Teo010 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 γιατι ΟΤΑ δεν παιζει τιποτα. εμενα παντως δεν μπου βγαζει τιποτα Με ΟΤΑ το εκανα και γω και τις βρηκε αλλα τις εβγαλα και τις 2, ελληνικο εχω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris77 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Με ελληνικο product code(059f047)μου τις εβγαλε και τις 2 αναβαθμισεις αλλα τι να τις κανεις που δεν δουλευουν στην ελλαδα αυτες οι υπηρεσιες...... Νομίζω την εφαρμογή Mobidrob ή κάτι τέτοιο, που αφορά το voicemail messaging, μου φαίνεται ότι την υποστηρίζει η vodafone. Τουλάχιστον, εμένα μου έστειλαν μία ειδοποίηση ότι μπορώ να ενεργοποιήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία. :ninja::ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltrif Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 όχι φίλε, στα 320-350 παίζει πια... ebay απο γνωστή εταιρία. Χρόνια χρήστης είμαι, 17 χρόνια έκανα πάνω... δέ παίζει κάτι περίεργο... απο το να το παρω απο ΚΟΣΜΟΤΕ με επιδότηση στα 400 που λέγανε, ας πάν για κούρεμα καλύτερα.... :) γνωρίζετε αν υπάρχει έλλειψη στην Ελλαδα? το έχω παραγγείλει εδώ και 10 μέρες από ΓΕΡΜΑΝΟ και δεν βρίσκουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κάτι σημαντικό: Πριν λίγο με πήρε τηλ. ο κύριος που δουλέυει στο Nokia care που πήγα το ασημί Ν8 για αλλαγή στο καπάκι και το πρόβλημα της οθόνης και μου είπε ότι μόλις έβγαλε επίσημη ανακοίνωση η Nokia για τις οθόνες και ότι σε ένα μήνα από τώρα να πάω να μου την αλλάξει. Τον ευχαριστώ και μέσω του forum εδώ για την εξυπηρέτηση του με το καπάκι αλλά και για την ενημέρωση για την οθόνη. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κάτι σημαντικό: Πριν λίγο με πήρε τηλ. ο κύριος που δουλέυει στο Nokia care που πήγα το ασημί Ν8 για αλλαγή στο καπάκι και το πρόβλημα της οθόνης και μου είπε ότι μόλις έβγαλε επίσημη ανακοίνωση η Nokia για τις οθόνες και ότι σε ένα μήνα από τώρα να πάω να μου την αλλάξει. Τον ευχαριστώ και μέσω του forum εδώ για την εξυπηρέτηση του με το καπάκι αλλά και για την ενημέρωση για την οθόνη. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό νέο. Χαίρομαι που η εμπιστοσύνη που δείχνω τόσα χρόνια στη ΝΟΚΙΑ δεν προδίδεται ποτέ. Στηρίζει τους πελάτες της και με το after sales service :D A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εμένα Βουλγάρικο και μου έβγαλε update μόνο το Asphalt αλλά και 3 update για το Golf 2011, το οποίο μετά από update φορτώνει πολύ πιο γρήγορα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κάτι σημαντικό: Πριν λίγο με πήρε τηλ. ο κύριος που δουλέυει στο Nokia care που πήγα το ασημί Ν8 για αλλαγή στο καπάκι και το πρόβλημα της οθόνης και μου είπε ότι μόλις έβγαλε επίσημη ανακοίνωση η Nokia για τις οθόνες και ότι σε ένα μήνα από τώρα να πάω να μου την αλλάξει. Τον ευχαριστώ και μέσω του forum εδώ για την εξυπηρέτηση του με το καπάκι αλλά και για την ενημέρωση για την οθόνη. Προσωπικα με φρικαρει πολυ περισσοτερο οτι θα ανοιχτει για αλλαγη οθονης παρα το ιδιο το προβλημα... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Α ρε ΝΟΚΙΑ. Πάνε τα παλιά μεγαλεία σου. Το Ν8 ξεκίνησε με το πρόβλημα του sudden death, διορθώθηκε αλλά βγήκαν άλλα προβλήματα. Οθόνη, που το έχουμε οι περισσότεροι, και θόρυβος στο ακουστικό που το έχει μία μεγάλη μερίδα χρηστών...Δεν είναι πλέον η παλιά, καλή αξιόπιστη ΝΟΚΙΑ που ξέραμε!!! Η ανάγκη να τυπήσει τις τιμές που φαίνεται πως έριξε την ποιότητα κατακόρυφα...:(:(:( Φιλε απλα το μηνυμα σου φανηκε λιγο υπερβολικο!!!Ναι μεν το n8 εχει καποια μικρα bug αλλα απο ποιοτητα κατασκευη κλπ ειναι κινηταρα!!!Νοκια και ξερω ψωμι!!! Την PR1.1 εννοείς ή το άλλο με το DAB; Ούτε σε μένα το βγάζει. Ε ναι, ποια άλλη; Έχει πιστούς... αλλά και ιερείς. Καλώς σας (ξανα)βρήκα... Καλως ηρθες ξανα φιλε!!! :D Κάτι σημαντικό: Πριν λίγο με πήρε τηλ. ο κύριος που δουλέυει στο Nokia care που πήγα το ασημί Ν8 για αλλαγή στο καπάκι και το πρόβλημα της οθόνης και μου είπε ότι μόλις έβγαλε επίσημη ανακοίνωση η Nokia για τις οθόνες και ότι σε ένα μήνα από τώρα να πάω να μου την αλλάξει. Τον ευχαριστώ και μέσω του forum εδώ για την εξυπηρέτηση του με το καπάκι αλλά και για την ενημέρωση για την οθόνη. Αυτα ειναι ευχαριστα νεα αν επιβεβαιωθει μπραβο στην νοκια!!!;) Edited February 18, 2011 by impreza_sti Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Προσωπικα με φρικαρει πολυ περισσοτερο οτι θα ανοιχτει για αλλαγη οθονης παρα το ιδιο το προβλημα... :wacko: Ακριβώς το ίδιο φοβίζει και εμένα. Θα το σκεφθώ πολύ για να αποφασίσω αν το πάω τελικά. frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ακριβώς το ίδιο φοβίζει και εμένα. Θα το σκεφθώ πολύ για να αποφασίσω αν το πάω τελικά. Παιδιά χαλαρώστε, σιγά τη χειρουργική επέμβαση.. Πηγαίνετε το σε κάποιο nokia care που εμπιστέυεσται και ολα καλά. Τόσοι και τόσοι το ανοίγουν Στο youtube και ούτε γάτα ούτε ζημιά, από τους ίδιους τους τεχνικούς φοβόσαστε? monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παιδιά χαλαρώστε, σιγά τη χειρουργική επέμβαση.. Πηγαίνετε το σε κάποιο nokia care που εμπιστέυεσται και ολα καλά. Τόσοι και τόσοι το ανοίγουν Στο youtube και ούτε γάτα ούτε ζημιά, από τους ίδιους τους τεχνικούς φοβόσαστε? ναι ρε παιδια. Εγω στο Ν95, Ν78(δυσκολο κιολας) και στο 5230 της μητερας μου τις αλλαξα εγω τις οθονες για να αποφυγω εξτρα χρεωσεις και ηταν πολυ ευκολο. Το μονο ζορικο ηταν με τις βιδες αλλα φανταζομαι στα νοκια care το χουν το θεμα :p :protest: :knife: elop :protest: Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Παιδιά χαλαρώστε, σιγά τη χειρουργική επέμβαση.. Πηγαίνετε το σε κάποιο nokia care που εμπιστέυεσται και ολα καλά. Τόσοι και τόσοι το ανοίγουν Στο youtube και ούτε γάτα ούτε ζημιά, από τους ίδιους τους τεχνικούς φοβόσαστε? Εχουν δει πολλά τα μάτια μου και από δική μου εμπειρία με άλλο τηλέφωνο Νόκια (Ν73) παλιότερα. Πάντως στη Βέροια που έχει ένα Nokia Care και είναι το πιο κοντινό δε νομίζω να το πάω γιατί είναι ''κάπως'', όταν έρθει εκείνη η ώρα μάλλον Θεσσαλονίκη θα πάω. Ξέρετε κάποιο ''καλό'' να συστήσετε; Ευχαριστώ!!!! Edited February 18, 2011 by frastgr frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εχουν δει πολλά τα μάτια μου και από δική μου εμπειρία με άλλο τηλέφωνο Νόκια παλιότερα. Πάντως στη Βέροια που έχει ένα και είναι το πιο κοντινό δε νομίζω να το πάω γιατί είναι ''κάπως'', όταν έρθει ο καιρός μάλλον Θεσσαλονίκη θα πάω. Ξέρετε κάποιο ''καλό'' να συστήσετε; Ευχαριστώ!!!! με κλειστα τα ματια το πηγαινεις στο nokia care ευοσμου. Απο καλαμαρια εγω πηγα ευοσμο και θα παω ξανα οσες(ελπιζω καμια :p) φορες χρειαστει. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του φίλου Moralas αλλά να προσθέσω ότι η εγκύκλιος που βγήκε από την Nokia είναι σε ισχύ από σήμερα και αφορά το γνωστό πρόβλημα στα ασημί Nokia N8. Τάδε έφη ο πολύ ευγενικός υπάλληλος του Nokia Care Π. Φαλήρου ο οποίος μου είπε ότι μπορώ να το πάω ακόμη και σήμερα!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 με κλειστα τα ματια το πηγαινεις στο nokia care ευοσμου. Απο καλαμαρια εγω πηγα ευοσμο και θα παω ξανα οσες(ελπιζω καμια :p) φορες χρειαστει. Να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του φίλου Moralas αλλά να προσθέσω ότι η εγκύκλιος που βγήκε από την Nokia είναι σε ισχύ από σήμερα και αφορά το γνωστό πρόβλημα στα ασημί Nokia N8. Τάδε έφη ο πολύ ευγενικός υπάλληλος του Nokia Care Π. Φαλήρου ο οποίος μου είπε ότι μπορώ να το πάω ακόμη και σήμερα!:) δηλαδη εμεις με το dark grey που χουμε το ιδιο προβλημα δεν θα μας το λυσουν ? Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 με κλειστα τα ματια το πηγαινεις στο nokia care ευοσμου. Απο καλαμαρια εγω πηγα ευοσμο και θα παω ξανα οσες(ελπιζω καμια :p) φορες χρειαστει. Ευχαριστώ πολύ, μάλλον εκεί θα το πάω διότι έχω ακούσει και άλλη φορά καλά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα. Να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του φίλου Moralas αλλά να προσθέσω ότι η εγκύκλιος που βγήκε από την Nokia είναι σε ισχύ από σήμερα και αφορά το γνωστό πρόβλημα στα ασημί Nokia N8. Τάδε έφη ο πολύ ευγενικός υπάλληλος του Nokia Care Π. Φαλήρου ο οποίος μου είπε ότι μπορώ να το πάω ακόμη και σήμερα!:) Δηλαδή εμείς που έχουμε το Dark Grey και έχουμε το πρόβλημα της οθόνης τι θα κάνουμε; Δε νομίζω να μας αφήσουν έτσι!!!!!!! frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 δηλαδη εμεις με το dark grey που χουμε το ιδιο προβλημα δεν θα μας το λυσουν ? μηπως λεει για το light leak στα ασημι ? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλημέρα σε όλους. Σχετικά με το πρόβλημα στο ακουστικό "χρατς χρουτς" το έχω και εγώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Μετά από παρατήρηση είδα ότι το πρόβλημα τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή εντοπίζεται όταν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο εισερχόμενο σήμα. Για να εξηγηθώ παρατηρώ το "χρατς χρουτς" όταν είμαι κάτω από τα καλώδια του τρόλευ, όταν είμαι στο σπίτι λόγω της ενίσχυσης με εκτοξευμένο τσιμέντο (που γονατίζει το σήμα) αλλά και μέσα σε μικρά τούνελ. Δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος έχει παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Σαν να εχεις δικαιο φιλε μου.Τωρα που το λες,καπως ετσι μου κανει κ εμενα!!Μερικες φορες.Αλλα εγω ζω στην επαρχια!Ξερω εγω τι να πω.Μπορει απο το σημα μου(cosmote).Kαι το πρωτο που πηρα εκανα για αυτο χρηση DOA,k για το δευτερο που μου το αλαξανε τα ιδια παλι. Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ακριβώς το ίδιο φοβίζει και εμένα. Θα το σκεφθώ πολύ για να αποφασίσω αν το πάω τελικά. Συμφωνω κ εγω φιλε μου.Δεν τους το αφηνω για να το ξεσχισουν!! Αλλο κατασκευη, κ αλλο επισκευη!!!:happy: Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Σε ενα nokia care στην αθηνα που πηρα μολις μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει καποια ανακοινωση για αντικατασταση οθονης! ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 μηπως λεει για το light leak στα ασημι ? Δεν αναφέρομαι στη προβληματική βαφή του κάτω καλύμματος αλλά στο glitch της AMOLED. Δεν γνωρίζω για τα άλλα χρώματα απλά ο κύριος στο Nokia Care μου είπε κατά λέξη ότι στα ασημί Ν8 είχαν μπει οθόνες που εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα. Πολύ ευχαρίστως να ζητήσω διευκρίνιση για τις υπόλοιπες αποχρώσεις αν και νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα γιατί μου είπε να ειδοποιήσω και οποιους άλλου φίλους (συμφορουμίτες) ξέρω. Όπερ και έκανα:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Δεν αναφέρομαι στη προβληματική βαφή του κάτω καλύμματος αλλά στο glitch της AMOLED. Δεν γνωρίζω για τα άλλα χρώματα απλά ο κύριος στο Nokia Care μου είπε κατά λέξη ότι στα ασημί Ν8 είχαν μπει οθόνες που εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα. Πολύ ευχαρίστως να ζητήσω διευκρίνιση για τις υπόλοιπες αποχρώσεις αν και νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα γιατί μου είπε να ειδοποιήσω και οποιους άλλου φίλους (συμφορουμίτες) ξέρω. Όπερ και έκανα:D Φίλε μου όταν επικοινωνήσεις μαζί του πες του ότι και τα άλλα χρώματα, κυρίως το Dark Grey της δεύτερης παρτίδας μετά το Νοέμβριο δλδ, έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλλον χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες οθόνες με αυτές που μπηκαν και αργότερα στα ασημί. Και αν δεν έχουν τα Nokia Care τέτοια πληροφόρηση, τουλάχιστον ο συγκεκριμένος κύριος να το αναφέρει κάπου στα ''κεντρικά'' μήπως λυθεί το ζήτημα. Ευχαριστώ.!!! frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ενταξει την χειροτερη λυση βρηκαν... Προσωπικα μαλλον δε θα το παω,τουλαχιστον οχι τωρα. Ενα σημαδακι απο ξενο χερι να δω κι εχω ξενερωσει την ζωη μου. Και την ελληνικη ειδικα υπευθυνοτητα δεν την εμπιστευομαι με τιποτα,οτι ονομα κι αν εχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Φίλε μου όταν επικοινωνήσεις μαζί του πες του ότι και τα άλλα χρώματα, κυρίως το Dark Grey της δεύτερης παρτίδας μετά το Νοέμβριο δλδ, έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλλον χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες οθόνες με αυτές που μπηκαν και αργότερα στα ασημί. Και αν δεν έχουν τα Nokia Care τέτοια πληροφόρηση, τουλάχιστον ο συγκεκριμένος κύριος να το αναφέρει κάπου στα ''κεντρικά'' μήπως λυθεί το ζήτημα. Ευχαριστώ.!!! Σύμφωνα με τα επίσημα χείλη η αντικατάσταση αφορά ΟΛΑ τα Ν8 που εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα. Μάλιστα το Nokia Care Faliro θα μου στείλει shots από οθόνες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αλλά ή όχι τις οποίες και θα ποστάρω μόλις λάβω, έτσι για να ξέρουμε τι εννοούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ενταξει την χειροτερη λυση βρηκαν... Προσωπικα μαλλον δε θα το παω,τουλαχιστον οχι τωρα. Ενα σημαδακι απο ξενο χερι να δω κι εχω ξενερωσει την ζωη μου. Και την ελληνικη ειδικα υπευθυνοτητα δεν την εμπιστευομαι με τιποτα,οτι ονομα κι αν εχει. Χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης, ποια είναι για εσένα η καλύτερη λύση για το πρόβλημα; Να κάνει η εταιρία γαργάρα το πρόβλημα όπως "άλλοι" όνομα και μη χωρίο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts