argam Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Τους έστειλα mail και μου το επιβεβαίωσαν και αυτοί ότι δεν έχει amoled. Επίσης φαντάζομαι δε θα έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο (όπως η version που φέρνει η vodafone). Με τις εκπτώσεις στα πάγια μου βγαίνει το nexus s αυτό στα 450. Αξίζει λέτε η να πάω σε Desire HD με τα ίδια λεφτα; To nexus υποτίθεται ότι έχει πολύ καλύτερη μπαταρία & γρήγορα μαμαδίσια update αλλα χωρίς amoled? Μην σε απασχολεί το πληκτρολογιο κυκλοφορούν τόσα πολλά.. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το Nexus s χωρίς δεύτερη σκέψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vincent_vega Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Μην σε απασχολεί το πληκτρολογιο κυκλοφορούν τόσα πολλά.. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το Nexus s χωρίς δεύτερη σκέψη Εννοείς ελληνικά πληκτρολόγια; Συγγνώμη εάν ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν έχω android συσκευή. Και εγώ μάλλον προς τα εκεί θα πάω. Είμαι ανάμεσα σε iphone4, desireHD & nexus s και σπάω το κεφάλι μου τι να πάρω!:D Απλά σε στεναχωρεί όταν έξω με 520ε παίρνεις nexus με amoled και εδώ πάνε να μας πιάσουν κότσους ακόμα μία φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Εννοείς ελληνικά πληκτρολόγια; Συγγνώμη εάν ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν έχω android συσκευή. Ναι ελληνικά, εγώ πχ έχω βολευτει με το smart keyboard, υπαρχει το Multiling και άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Φιλε μου τα ειχα και τα τρια.αναμεσα σε αυτα το iphone 4. Ας μην ξεφεύγουμε παιδιά, υπάρχουν οι Διαξιφισμοί για τέτοιες συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 http://techblog.gr/mobile/nexus-s-%CE%BC%CE%B5-amoled-vs-nexus-s-%CE%BC%CE%B5-super-clear-lcd-5453/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Γεια σας φιλοι κατοχοι του εκπληκτικου Nexus S. Να ρωτησω... δεν ειναι προτιμοτερο για καποιον που θελει Android κινητο να παρει το Nexus? Mιλαω για υποστηριξη και αμεση διαθεσιμοτητα της εκαστοτε νεας εκδοσης του λογισμικου. Το εν λογω κινητο ποσο θα υποστηριζεται ακομα? τι πιστευετε? Λογικα για πολυ καιρο ακομα , ετσι? Επισης , το Νexus One (το περσινο) εχει παρει 2.3? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Να ρωτησω... δεν ειναι προτιμοτερο για καποιον που θελει Android κινητο να παρει το Nexus? Mιλαω για υποστηριξη και αμεση διαθεσιμοτητα της εκαστοτε νεας εκδοσης του λογισμικου. Για κάποιον που θέλει ότι τελευταίο από το λειτουργικό ναι... αξίζει να το πάρεις. Αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλημερα. Μπορει καποιος κατοχος του nexus αλλα με samoled να μου πει seller απο Αγγλια ή ευρωπαικη ενωση που αγορασε το κινητο και εμεινε ευχαριστημενος? Ευχαριστω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 elcell Υπαρχει και στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) elcell Υπαρχει και στο ebay Σε ευχαριστω αλλα δεν μπορω να τον βρω.εννοεις ecell? επισης βλεπω οτι ο ecell εχει αρκετα αρνητικα feedbacks Edited March 18, 2011 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Σου εστειλα το λινκ με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλημερα. Μπορει καποιος κατοχος του nexus αλλα με samoled να μου πει seller απο Αγγλια ή ευρωπαικη ενωση που αγορασε το κινητο και εμεινε ευχαριστημενος? Ευχαριστω http://cgi.ebay.com/NEW-SEAL-Samsung-Google-Nexus-S-Unlocked-Global-Shiping-/300506083781?pt=Cell_Phones&hash=item45f78ef1c5 Βγηκε και η θηκη της case mate για order. http://www.case-mate.com/Google-Nexus-S-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-S-Pop-Cases.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 http://cgi.ebay.com/NEW-SEAL-Samsung-Google-Nexus-S-Unlocked-Global-Shiping-/300506083781?pt=Cell_Phones&hash=item45f78ef1c5 Βγηκε και η θηκη της case mate για order. http://www.case-mate.com/Google-Nexus-S-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-S-Pop-Cases.asp Ευχαριστω, βλεπω οτι ειναι απο Αμερικη ομως.Με το τελωνειο? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ευχαριστω, βλεπω οτι ειναι απο Αμερικη ομως.Με το τελωνειο?Οπως εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ ημουν τυχερος και εδωσα γυρω στα 3 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ξερει κανεις ποτε κυκλοφορει? το ειχε για 09/03/2011 τοπλαισιο αλλα ξαφνηκα αγνοοιτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Το έχουν "άμεσα διαθέσιμο" στο site τους.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zdls Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 το είδα και σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας Ηλεκτρονικών σήμερα το πρωϊ, είχαν 4-5 τεμάχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 το αγορασα σημερα και ενω φαινονται ολα καλα δτστυχωσ δεν εχει ελληνικα στα μυνηματα και στισ επαφες ,τουλαχιστον οσο εψαξα εγω.. κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 το αγορασα σημερα και ενω φαινονται ολα καλα δτστυχωσ δεν εχει ελληνικα στα μυνηματα και στισ επαφες ,τουλαχιστον οσο εψαξα εγω.. κριμα κατεβασε το multilang απο μαρκετ και θα εχεις ελληνικο πληκτρολογιο Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) κατεβασε το multilang απο μαρκετ και θα εχεις ελληνικο πληκτρολογιο πως ειναι ακριβως γραμμενο εχει διαφορα ..3 για την ακριβεια ααπ οκ σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα Edited March 20, 2011 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 πως ειναι ακριβως γραμμενο εχει διαφορα ..3 για την ακριβεια ααπ οκ σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα multiling gingerbread keyboard θα λεει και μετα πας στις ρυθμισεις και κανεις εγκατασταση ελληνικα και αγγλικα πληκτρολογια Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 multiling gingerbread keyboard θα λεει και μετα πας στις ρυθμισεις και κανεις εγκατασταση ελληνικα και αγγλικα πληκτρολογια σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο με βοηθησες πολυ και με ξεαγχωσες χαχαχα να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Παιδια ξερει κανενας ποτε θα ερθει η επισημη αναβαθμιση 2.3.3 με ΟΤΑ στην Ελλαδα? και αν καποιος εχει συνδεση WIND και μπορει και στελνει MMS απο το NEXUS S του παρακαλω να μου ποσταρει ακριβως τισ ρυθμισεις του γιατι εγω ακομα δεν εχω καταφερει να στειλω MMS.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Η πιο... καλαισθητη android εμπειρια, μεχρι σημερα. Νεος κατοχος κι εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 καλησπέρα σε όλους... νέος κι εγώ στην παρέα σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts