Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα κάτοχος και εγώ σήμερα του nexus s έκανα αναβάθμιση σε 4.0.4 για ελληνικα στο μαμα ics πληκτρολογιο παίζει κάποιο link για apk???

εγω προσωπικα εχω βαλει το go keyboard που ειναι και δωρεαν και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

μερικα παλικαρια προτεινουν κ το swype αλλα ειναι λιγο πιο περιεργος ο τροπος γραφης.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

μετά το ICS update έχω ένα θέμα με το Handcent SMS όπου αν και τσεκαρισμένη η επιλογή, δεν μου βγάζει στην μπάρα επάνω μαζί με το φακελάκι ειδοποίησης τον αριθμό των νέων μηνυμάτων όπως έκανε στην 2.3 πριν.

Το κάνει και σε άλλους? Έχω κοιτάξει λεπτομερώς όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω κάτι άλλο σχετικό, έκανα και εκκαθάριση δεδομένων αλλά τζίφος...

Επαναφέρω την ερώτηση μου μιας και το πρόβλημα παραμένει, απλά σήμερα πήρα την απόφαση και εγκατέστησα το Go SMS και προς έκπληξη μου, έχει κι αυτό το ίδιο ακριβώς θέμα! :blink:

Με τσεκαρισμένη την επιλογή, είτε έχω 1 είτε 10 νέα μηνύματα στην status bar εμφανίζεται σκέτο φακελάκι χωρίς αριθμό...

Τουλάχιστον με το Handcent στην 2.3.6 δούλευε μια χαρά... Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος χρήστης stock ICS όπως εγώ να δει αν έχει το ίδιο πρόβλημα προκειμένου να δω αν είναι bug της 4.0.4 ή αν συμβαίνει κάτι άλλο? Ευχαριστώ...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

καλησπέρα κάτοχος και εγώ σήμερα του nexus s έκανα αναβάθμιση σε 4.0.4 για ελληνικα στο μαμα ics πληκτρολογιο παίζει κάποιο link για apk???

εγω εβαλα anysoft :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ένας καλός LAUNSER για το nexus; Επειδή είχα το lg optimus 7 πριν, φόρτωσα τον LAUNSER7, που το μενού του γίνεται ίδιο με το windows phone 7, αλλά μου φαίνεται αργό. Πάντως σε άμεση σύγκριση ανάμεσα σε Lg optimus 7 & Nexus s το LG σαφώς υπερτερεί σε ποιότητα κατασκευής, ανταπόκριση οθόνης, ταχύτητα ανταπόκρισης λειτουργικού και ευχρηστία . Το android (παρότι το είχα ξαναδουλέψει) μου φαίνεται σαν windows mobile 6.5.

καταρχην θα εννοεις Launcher :p Αν νομιζεις οτι ειναι τοσο χαλια το android ποιος ο λογος που αλλαξες λειτουργικο και κινητο? και το βασικο? αλλη φιλοσοφια το android αλλη το ακατανομαστο. :D Για την τιμη και για αυτα που προσφερει το θεωρω value for money. Αν νομιζεις οτι ειναι αργο γινε root και περνα μια custom rom :) So simple. Eντελως φιλικα.

Υ.Γ. Απλα μην κανεις συγκρισεις σε αυτο το session, γιατι ειναι αποκλειστικα για το Nexus S

καταρχην θα εννοεις Launcher :p Αν νομιζεις οτι ειναι τοσο χαλια το android ποιος ο λογος που αλλαξες λειτουργικο και κινητο? και το βασικο? αλλη φιλοσοφια το android αλλη το ακατανομαστο. :D Για την τιμη και για αυτα που προσφερει το θεωρω value for money. Αν νομιζεις οτι ειναι αργο γινε root και περνα μια custom rom :) So simple. Eντελως φιλικα.

Υ.Γ. Απλα μην κανεις συγκρισεις σε αυτο το session, γιατι ειναι αποκλειστικα για το Nexus S

Δεν είπα ότι είναι χάλια, απλά μόλις έχω μεταβεί από πλατφόρμα windows phone 7 σε android και το σοκ της ευχρηστίας είναι μεγάλο (σαφώς υπέρ του weindows phone 7). Ο λόγος της αλλαγής είναι προφανής για όλους μας: μας αρέσουν τα γκάτζετ, τα πληρώνουμε και μετά διαπιστώνουμε ότι δεν αξίζουν και ιδιαίτερα.

Κατάργησα την search bar του google search και δεν εμφανίζεται πια στην αρχική οθόνη. Πώς μπορώ να την επαναφέρω αφού πλέον του κουμπί της αναζήτησης μένει άχρηστο;

Το βρήκα, από τις Ρυθμίσεις , Διαχείριση εφαρμογών, Όλες, βρίσκεις το google search και το ενεργοποιείς.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά έχω ακούσει ότι με το ICS το nexus γίνεται πιο αργό... ξέρει κανένας που το έχει αναβαθμίσει ο ίδιος αν αυτό ισχύει;

Παιδιά έχω ακούσει ότι με το ICS το nexus γίνεται πιο αργό... ξέρει κανένας που το έχει αναβαθμίσει ο ίδιος αν αυτό ισχύει;

Με ICS, το Nexus S, πετάει.. Εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια..

Παντως το arc s έγινε πιο αργο,κι έχει παρόμοια χαρακτηριστικα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν ξέρω, πάντως σε σχέση με προηγούμενα κινητά μου είναι αργό...

εμενα με την 4.0.4 δεν εχει κανενα προβλημα και να προσθεσω δεν του εχω βαλει ποτε custom rom...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επαναφέρω την ερώτηση μου μιας και το πρόβλημα παραμένει, απλά σήμερα πήρα την απόφαση και εγκατέστησα το Go SMS και προς έκπληξη μου, έχει κι αυτό το ίδιο ακριβώς θέμα! :blink:

Με τσεκαρισμένη την επιλογή, είτε έχω 1 είτε 10 νέα μηνύματα στην status bar εμφανίζεται σκέτο φακελάκι χωρίς αριθμό...

Τουλάχιστον με το Handcent στην 2.3.6 δούλευε μια χαρά... Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος χρήστης stock ICS όπως εγώ να δει αν έχει το ίδιο πρόβλημα προκειμένου να δω αν είναι bug της 4.0.4 ή αν συμβαίνει κάτι άλλο? Ευχαριστώ...

Κανείς με stock ICS + Handcent να κάνει μια δοκιμή ένα λεπτό? Ευχαριστώ.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Καμία σχέση. ΠΕΤΑΕΙ με την 4.0.4. Δεν έχω βάλει ποτέ custom όμως πριν.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καμία σχέση. ΠΕΤΑΕΙ με την 4.0.4. Δεν έχω βάλει ποτέ custom όμως πριν.

Με custom rom/kernel είναι ακόμα πιο γρήγορο..

Όντως φίλε, δε βγάζει τον αριθμό στον εικονίδιο από τότε που πέρασα για πρώτη φόρα ICS ROM (και 4.0.3 και 4.0.4). Οπότε λογικά πρέπει να κάνουν κάτι οι developers του Go SMS Pro.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Όντως φίλε, δε βγάζει τον αριθμό στον εικονίδιο από τότε που πέρασα για πρώτη φόρα ICS ROM (και 4.0.3 και 4.0.4). Οπότε λογικά πρέπει να κάνουν κάτι οι developers του Go SMS Pro.

Άρα είναι κάποιο πρόβλημα/ασυμβατότητα του λειτουργικού και όχι της εφαρμογής μιας και όπως ανέφερα προσωπικά μου το κάνει και στο Handcent και στο Go SMS...

Μου κάνει εντύπωση πάντως που όσες φορές γκούγκλαρα το συγκεκριμένο θέμα για να βρω λύση δεν βρήκα κανέναν να το αναφέρει πουθενά.

Αν βρει κανείς κάποιο τρόπο να το φτιάξουμε ας ενημερώσει...

Xiaomi 13T User

Previously

Εγω παλι νομιζω οτι κατι πρεπει να κανουν και οι developers του handcent. Ελαχιστες εφαρμογες εχουν προσαρμοστει στην ICS ακομα και σε επιπεδο αισθητικης, οποτε δε μπορει καθε δικη τους αστοχια να χρεωνεται στο λειτουργικο...

Ακομα και στους υπολογιστες, οι εφαρμογες προσαρμοζονται σε ενα νεο λειτουργικο, οχι το αντιστροφο.

Sony logo.gif

Εγω παλι νομιζω οτι κατι πρεπει να κανουν και οι developers του handcent. Ελαχιστες εφαρμογες εχουν προσαρμοστει στην ICS ακομα και σε επιπεδο αισθητικης, οποτε δε μπορει καθε δικη τους αστοχια να χρεωνεται στο λειτουργικο...

Ακομα και στους υπολογιστες, οι εφαρμογες προσαρμοζονται σε ενα νεο λειτουργικο, οχι το αντιστροφο.

Μα από την στιγμή που το κάνει και στις 2 εφαρμογές νομίζω είναι θέμα μάλλον λειτουργικού παρά του κάθε developer γιατί αλλιώς έστω σε μία από τις 2 θα έπρεπε να δουλεύει σωστά ειδικά όταν πρόκειται για τις 2 πιο δημοφιλείς sms εφαρμογές στο μάρκετ...

Xiaomi 13T User

Previously

Για μενα και σε 22 εφαρμογες να συμβαινει κατι παρομοιο, δεν μπορω να το καταλογισω στο λειτουργικο. Πιθανον κατι να εχει αλλαξει στην δομη της ICS, που εχει τεραστιες διαφορες απο την 2.3, το οποιο οι προγραμματιστες δεν εχουν αντιληφθει και εμφανιζεται το προβλημα. Καθε εφαρμογη που σκεφτεται ενας προγραμματιστης μπορει να εχει εκατονταδες παραμετρους που ειναι αδυνατο να προβλεψει ενα οποιοδηποτε λειτουργικο και μαλιστα οταν αναβαθμιζεται σημαντικα. Και αυτα τα προβληματα μου δειχνουν οτι εχουν να κανουν με τις εφαρμογες, σε αντιθεση πχ με προβληματα στο σημα στο ιδιο hardware, μετα απο αναβαθμιση που παραπεμπουν σε bug του νεου λειτουργικου

Με λιγα λογια, εχω παψει να κατηγορω με ευκολια για καθε κουλο που κανουν οι εφαρμογες που κατεβαζω απο το...παζαρι του market με τα γνωστα προβληματα του, το λειτουργικο....

Sony logo.gif

Τι γίνεται με αυτές τις εφαρμογές; Ποιες είναι κύριες και ποιες δευτερεύουσες;Ανοίγω το advance task killer (το οποίο υπ οψιν το χρησιμοποιώ μόνο σε ακραιες καταστάσεις, αν φάει κάποια εφαρμογή κόλλημα) και μου εμφανίζει ένα κατεβατό από 7-8 εφαρμογές πράσινες (κύριες) και μερικές ακόμα άσπρες (δευτερεύουσες). Μπορώ να καταλάβω οτι κάποιες εφαρμογές είναι κύριες. Πχ το handcent sms, αφού αυτό χρησιμοποιώ για μηνύματα, ή τον apex launcher, γιατί αυτός είναι ο launcher που χρησιμοποιώ. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εφαρμογή coctail flow η οποία έχει συνταγές για κοκτειλ να ειναι κύρια (παρασινη). Γιατί το Facebook να είναι πρασινο; Γιατί το skype να ειναι πράσινο και το Google talk να είναι άσπρο; Το αποτέλεσμα; 55-70 mb ελεύθερης μνήμης. Αν επιλέξω το πολύ 1,2,3ή4 διεργασίες, δεν βλέπω καμιά διάφορα. Οι πράσινες είναι αυτές που τρώνε τα mb και όχι οι άσπρες. Εχω κατεβάσει 100 εφαρμογές. Και τις 50 τις χρησιμοποιώ καθημερινά. Γι αυτό πήρα κινητό με 1gb ελεύθερο χωρο. Για να το γεμίσω με εφαρμογές. Βλέπω όμως ότι σιγά σιγά γίνεται και πιο αργό. Τα 512 mb προφανώς δεν φτάνουν. Το επόμενο κινητό θα πρέπει να είναι τουλάχιστον διπυρηνο και τουλάχιστον 1024 mb ram. Έτσι όπως το πάει η google, σε λίγο όλες οι εφαρμογές θα είναι κύριες. Μάλλον πρέπει να το κάνω ρουτ και να του βάλω ένα custom kernel για να το ζωντανεψω λίγο.

Τελικά ξέρει κανείς το ΓΙΑΤΙ κάποιες εφαρμογές είναι κύριες;

ΥΓ: όταν ανοίγω το wi fi αρχίζει το μεγάλο πάρτι. Ανοίγω το task killer και βλέπω πάνω από 25 εφαρμογές να τρέχουν. Της "εφαρμογής" γινεται. lol

καλησπερα παιδια εχω τα ταδε κινητο μεταχειρο το πηρα με αλλη ροοτ ολα καλα ολα ωραια το μονο θεμα 3 μερες τωρα μπηκα μεσω zedge να βαλω ηχο για το μηνυμα και ενω σου λεει οκ μπηκε χτυπουσε ο παλιος ηχος. σβηνω τον παλιο ηχο και τωρα απλα οτι και να του βαλω δεν χτυπαει καθολου.:cry: γιατι?:cry: help me

Καλησπερα σας!!!

Θα ηθελα μερικες πληροφοριες. Εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες ολο το απογευμα αλλα δεν καταφερα να βρω λυση για αυτο που ψαχνω.

Ειχα την εκδοση 2.3.4 και καθως μου εμφανισε την ανανεωση σε 4.0.4 την εκανα αμεσως. Χωρις να κανω καποιον καθαρισμο δεδομενων, απλα ανοιξα την ανημερωση και την ετρεξα.

Μετα την εγκατασταση παρατηρησα οτι η ανταποκριση του ηταν πιο αργη (οταν παταω το πληκτρο για την εισαγωγη μου στο μενου με τις εφαρμογες καθως και στον browser) και γενικα μου αφησε μια αισθηση οτι το τηλεφωνο δεν μπορει να "σηκωσει" την 4.0.4.

Μπορει καποιος να μου πει αν:

1) αν ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο??

2) αν υπαρχει τροπος να ανταποκρινεται το ιδιο καλα οπως με 2.3.4??

3) αν δεν γινεται, μπορω να ξαναγυρισω στην 2.3.4 χωρις να "πειραξω" το κινητο??

Θα περιμενω τις απαντησεις σας.

Σας αυχαριστω για το χρονο σας εκ των προτερων.

Γ.Κ.

Επισημα δεν μπορεις να γυρίσεις σε προηγουμενη εκδοση. Κανε ενα backup και δοκιμασε ενα factory reset, λογικα θα βελτιωθει η ταχυτητα.

Το κινητο πεταει με custom rom παντως.

Oneplus 6 8/128

Επισημα δεν μπορεις να γυρίσεις σε προηγουμενη εκδοση. Κανε ενα backup και δοκιμασε ενα factory reset, λογικα θα βελτιωθει η ταχυτητα.

Το κινητο πεταει με custom rom παντως.

Πως κανω back up?

Επισης, μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος οσον αφορα custom rom (και σε pm επιπεδο αν το θεμα ειναι ατοπο ή με καποιο αναλυτικο Link)??

Δε με πειραζει η 4.0.4 απλα θελω το κιν να πεταει οπως λες...

Ευχαριστω

• The title was changed to Google Nexus S