Steve_athens Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ερχετε nexus s και στην ευρωπη i9023:!: Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ερχετε nexus s και στην ευρωπη i9023:!: Και υποτιθεται οτι ερχεται με stock android 2.4 ice cream sandwich. Αντε να δουμε Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παλι σε εξοδα θα μπουμε...δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε :p http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-gt-i9023-hits-fcc-a-new-version-of-the-nexus-s-with-and/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Κανείς δεν ξέρει τι είναι ακόμη το i9023 αν είναι για ευρώπη η είναι νέα έκδοση του ns ... Στο xda πέφτει αρκετό κράξιμο σχετικά με το θέμα ... Χθές είχα πρόβλημα με την οθόνη ... Δεν άκουγε σε καμία εντολή ναι βασικά ήθελε calibrate δυο reset και έστρωσε ... Στην αρχή νόμισα ότι έπεσα στο βλαμμένο της σειράς αλλά απο ότι φαίνεται είμαι οκ τώρα... Θα αναφέρω στο site σχετικά προβλήματα Edited January 13, 2011 by gel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Και τι διαφορα θα εχει με την εκδοση που κυκλοφορει στην αμερικη? Μαλλον για μουφα μου φαινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Καλησπερα φιλοι,κατεβαζετε αρχεια κανονικα με το s?συνεχεια μου βγαζει σφαλμα σε apk και rar,δεν θυμαμαι στο desire να ειχα τετοιο προβλημα,επισης τη ρομ του paul την εχετε δοκιμασει? edit τελικα ειναι οκ κατεβαζει,f/m astro απο παλια δεν ξερω αν εχει βγει κατι καλυτερο.. Edited January 13, 2011 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 apk files ok για τα rar να σου πω τώρα που το σκέφτομαι βάλε ενα file manager .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Και τι διαφορα θα εχει με την εκδοση που κυκλοφορει στην αμερικη? Μαλλον για μουφα μου φαινεται! Δεν είναι θέμα διαφοράς με αμερική αλλά μιλάμε για καινούργιο nexus s με καινούργια specs εκεί είναι το θέμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Δεν είναι θέμα διαφοράς με αμερική αλλά μιλάμε για καινούργιο nexus s με καινούργια specs εκεί είναι το θέμα . Λιγο εως πολυ δυσκολο το βλεπω. Το τηλ εχει στην αγορα 3 εβδομαδες περιπου και θα βγει αντικαταστατης του? :ninja: Εχει ξαναγινει αυτο? Για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Διάβασε εδώ θα καταλάβεις γιατί μιλάω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=910960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Alex και Gel Καλοριζικο. Αγγελής όμως τα review:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 γεια σου κωστα,thank u!δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα σοβαρα με το nexus,βλεπω ωραια πραγματα,ταχυτητα,οθονη,και λιγοτερο καλα,zoom στο browsing,ασθενες σημα wifi παντα σε σχεση με το 4ρι μου,θελει ψαξιμο για να βγει ολοκληρωμενη αποψη,δε σου ελλειψαν ακομα το σκαλισμα και οι coοked:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 σύντομα θα είμαι και εγώ κάτοχος του nexus s, πάντως δεν χρειάζεται να κάνετε εικασίες ρε παιδιά δεν νομίζω να βγάλουν το κινητό με διαφορετικά specs ο χρόνος θα δείξει πάντως οπότε μην αγχώνεσε ;) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 γεια σου κωστα,thank u!δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα σοβαρα με το nexus,βλεπω ωραια πραγματα,ταχυτητα,οθονη,και λιγοτερο καλα,zoom στο browsing,ασθενες σημα wifi παντα σε σχεση με το 4ρι μου,θελει ψαξιμο για να βγει ολοκληρωμενη αποψη,δε σου ελλειψαν ακομα το σκαλισμα και οι coοked:shifty: Μια απο τα ίδια και εγώ μόνο το βραδυ σπίτι ασχολούμαι ... ασθενές σήμα αναφέρω και εγώ στο wifi ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) γεια σου κωστα,thank u!δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα σοβαρα με το nexus,βλεπω ωραια πραγματα,ταχυτητα,οθονη,και λιγοτερο καλα,zoom στο browsing,ασθενες σημα wifi παντα σε σχεση με το 4ρι μου,θελει ψαξιμο για να βγει ολοκληρωμενη αποψη,δε σου ελλειψαν ακομα το σκαλισμα και οι coοked:shifty: Καθόλου δεν μου έλειψαν τα πειράματα φίλε. Συνειδητοποίησα ότι πεφτω κάθε φορα με τα μούτρα και μόλις το φέρω στα μέτρα μου το βαριεμαι.:O Έχω βρει αλλα ενδιαφέροντα :) σχετικά πάντα με τα gadgets μου. Το κυριότερο όλων είναι να δουλεύουν όλα ρολόι. Έπειτα κάτι δεν μου έχει κάτσει καλα με τους cookers στα android. Στα windows ξέραμε τι μας γίνεται και τσεκαραμε κάθε ρομ. Εδω δεν.... Το σίγουρο είναι ότι θα προτιμούσα απο το να βάζω έτοιμες ρομ στο nexus, να ασχοληθώ με tweaks που συμπληρώνουν οι βελτιώνουν τις λειτουργίες του, παρα να το αφήσω ολοκληρωτικά σε κάποιον άλλο. Ασθενές σήμα στο wifi είχα και στο galaxy s. Ακόμα και στο γραφείο μου που βρίσκεται 7 μέτρα απο το ρουτερ και χωρίς να παρεμβαλεται τοίχος, ποτε και με καμία ρομ δεν είχα γεμάτες και τις τρεις γραμμές. Στην κρεβατοκάμαρα δεν έπιανε καθόλου. Edited January 13, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Δεν εχεις αδικο κωστα και εμενα μετα τη τρελλα των wm,εχω χαλαρωσει,παντως ειναι το πρωτο android μου που δεν με αφηνει μεσα στη μερα απο μπαταρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Alex και Gel Καλοριζικο. Αγγελής όμως τα review:lol: Thanx!!! Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Αν ήταν άλλες εποχές θα το έπαιρνα κι εγω σαν δεύτερο για πειράματα. Πάντα αξίζει ένα καθαρο android. Αποκτά διαχρονική αξία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 το ιδιο σκεφτηκα και εγω κωστα,για αυτο το λογο το πηρα,και με το 4ρι μαζι ειμαι καλυμενος προς το παρων,καλο το ios αλλα...αλλη δουλεια το ενα αλλη το αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 αλλα...αλλη δουλεια το ενα αλλη το αλλο. Μωρε την δουλεια την κανείς με ότι να ναι. Η τρέλα μας είναι που χρειάζεται όλα αυτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μωρε την δουλεια την κανείς με ότι να ναι. Η τρέλα μας είναι που χρειάζεται όλα αυτα. Αυτο ξαναπεστο Κωστα. Η δικη μου τρελα, αν συμβαδιζε με την τσεπη μου, θα με εβρισκε με 3 διαφορετικα κινητα καθε 3μηνο για να τα δοκιμαζω:p Δυστυχως (η ευτυχως??) ειμαι με ενα και καλο:) Τεσπα επειδη ειμαστε και οff-topic, θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους κατοχους πως τα πηγαινουν με το θεμα της μπαταριας γενικοτερα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 HTC IME δουλεύει με το ns δοκιμασμένο Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 ... θα έρθει Ελλάδα απο Samsung με clear LCD οθόνη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 ... θα έρθει Ελλάδα απο Samsung με clear LCD οθόνη ... Ξερουμε ποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ξερουμε ποτε ? Μάρτιο ( μπορεί και τέλη Φεβρουαρίου) πρώτα Vodafone και έπειτα στους άλλους.. Μάλλον θα κοστίζει ή 550€ ή λίγο πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts