Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να αγοράσουμε , δηλαδή , πλυντηριο πιάτων;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

αρκετά καλό το χτεσινό, φαίνεται ότι στα επόμενα 2 της σεζον θα γίνει δυνατή μάχη

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αρκετά καλό το χτεσινό, φαίνεται ότι στα επόμενα 2 της σεζον θα γίνει δυνατή μάχη

Αλλο ενα νομιζω μενει, οχι δυο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αλλο ενα νομιζω μενει, οχι δυο.

ακόμα καλύτερα.....άρα θα δούμε την επόμενη Δευτέρα σοβαρή μάχη και ελπίζω να είναι επεισόδιο 1 ώρας

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ακόμα καλύτερα.....άρα θα δούμε την επόμενη Δευτέρα σοβαρή μάχη και ελπίζω να είναι επεισόδιο 1 ώρας

Μακαρι. Παντως και το χθεσινο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο.

Για να δουμε τωρα ο Dwight τι εχει να περασει. Οπως και η Sasha απογοητευκε ασχημα με το χαπακι:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν νομίζω ότι σε εν επεισόδιο που απομένει μπορεί να γίνει μάχη.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν είναι (που λογικά θα είναι ) μίας ώρας επεισόδιο άνετα θα γίνει μάχη

Καλα μην φανταστεις οτι η μαχη θα ειναι ολοκληρο επεισοδιο. Αντε να κρατησει ενα 25λεπτο μαξιμουμ.

Οπως και στις φυλακες με τον κυβερνητη η μαχη δεν διηρκησε πολυ.

αν είναι (που λογικά θα είναι ) μίας ώρας επεισόδιο άνετα θα γίνει μάχη

Που ξέρεις, ίσως να μας δείξουν το πως ετοιμάζει ο Ρικ τις ομάδες για την μάχη, το αν τελικά θα συμμετάσχει και πως το Kingdom και τέλος να αφήσουν την μάχη για την επόμενη σεζόν.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Που ξέρεις, ίσως να μας δείξουν το πως ετοιμάζει ο Ρικ τις ομάδες για την μάχη, το αν τελικά θα συμμετάσχει και πως το Kingdom και τέλος να αφήσουν την μάχη για την επόμενη σεζόν.

Δε νομιζω πως θα κανουν αυτο το λαθος παλι οπως εκαναν στος τελος της εκτης σεζον. Αλλωστε καπου διαβασα συνεντευξεις των ηθοποιων και εχω την εντυπωση πως σχεδον ολα θα γινουν στο τελευταιο.

Περίμενα να δω πιο πολύ οργάνωση ανάμεσα στις κοινότητες.

Τελικά ξοδεύτηκε όλο το επεισόδιο Για τα όπλα των γυναικών και για την Σάσα.

Στο επόμενο έχουμε να δούμε την οργάνωση και την μάχη.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε το χθεσινό επεισόδιο.

Πολύ stalling. Εννοείται μην περιμένετε μάχη στο φινάλε.

Tapatalk & Galaxy S7 edge

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομιζω πως θα κανουν αυτο το λαθος παλι οπως εκαναν στος τελος της εκτης σεζον. Αλλωστε καπου διαβασα συνεντευξεις των ηθοποιων και εχω την εντυπωση πως σχεδον ολα θα γινουν στο τελευταιο.

Γιατί όχι; Άλλωστε, "έπιασε" το τρικ τους πέρυσι (και όχι μόνο πέρυσι, βλέπε Terminus).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Ελπίζω στο τελευταίο να υπάρξει ένα ᾽᾽τέλος᾽᾽ και να μην είναι όπως το περσινό. Λογικά θα έχουμε πάλι απώλεια - για να μη πω απώλειες - από την ομάδα του Ρικ πάντα. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αν ακολουθήσουν το κόμικ έχει πάλι δυνατή σκηνή. Ἰδωμεν...

1 ώρα το τελευταίο επεισόδιο ......για να δούμε .......

Πολύ ωραίο το φινάλε. Σε γενικές γραμμές κάπως έτσι περιμέναμε ότι θα τελειώσει η σεζόν.

- H σκουπιδιάρα μεγάλη...μη πω :p Βλακεία του Ρικ που εμπιστεύτηκε μια άκυρη ομάδα τόσο αβίαστα.

- Η Σάσα το έπαιξε πολύ ωραία. Δεν περίμενα ότι θα κάνει αυτή την κίνηση.

- Εκεί που σκάει μύτη η τίγρης πόσο το ευχαριστήθηκα. Πέθανα στο γέλιο με τις ατάκες του Νίγκαν καθώς οπισθοχωρούσε.

- Τώρα περιμένουμε να δούμε πως ο Νίγκαν θα στήσει την αντεπίθεση την επόμενη σεζόν.

Ας ετοιμαζονται οσοι δεν αντεχουν απο τον επομενο Οκτωμβριο να βαρεθουν παλι μεχρι τα Mid season του επομενου κυκλου:p μεχρι να δουμε κατι αξιολογο. Πολυ φοβαμαι οτι ο πολεμος δε θα ξεκινησει τοσο γρηγορα δηλαδη.

Δεν μπορω να πως παντως οτι ενθουσιαστηκα με το επεισοδιο και ας ηταν σχετικα δυνατο!

Τι είναι το σποιλερ;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

την σκηνη με το ξυλινο στρατιωτακι καποιος να μου εξηγησει.. ξεχασα τελειως τι ειναι αυτο :P

Αρκετά καλό το επεισόδιο, αλλά......

Λίγο άκυρη η μάχη, ψιλοξεπέτα θα έλεγα, τίγρης να δαγκάνει :) κατά επιλογή, η αρχισκουπιδιάρα να έχει το πιστόλι στον κρόταφο του Ρικ αλλά να μην πατάει την σκανδάλη,περίμενα και άλλη μία απώλεια εκτός της Σάσας

Κατά τα άλλα αναμενόμενο ότι θα έκανε κάτι τέτοιο η Σάσα,.....τέλος λοιπόν και μπορώ να πω ότι δεν θα μου λείψει και ιδιαίτερα ,δεν θα έχω την ίδια περιέργεια όπως σε άλλες σεζόν για το πότε θα ξεκινήσει κλπ

Edited by taliban

την σκηνη με το ξυλινο στρατιωτακι καποιος να μου εξηγησει.. ξεχασα τελειως τι ειναι αυτο :P

Έγραφε πάνω "δεν το ήξερα", προφανώς το άφησε ο Dwight για να δείξει στους δικούς μας ότι δεν τους πρόδωσε και ότι δεν ήξερε για τους σκουπιδιάρηδες που είχανε κάνει deal και με τον Negan.

Γελάει και η τίγρης με το τελευταίο επεισόδιο.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]