vlachaquito Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Λοιπον μετα απο 2 μερες δοκιμων, ειμαι συγκρατημενα δικαιωμενος απο την rom. Μεγαλη διαφορα απο την προηγουμενη (ισως ειχα κανει λαθος εγκατασταση) αλλα τα κολληματα της τα εχει. Τα κολληματα συνεχιζονται ειδικα οταν απο ενα οποιοδηποτε μενου (π.χ. απο το start) επιστρεφω στο home. Απο τα λιγα που εχω καταλαβει με τα rom, το htc sense του βασικου μενου εχει το βασικο προβλημα. Οταν δλδ δουλεω προγραμματα οπως π.χ. opera, igo, google maps κλπ ολα τα προγραμματα πηγαινουν 2 φορες πιο γρηγορα απο την οfficial. Οταν ομως "παιζω" me to menu, αρχιζουν τα κολληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Νέα version 2.70 http://www.filefactory.com/f/a1e3b547e7ec2cc1/ Για τις clean versions μπορείτε να τις κατεβάσετε από: http://www.filefactory.com/f/a845a073ed4fa541/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ειναι η ιδια με την απο πανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ειναι η ιδια με την απο πανω?? ναι είναι 2.70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πιθανων να υπαρχει μια μικρη καθυστερηση λογο του cht ,δεν δοκιμαζεις και την εκδοση χωρις το cht;) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ποια ειναι η εκδοση χωρις το cht? Παντως ειμαι αρκετα απογοητευμενος. Τα κολληματα συνεχιζουν και κατα πασα πιθανοτητα θα γυρισω στην γνησια εκδοση, μια και οτι και να κανω το κινητο σε μερικες στιγμες γινεται τραγικα αργο. κριμα γιατι μου αρεσε παρα πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ποια ειναι η εκδοση χωρις το cht? Όπου βλέπεις... without cookies home tab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ok, βασικα δλδ αυτη η εκδοση ειναι η γνησια χωρις τα προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 επειδη γκρινιαζα σε ολες τις προηγουμενες εκδοσεις, τωρα να πω και τα καλα λογια. Η εκδοση 3,0 ειναι φοβερη. Εκανα 2 φορες install (ετσι ανακαλυψα οτι στρωνει χωρις κολληματα) και το κινητο φυσαει... well done :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 οντως ισως απο τις καλυτερες δουλειες του φιλου nsrourm:p:p Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ευχαριστώ πολύ για την rom!μόλις την έβαλα και φαίνεται να δουλέυει άψογα......βασικά το κινητό είχε αρχίσει να κολλάει όταν η κλήση ήταν πάνω απο 5 λεπτά και ελπίζω αυτό να λυθεί με την καινούρια rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ναι είναι 2.70. Αν θέλεις να ενημερώσω τίτλο και πρώτο post με τα updates σου μη διστάσεις να με ενοχλήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. June 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Νέα version της rom 3.1 http://www.filefactory.com/f/119e15f8d87eac57/ 0C0A = Spanish rom 040C = French rom 0406 = Danish rom 0407 = German rom 0408 = Greek rom 0409 = WWE rom 0410 = Italian rom 0413 = Dutch rom 0419 = Russian rom[/size][/b] Η μόνη αλλαγή με την 3.0 είναι το νέο windows mobile build 29022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiOurosblOOm Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Kαλησπέρα παιδιά!Νιούφης εδώ... :D Συγχαρητήρια nsourm για την δουλειά που έκανες!:clap: Θέλω μόνο μία ερώτηση να κάνω...Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση με CHT όλα όμορφα κι ωραία (κάποια κολληματάκια τα έχει αλλά τουλ αναζωογωνήθηκε το κινητό!)...Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής...Πως αλλάζω wallpaper ??? Ποια επιλογή να διαλέξω? Λογικά εφόσον δεν υποστηρίζεται η landscape θα πρέπει να αλλάξω σε portrait mode ε?Και σε τι ανάλυση θα πρέπει να είναι το wall? Ότι κι αν έχω δοκιμάσει αντί του wall μου εμφανίζει μια άσπρη άδεια εικόνα.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Kαλησπέρα παιδιά!Νιούφης εδώ... :D Συγχαρητήρια nsourm για την δουλειά που έκανες!:clap: Θέλω μόνο μία ερώτηση να κάνω...Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση με CHT όλα όμορφα κι ωραία (κάποια κολληματάκια τα έχει αλλά τουλ αναζωογωνήθηκε το κινητό!)...Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής...Πως αλλάζω wallpaper ??? Ποια επιλογή να διαλέξω? Λογικά εφόσον δεν υποστηρίζεται η landscape θα πρέπει να αλλάξω σε portrait mode ε?Και σε τι ανάλυση θα πρέπει να είναι το wall? Ότι κι αν έχω δοκιμάσει αντί του wall μου εμφανίζει μια άσπρη άδεια εικόνα.... :wacko: Kαλησπερα αφου εβαλες την εκδοση με CHT μπορεις να βαλεις wall μονο στην οθονη κλειδωματως {μονο ετσι δουλευη το cht στο mini } H διαδρομη ειναι ρυθμισεις\ προσαρμογη\ ορισμος\ ταπετσαριας εκει εχεις δυο επιλογες αρχικη ταπετσαρια και ταπετσαρια οθονης κλειδωματως ,ριχνεις χυμα το wallpaper στην καρτα σου, ανοιγεις την επιλογη ταπετσαρια οθονης κλειδωματως, αλμπουμ καρτα αποθηκευσης , και επιλεγης το wall που θελεις τωρα εμφανιζετε στην οθονη κλειδωματως και στο μενου Ριξε μια ματια εδω για wall μπορει καποιο να σου κανει ,εχω δοκιμασει μερικα, ψαχνεις wall με αναλυση HVGA για να τρεξουν στο mini . http://www.htcwallpaper.com/phones/htc-hd-mini Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiOurosblOOm Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Α ναι? Πρέπει να προσπαθούσα κανα 2ωρο να τα καταφέρω.... :p Aν ενεργοποιήσω τη lockscreen του cht πάλι δε θα μπορώ να βάλω wall στην οθόνη κλειδώματος ε? Mε βλέπω να γυρίζω πάλι σε sense τότε... Στην υπογραφή σου βλέπω ότι χρησιμοποιείς την 3.00 έκδοση...Είναι καλύτερη από την 3.10? Γιατί ομολογώ πως βλέπω πως το κινητό "αγκομαχεί" που και που με την 3.10 cht full...Τεσπά thanks για τη γρήγορη απάντηση! Για τα walls απο κει κατεβάζω κι εγώ όπως κι από mobile9 και zedge...;) Edit...Τώρα είδα ότι η διαφορά 3.10 με 3.00 είναι το build... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το locksreen του cht δεν εχω το mini μπροστα μου να το δοκιμασω , για τα κολληματα που μου λες ,μετα την εγκατασταση της rom εκανες hard reset ?? αν οχι πρεπει να κανεις και να το ξαναστησεις, ξερω ειναι πακετο αλλλα πρεπει να το κανεις μαλλον τα κολληματα θα σταματησουν .Ειναι πολυ σταθερη αυτη η εκδοση την εχω περιπου 4 μηνες δεν εχω αντιμετωπισει καποιο ιδιαιτερο κολλημα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Kαλησπερα ο φιλος nsrourm εφτιαξε νεα rom για το htc mini μας ,προς το παρον αγγλικη, ετοιμαζετε σε λιγες μερες και ελληνικη New rom added version 3.20 Changelog 1. New windows mobile build 23153 2. updated total commander 3. htc mini extended menus added 4. htc mini startmenu (4 columns) http://www.filefactory.com/f/f83195efb2c1e195/ Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Kαλησπερα ο φιλος nsrourm εφτιαξε νεα rom για το htc mini μας ,προς το παρον αγγλικη, ετοιμαζετε σε λιγες μερες και ελληνικη New rom added version 3.20 Changelog 1. New windows mobile build 23153 2. updated total commander 3. htc mini extended menus added 4. htc mini startmenu (4 columns) http://www.filefactory.com/f/f83195efb2c1e195/ Καλημέρα σε όλους.Ειναι όλες οι rom ετοιμες στο παραπάνω link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπερα!εχς 1 hd mini αλλα σαν τελειως ασχετος θελω να του περασω την τελευταια ρομ...την κατευαζω τωρα μπορει να μοθ στειλει καποιος την διαδικασια πως την κανω εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπερα!εχς 1 hd mini αλλα σαν τελειως ασχετος θελω να του περασω την τελευταια ρομ...την κατευαζω τωρα μπορει να μοθ στειλει καποιος την διαδικασια πως την κανω εγκατασταση? Στο πρώτο post υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 σαν ασχετος δεν βρισκω αυτο το αρχειο SSPL_RUU.exe κατεβασα την ρομ....μηπως ειναι η ρομ αυτο το αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 σαν ασχετος δεν βρισκω αυτο το αρχειο SSPL_RUU.exe κατεβασα την ρομ....μηπως ειναι η ρομ αυτο το αρχειο? παρτο απο εδω, στο τελος του πρωτου post http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=694409 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts