bakalex Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Νταξ , Νταρκ ντογκ for President!!! Δεν υπαρχεις.You don't exist!!:D :respect: Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis03 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 τελια εφαρμογη ευχαριστω !!!:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Το πέρασα και εγώ νωρίτερα, πολύ ωραία εφαρμογή, τα screenshots την αδικούν, είναι πάρα πολύ όμορφη. Άλλο ένα +1.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksoulis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μπράβο για τον οδηγό. Πολύ καλή εφαρμογή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Χίλια μπράβο και ευχαριστώ!!! Το άλμπουμ κατο το βίντεο δεν χρειάζοντε πλέον νομίζω....νομίζω λέω....... Edited January 10, 2011 by anastazio83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasaaa Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Aυτη η μεθοδος κανει και για το xperia x8??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRIZAS Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Aυτη η μεθοδος κανει και για το xperia x8??? Ναι κάνει για το Χ8...εγω τουλαχιστον στο δικο μου rooted Χ8 εβαλα το gallery με τον τροπο που περιγραφει ο DaRk_dOg... Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Δουλεύει!!:D Ευχαριστώ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 καλησπερα!εγω δεν μπορω να το εγκαταστησω!μηπως φταει οτι εχω εγκαταστησει το app2sd?πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Πολλά μπράβο. Δουλεύει τέλεια!!! Έχει δοκιμάσει κανείς να σβήσει το άλμπουμ και το βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts