ignacio Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Εγώ έχω όλες τις επαφές στο google account μου και ΕΚΕΙ άλλαξα τις φωτογραφίες κάθε επαφής και όλα λειτουργούν ρολόι στις εισερχόμενες κλήσεις (φαίνεται η φωτογραφία αυτό που καλεί). Μεταξύ μας, αφού έχεις android κινητό, γιατί δεν κάνεις ένα google account; λες ε? βασικα τον εκανα τον λογαριασμο τωρα. μπορεις να μου πεις πως να περασω τις επαφες μου εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 λες ε? βασικα τον εκανα τον λογαριασμο τωρα. μπορεις να μου πεις πως να περασω τις επαφες μου εκει? Μπες στο gmail account σου. Πήγαινε αριστερά πάνω εκεί που λέει επαφές ή contacts (αναλόγως της γλώσσας). Μετά κάνε import τις επαφές αν τις έχεις σε αρχείο. Για πόσες επαφές μιλάμε. Εάν είναι λίγες πέρνα τες χειροκίνητα. Αλλιώς κάντο αυτοματοποιημένα. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignacio Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μπες στο gmail account σου. Πήγαινε αριστερά πάνω εκεί που λέει επαφές ή contacts (αναλόγως της γλώσσας). Μετά κάνε import τις επαφές αν τις έχεις σε αρχείο. Για πόσες επαφές μιλάμε. Εάν είναι λίγες πέρνα τες χειροκίνητα. Αλλιώς κάντο αυτοματοποιημένα. το κανα, μετα χρειαζεται να κανω κατι μεσω του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Απέκτησα και εγώ το V845 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μια απορία έχω. Ξέρει κανείς πως περνάω ως ήχο κλήσεις ένα mp3 που έχω στη κάρτα; Ενημερωτικά να σας πως πως έφτιαξα ένα φάκελο στο sdcard/system/media/ringtones αλλά πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του ήχου δεν τα βλέπω. Τι γίνεται τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 handcent sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) το κανα, μετα χρειαζεται να κανω κατι μεσω του κινητου? Λοιπόν, δοκίμασε με λίγες επαφές στην αρχή για να καταλάβεις πως λειτουργεί.. - Καταχωρείς τις επαφές σου κανονικά στο gmail, - Βάζεις φωτογραφία σε κάθε επαφή (κλιν πανω στην generic εικόνα που δείχνει μια "σκιά" στη θέση της φωτογραφίας) και βάζεις συγκεκριμένη φωτογραφία σε κάθε επαφή. - Καταχωρείς τον google λογαριασμό σου στο android τηλέφωνο (το email σου είναι το username και το password είναι το password που χρησιμοποιείς για να μπεις στο gmail) - Πρέπει να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ το κινητό σου εννοείται - Συγχρονίζεις το λογαριασμό (Ρυθμίσεις --> Λογαριασμοί --> Συγχρονισμός κλπ.) google και αυτομάτως όλα τα web δεδομένα (επαφές, μηνύματα στο gmail) θα εμφανιστούν και στο android κινητό σου. Μαζί και οι φωτογραφίες των επαφών σου. Edited December 6, 2010 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 εινα δυσκολο να βαλω την 2.2; αν παω σε μια βονταφον θα το κανουν η πρεπει μονος μου; Sent from my mobile using Tapatalk Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η επίσημη froyo 2.2 για το joy 845. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskou Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλημέρα, Παρόλες τις υποδείξεις σας δεν κατάφερα να εμφανίζεται η εικόνα αυτού που με καλεί, πράγμα το οποίο δεν με ενδιαφέρει πλέον (δεν ασχολήθηκα καθόλου με το google mail ή google acoount). Παρόλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους εσάς που ασχοληθήκατε μαζί μου. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στην εφαρμογή market του τηλεφώνου μου δεν εμφανίζονται εφαρμογές πχ The weather channel, weatherbug μια εφαρμογή για να βλπεπω flash videos. Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλημέρα, Παρόλες τις υποδείξεις σας δεν κατάφερα να εμφανίζεται η εικόνα αυτού που με καλεί, πράγμα το οποίο δεν με ενδιαφέρει πλέον (δεν ασχολήθηκα καθόλου με το google mail ή google acoount). Ευχαριστώ Αυτό ίσως να φταίει, ότι δεν σέταρες σωστά το google account. Σε μένα λειτουργεί real time και άψογα. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Καλημέρα, Παρόλες τις υποδείξεις σας δεν κατάφερα να εμφανίζεται η εικόνα αυτού που με καλεί, πράγμα το οποίο δεν με ενδιαφέρει πλέον (δεν ασχολήθηκα καθόλου με το google mail ή google acoount). Παρόλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους εσάς που ασχοληθήκατε μαζί μου. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στην εφαρμογή market του τηλεφώνου μου δεν εμφανίζονται εφαρμογές πχ The weather channel, weatherbug μια εφαρμογή για να βλπεπω flash videos. Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό Ευχαριστώ κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εμενα ετσι μου δουλεψαν ολα.κανε back up τις επαφες σου στην καρτα μνημης και τα apps,photo-κτλπ με το (astro) back up τις εφαρμογες σου. εκτος αν σου αρεσει αυτο ειναι app http://i.imgur.com/Aq0cZ.jpg mvideoplayer, αλλα να ξερεις οτι το κινητο υποστηριζει μονο 3gp,mp4 μονο αν βαλεις τον rockplayer που υποστηριζει ολα τα ειδη αλλα ειναι trial ,το beautiful whighet παρεχει καιρο και ωρα ,το wheatherbug ειναι στα News and wheather Edited December 7, 2010 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η επίσημη froyo 2.2 για το joy 845. και όχι απλά δεν υπάρχει η εταιρία δεν ξέρει πότε θα βγάλει. η μόνη σωτηρία είναι να ζητήσει άλλη χώρα και όχι η ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 εκτος αν σου αρεσει αυτο ειναι app http://i.imgur.com/Aq0cZ.jpg πώς είπαμε το λένε αυτό το application; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλημέρα. Τελικά γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να παίζουν mp3 ως ringtone απο την SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavoda Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ringdroid, το βρίσκεις στο Μάρκετ. Παράθεση Efstala Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) πώς είπαμε το λένε αυτό το application; σαρεσε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? full screen caller id 4.5 το εχω αμα το θες Καλημέρα. Τελικά γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να παίζουν mp3 ως ringtone απο την SD στο εγραψα και πριν handcent sms και ψαξτο το προγραμμα ειναι για sms αλλα ρυθμιζει και ηχους κλησεων -μην http://www.handcent.com/Faq.php#TAG_PERSONAL Edited December 7, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 σαρεσε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? full screen caller id 4.5 το εχω αμα το θες Θα το ήθελα! :) Δεν το έχει στο market;;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Θα το ήθελα! :) Δεν το έχει στο market;;; ναι full screen caller id 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλημέρα. Τελικά γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να παίζουν mp3 ως ringtone απο την SD Ανοίγεις το "Μουσική", βάζεις να ακούς το κομμάτι που θές, πατάς το menu key, και μετά "χρήση ως ήχος κλήσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ανοίγεις το "Μουσική", βάζεις να ακούς το κομμάτι που θές, πατάς το menu key, και μετά "χρήση ως ήχος κλήσης" Αν δεν έχεις βάλει sd κάρτα, γίνεται να αντιγράψεις (έστω στη λιγοστή εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου) ένα mp3 και να το ορίσεις ως ήχο κλήσης; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αν δεν έχεις βάλει sd κάρτα, γίνεται να αντιγράψεις (έστω στη λιγοστή εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου) ένα mp3 και να το ορίσεις ως ήχο κλήσης; Δεν γνωρίζω, παρ όλα αυτά μπορείς εύκολα να το δοκιμάσεις και να μας πεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν γνωρίζω, παρ όλα αυτά μπορείς εύκολα να το δοκιμάσεις και να μας πεις :) συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή με το καλώδιο usb ==> microusb αλλά δεν ξέρω ΠΟΥ (σε ποιο φάκελλο) πρέπει να γράψω το mp3 αρχείο για να το "δω" από το κινητό και να το ορίσω ως ήχο κλήσης Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή με το καλώδιο usb ==> microusb αλλά δεν ξέρω ΠΟΥ (σε ποιο φάκελλο) πρέπει να γράψω το mp3 αρχείο για να το "δω" από το κινητό και να το ορίσω ως ήχο κλήσης κανε ενα φακελο μουσικη/music και εισαι οκ μην το αναλυσουμε ομως αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 κανε ενα φακελο μουσικη/music και εισαι οκ μην το αναλυσουμε ομως αλλο. Δεν γίνεται, μου λέει access is denied Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts