Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω ένα μικρό θέμα με το play store ενώ έχω ρυθμίσει να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις στα καλά καθούμενα αρχίζει και κατεβάζει κάποιες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει παλιά.Ξέρει κανείς που οφείλεται και πως διορθώνεται;

Εχεις αλλη android συσκευη σεταρισμενη με το email σου;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι.Λες να φταίει αυτό;

Ναι. Δεν εχει να κανει με τις αυτοματες ενημερωσεις αυτο. Το κινητα android εχουν μια ρυθμιση να κανει backup και restore contacts, wifi passwords, applications για να μην χρειαζεται να κανεις ξανα την ιδια δουλεια σε αλλα κινητα οταν εχουν τον ιδιο λογαριασμο Gmail. Αυτο που γινεται ειναι ο χρηστης του αλλου κινητου να κανει εγκατασταση applications και αυτοματα συγχρονιζει με το δικο σου κινητο.

Για να το σταματησεις πας στο αλλο κινητο και απενεργοποιεις το backup to Google servers και εισαι ενταξει.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ναι. Δεν εχει να κανει με τις αυτοματες ενημερωσεις αυτο. Το κινητα android εχουν μια ρυθμιση να κανει backup και restore contacts, wifi passwords, applications για να μην χρειαζεται να κανεις ξανα την ιδια δουλεια σε αλλα κινητα οταν εχουν τον ιδιο λογαριασμο Gmail. Αυτο που γινεται ειναι ο χρηστης του αλλου κινητου να κανει εγκατασταση applications και αυτοματα συγχρονιζει με το δικο σου κινητο.

Για να το σταματησεις πας στο αλλο κινητο και απενεργοποιεις το backup to Google servers και εισαι ενταξει.

Η άλλη συσκευή είναι ένα tablet του υιού μου, εχθές που μου το έκανε αυτό, το tablet είναι στο service. Το backup τις Google που βρίσκεται;

Edited by Nikos4p
Xiaomi Redmi Note 7

Η άλλη συσκευή είναι ένα tablet του υιού μου και τις εχθές που μου το έκανε αυτό το tablet είναι στο service. Το backup τις Google που βρίσκεται;

Αναλογως την συσκευη. Στο HTC μου ειναι Settings --> Backup & Reset

http://s9.postimg.org/6z74rgqv3/Screenshot_2014_03_13_10_43_38.png

Αν δεν εχεις ομως προσβαση στην αλλη συσκευη εχεις τις ακολουθες επιλογες.

(1) Απενεργοποιεις το δικο σου Restore αρα δεν γινεται καμια εγκατασταση πια στην δικη σου συσκευη.

Αλλα με αυτην την επιλογη αν οπως ειπες ειναι στο service τοτε εχουν πληρη προσβαση στα δικα σου δεδομενα (contacts, calendar, photos)

(2)Αν θες να απενεργοποιηθει αυτο τοτε πας εδω και σβηνεις την προσβαση της συσκευης ετσι ωστε να μην μπορει να μπει μεχρι να ξαναβαλεις τον κωδικο σου

ή

(3) Πας εδω και κανεις remote wipe ετσι αν η συσκευη ειναι συνδεδεμενη της σβηνει ολα τα δεδομενα. (Τραβηγμενο δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος)

Εγω θα εκανα το (2).

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Διαθεσιμο προ ολιγου και για την Ελλαδα οπως φανηκε τυχαια μεσα στο play store. Με δωρεαν δοκιμη για 30 ημερες, λειτουργια all access, radio, ελληνικη μουσικη για αγορα κλπ

Καλως ηρθε! :)

Sony logo.gif

Μόλις μου έβγαλε στο playstore την δυνατότητα αγοράς μουσικής!!! ;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Αντε σιγα σιγα να ανοιγουν και αλλα μηπως ανοιξει και η αγορα συσκευων στο αμεσο μελλον.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Γίνεται μια χρεωστική κάρτα να χρησιμοποιηθεί από δύο λογαριασμούς gmail;

Λογικά....

Δεν βλέπω την Ελλάδα μέσα .Την Αρούμπα και τη Ζάμπια βλέπω.!!!!!!!!:blink:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν βλέπω την Ελλάδα μέσα .Την Αρούμπα και τη Ζάμπια βλέπω.!!!!!!!!:blink:

Δεν την πιο πάνω απάντηση μου. Άκυρο τελικά.

Άκυρο μάλλον το movies & tv, τυπογραφικό λάθος του android police.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μεσω του Samsung App Store γινεται χρεωση του λογαριασμου.(Τουλαχιστον σε καρτοκινητο ,δεν ξερω σε συμβολαιο αν παιζει).Οποτε ειναι θεμα της Google μαλλον..
Δημήτρης

Στην καρτέλα μου στο google play, είδα σήμερα την επιλογή "εξαργύρωση". Πατάω και λέει "εξαργυρώστε τον κωδικό σας".

Δηλαδή;

Στην καρτέλα μου στο google play, είδα σήμερα την επιλογή "εξαργύρωση". Πατάω και λέει "εξαργυρώστε τον κωδικό σας".

Δηλαδή;

Δεν το ξερω αλλα εικαζω. Αν εχεις καποιο promo για μια εφαρμογη (τυπου κωδικου), τον βαζεις εκει και σου κατεβαζει την εφαρμογη δωρεαν. Πχ φτιαχνω εγω μια εφαρμογη Χ και λεω οι 10 πρωτοι που (insert criteria here) θα παρετε την εφαρμογη δωρεαν. Σου δινω τον κωδικο, τον βαζεις και την κατεβαζεις.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Όντως έχει redeem! Αλλά το έχει στο αριστερό sandwich menu, οπότε μήπως θα δούμε play store cards διαθέσιμες και στην Ελλάδα; Θα παίρνουμε δηλαδη την καρτούλα με την Χ αξία θα βάζουμε τον κωδικό και θα μας πιστώνεται το ποσό.Αυτό θέλω να ελπίζω τουλάχιστον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Η συγκεκριμένη επιλογή υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Δεν αφορά την τελευταία έκδοση του Play. Λογικά έχει την έννοια κουπονιού. Κάτι σαν αυτό που περιγράφει κι ο Prattein_Aloga.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Πατώντας στο "Εξαργύρωση" και κατόπιν στο "Όροι και προϋποθέσεις θα δείτε αυτό..;)

[ATTACH]42741[/ATTACH]

γιατι ρε παιδια σερνεται τοσο πολυ το Play,μεσω pc με mozilla ή internet explorer?

ειναι πολυ κουραστικη η περιηγηση....

γιατι ρε παιδια σερνεται τοσο πολυ το Play,μεσω pc με mozilla ή internet explorer?

ειναι πολυ κουραστικη η περιηγηση....

Και γω θέλω μια λύση σε αυτό πρόβλημα αν υπάρχει

Μου ήρθε mail ότι ρίχνουν την συνδρομή του play music στα 5,5€ το μήνα.

Πολύ καλή κίνηση αν και πάλι προτιμώ το Spotify στα 5 μέσω της cosmote.

Σας ευχαριστούμε για τη συνδρομή στη λειτουργία "Μουσική Google Play All Access"!

Έχουμε καλά νέα: η τιμή γνωριμίας της λειτουργίας "All Access" στην Ελλάδα μειώνεται από τα 7,99 EUR το μήνα σε μόνο 5,49 EUR το μήνα.

Για να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν τη νέα, χαμηλότερη τιμή, θα ακυρώσουμε την υπάρχουσα συνδρομή σας εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών.

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης της ακύρωσής σας, καθώς και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε με τη νέα, χαμηλότερη τιμή.

Και για να σας αποζημιώσουμε για την ταλαιπωρία, όταν εγγραφείτε ξανά, θα σας προσφέρουμε 30 *επιπλέον* δωρεάν ημέρες χρήσης της λειτουργίας "All Access". Έτσι, η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος θα διαρκεί συνολικά 60 ημέρες.

Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη λειτουργία "All Access"!

— Η Ομάδα της Μουσικής Google Play

Oneplus 6 8/128