Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oσα παιδια κανανε manual update σε 4.0.3 μεινανε με το κινητο στα χερια? Δεν νομιζω. :) Απλα θελει να διαβασεις και να προσεξεις καποια πραγματα. So simple ;)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για root? Δεν θέλω να χάσω τα πάντα δεν γίνεται όπως σε άλλα κινητά με superoneclick που απλά πατούσες ένα κουμπί, έκανες επανεκκίνηση και ήταν έτοιμο? Ούτε διαγραφές ούτε τίποτα. Δεν με δυσκολεύει η διαδικασία απλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα και να τα ξαναπερνάω

Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για root? Δεν θέλω να χάσω τα πάντα δεν γίνεται όπως σε άλλα κινητά με superoneclick που απλά πατούσες ένα κουμπί, έκανες επανεκκίνηση και ήταν έτοιμο? Ούτε διαγραφές ούτε τίποτα. Δεν με δυσκολεύει η διαδικασία απλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα και να τα ξαναπερνάω

Έχω βρει αυτό που αν δουλεύει είναι ότι πρέπει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403506

δεν έχω ακόμα ICS να το δοκιμάσω και ο Mythozzz που είχε πει ότι θα το τεστάρει και θα μου πει, δεν απάντησε.

Αν θες δοκίμασε είναι πολύ απλό να μάθουμε και εμείς που περιμένουμε την ΟΤΑ.

Το καινούριο su.zip είναι εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1396959

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Ελπίζω να υπάρχει τρόπος χωρίς να χάνεις δεδομένα/ρυθμίσεις... το έχω ρωτήσει και εδώ και ελπίζω να το γνωρίζει κάποιος... προς το παρόν ψάχνω όσο μπορώ στο google.

Φιλικά Νίκος

• Administrators
Δεν με δυσκολεύει η διαδικασία απλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα και να τα ξαναπερνάω

Υπάρχει και το Titanium backup για αυτό.

Ελπίζω να υπάρχει τρόπος χωρίς να χάνεις δεδομένα/ρυθμίσεις... το έχω ρωτήσει και εδώ και ελπίζω να το γνωρίζει κάποιος... προς το παρόν ψάχνω όσο μπορώ στο google.

Φιλικά Νίκος

Αν κάνεις το manual update δεν χάνεις τίποτα.

Modpic.gif

Αν κάνεις το manual update δεν χάνεις τίποτα.

Δεν θέλω να κάνω update. Θέλω να παραμείνω στην 2.3.4 και να κάνω μόνο root χωρίς να σβήσω/ξαναεγκαταστήσω τίποτα, για να μπορώ να βάλω εφαρμογές που τρέχουν σε root.

:rolleyes:

Μάλλον είναι ακατόρθωτο αυτό ε;

Δεν θέλω να κάνω update. Θέλω να παραμείνω στην 2.3.4 και να κάνω μόνο root χωρίς να σβήσω/ξαναεγκαταστήσω τίποτα, για να μπορώ να βάλω εφαρμογές που τρέχουν σε root.

:rolleyes:

Με αυτό έκανα root στην 2.3.6 που έχω που είναι 30 sec διαδικασία και δεν χάνεις τίποτα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Περιμένω να δω αν θα το τεστάρει και ο jimdem582 στην ICS να δούμε αποτελέσματα. Στην 2.3 πάντως δουλεύει μια χαρά.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

• Administrators

Αυτό είναι το πιο εύκολο. Προφανώς δεν κοίταξες στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951

Modpic.gif

σε ευχαριστώ chrisgr38 απλά μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα κάπου στην αρχή που λέγαν κάποιοι ότι έχει δέκτη στο τσιπ. μια ερωτησούλα τώρα, τι είναι το ΟΤΑ σίγουρα όχι οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης έτσι ? :O

Αυτό είναι το πιο εύκολο. Προφανώς δεν κοίταξες στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951

Κοίταξα από την αρχή το θρεντ αλλά στο νούμερο 8 του ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ROOT λέει:

8.Mετά απο μια σειρά εντολών θα εμφανιστεί το Menu όπου θα επιλέξετε ''Yes Unlock Bootloader'

και έχω διαβάσει πως αν κάνουμε unlock τον Bootloader τότε χάνουμε όλα τα δεδομένα/ρυθμίσεις και επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Μόλις βρω χρόνο θα διαβάσω και το λινκ που παρέθεσε ο bad freddy

Νίκος

Καλησπέρα, έκανα κ γω manual update ics, με εξαίρεση τα οσα προβλήματα παρουσίασε το κινητό (μειον 35% μπαταρία, πιο αργό, mini restarts, μη δυνατή αφαίρεση του ενοχλητικού και περιττού google search στο πάνω μέρος της οθόνης) παρουσιάστηκε και άλλο ενα θέμα που για μένα είναι πολύ βασικό. Λοιπόν, όταν συνομιλώ με κάποιον και μετά από λίγο σβήνει η οθόνη του κινητού, σύμφωνα με τον χρόνο που εχω προεπιλέξει, τότε πατάω το δεξί πλάγιο κουμπάκι on/off για να ξαναανοίξει η οθόνη την ώρα της συνομιλίας διότι π.χ. θέλω να βρώ εναν αριθμό από τις επαφές ή ΄πρόσβαση στο πληκτρολόγιο. Αυτο συναίβενε στο gingerbreand, δηλαδή υπήρχε η επιλογή το κουμπάκι αυτό είτε να κλείνει την ενεργή συνομιλία είτε να μπαίνει στο μενού. Με το ics όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή (ή τουλάχιστον δεν την βρήκα όσο και αν εψαξα) και όταν πατήσω το κουμπάκι για να ξαναανοίξει η οθόνη το τηλέφωνο κλείνει τον συνομιλητη μου. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει πώς μπορώ να πατάω το πλάγιο κουμπί χωρίς να κόβεται η συνομιλία. (θα είχα επιστρέψει ήδη στο gingerbread alla δεν είναι τόσο ευκολό να το κάνω..)

Καλό είναι να κάνεις ένα factory reset.

Επίσης για το θέμα με της κλήσης δες στο accessibility εάν είναι επιλεγμένο το power button ends call.

Oneplus 6 8/128

παιδια εχω περασει πανω στο nexus s την νεα εκδοση 4.0.3 χειροκινητα....

θελω να μου πειτε εαν εχει καποιος το iGO με το παγωτο και εαν συνεργαζεται καλα με αυτην την εκδοση....

θελω να μου πειτε εαν εχει καποιος το iGO με το παγωτο και εαν συνεργαζεται καλα με αυτην την εκδοση....

Μια χαρά παίζει...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

ναι φίλε μου, το μόνο πρόγραμμα σκυλί. Το sygic από την άλλη ψόφισε στην αναβάθμιση

ναι, το igo einai σκυλί, to sygic όμως ψόφισε

Καλό είναι να κάνεις ένα factory reset.

Επίσης για το θέμα με της κλήσης δες στο accessibility εάν είναι επιλεγμένο το power button ends call.

Σε ευχαριστώ θερμά!!, απίστευτο πάντως, στο μενού το είχα ψάξει για πολύ ώρα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου.. Οσον αφορά το Factory reset έχω κάνει Back up στις εφαρμογές μέσω του ASTRO file manager αλλά δεν βρίσκω back up για τις επαφές μου, anyway keep on searching..

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Σε ευχαριστώ θερμά!!, απίστευτο πάντως, στο μενού το είχα ψάξει για πολύ ώρα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου.. Οσον αφορά το Factory reset έχω κάνει Back up στις εφαρμογές μέσω του ASTRO file manager αλλά δεν βρίσκω back up για τις επαφές μου, anyway keep on searching..

Οι επαφές σου γίνονται αυτόματα sync με το google.

Oneplus 6 8/128

Γεια σας είμαι νέος χρήστης και είμαι ενθουσιασμένη,

Είμαι κάτοχος ενός nexus s και έχω ένα θέμα με τη μπαταρία του είναι φυσιολογικό να ξεφορτίζεται η μπαταρία του με φυσιολογική χρήση σε λιγότερο από μία μέρα??

Επίσης γιατί δεν φορτίζεται πάνω από 96%???

Παρακαλώ λίγη βοήθεια:) ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ναι φίλε μου, το μόνο πρόγραμμα σκυλί. Το sygic από την άλλη ψόφισε στην αναβάθμιση

ναι, το igo einai σκυλί, to sygic όμως ψόφισε

Δεν φτανει που γραφουμε ανακριβειες, τις λέμε και εις διπλουν και μάλιστα με το καλημέρα της εμφάνισης μας στο site!!!

Το Sygic έβγαλε άμεσα αναβάθμιση για ICS λίγες μέρες μετά την επίσημη διάθεση της και παίζει άψογα. Μάλιστα το θέμα έχει αναφερθεί άλλες 2 τουλάχιστον φορες ελάχιστες σελίδες πίσω... :X

Edited by dbal

Sony logo.gif

Τζίφος το root με superoneclick φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά κολλάει το πρόγραμμα

• Administrators
Γεια σας είμαι νέος χρήστης και είμαι ενθουσιασμένη,

Είμαι κάτοχος ενός nexus s και έχω ένα θέμα με τη μπαταρία του είναι φυσιολογικό να ξεφορτίζεται η μπαταρία του με φυσιολογική χρήση σε λιγότερο από μία μέρα??

Επίσης γιατί δεν φορτίζεται πάνω από 96%???

Παρακαλώ λίγη βοήθεια:) ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχεις ήδη απευθυνθεί εδώ όπου έχεις πάρει και απάντηση. Δεν ενδείκνυται να επαναλαμβανόμαστε.

Modpic.gif

Τζίφος το root με superoneclick φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά κολλάει το πρόγραμμα

Έβαλες το πιο πρόσφατο su.zip όπως αναφέρουν οι άλλοι να υποθέσω, έτσι?

Xiaomi 13T User

Previously

Έβαλες το πιο πρόσφατο su.zip όπως αναφέρουν οι άλλοι να υποθέσω, έτσι?

Ναι φυσικά

Ναι φυσικά

Κρίμα, ήταν τόσες οι θετικές απαντήσεις που έδωσαν στο link που έβαλα και πίστευα ότι θα δούλευε... :(

Xiaomi 13T User

Previously

Με αυτό έκανα root στην 2.3.6 που έχω που είναι 30 sec διαδικασία και δεν χάνεις τίποτα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Περιμένω να δω αν θα το τεστάρει και ο jimdem582 στην ICS να δούμε αποτελέσματα. Στην 2.3 πάντως δουλεύει μια χαρά.

Σε ευχαριστώ bad_freddy έπαιξε μια χαρά το root στο 2.3.4 ! ;)

Edited by jonick33

Ρε παιδιά, ορισμένες φορές πατώντας κατα λάθος τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης -πρίν το ξεκλείδωμα- το τηλέφωνο κάνει μία σύντομη δόνηση και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα άλλες τρείς.Μετά απ' αυτές τις τρείς μου εμφανίζει ένα παράθυρο για να επιλέξω την εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί (GMail/Skype).

Απ' ότι έχω δεί με στα πρόχειρα του GMail μου , υπάρχουν κάτι email σαν debug της συσκευής προς αποστολή, καθώς και στην "Έκθεση" υπάρχει φάκελος με screenshot της επιφάνειας.

Επειδή το παθαίνω αρκετά συχνά και μέχρι να με παραπέμψει στην εφαρμογή προς χρηση το τηλέφωνο αργεί τραγικά, ξέρει μήπως κανείς πώς απενεργοποιείται η συγκεκριμένη λειτουργία?Ή έστω τί είναι? :confused:

υ.γ Τελικά μόλις διαπίστωσα οτι αυτό γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και πατάω το κουμπί μείωσης έντασης και ύστερα αυτό της αύξησης.Ανοίγοντάς το με το gmail φαίνεται οτι είναι ένα αρχείο bugreport.txt, Sent from BugMailer. :S

υ.γ2 Γράψτε άκυρο..Τελικά το κάνει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το usb debugging.. :)

Edited by gregorisvas

• The title was changed to Google Nexus S