giorgos1966 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 σου έδωσα βίντεο στο προηγούμενο ποστ Ναι τωρα το ειδα.Απλα στο hard reset δεν ειδα οτι βγαζει και την μπαταρια πριν.Για να δουμε τι θα κανει.Θα ζητησει κωδικο κ email; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ναι τωρα το ειδα.Απλα στο hard reset δεν ειδα οτι βγαζει και την μπαταρια πριν.Για να δουμε τι θα κανει.Θα ζητησει κωδικο κ email; Του εκανα αλλα δεν ζηταει email κτλ...Σηκωνω τα χερια ψηλα.Τα νευρα μου. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Του εκανα αλλα δεν ζηταει email κτλ...Σηκωνω τα χερια ψηλα.Τα νευρα μου. πήγαινε ρυθμίσεις-λογαριασμοί και συγχρονισμός ....και κανε προσθήκη λογαριασμού.... βγάλε μια φώτο και ανέβασε την εδώ από της πληροφορίες λογισμικού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 πήγαινε ρυθμίσεις-λογαριασμοί και συγχρονισμός ....και κανε προσθήκη λογαριασμού.... βγάλε μια φώτο και ανέβασε την εδώ από της πληροφορίες λογισμικού.... Εφυγε η κορη μου πριν λιγο.Θα ενημερωσω οταν θα εχω την συσκευη παλι.Παιδια ευχαριστω και μεινετε συντονισμενοι.Τετοιο κολημα πρωτη φορα συνανταω... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1966 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Γεια σας παιδια συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε 1)το psiphon μας δίνει το ιντερνετ 2)το whatscall μας δινει τις κλησεις η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει τροπος να δουλεψει το whatscall με το ιντερνετ που δινει το psiphon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 εχω φτιαξει μια εφαρμογη εδω και 2 χρονια (Folegandros Guide) στο site app inventor mit2, τωρα εχω φτιαξει την ιδια εφαρμογη σε αλλο site το appsmoment. Πηρα το apk το καινουργιο το ανεβαζω στο play store και με βγαζει μηνυμα οτι κατι δεν ταιριαζει και πρεπει λεει το apk να εχει την μορφη ταδε (απο το app inventor). Αν διαγραψω την εφαρμογη απο το play store και ξανανεβασω με το apk απο το καινουργιο site θα κανω δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Xθες με χρέωσε μέσω paypal το Play store 2.49€, δεν ξέρω όμως περί τίνος πρόκειται αυτό το ποσό. Σε ποια σελίδα της google πάω για να ρωτήσω? Eχω τον κωδικό της συναλλαγής. 9M488214BB74****N Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 αντε καλα... δεν γραφει τι αφορα η χρεωση; γι αυτο και προσωπικα δεν αφηνω ποτε το paypal στα payment methods του play, αν το χρειαστω, το περναω και μετα παω και το σβηνω γιατι μπορουν να προκυψουν διαφορα κουλα που εχω ακουσει (π.χ. παιδι μπορει να παρει το κινητο σου και να παιζει και να παει στο play και να κατεβαζει παιχνιδια ή features/coins για παιχνιδια και να σου αδειασει την καρτα κλπ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Xθες με χρέωσε μέσω paypal το Play store 2.49€, δεν ξέρω όμως περί τίνος πρόκειται αυτό το ποσό. Σε ποια σελίδα της google πάω για να ρωτήσω? Eχω τον κωδικό της συναλλαγής. 9M488214BB74****N Από την google δεν σου ήρθε e-mail? Μετά από κάθε πληρωμή έρχεται. Επίσης στην εφαρμογή play store πήγαινε ρυθμίσεις-> λογαριασμός->Ιστορικό παραγγελιών και εκεί έχει όλες τις συναλλαγές μέσω play store αντε καλα... δεν γραφει τι αφορα η χρεωση; γι αυτο και προσωπικα δεν αφηνω ποτε το paypal στα payment methods του play, αν το χρειαστω, το περναω και μετα παω και το σβηνω γιατι μπορουν να προκυψουν διαφορα κουλα που εχω ακουσει (π.χ. παιδι μπορει να παρει το κινητο σου και να παιζει και να παει στο play και να κατεβαζει παιχνιδια ή features/coins για παιχνιδια και να σου αδειασει την καρτα κλπ κλπ) Εντάξει, δεν είναι τόσο απλό να γίνει πληρωμή, ζητάει κωδικούς επιβεβαίωσης. Τώρα αν το μικρό παιδί γνωρίζει και τους κωδικούς... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 υπαρχει και η πληρης αποθηκευση που σου βγαζει ενα κουμπι πληρωμη και πατας και πληρωνει, οι κωδικοι του paypal αποθηκευονται ανετοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 υπαρχει και η πληρης αποθηκευση που σου βγαζει ενα κουμπι πληρωμη και πατας και πληρωνει, οι κωδικοι του paypal αποθηκευονται ανετοτατα! Το ξέρω ότι αποθηκεύει τα στοιχεία του PayPal, αλλά υπάρχει όπως είπα επιλογή να σου ζητά επιβεβαίωση του google account κάθε φορά που πας να κάνεις μια πληρωμή μέσω play store ασχέτως αν έχει αποθηκεύσει στοιχεία PayPal ή χρεωστικής κάρτας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 οκ, αν ειναι ετσι, τον προλαλησαντα γιατι τον χρεωσε χωρις να ξερει τι και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 οκ, αν ειναι ετσι, τον προλαλησαντα γιατι τον χρεωσε χωρις να ξερει τι και πως; Αυτό ζητάω, έχω τον κωδικό αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη σε ποια υπηρεσία της google να ρωτήσω τι αφορά η πληρωμή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) οκ, αν ειναι ετσι, τον προλαλησαντα γιατι τον χρεωσε χωρις να ξερει τι και πως; Σου εξήγησα τι και πώς, έχει επιλογή να σου ζητά επιβεβαίωση των στοιχείων σου του google account. Προφανώς δεν την είχε ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή αν η αγορά έγινε από το δικό του google account και όχι από κάποιο άλλο google account. Αυτό ζητάω, έχω τον κωδικό αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη σε ποια υπηρεσία της google να ρωτήσω τι αφορά η πληρωμή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως σου έγραψα πιο πάνω, Αν η αγορά έγινε από το δικό σου google account φαίνεται στο ιστορικό πληρωμών στο play store. Αν η αγορά έγινε από άλλο google account το οποίο δεν γνωρίζεις, και χρησιμοποιήθηκε ο λογαριασμός σου στο PayPal, μάλλον μέσω PayPal πρέπει να ψαχτεις. Δες στη συναλλαγή του PayPal τι πληροφορίες γράφει, αν δεν βγάλεις άκρη στείλε τους e-mail στο help center. Αν δεν την έκανες Εσύ την συναλλαγή, έχει επιλογή στο PayPal για αμφισβήτηση συναλλαγής όπου θα ψάξουν την υπόθεση σου. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 οκ, αν ειναι ετσι, τον προλαλησαντα γιατι τον χρεωσε χωρις να ξερει τι και πως; Μήπως ήταν ανανέωση συνδρομής σε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 χμ, σωστος, θα μπορουσε, αλλα δεν επρεπε να γραφει τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) αντε καλα... δεν γραφει τι αφορα η χρεωση; γι αυτο και προσωπικα δεν αφηνω ποτε το paypal στα payment methods του play, αν το χρειαστω, το περναω και μετα παω και το σβηνω γιατι μπορουν να προκυψουν διαφορα κουλα που εχω ακουσει (π.χ. παιδι μπορει να παρει το κινητο σου και να παιζει και να παει στο play και να κατεβαζει παιχνιδια ή features/coins για παιχνιδια και να σου αδειασει την καρτα κλπ κλπ) Πως το σβήνουμε; Γιατι έχω βάλει κ εγω prepaid Πειραιώς και δεν πιστεύω να αγοράσω κάτι άλλο σύντομα! Αν θελήσω κάτι το πολύ πολύ περνάω ξανά τα στοιχεία την επόμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να είναι μόνιμα μέσα τα στοιχεία της Κάρτας. Edited May 26, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 πας εδω: https://play.google.com/store/account μετα payment methods & remove :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Δεν έχει να κάνει με το PayPal το πρόβλημα που έχει ο φίλος. Ρυθμίσεις ασφαλείας υπάρχουν για όλα τα γούστα. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για κάποιο subscription το οποίο δε θυμόταν πως πρόκειται να χρεωθεί. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Όταν μπαίνω από το laptop στο Play Store αργεί ΠΑΡΑ πολύ. Ενώ γενικότερα έχω υψηλή ταχύτητα στο ίντερνετ, συγκεκριμένα στη σελίδα του Play store, κάνει περίπου 1 λεπτό να φορτώσει την κάθε σελίδα. Από την εφαρμογή στο τηλέφωνο όλα οκ. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Όταν μπαίνω από το laptop στο Play Store αργεί ΠΑΡΑ πολύ. Ενώ γενικότερα έχω υψηλή ταχύτητα στο ίντερνετ, συγκεκριμένα στη σελίδα του Play store, κάνει περίπου 1 λεπτό να φορτώσει την κάθε σελίδα. Από την εφαρμογή στο τηλέφωνο όλα οκ. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;Εγώ! Στο κινητό όμως! Από τότε που άλλαξε λίγο η εμφάνιση του δυσκολεύομαι πάρα πολύ να μπω. Εδώ και 3 μήνες περίπου. Μπορεί και 4!Δεν κουνιέται καθόλου. Δεν έχω βρει λύση όμως.. Και να φορτώσει αργεί και στο σκρολ κολλαει πάρα πολύ. Την δουλειά μου την κάνω αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_xalandri Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Γιώργο 1966. Είχα το j5 rooted το ξερουταρω του κανω hard reset και με με το που ανοίγει δεν λειτουργούν καθόλου οι υπηρεσίες google. Θελει ξανα ρουταρισμα και με τον es explorer να διορθώσω τους host ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) μμμ ωραιο feature ερχεται: http://www.androidauthority.com/google-play-store-easier-see-updates-784115/ edit: το εβαλα ηδη, ωραιο οντως αν και, δεν ξερω, μηπως επρεπε να βαλουν τα προσφατα σχολια καλυτερα; :D να δουμε, αν πεφτουν καντηλια ας πουμε, να μην κανουμε το εκαστοτε update Edited June 30, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 μμμ ωραιο feature ερχεται: http://www.androidauthority.com/google-play-store-easier-see-updates-784115/ edit: το εβαλα ηδη, ωραιο οντως αν και, δεν ξερω, μηπως επρεπε να βαλουν τα προσφατα σχολια καλυτερα; :D να δουμε, αν πεφτουν καντηλια ας πουμε, να μην κανουμε το εκαστοτε update Μου έχει εμφανιστεί η παραπάνω δομή από αρχές Ιουνίου σε ZTE συσκευή και όντως είναι πολύ βολική. Πάντως σε επιβεβαιωμένα προβληματικές εφαρμογές όπως π.χ. FB καλό θα ήταν να βλέπουμε τα πρόσφατα σχόλια πρίν πατήσουμε οκ για να μην την πατήσουμε... :p:p:p Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 στο s200 με 4.4.2 μου εμφανιζει το Google Play Protect στην εφαρμογή, ενω στο redmi 3s με 6.01 δε το εμφανιζει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts