trod Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπέρα έχω ένα μικρό θέμα με το play store ενώ έχω ρυθμίσει να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις στα καλά καθούμενα αρχίζει και κατεβάζει κάποιες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει παλιά.Ξέρει κανείς που οφείλεται και πως διορθώνεται; Εχεις αλλη android συσκευη σεταρισμενη με το email σου; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εχεις αλλη android συσκευη σεταρισμενη με το email σου; Ναι.Λες να φταίει αυτό; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ναι.Λες να φταίει αυτό; Ναι. Δεν εχει να κανει με τις αυτοματες ενημερωσεις αυτο. Το κινητα android εχουν μια ρυθμιση να κανει backup και restore contacts, wifi passwords, applications για να μην χρειαζεται να κανεις ξανα την ιδια δουλεια σε αλλα κινητα οταν εχουν τον ιδιο λογαριασμο Gmail. Αυτο που γινεται ειναι ο χρηστης του αλλου κινητου να κανει εγκατασταση applications και αυτοματα συγχρονιζει με το δικο σου κινητο. Για να το σταματησεις πας στο αλλο κινητο και απενεργοποιεις το backup to Google servers και εισαι ενταξει. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Ναι. Δεν εχει να κανει με τις αυτοματες ενημερωσεις αυτο. Το κινητα android εχουν μια ρυθμιση να κανει backup και restore contacts, wifi passwords, applications για να μην χρειαζεται να κανεις ξανα την ιδια δουλεια σε αλλα κινητα οταν εχουν τον ιδιο λογαριασμο Gmail. Αυτο που γινεται ειναι ο χρηστης του αλλου κινητου να κανει εγκατασταση applications και αυτοματα συγχρονιζει με το δικο σου κινητο. Για να το σταματησεις πας στο αλλο κινητο και απενεργοποιεις το backup to Google servers και εισαι ενταξει. Η άλλη συσκευή είναι ένα tablet του υιού μου, εχθές που μου το έκανε αυτό, το tablet είναι στο service. Το backup τις Google που βρίσκεται; Edited March 13, 2014 by Nikos4p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Η άλλη συσκευή είναι ένα tablet του υιού μου και τις εχθές που μου το έκανε αυτό το tablet είναι στο service. Το backup τις Google που βρίσκεται; Αναλογως την συσκευη. Στο HTC μου ειναι Settings --> Backup & Reset http://s9.postimg.org/6z74rgqv3/Screenshot_2014_03_13_10_43_38.png Αν δεν εχεις ομως προσβαση στην αλλη συσκευη εχεις τις ακολουθες επιλογες. (1) Απενεργοποιεις το δικο σου Restore αρα δεν γινεται καμια εγκατασταση πια στην δικη σου συσκευη. Αλλα με αυτην την επιλογη αν οπως ειπες ειναι στο service τοτε εχουν πληρη προσβαση στα δικα σου δεδομενα (contacts, calendar, photos) (2)Αν θες να απενεργοποιηθει αυτο τοτε πας εδω και σβηνεις την προσβαση της συσκευης ετσι ωστε να μην μπορει να μπει μεχρι να ξαναβαλεις τον κωδικο σου ή (3) Πας εδω και κανεις remote wipe ετσι αν η συσκευη ειναι συνδεδεμενη της σβηνει ολα τα δεδομενα. (Τραβηγμενο δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος) Εγω θα εκανα το (2). Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Διαθεσιμο προ ολιγου και για την Ελλαδα οπως φανηκε τυχαια μεσα στο play store. Με δωρεαν δοκιμη για 30 ημερες, λειτουργια all access, radio, ελληνικη μουσικη για αγορα κλπ Καλως ηρθε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μόλις μου έβγαλε στο playstore την δυνατότητα αγοράς μουσικής!!! ;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 ναι όντως το play music άνοιξε και στην Ελλάδα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Με 8€ το μήνα όμως δεν πάει πουθενά. Προτιμώ το Spotify με 5€ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και σύμφωνα με αυτό: http://www.androidpolice.com/2014/03/17/google-play-movies-tv-expands-into-chile-sweden-greece-and-34-more-countries/ έρχονται και Movies & TV! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αντε σιγα σιγα να ανοιγουν και αλλα μηπως ανοιξει και η αγορα συσκευων στο αμεσο μελλον. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Άκυρο μάλλον το movies & tv, τυπογραφικό λάθος του android police. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Γίνεται μια χρεωστική κάρτα να χρησιμοποιηθεί από δύο λογαριασμούς gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Γίνεται μια χρεωστική κάρτα να χρησιμοποιηθεί από δύο λογαριασμούς gmail; Λογικά.... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Και σύμφωνα με αυτό: http://www.androidpolice.com/2014/03/17/google-play-movies-tv-expands-into-chile-sweden-greece-and-34-more-countries/ έρχονται και Movies & TV! Δεν βλέπω την Ελλάδα μέσα .Την Αρούμπα και τη Ζάμπια βλέπω.!!!!!!!!:blink: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δεν βλέπω την Ελλάδα μέσα .Την Αρούμπα και τη Ζάμπια βλέπω.!!!!!!!!:blink: Δεν την πιο πάνω απάντηση μου. Άκυρο τελικά. Άκυρο μάλλον το movies & tv, τυπογραφικό λάθος του android police. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μεσω του Samsung App Store γινεται χρεωση του λογαριασμου.(Τουλαχιστον σε καρτοκινητο ,δεν ξερω σε συμβολαιο αν παιζει).Οποτε ειναι θεμα της Google μαλλον.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Στην καρτέλα μου στο google play, είδα σήμερα την επιλογή "εξαργύρωση". Πατάω και λέει "εξαργυρώστε τον κωδικό σας". Δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Στην καρτέλα μου στο google play, είδα σήμερα την επιλογή "εξαργύρωση". Πατάω και λέει "εξαργυρώστε τον κωδικό σας". Δηλαδή; Δεν το ξερω αλλα εικαζω. Αν εχεις καποιο promo για μια εφαρμογη (τυπου κωδικου), τον βαζεις εκει και σου κατεβαζει την εφαρμογη δωρεαν. Πχ φτιαχνω εγω μια εφαρμογη Χ και λεω οι 10 πρωτοι που (insert criteria here) θα παρετε την εφαρμογη δωρεαν. Σου δινω τον κωδικο, τον βαζεις και την κατεβαζεις. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Όντως έχει redeem! Αλλά το έχει στο αριστερό sandwich menu, οπότε μήπως θα δούμε play store cards διαθέσιμες και στην Ελλάδα; Θα παίρνουμε δηλαδη την καρτούλα με την Χ αξία θα βάζουμε τον κωδικό και θα μας πιστώνεται το ποσό.Αυτό θέλω να ελπίζω τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Η συγκεκριμένη επιλογή υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Δεν αφορά την τελευταία έκδοση του Play. Λογικά έχει την έννοια κουπονιού. Κάτι σαν αυτό που περιγράφει κι ο Prattein_Aloga. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Πατώντας στο "Εξαργύρωση" και κατόπιν στο "Όροι και προϋποθέσεις θα δείτε αυτό..;) [ATTACH]42741[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 γιατι ρε παιδια σερνεται τοσο πολυ το Play,μεσω pc με mozilla ή internet explorer? ειναι πολυ κουραστικη η περιηγηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 γιατι ρε παιδια σερνεται τοσο πολυ το Play,μεσω pc με mozilla ή internet explorer? ειναι πολυ κουραστικη η περιηγηση.... Και γω θέλω μια λύση σε αυτό πρόβλημα αν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μου ήρθε mail ότι ρίχνουν την συνδρομή του play music στα 5,5€ το μήνα. Πολύ καλή κίνηση αν και πάλι προτιμώ το Spotify στα 5 μέσω της cosmote. Σας ευχαριστούμε για τη συνδρομή στη λειτουργία "Μουσική Google Play All Access"! Έχουμε καλά νέα: η τιμή γνωριμίας της λειτουργίας "All Access" στην Ελλάδα μειώνεται από τα 7,99 EUR το μήνα σε μόνο 5,49 EUR το μήνα. Για να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν τη νέα, χαμηλότερη τιμή, θα ακυρώσουμε την υπάρχουσα συνδρομή σας εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης της ακύρωσής σας, καθώς και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε με τη νέα, χαμηλότερη τιμή. Και για να σας αποζημιώσουμε για την ταλαιπωρία, όταν εγγραφείτε ξανά, θα σας προσφέρουμε 30 *επιπλέον* δωρεάν ημέρες χρήσης της λειτουργίας "All Access". Έτσι, η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος θα διαρκεί συνολικά 60 ημέρες. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη λειτουργία "All Access"! — Η Ομάδα της Μουσικής Google Play Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts