι.οταν πληκτρολογο γραφει κανονικα.το προβλημα ειναι οταν το στελνω το μην. δεν τα βγαζει ολα τα γραμματα σε αυτον που το στελνω.μπορει να πω και βλακεια,δεν ξερω αλλα μηπως παιζει ρολο που στελνω απο αμερικανικη sim?αν γινεται στειλε μου τις δικες σου ρυθμισεις να κανω τις ιδιες για να δουμε μηπως ειναι απο κει. Δοκίμασε με ένα άλλο SMS πρόγραμμα απο το market. Βαλε το Go SMS είναι free. Έτσι όπως τα λες δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Κι εγω με ξένη κάρτα το χρησιμοποιω. Πιθανώς δεν υπάρχουν καθόλου ελληνικά μέσα. Θα σου που περισσότερα όσοι έχουν αγοράσει απο Αμερική. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroupap Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) ok,ευχαριστω.θα δοκιμασω και θα απαντησω... Αυτο ηταν!ολα μια χαρα με το Go SMS.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Να ρωτησω και κατι ακομα.Οταν μιλαω αρκετη ωρα,ζεστενεται αρκετα,ειδικα απο την μεση και πανω.Ειναι φυσιολογικο αυτο? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Δεν θα ξαναγινει.απλα η συνδεση ειναι πολυ αργη...δεν εγινε εσκεμενα.sorry. Edited June 6, 2011 by spiroupap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konan123 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ NEXUS ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΟΟΜ.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ NEXUS ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΟΟΜ.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Καλώς ήρθες στο Forum μας. Θα σε παρακαλέσω μόνο να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Kαλησπέρα και από μένα! Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αποθηκεύω επαφές στη κάρτα Sim? Και πως γίνεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό; Η sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες. Συγχρόνισε τες στο gmail και θα είναι περισσότερο ασφαλείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλημέρα και πάλι... Υπάρχει ρύθμιση για μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλημέρα και πάλι... Υπάρχει ρύθμιση για μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Ευχαριστώ! Μπορείς να βάλεις το handcent sms ή το GO SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) H φωτογραφική του δεν έχει ζουμ? Kαλησπέρα! Μια ακόμα ερώτηση. Είναι λογικό κάθε φορά που ανοίγω το bluetooth να κάνει σάρωση για νέες συσκευές? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 16, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Kαλησπέρα! Μια ακόμα ερώτηση. Είναι λογικό κάθε φορά που ανοίγω το bluetooth να κάνει σάρωση για νέες συσκευές? Ναι απόλυτα λογικό, όλα τα Android έτσι λειτουργούν. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καλημέρα και πάλι! Έχετε παρατηρήσει όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση της μπαταρίας, ενώ είναι γεμάτη αν σας δείχνει επίπεδο μπαταρίας οχι 100% αλλά λιγότερο? (γύρω στο 95%)... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts