O Tifosi Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Ας ηρεμησουμε λιγο φιλοι μου... Δεν εχει κατι να προσφερει το να ανεβάσουμε τους τονους,ετσι δεν ειναι...??? :o :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 re paidia min akouw gia megaliteri statherotita twn 2000 apo ta xp synelthete, afou milame gia proion exelixis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (18 Μάρ. 2004 , 22:35) Από όσα MS έχω περάσει 3.11 , 95 ,98 ,98SE ,ΝΤ 4.0 ,ΜΕ,2000 και ΧΡ τα ΧΡ τα θεωρώ τα στεθερότερα.... Είναι μέχρι να βάλεις τα 2003. 5 μήνες και τρέχουν ακόμα όπως την πρώτη μέρα, με Apache και Mysql περασμένα και με χρήση κανονική (όχι πασιέντζες :p ) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos (18 Μάρ. 2004 , 23:07) Είναι μέχρι να βάλεις τα 2003. 5 μήνες και τρέχουν ακόμα όπως την πρώτη μέρα, με Apache και Mysql περασμένα και με χρήση κανονική (όχι πασιέντζες :p ) Εγώ μήλισα για αυτά που έχω βάλει... ;) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (18 Μάρ. 2004 , 20:49) Για δοκιμάστε να αλλάξετε user στα XP μια αιωνιότητα και μια μέρα θέλει. Στα Mac όμως; Εμένα mac δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Ούτε linux και είναι ανοιχτό βδομάδες τώρα.Καλύτερα να μη συγκρίνεται τα windows με άλλα λειτουργικά γιατί η ήττα θα είναι μεγάλη!!!!!!!!! :p Μην λέμε ότι θέλουμε. Στο δικό μου user (που έχω ανοιχτά 3 παράθυρα net explorer και το mediaplayer) έκανα log out ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ και μπήκα στο user του αδερφού μου και αμέσως το ανάποδο. Τα ΧΡ για εμένα έχουν αποδειχθεί θησαυρός. Πολύ σταθερά και με σκληρή χρήση σε πολύ φορτωμένο σύστημα (Overclocking και πολλοί μήνες χωρίς format). Μπλε οθόνη δεν θυμάμαι καν αν έχω δει όσο είχα ΧΡ (αντίθετα με τα 2000). Ακομά και αν κάποιο παιχνίδι κάνει την μαλακία του και κολλήσει τα ΧΡ πάντα επαναφέρουν την κατάσταση ή τουλάχιστον κάνουν σωστό shutdown. Και μην ακούω για φιλίες με τον Bill Gates και τέτοια αστεία και ειρωνίες. Τόσα χρόνια έχω φάει τα Windows (όλες τις home εκδόσεις από την 3.1 μέχρι τα ΧΡ καθώς και 2000 Pro) με το κουτάλι και τα ΧΡ είναι σαφώς πιο σταθερά. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Έχει μπορέσει να φτάσει κανείς uptime 100 ώρες? Εγώ ναί!!! Μόνο με τα ΧΠ και overclockαρισμένο επεξεργαστή και έτρεχα βαριές εφαρμογές και τα ΧΡ δεν έλεγαν να κολήσουν.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Μάρ. 2004 , 00:05) Έχει μπορέσει να φτάσει κανείς uptime 100 ώρες? Εγώ ναί!!! Μόνο με τα ΧΠ και overclockαρισμένο επεξεργαστή και έτρεχα βαριές εφαρμογές και τα ΧΡ δεν έλεγαν να κολήσουν.... Καλά uptime 100 ώρες δεν είναι και τίποτα :) Το μέγιστο που έχω κάνει εγώ είναι 5 μέρες με παιχνίδι, μουσική, ταινίες, internet. Μετά βαρέθηκα τον θόρυβο το βράδυ και τον έκλεισα :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 δεν απαντω για τα xp.δουλεψτε κανενα macintosh και μετα μιληστε!οσο για το x ειναι παρα πολυ σταθερο.ειδικα το 9.οσο για bill gates και microsoft να πω του χαραλαμπου να τα κλαψει! Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα Mac OS και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως δεν πιστεύω να μπορεί κανείς να αρνηθεί πως τα ΧΡ είναι το πιο σταθερό λειτουργικό της MS. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 koita... oi diafora tous einai oti se ena pc me windows kaneis peripou 200 mexri xiliades instal-uninstall ton xrono... se ena mac afto metatrepete apo 10 os 200 to xrono... apo afto kai mono eiparxei megali diafora... opos episis kai ta shareware kati pou einai psomotiri me ena Wintel PC para ena Mac... peri statherotitas mac... exo dei katharous (apo savouroprogramata) mac me OS9 na kolane trexontas apla ena performer kai sindeontas ena cd-r stin usb... peri macOSX... osoi to evalan kai den eixan G4... girisan sto 9 giati... klafta xaralampe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Ta exo egkatastisei se peripou 1800 ipologistes. Se oles tis katastaseis k gia oles tis xriseis. Spania kolane. Spania exo parapona. Einai ontos poli pio kala apo ola ta ala. Eksartatai bebea panta k ti tha balis pano. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Ωραίο το κολπάκι με τη registry! :) Πάντως τα ΧΡ δεν τα πάω μια! Τα είδα και στο γραφείο μου... Για κλωτσιές είναι!!! Μόνο φρου-φρού κι αρώματα, κι άμα θες να σκαλίξεις τίποτα σοβαρό, φτύνεις αίμα για να βρείς που το θάψανε (σε αντίθεση με τα Win2k). Κι όταν το βρείς, σε ρωτάει "Είστε σίγουρος?" - λες εσύ "Ναι!" ξαναρωτάει "Πολύ σίγουρος?" Λες πάλι "ναι", ξαναρωτάει "Πόσο δηλαδή?" αρχίζεις να τα παίρνεις και λες "πολύ", και σου σκάει την τελειωτική ερώτηση: "Η μητέρα σου το ξέρει?" :wacko: Ε, αϊ στο δι***λο!!!! Έχω να κάνω format από 7 Σεπτ. 2002, όταν πέρασα τα Win2k (αυτή την ημερομηνία δημιουργίας δείχνει ο φάκελος WINNT). Το μεγαλύτερο uptime μου ήταν 22 μέρες. Έχω PIII @ 1 GHz (ναι, ναι...), 384 MB RAM, στο Add/Remove Programs μου, θα βρείτε 118 προγράμματα, στο tray μου θα βρείτε 12 εικονίδια παραπάνω από τα 2 συνηθισμένα, και μέσα στο κουτί μου υπάρχουν 2 δίσκοι, 1 DVD-RW, 1 CDRW, 1 κάρτα ήχου, 2 κάρτες δικτύου, 1 κάρτα TV, 1 κάρτα SAT, 1 PSTN modem (σύνολο δηλαδή 6 κάρτες), και έξω ένα 7πορτο USB HUB με εκτυπωτή, scanner, bluetooth, mouse, memory stick ή PDA (ενίοτε), memory cards reader. Άμα τολμήσετε κάτι τέτοιο στα XP, θα ήθελα να μάθω νέα σας μετά από 1,5 χρόνο... Εγώ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος από τα Win2k! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 δουλευω και mac osx σε g3 800αρι χωρις κανενα προβλημα, αλλα και τα xp home στο pc μου.ενα θα πω...τα format πανε και ερχονται μαζι με τους ιους στα xp ενω στα mac osx τιποτα! :D Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Θέλετε να μιλήσουμε για uptime? Linux: μέχρι στιγμής είναι ανοιχτά εδώ και ένα μήνα Windows XP: max 5 μέρες (προσωπικά μιλώ πάντα) Windows 2000: 2 εβδομάδες (δεν crashαρε αλλά σερνόταν του κερατά) Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες εταιρείες αποφασίζουν να βάλουν server linux εκτός ότι είναι τσάμπα (ουάμπα) είναι σταθερό. Windows 2003 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα όπως και το Mac (ελάχιστα). Μακάρι πάντως να φτάσουμε σε σημείο τα windows να είναι τόσο σταθερά όσο θα θέλαμε (όλοι) και δεν υπάρχει καμία εμπάθεια (προσωπικά). Να μην μου σπάνε τα νεύρα θέλω. :cry: :wacko: :blink: Δυστυχώς με τα win έχω κάψει φλάτζες πολλές φορές και έχω καταλήξει στα 2000 σαν πιο σταθερά. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (18 Μάρ. 2004 , 21:01) Η σιγουριά σου θα σε φάει.... Η σιγουριά μου προκύπτει από τα 18 χρόνια ενασχόλησης με τα pc, τα τελευταία 10 επαγγελματικά. Ξέρω ότι όταν κάνω μια ρύθμιση σε μη windows λειτουργικό (ΟS/2 ας πούμε) δεν θα αλλάξει ποτέ. Εσύ μπορείς να μου πεις ότι στα win, κάποια στιγμή η registry δεν θα γίνει μπάχαλο; *Δεν είναι ανάγκη να ανεβάζουμε τους τόνους, συζήτηση κάνουμε και ο καθένας έχει τις απόψεις του. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valotas Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (18 Μάρ. 2004 , 15:30) Σε σταθεροτοτητα πανε Windows2003->Win2000->WindowsXP->xaos! Analogos ti 8eleis na kaneis vazeis... Kalo to kolpaki me thn registry pantws :) Den kserw kata poso exeis xrhshmopoihsei ta 2003 alla se dyo ousiastika omoia mhxanhmata (apo pleuras hardware) me to ena na trexei 2003 kai to allo 2000, kanontas kai ta 2 thn idia douleia me peripou ton idio forto ta 2003 ekanan kati perierga skampanevasmata sto trafic tous! Den mporw na kserw vevaia an eftaige to hardware tous alla gia kalo kai gia kako metamorfw8hke se 2000 kai epapsan ta provlhmata. Epishs ta XP einai arketa sta8era alla den einai leitourgiko gia servers!! Mhn sygrinete loipon 2000 me XP! Sta prwta 2000 an 8ymame kala den mporouses na paikseis oute ena fifa, epeidh den eixe ftiaxtei to leitourgiko gia authn thn douleia! Auto den shmene oti den htan sta8ero! (apo 95&98 toulaxiston...) Apo ekei kai pera prosopika prothmw linux alla peri orekseos.... Παράθεση valotaswashere http://www.spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/88x31/take.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Α και μην αρχίσουμε να μιλάμε για ασφάλεια γιατί .......... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=311705#post311705 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=495 Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jeamca (18 Μάρ. 2004 , 20:06) Εγω παντως που τα τρεχω κοντα χρονο τωρα με PIII 833 καi 256 ram, δεν εχουν κολλησει καθολου... ε αμα παιζεις tetris λογικο δεν ειναι ? ειχα παλια 98 και 2000 και μολις ειδα τα xp για πρωτη φορα στο pc μου εμεινα αφωνος! τα καλυτερα που υπαρχουν, πολυ πιο εξελιγμενα απο τα αλλα με παμπολλες δυνατοτητες. οσοι λενε οτι δεν ειναι καλα μαλλον το pc τους δεν εχει τα εξης πραγματα : ram πανω απο 256 , επεξεργαστη πανω απο 1000-1400 και καποια καλη μητρικη. τα xp καθως ειναι τα πιο καινουρια λογικα ειναι να καολλανε στα παλια συστηματα οπως και λογικο ειναι οτι δεν παιζουν παλια παιχνιδια. περυσι απο xp οταν εκανα format και εβαλα 2000 ηταν το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσα να κανω ποτε. επεισα τους γονεις μου και σε 2 μερες το ξαναπηγαμε και βαλαμε xp. ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος αλλα εχω μονο ενα προβλημα. 1ον) εδω και ενα μηνα μου βγαζει ενα παραθυρο και μου λεει κατι οτι θελει το cd των xp επειδη εχουν αλλαξει ορισμενα στοιχεια στα windows για να τα επαναφερω και κατι για σταθεροτητες, 2ον) ενω ειμια στο opera, Παιζω παιχνιδια ή ειμαι σε καποια εφαρμογη ξαφνικα κλεινει και λεει για κατι σφαλαματα . γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Logiko einai oso pio kainourio leitourgiko einai na ehei megaliteres apaitiseis se hardware.Kai ta longhorn otan tha vgoune den nomizo na prospathisei na ta valei kaneis me 256 ram kai kanena celeron i cpu kato apo 2,6... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (19 Μάρ. 2004 , 02:44) Έχω PIII @ 1 GHz (ναι, ναι...), 384 MB RAM, στο Add/Remove Programs μου, θα βρείτε 118 προγράμματα, στο tray μου θα βρείτε 12 εικονίδια παραπάνω από τα 2 συνηθισμένα, και μέσα στο κουτί μου υπάρχουν 2 δίσκοι, 1 DVD-RW, 1 CDRW, 1 κάρτα ήχου, 2 κάρτες δικτύου, 1 κάρτα TV, 1 κάρτα SAT, 1 PSTN modem (σύνολο δηλαδή 6 κάρτες), και έξω ένα 7πορτο USB HUB με εκτυπωτή, scanner, bluetooth, mouse, memory stick ή PDA (ενίοτε), memory cards reader. Δηλαδή τα ΧΡ αυτά δεν τα κάνουν; Εγώ λειτουργούσα παλαιότερα Celeron 1.7->1.9ghz, Radeon 9800 SE->9800 Pro (softmod+oc), 512DDR. 2xHDDs, 1xDVD-RW, SB Audigy, 3xNIC (1 on Mobo, 2 standalone),1xPSTN Modem Internal,1xISDN Modem Internal, USB printer, USB Scanner, CF Card Reader, USB Mouse και το PPC μου. Κολλήματα=0, BSOD=0, απόδοση 100% Και τα ΧΡ δεν είναι φρου φρου... κλείσε τα visualizations και είσαι εντάξυ με κλασσικό interface. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (19 Μάρ. 2004 , 16:52) Και τα ΧΡ δεν είναι φρου φρου... κλείσε τα visualizations και είσαι εντάξυ με κλασσικό interface. gia na sou leei kapoios oti einai frou frou... apla katalaveneis oti den exei idea apo XP kai apla eide ta xromatakia kai ta "petakse"... ti tous les tora me to na kleisei ta visualizations kai na psaksei ligo ta performance settings... pragmatika exo aporia... pos ginete o veltiomenos pirinas ton NT na teleionei i veltiosi tou sta 2000 kai na mi sinexizete sta XPpro... toso "mages" eisaste pia!... sas vgazo to kapelo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 egw den 8a elega oti ta xp einai sta8era alla se sxesh me ta alla einai kalutera. p.x. otan ta alla leitourgika kollane kai sou petagete h mple o8onh einai spastiko, enw me ta xp arazeis ligo kai ksekollane apo mona tous ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 εχω μονο ενα προβλημα. 1ον) εδω και ενα μηνα μου βγαζει ενα παραθυρο και μου λεει κατι οτι θελει το cd των xp επειδη εχουν αλλαξει ορισμενα στοιχεια στα windows για να τα επαναφερω και κατι για σταθεροτητες, 2ον) ενω ειμια στο opera, Παιζω παιχνιδια ή ειμαι σε καποια εφαρμογη ξαφνικα κλεινει και λεει για κατι σφαλαματα . γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Ta XP einai toso kala oso aftoi pou ta ftaxnoun :) ande akoma 1000000 patches kai teleiwsame... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Σταθεροτατα! Εγω τα δουλευω πανω απο 1,5 χρονο και ακομα δεν μου εχουν κολλησει. Ουτε επισης εχω κανει απο τοτε format .. :happy: Kαλο ε? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (21 Μάρ. 2004 , 06:15) Ta XP einai toso kala oso aftoi pou ta ftaxnoun :) ande akoma 1000000 patches kai teleiwsame... an to leitourgiko pou epikratouse itan to linux tote oloi oi apantaxou "kakovouloi" tha asxoliontousan me afto dioti kapoia etairia tha ithele na vgalei fraga opote pali tha epsaxnan piretodos gia tripes gia na ginoun gnostoi.. opote pali tha eixame patches... tora pou to mono pou tous endiaferei einai na leitourgei sosta (to linux) kai oxi pos na to kanoun na kolaei... FISIKA KAI EINAI TELEIO LEITOURGIKO eno ta win xreiazontai patches... pare ta win... vgale olous aftous pou psaxnoun gia tripes sto leitourgiko kakovoula klp klp.. kai tha exeis ena asfalestato leitourgiko! min leme gia ta patches otan "kapoioi" psaxnoun gia "tripes" tou kodika ton XP san logo zois kai iparksis!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts