kapsidi Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 καινουργιος στο forum και νεος κατοχος ενος samsung nexus s. μπορει καποιος να μου εξηγησει την χρησιμοτητα των widget και πως μπορω εγω να τα διαγραψω απο την οθονη(π.χ.κατεβασα και εγκατεστησα ενα προγραμμα διαχειρισης της μπαταριας.σε μια απο τις πεντε αρχικες οθονες εχω εγκαταστησει το αντιστοιχο εικονιδιο.πατωντας το κουμπι που μας οδηγει στην διαχειριση εφαρμογων βρισκω 3-4 γραφικα στοιχεια με διαφορες απεικονισεις της μπαταριας τις οποιες δεν μπορω να τις διαγραψω).διαβαζω το εγχειριδιο χρησης αλλα δεν βρισκω κατι και φοβαμαι μηπως κανω καμια βλακεια. καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Η χρησιμότητα των widgets είναι να σου δείχνουν πληροφορία στην κεντρική σου οθόνη που κανονικά θα πρέπει να ανοίξεις εφαρμογη για να τη δεις (π.χ. βλέπεις τον καιρό χωρίς να πρέπει να ανοίξεις εφαρμογή...είναι εκεί στην οθόνη σου μαζί με τα άλλα εικονίδια) Για να διαγράψεις ένα widget από την κεντρική οθόνη, όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, το κρατάς πατημένο και μόλις "ξεκολλήσει" το πετάς στο "X" στο πάνω μέρος της οθόνης. Για την άλλη ερώτησή σου, αν κατάλαβα καλά έχεις Android 4.1 ή έστω 4.0. Σε αυτές τι εκδόσεις τα widget των εφαρμογών εμφανίζονται στο τέλος του μενού που δείχνει όλες τις εφαρμογές σου. Κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάς τοποθετεί σε αυτό το σημείο τα διαθέσιμα widget της. Αυτό το κάνουν γιατί μπορεί να διαθέτουν διαφορετικά μεγέθη ή να δείχνουν διαφορετικά πράγματα. Αυτά δε μπορείς να τα διαγράψεις, εκτός αν θες να διαγράψεις όλη την εφαρμογή (uninstall) που μαζί της θα φύγουν κια τα widgets. Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Είναι feature της Jelly Bean ενσωματωμένο στη default εφαρμογή (Contacts.apk/Phone.apk). και εχει ενσωματωμένους όλους τους υπεραστικους κωδικούς;; πολυ προχωρημένο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 εκανα στο κινητο το ''one click return to stock'' απο xda και ενω το κινητο δειχνει πλεον κλειδωμενο οταν το ανοιγω μενει κολλημενο στο λογοτυπο της google...γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να επανερθει??πιστευετε πως αν το παω για service θα υπαρχει θεμα εγγυησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curunvir Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : είχα στο παρελθόν εγκαταστήσει την εφαρμογή του ''prey'' στο κινητό μου, ωστόσο πρόσφατα αφαίρεσα την συσκευή από το control panel και θέλησα να ξανα-εγκαταστήσω από την αρχή την εφαρμογή. Όταν πάω όμως να την απεγκαταστήσω μέσα από το κινητό, οι επιλογές ''Αναγκαστική διακοπή'' & ''κατάργηση εγκατάστασης'' είναι απενεργοποιημένες. Ακόμη, όταν πάω να εγκαταστήσω την εφαρμογή μέσω του market μου δίνει την δυνατότητα ''απενεργοποίηση'' αλλά όταν την πατάω μου λέει ότι η παρούσα εφαρμογή δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί γιατί εκτελεί μια λειτουργία του τηλεφώνου. Ουσιαστικά, δεν μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή από το κινητό. [Συσκευή : Nexus S - Έκδοση Android : 4.0.4] Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : είχα στο παρελθόν εγκαταστήσει την εφαρμογή του ''prey'' στο κινητό μου, ωστόσο πρόσφατα αφαίρεσα την συσκευή από το control panel και θέλησα να ξανα-εγκαταστήσω από την αρχή την εφαρμογή. Όταν πάω όμως να την απεγκαταστήσω μέσα από το κινητό, οι επιλογές ''Αναγκαστική διακοπή'' & ''κατάργηση εγκατάστασης'' είναι απενεργοποιημένες. Ακόμη, όταν πάω να εγκαταστήσω την εφαρμογή μέσω του market μου δίνει την δυνατότητα ''απενεργοποίηση'' αλλά όταν την πατάω μου λέει ότι η παρούσα εφαρμογή δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί γιατί εκτελεί μια λειτουργία του τηλεφώνου. Ουσιαστικά, δεν μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή από το κινητό. [Συσκευή : Nexus S - Έκδοση Android : 4.0.4] Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ! Αν και κανονικα πρεπει να πας στο αντιστοιχο θεμα και να κανεις post (στο νημα του nexus s) δοκιμασε να πας στο settings-security-device administration και πατα στο device administrators.Δες μηπως η εφαρμογη ειναι εκει ενεργοποιημενη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. τωρα αντιμετωπιζω ενα αλλο θεμα.οταν αγορασα το τηλεφωνο(απο το πλαισιο)μου δωσαν δωρο κατι χαρτες.πηγα να κανω την εγκατασταση και κοπηκε η συνδεση. τωρα οταν ενεργοποιοω το wi fi,το τηλεφωνο βγαζει μυνημα οτι ολοκληρωθηκε η ληψη του GINIUS DRIVER,αλλα οταν παω να δηλωσω τα στοιχεια μου και να κανω εγγραφη μου βγαζει μυνημα οτι το ονομα χρηστη δεν ειναι σωστο. τι μπορει να παιζει?μηπως να εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης και εκ νεου εγκατασταση αυτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Είναι feature της Jelly Bean ενσωματωμένο στη default εφαρμογή (Contacts.apk/Phone.apk). ξερουμε αν αυτο μπορουμε να το βρουμε καπου και να το φλασαρουμε σε ics rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ΕΔΩ είναι το νήμα του Nexus S εσύ είσαι σε λάθος νήμα (αν κρίνω απο το avatar σου)... :lol: Μάλλον μεταφέρανε τα posts από άλλο θέμα εδώ! ξερουμε αν αυτο μπορουμε να το βρουμε καπου και να το φλασαρουμε σε ics rom? Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτό δούλευε και με ICS! Θυμάμαι ότι μου το έβγαλε όταν φίλοι μου με πήρανε από εξωτερικό... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. τωρα αντιμετωπιζω ενα αλλο θεμα.οταν αγορασα το τηλεφωνο(απο το πλαισιο)μου δωσαν δωρο κατι χαρτες.πηγα να κανω την εγκατασταση και κοπηκε η συνδεση. τωρα οταν ενεργοποιοω το wi fi,το τηλεφωνο βγαζει μυνημα οτι ολοκληρωθηκε η ληψη του GINIUS DRIVER,αλλα οταν παω να δηλωσω τα στοιχεια μου και να κανω εγγραφη μου βγαζει μυνημα οτι το ονομα χρηστη δεν ειναι σωστο. τι μπορει να παιζει?μηπως να εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης και εκ νεου εγκατασταση αυτης? Ακολούθησε τις συνοδευτικές οδηγίες. Πρέπει μέσω browser να πας στην σελίδα του κατασκευαστή των χαρτών και να κατεβάσεις ενα .apk που δεν υπάρχει στο play store. Έπειτα το κάνεις εγκατάσταση και κάνεις register το πρόγραμμα στην εταιρία είτε μέσω του κινητού είτε απο τον υπολογιστή. Σε μένα δουλεύουν κανονικά οι χάρτες αλλα αν σου πω οτι πλέον το navigation της google είναι πιο γρήγορο και καλύτερο...; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) παιδια μια απορια. Εδω και λιγο καιρο μου βγαζει μηνυμα στην οθονη κατω αριστερα << ασφαλης λειτουργια>>, και για να φυγει πρεπει να κανω restart το κινητο, Ξερει καποιος να μου πει τι φταιει?? Edited September 3, 2012 by pok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) παιδια μια απορια. Εδω και λιγο καιρο μου βγαζει μηνυμα στην οθονη κατω αριστερα >, και για να φυγει πρεπει να κανω restart το κινητο, Ξερει καποιος να μου πει τι φταιει?? Ειδικος δεν ειμαι αλλα με λιγο googling διαβασα οτι για να μπει σε safe mode πρεπει να ειναι πατημενο το πληκτρο του power κατα τη διαρκεια που μπουταρει το κινητο.Μπας και το πληκτρο του power σου τραβαει κανενα ζορι; update Για δες μηπως το εχεις ενεργοποιησει και για αυτο σου το βγαζει.Διαβασε εδω http://www.myvusers.com/forums/samsung-galaxy-nexus/10880-safe-mode-galaxy-nexus-samsung.html Ειναι για το galaxy nexus αλλα λογικα το αυτο θα ισχυει και για το nexus s Edited September 3, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ειδικος δεν ειμαι αλλα με λιγο googling διαβασα οτι για να μπει σε safe mode πρεπει να ειναι πατημενο το πληκτρο του power κατα τη διαρκεια που μπουταρει το κινητο.Μπας και το πληκτρο του power σου τραβαει κανενα ζορι; update Για δες μηπως το εχεις ενεργοποιησει και για αυτο σου το βγαζει.Διαβασε εδω http://www.myvusers.com/forums/samsung-galaxy-nexus/10880-safe-mode-galaxy-nexus-samsung.html Ειναι για το galaxy nexus αλλα λογικα το αυτο θα ισχυει και για το nexus s Ευχαριστω. Ετσι ειναι οπως τα λες. Το εψαξα και εγω.Ειχα βαλει μιa θηκη σιλικονης (ηταν αρκετα σφιχτη) και πατιοταν το πληκτρο power.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curunvir Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αν και κανονικα πρεπει να πας στο αντιστοιχο θεμα και να κανεις post (στο νημα του nexus s) δοκιμασε να πας στο settings-security-device administration και πατα στο device administrators.Δες μηπως η εφαρμογη ειναι εκει ενεργοποιημενη Ευχαριστώ, δούλεψε μια χαρά. Το απενεργοποίησα μέσα από το device administrator! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. τωρα αντιμετωπιζω ενα αλλο θεμα.οταν αγορασα το τηλεφωνο(απο το πλαισιο)μου δωσαν δωρο κατι χαρτες.πηγα να κανω την εγκατασταση και κοπηκε η συνδεση. τωρα οταν ενεργοποιοω το wi fi,το τηλεφωνο βγαζει μυνημα οτι ολοκληρωθηκε η ληψη του GINIUS DRIVER,αλλα οταν παω να δηλωσω τα στοιχεια μου και να κανω εγγραφη μου βγαζει μυνημα οτι το ονομα χρηστη δεν ειναι σωστο. τι μπορει να παιζει?μηπως να εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης και εκ νεου εγκατασταση αυτης? Ειχες δηλωσει στοιχεία και τωρα δεν τα δέχεται; δηλαδη user name password και τον κωδικο του genius στην τελευταια σελιδα; αν ναι, τοτε μπες απο το pc στη σελιδα της genius και κανε αλλαγη password, θα στο στειλουν με e mail, το περνάς και εισαι οκ. Αν οχι, τοτε σβησε την εφαρμογη και ξεκινα την διαδικασία από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos70 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Το απεγκατέστησα αλλά μόλις επιλέξεις την εφαρμογή QR Droid στο Market με σκοπό να την επανεγκαταστήσεις, το Market τερματίζεται και πάλι όπως ακριβώς έκανε όταν πάταγες να ανοίξει για αναβάθμιση. :worry: Τώρα που το λες φίλε μου... θυμήθηκα ότι την εγκατάσταση την έκανα από PC, μπήκα δηλαδή από PC στο play store, έκανα login με το gmail μου και ζήτησα από εκεί εγκατάσταση της εφαρμογής. Την έναε download κανονικά στο τηλέφωνο και μετά εγκαταστάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ειχες δηλωσει στοιχεία και τωρα δεν τα δέχεται; δηλαδη user name password και τον κωδικο του genius στην τελευταια σελιδα; αν ναι, τοτε μπες απο το pc στη σελιδα της genius και κανε αλλαγη password, θα στο στειλουν με e mail, το περνάς και εισαι οκ. Αν οχι, τοτε σβησε την εφαρμογη και ξεκινα την διαδικασία από την αρχή ναι,ειχα δηλωσει τα στοιχεια και τωρα δεν τα δεχεται.χθες πηγα και απεγκατεστησα την εφαρμογη αλλα μολις συνδεθηκα ασυρματα στο δικτυο μου εβγαλε μυνημα οτι ελαβε την ενημερωση και αν επιθυμω να συνεχισω.θα κοιταξω να κανω αυτο μεσω του κομπιουτερ και θα δουμε. θελω να ρωτησω και κατι αλλο. η πλοηγηση ειτε μεσω του ginius drive ειτε μεσω του χαρτη της google για να λειτουργει πρεπει να εχεις ενεργοποιησει το gps μονο ή πρεπει να εχεις ενεργοποιησει και κατι αλλο ταυτοχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 η πλοηγηση ειτε μεσω του ginius drive ειτε μεσω του χαρτη της google για να λειτουργει πρεπει να εχεις ενεργοποιησει το gps μονο ή πρεπει να εχεις ενεργοποιησει και κατι αλλο ταυτοχρονα? Για πλοηγηση(φωνητικη) μεσω google maps δεν γινεται γιατι επισημα δεν υποστηριζεται στην Ελλάδα(αν και υπαρχει μια μοντα που το επιτρεπει) . Μπορεις απλα να βαλεις ενα προορισμο και να δεις τις οδηγιες προς αυτον. Βεβαια χρειαζεται χρηση data για να κατεβαζει τους χαρτες εκτος και αν σωσεις τον χαρτη για offline πλοηγηση. Η χρηση του GPS ειναι απαραιτητη για καλυτερο εντοπισμο του στιγματος σου. Για το Genius απαιτειται η χρηση GPS για πλοηγηση . Η χρηση δεδομενων θα βοηθουσε στο γρηγοροτερο κλειδωμα των δορυφορων, προαιρετικα μπορεις να ενεργοποιησεις data . Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Για πλοηγηση(φωνητικη) μεσω google maps δεν γινεται γιατι επισημα δεν υποστηριζεται στην Ελλάδα(αν και υπαρχει μια μοντα που το επιτρεπει) . Μπορεις απλα να βαλεις ενα προορισμο και να δεις τις οδηγιες προς αυτον. Βεβαια χρειαζεται χρηση data για να κατεβαζει τους χαρτες εκτος και αν σωσεις τον χαρτη για offline πλοηγηση. Η χρηση του GPS ειναι απαραιτητη για καλυτερο εντοπισμο του στιγματος σου. Για το Genius απαιτειται η χρηση GPS για πλοηγηση . Η χρηση δεδομενων θα βοηθουσε στο γρηγοροτερο κλειδωμα των δορυφορων, προαιρετικα μπορεις να ενεργοποιησεις data . αρα μονο με την εγκατασταση του ginius driver μπορει το τηλεφωνο να χρησιμοποιηθει και ως gps,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ναι , εγκαθηστας την εφαρμογη ανοιγεις gps και εισαι ετοιμος. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θά ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω στο nexus s το οποίο είναι το εξής: Αρκετές φορές απο την κατάσταση νάρκης όταν με καλεί κάποιος δεν λειτουργεί το πλήκρο της απάντησης καθόλου.Για να απαντήσω θα πρέπει να πατήσω το power για να σβήσει και να ανάψει κια μετά λειτουργεί κανονικά το πλήκτρο της απάντησης.Επίσης παρατήρησα ότι μάλλον την συγκεκριμένη στιγμή δεν λειτουργεί το touchscreen. Εν αναμονή κάποιας απάντησης και ελπίζω να μην είμαι εκτός του θέματος του forum.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θά ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω στο nexus s το οποίο είναι το εξής: Αρκετές φορές απο την κατάσταση νάρκης όταν με καλεί κάποιος δεν λειτουργεί το πλήκρο της απάντησης καθόλου.Για να απαντήσω θα πρέπει να πατήσω το power για να σβήσει και να ανάψει κια μετά λειτουργεί κανονικά το πλήκτρο της απάντησης.Επίσης παρατήρησα ότι μάλλον την συγκεκριμένη στιγμή δεν λειτουργεί το touchscreen. Εν αναμονή κάποιας απάντησης και ελπίζω να μην είμαι εκτός του θέματος του forum.:lol: Αυτό μου είχε συμβεί αρκετές φορές με custom rom και ήταν ξεκάθαρα bug. Άμα έχεις stock θα σου πρότεινα να κάνεις ένα factory reset μιας και είναι πρόβλημα του software. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ευχαριστώ για την απάντησή σου.Είμαι με stock 4.1 και έχω κάνει και factory restore αλλά δυστυχώς παραμένει.Παρόλα αυτά θα ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εμενα μου συμβαινει αυτο το καλοκαιρι με την πολυ ζεστη και τον ιδρωτα οταν εχω το κινητο στις πισω τζεπες του τζιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Και εμένα μου το κάνει και είμαι με stock. Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει όταν το σήμα είναι ασθενές. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θά ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω στο nexus s το οποίο είναι το εξής: Αρκετές φορές απο την κατάσταση νάρκης όταν με καλεί κάποιος δεν λειτουργεί το πλήκρο της απάντησης καθόλου.Για να απαντήσω θα πρέπει να πατήσω το power για να σβήσει και να ανάψει κια μετά λειτουργεί κανονικά το πλήκτρο της απάντησης.Επίσης παρατήρησα ότι μάλλον την συγκεκριμένη στιγμή δεν λειτουργεί το touchscreen. Εν αναμονή κάποιας απάντησης και ελπίζω να μην είμαι εκτός του θέματος του forum.:lol: Το κάνει και σε μένα με stock rom Και όλα official. Και το κάνει πολλές φορές και χωρίς να με παίρνουν τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts