Jump to content

Apple: Έρχεται τον Απρίλιο το «iPad 2»;

mpempoulinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το hardware έχει φτάσει ψηλά πλέον και είναι λίγο δύσκολο να το στριμώξει το υπάρχον software. Φαίνεται άλλωστε στις i συσκευές η διαφορά:

Τέτοια εποχή το 3G είχε γονατίσει. Τα 3GS είναι ακόμα alive and kicking!!! Καταλαβαίνεις συνονόματε οτι είναι πολύ δύσκολο ν ακαταλάβεις καθυστέρηση στο 4άρι. Εγώ το πήρα στα χέρια μου το Δεκέμβριο και δεν κατάλαβα διαφορά από το 3GS στο 4! Στο μόνο που είδα αισθητή διαφορά, είναι στο cydia... Εκεί ναι, έχει διαφορά.

Την διάφορα απο 3GS σε i4 την κάνει η άνεση να δουλεύεις χωρίς να σ ενδιαφέρει τι έχεις ανοίξει πριν. Επίσης είναι πιο ξεκουραστο λόγο επεξεργαστη στα δύσκολα όπως gps-πλοήγηση.

Το 3GS ζεστενονταν αρκετά, ενω τώρα πλοήγηση με παράλληλη φόρτιση και μουσικη να παίζει στο iPod, δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Δεν παύει όμως να κάνει άνετα την δουλεια του κάποιος με 3GS ακόμα και τώρα, την στιγμη που οι android συσκευές με ανάλογα specs σέρνονται και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με παιχνίδια όπως το angry birds.

Το ίδιο θα συμβεί με το ipad1. Θα συνεχίσει για πολυ ακόμα να τα καταφέρνει και δεν συντρέχει λόγος μετάβασης στο 2 για κάποιον που δεν έχει την τρέλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην αρχή έλεγα ότι το ipad είναι απλά μια κορνίζα με επεξεργαστική ισχύ και ότι απλά δεν έχει χρησιμότητα παρά μόνο για όσους ταξιδεύουν συχνά. Τελικά έχω καταλήξει ότι μάλλον είναι χρήσιμο αυτό το πραγματάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητα ανθρώπων που έχουν μεγάλο mobility. Δεν θα το έπαιρνα καθώς στη δουλειά είμαι συνήθως μπροστά σε γραφείο (ίσως ένα mac book air δε θα με χάλαγε) αλλά θα το σύστηνα σε κάποιον που είναι αρκετά mobile.

Στην αρχή έλεγα ότι το ipad είναι απλά μια κορνίζα με επεξεργαστική ισχύ και ότι απλά δεν έχει χρησιμότητα παρά μόνο για όσους ταξιδεύουν συχνά. Τελικά έχω καταλήξει ότι μάλλον είναι χρήσιμο αυτό το πραγματάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητα ανθρώπων που έχουν μεγάλο mobility. Δεν θα το έπαιρνα καθώς στη δουλειά είμαι συνήθως μπροστά σε γραφείο (ίσως ένα mac book air δε θα με χάλαγε) αλλά θα το σύστηνα σε κάποιον που είναι αρκετά mobile.

Κι εγώ μπροστά σε γραφείο είμαι, αλλα υπάρχουν παρα πολλά πράγματα που τα κάνω καλύτερα και ταχύτερα με το iPad.

Συγχαινομαι τα ποντίκια :lol: και τα βελακια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι αλλά δε ξέρω πόσο βολικό θα μου ήταν το screen keyboard, δεδομένου ότι πληκτρολογώ περίπου 10 ώρες τη μέρα. Το θέλω να το ακούω το κλικ κλικ μου.. :)

Ναι αλλά δε ξέρω πόσο βολικό θα μου ήταν το screen keyboard, δεδομένου ότι πληκτρολογώ περίπου 10 ώρες τη μέρα. Το θέλω να το ακούω το κλικ κλικ μου.. :)

Α :lol:

Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα και στο pc του γραφείου Mac keyboard που είναι αθορυβο :).

Η αίσθηση στο iPad είναι υπεροχη. Μπορείς να γράφεις άνετα με τυφλό σύστημα, αν και επειδή το κείμενο βρίσκεται λιγα εκατοστά πανό απο το εικονικό πληκτρολόγιο, μπορείς ταυτόχρονα να βλέπεις τι γράφεις.

Εκτός αυτού το ψηφιακό κλακ που ακούγεται είναι σαφώς πιο νόστιμο.:rolleyes:

Χωρίς πλάκα είναι πολύ πιο ξεκουραστούν γιατί δεν χρειάζεται να ασκείς πίεση στα δάχτυλα. Απλά ακουμπας την οθόνη.

Τα πλήκτρα είναι σε φυσικό μέγεθος οποτε δεν υπάρχει κάτι που να προβληματίζει.

περιμενω απο getitnow να μου ρθει το 1 !Το αγορασα για ενα φιλο!Θελει να διβασει την εφημεριδα του εκει μου ειπε και το πηρε!Του βγαινει φθηνοτερα απ οτι η συνδρομη της κανονικης εφημεριδας........Ετων 75!!!!!!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Εγώ πιστεύω ότι είναι 100% θέμα συνήθειας. Τα ίδια μου έλεγαν όταν ήταν να πάρω τηλέφωνο με οθόνη αφής σε σχέση με αυτά που έχουν πλήκτρα. Μου πήρε λιγότερο από μια μέρα να συνηθίσω και πια δε νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εγώ πιστεύω ότι είναι 100% θέμα συνήθειας. Τα ίδια μου έλεγαν όταν ήταν να πάρω τηλέφωνο με οθόνη αφής σε σχέση με αυτά που έχουν πλήκτρα. Μου πήρε λιγότερο από μια μέρα να συνηθίσω και πια δε νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή.

+1000000000000000000000!:)

αρα ...αν για τα αλλα ειναι αυτες οι τιμες....καληνυχτα μας!

Για μενα απο οταν επιασα στα χερια μου ενα ΑιΠαντ καταλαβα πως αυτο ειναι το επομενο επιπεδο εμπειριας και πληρους εκμεταλλευσης του δυναμικου των apps και του iOS.

Οχι αδικα το ιΡ4 το εχω μονο για κλησεις και μην αντε και κανενα παιχνιδακι.

Το ΑιΠαντ ειναι ομως για δουλεια...και ειναι πραγματικο εργαλειο.

Συμφωνώ και επαυξάνω:cool:

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Εγώ πάλι δε ξέρω γιατί όμως δεν εχω μπει στο τρυπακι να αγοράσω το iPad, πέρα από την οθόνη δε ξέρω τι παραπάνω θα μου προσφέρει από το ip4. Ίσως να τσιμπησω το δεύτερο μέρος που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

προσωπικα πιστευω οτι εδω η αππλε ειναι υπερβολικη αφου το 2 δεν διθετει και την μεγαλη διαφορα απο το 1 για να πουλησουμε το 1 και να παμε σε νεα αγορα.απλα τωρα λογω της οικονομικης δυστοκιας πρεπει να σκεφτομαστε ελληνικα και οχι us.νομιζω οτι θα παω και εγω στο 3 κατευθειαν

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

επειδή το κείμενο βρίσκεται λιγα εκατοστά πανό απο το εικονικό πληκτρολόγιο, μπορείς ταυτόχρονα να βλέπεις τι γράφεις.

Αν γράφεις όμως πολύ ώρα έτσι, δεν τον βλέπω καλά τον αυχένα σου. Εδώ με laptop και δημιουργούνται προβλήματα, αν κοιτάς 8 ώρες στο πάτωμα πάει, διαλύθηκες.

προσωπικα πιστευω οτι εδω η αππλε ειναι υπερβολικη αφου το 2 δεν διθετει και την μεγαλη διαφορα απο το 1 για να πουλησουμε το 1 και να παμε σε νεα αγορα.απλα τωρα λογω της οικονομικης δυστοκιας πρεπει να σκεφτομαστε ελληνικα και οχι us.νομιζω οτι θα παω και εγω στο 3 κατευθειαν

Μη νομίζεις ότι το 3 θα αργήσει και πολύ..Φήμες λένε ότι θα έρθει τον Οκτώβριο:)

Τώρα και εγώ που έχω το 1 θα δω τα χαρακτηριστικά του 2 και θα πράξω αναλόγως..

Αν δω κάτι που αξίζει όντως στο νέο μοντέλο θα το πάρω,αν είναι απλά ένα Lifting περιμένω το επόμενο ή πηγαίνω σε άλλη εταιρεία..

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

:rolleyes:
Εγώ πάλι δε ξέρω γιατί όμως δεν εχω μπει στο τρυπακι να αγοράσω το iPad, πέρα από την οθόνη δε ξέρω τι παραπάνω θα μου προσφέρει από το ip4. Ίσως να τσιμπησω το δεύτερο μέρος που θα παρουσιαστεί σύντομα.
ακριβώς Αυτό αισθάνομαι κ εγω!περιμένω Λοιπόν το 2 πως κ πως!

Δεν νομίζω ότι θα βγουν δυο iPad στην ίδια χρόνια.

Αυτο που ακούστηκε σήμερα είναι ένα iPod με οθόνη retina 6" ιντσών στις αρχές Οκτώβρη.

Θα είναι πολυ καλή περίπτωση αφού θα μπορει μεταφερθεί πολυ εύκολα αλλα δεν θα μπορει κατα πάσα πιθανότητα να τρέξει τις ειδικές εφαρμογές που υπάρχουν για iPad.

Και κάτι άλλο.

Το iPad δεν χρειάζεται να το αλλάζουμε κάθε φορά που βγαίνει νέο. Η καλύτερη τακτική είναι ένα παρα ένα.

Εγώ το iPad1 δεν πρόκειται να το πουλησω ποτε. Θα το κράτησω όσο μπορώ σε καλύτερη κατάσταση. Είναι η πρώτη συσκευη tablet και έχει διαχρονική αξία.

Δεν νομίζω ότι θα βγουν δυο iPad στην ίδια χρόνια.

Αυτο που ακούστηκε σήμερα είναι ένα iPod με οθόνη retina 6" ιντσών στις αρχές Οκτώβρη.

Θα είναι πολυ καλή περίπτωση αφού θα μπορει μεταφερθεί πολυ εύκολα αλλα δεν θα μπορει κατα πάσα πιθανότητα να τρέξει τις ειδικές εφαρμογές που υπάρχουν για iPad.

Και κάτι άλλο.

Το iPad δεν χρειάζεται να το αλλάζουμε κάθε φορά που βγαίνει νέο. Η καλύτερη τακτική είναι ένα παρα ένα.

Εγώ το iPad1 δεν πρόκειται να το πουλησω ποτε. Θα το κράτησω όσο μπορώ σε καλύτερη κατάσταση. Είναι η πρώτη συσκευη tablet και έχει διαχρονική αξία.

συμφωνω απολυτα :)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αυτό που έχει καταφέρει η Apple (μακάρι να καταλάβαινα πως) είναι να έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που είναι early adopters σε οτιδήποτε προμοτάρει. Και αύριο να βγει το ipad 2 θα υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των κατόχων του 1 που θα πάρει το 2 και μάλιστα θα στηθεί και στην ουρά για να το κάνει. Παρ' όλα αυτά, κι εγώ δε το περιμένω τόσο άμεσα.

Πολύ καλή σκέψη. Ειδικά αν σκεφτείς ότι πρόκειται για new paradigm στο computing. :)