Melina_Rose Δημοσιεύτηκε December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2010 (edited) Θα μετακομίσω σε ένα άλλο διαμέρισμα στη περιοχή μου μετά τη πρωτοχρονιά και θα ήθελα να μεταφέρω όπως είναι φυσικό τη γραμμή/σύνδεση μου. Είμαι συνδρομητής στο double play της Forthnet. Όταν τους ρώτησα για τη διαδικασία, μου είπαν πως θα χρειαστεί να πληρώσω 50-60 ευρώ για νέα ενεργοποίηση (!) και ότι η διαδικασία θα πάρει περίπου 20 μέρες. Έχοντας διαβάσει διάφορα δυσάρεστα εδώ και αλλού σε παρόμοιες περιπτώσεις ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή για το τι ενέργειες να κάνω και πότε. 1. Όπως είναι λογικό δεν θέλω να μην έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και το τηλέφωνο για τόσες μέρες. Η κοπέλα στη forthnet μου είπε (μπερδεμένα) πως η σύνδεση στο παλιό σπίτι δεν θα κοπεί αμέσως αλλά τις τελευταίες μέρες που θα γίνεται η σύνδεση στο άλλο. Μπορώ να κάνω υπομονή για 3-5 μέρες χωρίς σύνδεση αν αυτό γίνει στις αρχές Ιανουαρίου που θα έχουμε και τη μετακόμιση αλλά όπως είναι φυσικό δεν θα ήθελα ούτε να περάσει ούτε περισσότερος καιρός, ούτε να μην έχω σύνδεση μες τις γιορτές στο τωρινό μου σπίτι. Πότε να κάνω την αίτηση με αυτά τα δεδομένα; 2. Σκέφτηκα απλά να ακυρώσω τη σύνδεση στο όνομα μου με το που τελειώνει ο χρόνος και να κάνει η μητέρα μου μια αίτηση ΤΩΡΑ για άλλη στο δικό της για το άλλο σπίτι ζητώντας να αρχίσει με το που θα μπει ο Ιανουάριος. Με αυτό τον τρόπο δεν θα επιτύχω να είμαστε καλυμμένοι από πρόσβαση και στα δύο σπίτια, χωρίς μάλιστα επιπρόσθετη χρέωση; Φαντάζομαι θα χάσω τον αριθμό; Μικρό το κακό… 3. Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο να φύγω με την ευκαιρία από τη forthnet και να επιστρέψω στον ΟΤΕ. Θα είναι πιο γρήγορη η διαδικασία η έτσι θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα; Τρέχει αυτή τη στιγμή κάποια άλλη προσφορά εκεί που μπορώ να εκμεταλλευτώ; Ανάλογη με τα «εώς 24 mb / double play» της forthnet που βρίσκομαι τώρα που στοιχίζει 80 ευρώ το δίμηνο πάντα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ευχαριστώ πολύ! Edited December 5, 2010 by Melina_Rose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ρώτα αν στο καινούριο σπίτι έχει καλή κάλυψη η WIND! Κάνε νέα γραμμή και ζήτα να σου δωσουν το stick για 2 μήνες! PS: Ζήτα από τον ΟΤΕ να σου φτιάξει νέα γραμμή στο σπίτι πρωτα -χωρίς δεσμεύσεις- και μετά διάλεξε έναν εναλλακτικό πάροχο! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Κοίταξα τώρα στο site της WIND και είδα πως έχει τις ίδιες τιμές με την forthnet οπότε δεν νομίζω πως έχει νόημα, ειδικά απο τη στιγμή που η Forthnet θεωρείται πιό αξιόπιστη. Επίσης δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς με το stick για 2 μήνες και το "χωρίς δεσμεύσεις" απο τον ΟΤΕ αλλά με το να εμπλέξω συνολικά 3 εταιρίες νομίζω πως η διαδικασία θα επιβραδυνθεί/μπλεχτεί ακόμή περισσότερο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Η WIND δίνει ένα adsm stick για 2 μήνες με απεριόριστο internet αν κάνεις αίτηση για καινούρια γραμμή! Για να μην μείνεις καθόλου χωρίς internet Επίσης, δίνει και κάποια πάγια δώρο αναλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξεις! Διαφορετικά επέλεξε να σου δώσει νέα γραμμή ο ΟΤΕ! Αυτή θα είναι και η πιο γρήγορη λύση! Σε πολλές περιοχές υπάρχει πρόβλημα με τις νέες αριθμοδοτήσεις! Και μετα διάλεξε που θες να πας! Αν σου βάλει γραμμή ο ΟΤΕ και θες μετά να πας σε κάποιο πάροχο ζήτα για πόσο χρονικό διάστημα είσαι υποχρεωμένος να μείνεις! Και ο ΟΤΕ κάνει κάποια 12μηνα συμβόλαια! Θέλω να καταλήξω πως δεν αξίζει να πληρώσεις της fothnet για τα τέλη νέας γραμμής αφού δεν έχεις πρόβλημα να αλλάξεις αριθμό και έχεις κλείσει χρόνο! Ζήτα από μια αλλη εταιρία να σου δώσει νέα γραμμή στο καινουριο σπίτι και κρατα την forthnet μέχρι να φύγεις απο το παλιό σπίτι! Πάντως τα τέλη νέας αριθμοδότησης δεν τα γλιτώνεις! Είναι 74 ευρώ! Η απόκλιση που σου δίνει η forthnet 50-60 ευρώ δεν είναι μικρή! Ρώτα τους να σου πουν ακριβώς (νομίζω πως και για τη forthnet η μετακόμιση είναι στα 74 ευρώ) Edited December 5, 2010 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Νομιζω 50 ευρώ μου είπε, γενικά μου τα έλεγε μπερδεμένα η τύπισα. 74 ευρώ είναι πολλά, και νομιζώ πως υπάρχει και τέλος διακοπής απο την forthnet αν φύγω παρόλο που έχω κλείσει πολύ πάνω απο χρόνο. Οπότε μάλλον δεν συμφέρει. Ουφ μπέρδεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τέλος διακοπής μετά τον ένα χρόνο δεν υπάρχει (99% σίγουρος) και ότι λεφτά που αναφέρεις (50-60) μου φαίνονται πολλά για μεταφορά γραμμής (που πίστευα ότι γίνεται δωρεάν). Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κοπέλα στη forthnet μάλλον έκανε λάθος και δεν ήξερε απόλυτα τι έλεγε, οπότε θα σου πρότεινα να πας σε κάνα κατάστημα να ρωτήσεις που καταλαβαίνουν δύο πράγματα παραπάνω. Αν δεν έχεις πρόβλημα να αλλάξεις νούμερο τηλεφώνου (που απ' ότι λες δεν έχεις), μπορείς να κάνεις απλά νέα γραμμή στο νέο σπίτι και να πάρεις και καμία προσφορά με Nova. Όταν με το καλό συνδεθείς στο νέο, καταργείς το παλιό (δεν πειράζει να είναι και οι 2 στο όνομα σου, το έχω κάνει εγώ παλιότερα σε ανάλογη μετάβαση) και είσαι μια χαρά και χωρίς downtime και με καινούργιο εξοπλισμό (τον παλιό δεν μου τον ζήτησαν ποτέ πίσω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Το τέλος ενεργοποίησης για wind είναι 75 ευρώ,για hol 85 και forthnet 52 ευρω.Η μεταφορά γραμης απο ότι έχω ακούσει είναι το ίδιο με τα τέλη νέας γραμμής.ΟΤΕ δεν ξέρω αλλα αν κρίνω απο τα πάγια του δε θα είναι ο φθηνοτερος. Αν κάνεις νέα σύνδεση forthnet θα έχεις πάγιο 15 ευρω για 6 μήνες και μετά 25 και με hol 17 για 12 μήνες,wind 20 ευρω για 12 μήνες.Άρα συμφέρει η forthnet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Δε κατάλαβα και πολλά από το παραπάνω ποστ. Στην αρχή νόμιζα ότι μιλούσαμε για full double play πακέτα και τώρα λέμε για τα μικρότερα που δεν έχουν διεθνείς (σωστά;). Πάντως μετά το χρόνο, είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν έχεις τέλος διακοπής. Ρώτησες σε κάνα κατάστημα ή ψάχνεσαι ακόμα στο χαμό των πακέτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Αναφέρομαι στο τέλος ενεργοποίησης νέας γραμμής που είναι ίδιο με της μεταφοράς απο ότι έχω ακούσει.Τα πάγια που ανάφερα είναι των βασικών πακέτων Internet που συμπεριλαμβάνουν ούτος συ άλλος σταθερο αλλα δεν θα έχουν δωρεάν χρόνο.Πακέτα χρόνου υπάρχουν πολλά αλλα για μένα βασικό είναι το τέλος ενεργοποίησης.Τώρα αν κάποιος π.χ. έχει vodafone τον συμφέρει ένα πακέτο 25 ευρω με απεριοριστα σταθερά.Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις όπως voip ή προπληρωμενες κάρτες χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. December 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Manfree και εγώ μπερδεύτηκα με αυτά που γράφεις. Εγώ μίλησα για double play και μόνο, δεν θέλω να αλλάξει κάτι στο είδος της υπηρεσίας. Οπότε οι τιμές για τα πάγια δεν αφορούν τη περίπτωση μου. Μάλλον φαίνεται πως παντού είναι οι ίδιες. Τουλάχιστον για ote και forthnet γιατι για tellas και άλλους μικρότερους... δεν μπόρω να πω πως τους εμπιστεύομαι ιδιαίτερα με αυτά που έχω ακούσει. Οι μέρες περνάνε και ακόμη δεν έχω ίδεα τι να κάνω και τι με συμφέρει καλύτερα. Πολύ μπέρδεμα. Μάαααααααααλλον φαίνεται πως η καλύτερη λύση είναι να πω στη forthnet να σταματήσει η υπάρχον σύνδεση στο τέλος του χρόνου (ωστέ να μην χρεωθώ και τον Ιανουάριο) και παράλληλα να κάνω ΤΩΡΑ αίτηση σε άλλο όνομα για το άλλο σπίτι μήπως και είναι έτοιμη γύρω στις 3-5 του μήνα που θα μετακομίσω. Όσον αφορά το 1. έχει κάποιος καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Αν κάνεις την αίτηση σε άλλο όνομα, δεν έχεις λόγο να πεις από πριν στη Forthnet να σου κόψει τη σύνδεση στην αρχή του χρόνου. Απλά όταν δεις ότι έχεις Internet στον ένα, την ίδια μέρα διακόπτεις τον άλλον. Αν τώρα θες να το κόψεις προκαταβολικά, τότε για να είσαι σίγουρη, πάρε ένα καρτοίντερνετ από κάποιον πάροχο και κάνε τη δουλειά σου μέχρι να συνδεθείς, σε περίπτωση που δε συνδεθείς όταν θες. Αν πας τελικά forthnet, ρώτα στο κατάστημα ή όπου παραγγείλεις για καμία προσφορά. Σίγουρα παίζουν κάποιες με Nova για 2play, αλλά επειδή έχουν αλλάξει τελευταία ρώτα μήπως έχεις καμία έκπληξη που δε περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 εγω παντως στη θεση σου θα πηγαινα σε αλλο παροχο, πχ wind που θα μου δωσει 3 μηνες δωρεαν και ειναι φτηνοτερος το πρωτο χρονο (ποθ πρεπει να μεινω εκει) τα τελη δε τα γλιτωνεις σε κανεναν καθως το νεο σπιτι δέν είχε ποτε γραμμή τηλεφωνου αν καταλαβα καλα. Γιατι αν είχε, θα τα γλιτωνες με μια αλλαγη παροχου και θα κρατουσες το νουμερο σου ;-) Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Τι να τους κάνεις τους 3 μήνες δώρο αν δεν έχεις καλή υπηρεσία. Πρόσφατα σε συγκενικό πρόσωπο βοήθησα να συνδέσουν wind και έχει φτάσει πλέον να συγχρονίζει στα 6ΜΒ. Αν είσαι χαρούμενη από τον πάροχο που έχεις τώρα και δεν αλλάζεις και περιοχή, μείνε εκεί γιατί θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να είναι ΟΚ η γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. December 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Έκανα τελικά τη περασμένη εβδομάδα δεύτερη σύνδεση στη forthnet σκοπεύοντας φυσικά να διακόψω τη παρούσα καμμιά εβδομάδα πριν μεταφερθώ όπως μου είπαν. Το μόνο άσχημο είναι πως όπως μου είπαν θα είναι έτοιμη σε κανα μήνα. Απογοητευτικό. Κατά τ' άλλα ήταν μάλλον μονόδρομος. Η otenet παρόλο που θα συνδεόμουν γρηγορότερα, είναι σαφώς πιο ακριβή, το πακέτο double play / 24mb + διεθνείς κλήσεις + 1 ώρα κινητά το οποίο και χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα στη forthnet στοιχίζει 10 ευρώ το μήνα παραπάνω (51 ευρώ)! Σχεδόν ανάλογη διαφορά υπάρχει και σε άλλα προγράμματα. Στη Wind η τιμή είναι σχεδόν ίδια αλλά απλά δεν τη εμπιστεύομαι. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στην οποία όλα πάνε καλά, όμως δεν έχω ακούσει και λίγες με προβλήματα και εφόσον δεν γλίτωνα κάτι οικονομικά σε σχέση με τη forthnet όπου μέχρι στιγμής είμαι σχετικά ικανοιποιημένη, δεν υπήρχε νόημα να πάω εκεί. Ούτε το stick αποτέλεσε δέλεαρ. 10 μέρες χωρίς net δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο μια πιθανά αμφίβολη υπηρεσία. Επίσης, στη forthnet τρέχει τώρα (?) μια προσφορά στο double play economy για νέες συνδέσεις (το πρόγραμμα για το οποίο μίλησα πριν μείον τη μια ώρα κινητά και τις διεθνείς κλήσεις) που απο 35 ευρώ που στοιχίζει το μήνα, η τιμή κατεβαίνει στα 25 για 6 έξι μήνες. Δεδομένου οτι αυτά δεν μου είναι απαραίτητα σε σύγκριση με την εξοικονόμιση των 15 ευρώ της διαφοράς με το μεγαλύτερο πρόγραμμα και τα...25 ευρώ στην otenet νομίζω πως μιλάμε για μεγάλη διαφορά η οποία καθόρισε και την απόφαση μου. Δεν κάνω διαφήμιση στη forthnet, όπως είπα είμαι δυσαρεστημένη με τον ένα μήνα αναμονής που μου έδωσαν (αν και ο νέος αριθμός μου ήρθε σε sms λίγες ώρες αργότερα) και κατά καιρούς είχα κάποια (μικρά) θέματα στη σύνδεση μου για τα οποία ωστόσω μπορεί να ευθύνομαι και εγώ (συνδεσμολογία / θα ακολουθήσει άλλο post/thread κάποια στιγμή). Σαν συνολική εικόνα όμως είμαι ικανοποιημένη (είχα ακόυσει για διάφορα θρίλερ) και αφού και οι άλλες εταιρίες δεν με δελέασαν με κάποια καλύτερη προσφορά, δεν με έπεισαν πως αξίζει να μεταφερθώ. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Καλορίζικη...περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό συνδεθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 @Melina_Rose Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας από περιοχή σε περιοχή! Ακόμα και αν η γραμμή σου παρουσιάσει πρόβλημα στην αρχή δεν θα μπορεί κανένας εναλλακτικός να κάνει και πολλά... Πιστεύω να μην πέσεις σε τέτοια περίπτωση... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Αν η γραμμή παρουσιάσει πρόβλημα, τότε είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση ούτως η άλλως (θα πρέπει κάποιος να σκάψει και να κάνει αλλαγές). Δεν χρειάζεται να την τρομοκρατείς την κοπέλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Mou ήρθαν username/password χθες και με ειδοποίησαν πως τη Παρασκευή θα έρθει τεχνικός. Οπότε λογικά αν όλα πάνε καλά θα συνδεθώ τότε. Πολύ γρηγορότερα από τον ένα μήνα ευτυχώς. Btw υπάρχει μάλλον και σε αυτό το σπίτι θέμα με την απόσταση τηλεφωνικής γραμμής/pc. Δεν βρίσκεται η μπρίζα στο δωμάτιο μου δυστυχώς. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπιζα με 20 m τηλεφωνικό καλώδιο στο σπίτι που βρίσκομαι τώρα γεγονός που μάλλον ήταν υπεύθυνο για την όποια απώλεια ταχύτητας / αποσυνδέσεις είχα. Γενικά όλοι μου είπαν πως τόσο μακρύ τηλεφωνικό καλώδιο = κακή ιδέα. Οπότε στο νέο σπίτι θα πάω είτε για wireless είτε για μακρύτερο καλώδιο ethernet. Κλείνω προς τη δεύτερη επιλογή γιατί: 1. To wireless όσο να 'ναι θα έχει απώλειες στη ταχύτητα ενώ απ' ότι μου είπαν το ethernet δεν χάνει καθόλου και ας είναι 20 m. 2. Δεν έχω usb stick στο pc για να λαμβάνω το σήμα και όσο να ναι είναι και αυτό ένα παραπάνω έξοδο. 3. Όσο γραφικό και αν ακούγεται, θα προτιμούσα να γλιτώσω την extra ραδιενέργεια του wireless. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά... Κυρίως για τον πρώτο λόγο κλείνω προς το να βρώ ένα μεγαλύτερο καλώδιο ethernet. Με μία αναζήτηση σε διάφορα forum φαίνεται να έχει και αυτό λίγη φασαρία. Κάτι είδα για custom μαστοριές στα καλώδια/βύσματα που πρέπει να κάνεις μόνος σου και δεν μου άρεσε και πολύ. Δεν παίζει το σενάριο να πάω και να αγοράσω πχ 20 m ethernet οπότε να ανοίξω μόνο μια τρύπα στο τοίχο ( υποθέτω πως δυστυχώς χρειάζεται για να περάσει; ) και να είμαι ok; Όποιος έχει συμβουλές και προτάσεις για συγκεκριμένο κατάστημα που θα με εξυπηρετήσει με λογικό/μικρό κόστος let me know έστω και με pm. Ευχαριστώ! Edited January 4, 2011 by Melina_Rose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αν η γραμμή παρουσιάσει πρόβλημα, τότε είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση ούτως η άλλως (θα πρέπει κάποιος να σκάψει και να κάνει αλλαγές). Δεν χρειάζεται να την τρομοκρατείς την κοπέλα :) 99.99% των περιπτώσεων βλάβης όσο χοντρή και να είναι δεν χρειάζεται σκάψιμο. Μην τρομοκρατήτε τον κόσμο αν δεν γνωρίζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 1. To wireless όσο να 'ναι θα έχει απώλειες στη ταχύτητα ενώ απ' ότι μου είπαν το ethernet δεν χάνει καθόλου και ας είναι 20 m. 2. Δεν έχω usb stick στο pc για να λαμβάνω το σήμα και όσο να ναι είναι και αυτό ένα παραπάνω έξοδο. 3. Όσο γραφικό και αν ακούγεται, θα προτιμούσα να γλιτώσω την extra ραδιενέργεια του wireless. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά... Κυρίως για τον πρώτο λόγο κλείνω προς το να βρώ ένα μεγαλύτερο καλώδιο ethernet. Με μία αναζήτηση σε διάφορα forum φαίνεται να έχει και αυτό λίγη φασαρία. Κάτι είδα για custom μαστοριές στα καλώδια/βύσματα που πρέπει να κάνεις μόνος σου και δεν μου άρεσε και πολύ. Δεν παίζει το σενάριο να πάω και να αγοράσω πχ 20 m ethernet οπότε να ανοίξω μόνο μια τρύπα στο τοίχο ( υποθέτω πως δυστυχώς χρειάζεται για να περάσει; ) και να είμαι ok; Όποιος έχει συμβουλές και προτάσεις για συγκεκριμένο κατάστημα που θα με εξυπηρετήσει με λογικό/μικρό κόστος let me know έστω και με pm. Ευχαριστώ! 1. Η "ραδιενεργεια" του wifi είναι απειροελάχιστη σε σχέση με ας πουμε ενα κινητο η ενα ασυρματο τηλεφωνο. 2. Αν δεν εχεις USB ελευθερη μπορεις παντα να παρεις μια εσωτετική ασυερματη καρτα δικτυου αρκει να εχεις μια ελευθερη PCI. 3. To UTP (καλωδιο δικτυου) μπορει θεωρητικα να παει στα 100 μετρα χωρις απωλειες στο σημα και χωρις να χρειαζεσαι repeaters η οποιασδηποτε μορφης ηλετρονικη συσκευη στο ενδιαμεσο. Προσωπικα εχω χρησημοποιήσει 2 φορες πολυ μακρια καλωδια, ενα ηταν 17 μετρα και το αλλο 29. Και τα 2 τα εφτιαξα εγω οποτε ειμαι σιγουρος για το μηκος και προφανως και στις 2 περιπτωσεις δουλεψαν αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 @Harbinger Aφού φαίνεσαι γνώστης μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το 70-80% των περιπτώσεων νέων αριθμοδοτήσεων δεν εγκρίνεται; (μην μου πεις πως δεν υπάρχει χώρος στο καφάο) Πάντα για τους εναλλακτικούς παρόχους αναφέρομαι! Τα τέλη νέας αριθμοδότησης που πάνε ακριβώς γνωρίζεις; Γιατί είναι τόσο δύσκολο από τη μεριά των εναλλακτικών παρόχων αν δημιουργηθεί πρόβλημα και φταίει και ο ΟΤΕ να κλειστεί ραντεβού και από τους 2 τεχνικούς για να λυθεί; Μην μου απαντήσεις για το λόγο οτι ο ΟΤΕ χάνει συνδρομητές και κάνει δύσκολη τη ζωή των άλλων... Αλλά καλύτερα εξήγησε μας γιατί δεν πιέζουν οι πάροχοι τον ΟΤΕ; Οι πάροχοι ουσιαστικά ενοικιάζουν τις γραμμές του ΟΤΕ που εμείς πληρώνουμε οπότε και πάγιο ΟΤΕ να μην έχω έμμεσα τον πληρώνω; Γιατί δεν μας εξυπηρετεί τότε; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psariatros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το θέμα που ανοίγεις είναι μεγάλο. Αυτό που συμβαίνει βασικά είναι ότι όλοι οι εναλλακτικοί έχουν "καθήσει" πάνω στον αριθμό των συνδρομητών τους και δεν πολυενδιαφέρονται να αυξήσουν τη βάση τους, ούτε να πιέσουν τον ΟΤΕ. Τους συμφέρει η κατάσταση που επικρατεί με τον ΟΤΕ να έχει την πλειοψηφεία των συνδρομητών ώστε να μη μπορεί να ακολουθήσει επιθετική πολιτική λόγω περιορισμών ΕΕΤΤ. Έτσι μπορούν να διατηρούν τις τιμές ψηλά και καταχρεωμένες εταιρείες σαν τη forthnet να φυτοζωούν, ενώ θα έπρεπε να έχουν χρεωκοπήσει εδώ και χρόνια. Παράθεση THE DOC IS BACK... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ξεκινάω και εγώ σιγά σιγά να μπαίνω σε νέο διαμέρισμα και έχω κάποιες απορίες για την γραμμή wind που θέλω να βάλω. Το διαμέρισμα δεν έχει καθόλου γραμμή. -Τι στοιχεία δίνω στην Wind?Λογαριασμό ΔΕΗ?Και ας είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη? -Με συμφέρει να ενεργοποιήσω την γραμμή στον ΟΤΕ και μετά μόλις ενεργοποιηθεί να διακόψω κατευθείαν για μεταφορά σε Wind?Έχω ακούσει ότι ο ΟΤΕ κάνει πιο γρήγορα την ενεργοποίηση από τους άλλους παρόχους. -Τι κάνω με το ίντερνετ για τον καιρό που δεν θα έχω γραμμή?Ισχύει ακόμη ότι η Wind δίνει stick? -Μπορώ να την κάνω μέσω ίντερνετ για να πάρω και 3 μήνες πάγιο δώρο? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts