Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ακομα ειμαι με το μαρκετ...μεσα οταν μπαινω μου γραφει play store αλλα η συντομευση ειναι ακομα η παλια...σε εναν φιλο μου εχει ερθει το play store με το wildfire...εχω αποδεχτει τους ορους του play

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω ακομα ειμαι με το μαρκετ...μεσα οταν μπαινω μου γραφει play store αλλα η συντομευση ειναι ακομα η παλια...σε εναν φιλο μου εχει ερθει το play store με το wildfire...εχω αποδεχτει τους ορους του play

Κάνε clear data στο market και restart την συσκευή...

Παιδιά προσωπικά δεν τα χρειάστηκα αυτά που λέτε. Επειδή και εγώ έχω αποφασίσει πλέον να έχω όλες τις εφαρμογές αγορασμένες, σε όσες εφαρμογές είχα σπασμένες έκανα clear cache+data σε κάθε εφαρμογή πριν την κάνω uninstall και αμέσως μετά μπορούσα να τις αγοράσω κανονικά. Τα είχα διαβάσει και εγώ αυτά που λέτε αλλά όλα δούλεψαν ρολόι. Για δοκιμάστε το και εσείς...

Και σε μένα δουλεύει έτσι.

Με τι έκδοση λειτουργικού?? Γιατί σε μένα με ICS το τρικ αυτό για το Quickoffice δεν πιάνει...μήπως τελικά είναι και θέμα εφαρμογής?? :wacko:

@nikos523 (και όποιος άλλος θέλει να βοηθήσει...) έκανα όλη την διαδικασία, το Google play έγινε market, είχα μετονομάσει το marketupdater και πράγματι δεν αναβαθμίζονταν, αλλά κάθε φορά που άνοιγα το παλιό market, crashαρε στο startup...:(

Καμία ιδέα?? :cry:

EDIT: Τρίτη και 13 αλλά φαίνεται σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα...!! Συνέχισα λοιπόν να ψάχνω μετά τα παραπάνω προβλήματα και έχοντας την υποψία οτι κάτι τρέχει με την stock ICS του Nexus, βρήκα σε thread του GalaxyNexus αυτό το μαγικό post! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23356474&postcount=18

Η λύση έρχεται με απλούστατο HTML editing (ειλικρινα ιδέα δεν έχω στο θέμα...) και Google chrome, χρησιμοποιώντας δηλαδή την επιλογή "inspect element" του browser. Κανουμε δεξί κλικ ακριβώς στο σημειο της σελίδας του android market ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, που γράφει την εφαρμογή "αγορασμένη". Επιλεγουμε το "inspect element". Αλλάζουμε το στοιχείο "true" σε "false" στην πρόταση που αναφέρει το post και voila! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για αγορα! :)

Δείτε και το link για περισσότερα (έχει και screenshots) μια που η λύση είναι πανεύκολη, δουλευει ανεξαρτητα συσκευης η εκδοσης λειτουργικου, δεν απαιτει root, για αυτό και είπα να την μοιραστώ μαζί σας!

Ευχαριστώ πάντως όσους ξόδεψαν έστω και λίγο χρόνο να βοηθήσουν - cheers!

Edited by dbal

Sony logo.gif

ακόμα μια αναβάθμιση για το google play σήμερα στην έκδοση 3.5.15 με αλλαγές κυρίως στο menu "my apps" και άλλα διάφορα.

για λεπτομέρειες και download για όποιον βιάζεται εδώ

δεν μου ήρθε ακόμα αυτόματα η αναβάθμιση αλλά θα την περιμένω λίγο και αν όχι θα την βάλω μόνος μου!!

καλησπερα σε ολους.

αντιμετωπιζω προβλημα με το android μαρκετ. ενω προσπαθω να εγκαταστησω οποιαδηποτε εφαρμογη απο το μαρκετ και ενω δειχνει οτι ξεκιναει κανονικα η ληψη κολλαει και δεν κατεβαζει τις εν λογω εφαρμογες.

Σημειωτεον οτι εχω κανει root την συσκευη.εχω κανει επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.

παρακαλω για τις αποψεις σας.

ευχαριστω:!:

καλησπερα σε ολους.

αντιμετωπιζω προβλημα με το android μαρκετ. ενω προσπαθω να εγκαταστησω οποιαδηποτε εφαρμογη απο το μαρκετ και ενω δειχνει οτι ξεκιναει κανονικα η ληψη κολλαει και δεν κατεβαζει τις εν λογω εφαρμογες.

Σημειωτεον οτι εχω κανει root την συσκευη.εχω κανει επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.

παρακαλω για τις αποψεις σας.

ευχαριστω:!:

Πηγαινε, απο την διαχειρηση εφαρμογων, στην εφαρμογη του market (πλεον play store), και κανε διαγραφη δεδομενων. Λογικα θα στρωσει.

Μπαίνω από το pc στο google play και ενώ είμαι συνδεδεμένος, στις συσκευές μου, μου βγάζει το μήνυμα:

"Δεν υπάρχουν συσκευές Android οι οποίες να συσχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό"

Το ίδιο μου βγάζει από τον browser του κινητού. Από την εφαρμογή market μπαίνω και κατεβάζω κανονικά.

Το κινητό μου είναι SGS 2 και η έκδοση μου 2.3.5. Επίσης δεν είμαι root. Τι κάνω λάθος;

Τελικά βρήκα λύση. Έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό και εγκατέστησα την καινούρια έκδοση του market.

Edited by enterhere
Λύση προβλήματος

παιδες εβαλα την resurrection ics και ενω κατεβασα κανονικα καποιες εφαρμογες απο το market θελω μια ακομα και οταν την κανει εγκατασταση λεει "δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθυκευσης usb η καρτα sd "

πηγα ρυθμισεις - εφαρμογες - ολα - market - καθαρισμο

αλλα τπτ...

εχει καποιος λυση σε αυτο?

Ευχαριστω εκ των προτερων

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς σβήνω απ το Google Play στο pc τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει παλιότερα και δε χρησιμοποιώ πια?

Δεν τις έχω δηλαδή στο κινητό, απλά δε θέλω να τις βλέπω ούτε όταν μπαίνω απ το pc.

ps Προς το παρον συμφωνα με τη google είναι αδυνατον να διαγραψεις μια εφαρμογη τελειως απ το profile σου στο google play. τη διαγραφεις μονο απ το κιν σου.

Edited by QQTilt

μια απορια που μου γεννηθηκε τωρα, οταν ειχα πρωτοστησει το λογαριασμο στο μαρκετ ειχε να διαλεξεις σε ποιο παροχο ανηκει η συσκευη κ τοτε ειχε μονο vodafone ,k wind , εχει μπει η cosmote τωρα? και αν ναι που στο καλο ειναι αυτη η ρυθμιση που δε μπορω να τη βρω πουθενα?

παιδες εβαλα την resurrection ics και ενω κατεβασα κανονικα καποιες εφαρμογες απο το market θελω μια ακομα και οταν την κανει εγκατασταση λεει "δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθυκευσης usb η καρτα sd "

πηγα ρυθμισεις - εφαρμογες - ολα - market - καθαρισμο

αλλα τπτ...

εχει καποιος λυση σε αυτο?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Είναι bug της μαμας ρομ.Κάνε unmount την κάρτα .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Είναι bug της μαμας ρομ.Κάνε unmount την κάρτα .

ευχαριστω τελικα με τα πολλα πολλα αυτο εκανα κ μου ηρθε να ριξω το κινητο στον τοιχο :lol:

Edited by protogeo

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

μια απορια που μου γεννηθηκε τωρα, οταν ειχα πρωτοστησει το λογαριασμο στο μαρκετ ειχε να διαλεξεις σε ποιο παροχο ανηκει η συσκευη κ τοτε ειχε μονο vodafone ,k wind , εχει μπει η cosmote τωρα? και αν ναι που στο καλο ειναι αυτη η ρυθμιση που δε μπορω να τη βρω πουθενα?

Δε θυμάμαι να είχα διαλέξει ποτέ κάτι τέτοιο... Το market καταλαβαίνει και ορίζει αυτόματα τον πάροχό σου. Αν αλλάξεις sim, θα αλλάξει κι αυτό ;)

Τhe end of an era...

Δε θυμάμαι να είχα διαλέξει ποτέ κάτι τέτοιο... Το market καταλαβαίνει και ορίζει αυτόματα τον πάροχό σου. Αν αλλάξεις sim, θα αλλάξει κι αυτό ;)

αυτό που λέει ο villis γίνεται. άλλαξα πρόσφατα παροχο τηλεφωνίας και άλλαξε αυτόματα και στο μάρκετ.

Και εγώ το έβαλα μόνος μου... σιγά μη περιμένω!

παιδια καλησπέρα...εχω ενα galaxy s.....παω στο google play για να κατεβάσω μια εφαρμογή(συγκεκριμένα το fifa12) και ενώ μου γράφει πως είναι αγορασμένο οταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει το εξής μήνυμα:''Δεν ήταν δυνατή η λήψη της εφαρμογής''FIFA 12 EA SPORTS'' λόγω κάποιου σφάλματος.(403)..τι μπορεί να συμβαίνει?? ευχαριστώ εκ των προτέρων..

παιδια καλησπέρα...εχω ενα galaxy s.....παω στο google play για να κατεβάσω μια εφαρμογή(συγκεκριμένα το fifa12) και ενώ μου γράφει πως είναι αγορασμένο οταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει το εξής μήνυμα:''Δεν ήταν δυνατή η λήψη της εφαρμογής''FIFA 12 EA SPORTS'' λόγω κάποιου σφάλματος.(403)..τι μπορεί να συμβαίνει?? ευχαριστώ εκ των προτέρων..

για δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και αγορασέ την ξανά

απο οτι εχω διαβασει πρεπει να ειναι προβλημα συνδεσεις για δες http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!category-topic/mobile/android-devices/y75i4PCZqwo

Samsung galaxy s21+

για δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και αγορασέ την ξανά

το δοκίμασα& μου εμφανίζει πάλι το ίδιο μήνυμα....

απο οτι εχω διαβασει πρεπει να ειναι προβλημα συνδεσεις για δες http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!category-topic/mobile/android-devices/y75i4PCZqwo

πριν εγγραφώ εδώ είχα κοιτάξει & εκεί αλλά δεν βρήκα κάτι...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

πάνω που είχα απελπιστεί με την ΑΜΕΧ και το play store, ήρθε η eurobank και άλλαξε τις ΑΤΜ κάρτες maestro με νέες debit mastercard και μάλιστα δωρεάν...πήγα λοιπόν σήμερα, την αντικατέστησα άμεσα στο κατάστημα και πλέον έχω μια ωραιότατη debid mastercard να αγοράζω από το store ό,τι θέλω..:)

ερώτηση: την συνέδεσα στο google wallet και σε χρόνο dt ήρθε μήνυμα στο κινητό από την τράπεζα ότι καταχωρήθηκε συναλλαγή στην κάρτα...επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι έχει γίνει χρέωση 1 ευρώ...να φανταστώ ότι είναι σαν το paypal? κάνουν μια τυπική χρέωση στην αρχή και στα επιστρέφουν στην πρώτη αγορά ?

thanks..:)

Edited by Nikos_s3

πριν εγγραφώ εδώ είχα κοιτάξει & εκεί αλλά δεν βρήκα κάτι...

αρα να υποθέσω οτι εχεις κανει clear cache

σε αλλες εφαρμογες που προσπαθεις να κατεβασεις κανει το ιδιο?

Samsung galaxy s21+

αρα να υποθέσω οτι εχεις κανει clear cache

σε αλλες εφαρμογες που προσπαθεις να κατεβασεις κανει το ιδιο?

αν εννοείς διαγραφη δεδομένων στο google play,ναι έχω κάνει....άλλες εφαρμογές τις κατεβάζει κανονικά(έχω δοκιμάσει όμως μόνο δωρεάν εφαρμογές)....

αν εννοείς διαγραφη δεδομένων στο google play,ναι έχω κάνει....άλλες εφαρμογές τις κατεβάζει κανονικά(έχω δοκιμάσει όμως μόνο δωρεάν εφαρμογές)....

μηπως προέκυψε καποιο προβλημα με την καρτα σου που δεν γνωριζεις ?

Samsung galaxy s21+

μηπως προέκυψε καποιο προβλημα με την καρτα σου που δεν γνωριζεις ?

όχι δεν νομίζω...έχω μιλήσει με 5-6 ανθρώπους της τράπεζας,έχω κοιτάξει&στο ΑΤΜ να δω το ποσό...αα,τώρα θυμήθηκα ότι μου έχει κρατήσει η google απ'οτι έμαθα 1 ευρώ...τα 3,99 που κοστίζει το παιχνίδι(4,75 με τον φόρο) δεν τα'χει κρατήσει.....τι συμβαίνει??

πάνω που είχα απελπιστεί με την ΑΜΕΧ και το play store, ήρθε η eurobank και άλλαξε τις ΑΤΜ κάρτες maestro με νέες debit mastercard και μάλιστα δωρεάν...πήγα λοιπόν σήμερα, την αντικατέστησα άμεσα στο κατάστημα και πλέον έχω μια ωραιότατη debid mastercard να αγοράζω από το store ό,τι θέλω..:)

ερώτηση: την συνέδεσα στο google wallet και σε χρόνο dt ήρθε μήνυμα στο κινητό από την τράπεζα ότι καταχωρήθηκε συναλλαγή στην κάρτα...επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι έχει γίνει χρέωση 1 ευρώ...να φανταστώ ότι είναι σαν το paypal? κάνουν μια τυπική χρέωση στην αρχή και στα επιστρέφουν στην πρώτη αγορά ?

thanks..:)

Δοκιμασες να κανεις αγορα?? Γιατι κι εγω ειχα χαρει το ιδιο πριν καιρο αλλα κατεληξα να εκδοσω προπληρωμενη δικη τους visa μια που η debit mastercard δεν δουλεψε ποτε...

Οσο για το ενα ευρω δες αυτο

"For your reference, some card-issuing banks may first approve the verification authorization (a nominal amount such as $1 / €1 / £1 / A$2, depending on your billing address) before approving the authorization of your order. This is why you may see valid verification authorizations on your credit/debit card even though your card is being declined in your Google Wallet account. To learn more about verification authorizations, please visit http://www.google.com/support/wallet/bin/answer.py?answer=105940

Edited by dbal

Sony logo.gif