FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 iouuuuuuuuuu mhpos na to po iou? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (18 Μάρ. 2004 , 22:53) iouuuuuuuuuu mhpos na to po iou? ...θα σου απαντά ?... :blink: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 isos.... einai kai eykolo Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Κόψτεεεεεεε με τα άσχετα ποστςςςςς. :!: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Εγώ το PC μου (και το ΧΒΟΧ μου) κολομηχανήματα τα ανεβάζω, μπακατέλες τα κατεβάζω γιατί απλά ώρες ώρες μου σπάνε τα νεύρα (γενικά όλα τα PC και όχι μόνο το δικό μου). Αλλά καταβάθος τα αγαπάω :P Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (18 Μάρ. 2004 , 21:03) xm....freak,freaky.tpt allo? ααααα,,, Φρικιό σου έγραψα ποιό πάνω. :mad: Δεν βλέπεις βρε τζουτζούκα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Thrall ...Apo to RTS pou ton exei os hroa.. Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Εγω το όνομα υπολογιστη που εχω δηλωσει απο τα windows einai Phoenix ή Φοίνικας γιατι καθε φορα που χαλαει ή κανει @@@ "ξαναγεννιεται" από τις "στάχτες του" με ενα φορματ :P Σε κανα μηνα και κατι μερες γιορταζει κιολας... ;) ;) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsogr Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Εγω εχω 2 PC το ενα το λεω Fantastic και το αλλο Amazing. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 egw pantws ton fonazo edw k kanena 10mero "gomena" mias k o dikos moy sto spiti xalase pernw synexeia toy grafeioy agkalia k ton pigainofernw.afoy me pire xampari k i mana moy k leei kalws to zeygaraki!!! :p :p axwristoi sas lew :D :D Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilouvatar Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Του σπιτιού , τον λέω "Σπιτικό" και της δουλειάς "Βρώμικο" :lol: Παράθεση I think, therefore I am. !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoonyToon Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Έχουμε και λέμε: Server/router - Ovelix Δικό μου PC - Asterix Laptop - Idefix PC της γυναίκας μου - Fraballa Δυστυχώς δεν έχω το όνομα του γαλατικού χωριού για να ονομάσω έτσι το workgroup... Έναν παλιότερο υπολογιστή μου πάντως τον είχα ονομάσει ΒΡΑΣΙΔΑ Παράθεση I am the real one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (19 Μάρ. 2004 , 10:22) Εγω το όνομα υπολογιστη που εχω δηλωσει απο τα windows einai Phoenix ή Φοίνικας γιατι καθε φορα που χαλαει ή κανει @@@ "ξαναγεννιεται" από τις "στάχτες του" με ενα φορματ :P Σε κανα μηνα και κατι μερες γιορταζει κιολας... ;) ;) :cool: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilouvatar (19 Μάρ. 2004 , 14:32) Του σπιτιού , τον λέω "Σπιτικό" και της δουλειάς "Βρώμικο" :lol: LOLLLLLLLLLLL!!!! Άπαιχτος!! :D Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 ego to fonazo mp@st@rdo kai to apeilo oti tha figei apo to parathiro alla den ksekolaei. isos prepei na ton po acd(alt ctrl del) :whistle: mono ta kinita mou fonazo "moro mou" :happy: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BALLACK Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 EΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΣΕΙ SATAN666 KALO EEEEEEEEE;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Εγώ δεν το έχω ονομάσει ακόμα αλλά άμα κολλάει....το φωνάζω διάφορα ''ονόματα'' ...! :p Ξέρετε εσεις! ;) :lol: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Σομπα . Οπως το λέει ο θείος μου. :D Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 astrolab γιατι δεν χώραγε ολόκληρο το astrolabos. Φαντασία, No, ε; :p Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Τέρας! Γιατί είναι τέρας :D με όλες τις έννοιες. Γιατί είναι τέρας σε δυνατότητες, αλλά και τέρας στη συμπεριφορά του ώρες ώρες :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sornok Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 kata kairous polla onomata powerpc, terastios, stratigos paparas, sornok, titan, titanium ktlp :) nice thread Παράθεση the truly wise are only a few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Βασικά το δικό μου το παλιό pc το είχα βγάλει Τσαπερδονοκωλοσυφρίχτρα γιατί σφύραγε όποτε το άνοιγα και μετά έκανε σαν χαλασμένη εξάτμιση παπακίου. Το τωρινό μου pc το φωνάζω Μανουλομάνουλο γιατί πάει τέλεια, μου κάνει όλα τα χατήρια...μόνο φραπόγαλο δεν κάνει. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 περιεργο thread ..δ το χω ξανακουσει πως τα κομπιουτερς θελουν κ νονα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Το laptop το λέω Ιμπρεσάριο (είναι presario) και Λάπη (εκ του λαπτοπ). Το προηγούμενο το έλεγα Χαπέ, από το HP (Hewlett-Packard) Το desktop του σπιτιού ονομάζεται Ντέσκτοπας ή Ντέσκος. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (20 Μάρ. 2004 , 16:41) Τέρας! Γιατί είναι τέρας :D με όλες τις έννοιες. Γιατί είναι τέρας σε δυνατότητες, αλλά και τέρας στη συμπεριφορά του ώρες ώρες :mad: :mad: Και από σήμερα που κάηκε η οθόνη του ονομάζεται πια Πολύφημος. Τέρας αλλά τυφλό. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts