Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το μυστήριο με αυτόν που χαράζει το w στους walkers αλλά και για αυτόν/αυτούς που αφήνουν κρεουργημένα κορμιά (δεν ξέρουμε αν πρόκειται για το ίδιο άτομο).

Ελπίζω να μην εμπλέκεται

ο Μόργκαν σε αυτά

. Έχουμε γεμίσει ψυχάκηδες :blink:

Ελπίζω να μην εμπλέκεται

ο Μόργκαν σε αυτά

. Έχουμε γεμίσει ψυχάκηδες :blink:

Από ψυχάκηδες άλλο τίποτα:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Εγω βλεπω να πλακωνονται μεσα στην Αλεξανδρεια και την Σασα να αρχιζει να καθαριζει κοσμο απο τον πυργο οπου βρισκεται!:p

Εγω παλι ευχομαι να βρεθουν ο Ρικ με τον Μοργκαν, να μπουκαρουν μεσα στην κοινοτητα να τους δεσουν ολους σε στυλους, σε δεντρα και κολονες και να αφησουν καμια 100αρια περιπατητες να τους φανε τ αντερα:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Φαίνεται νομίζω η απουσία του

νταριλ...

. Σωστή η μισον.

Το φινάλε θα είναι εκρηκτικό... Δεν θα τους πετάξει έξω η deanna... Αλλά κάτι θα γίνει, όλα αυτά τα ζόμπια τον τελευταίο καιρό από το πουθενά έρχονται??

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ο νταρυλ πάντα σήκωνε εύκολα το όπλο του μόλις σήκωνε και ο ρικ το δικό του. Νομίζω ότι αν ήταν εκεί απλά θα ήταν και αυτός απειλή για τους υπόλοιπους.

σημερα εχουμε επεισοδιο?

το έχουμε κατεβάσει ήδη φιλαράκι :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το έχουμε κατεβάσει ήδη φιλαράκι :)

ωραια...μιαμιση ωρα απολαυσης αραγε το βραδυ? :cry:

Vamos Aris

Καν' τα 65 λεπτά.

Τελικά δεν είναι μονο στην Ελλάδα τραγική η τηλεόραση.

Anyway. Ανυπομονω να το δω με την ησυχία μου το βραδακι! Μέχρι τοτε, το thread αυτό δεν υπάρχει :p

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Καν' τα 65 λεπτά.

Τελικά δεν είναι μονο στην Ελλάδα τραγική η τηλεόραση.

Anyway. Ανυπομονω να το δω με την ησυχία μου το βραδακι! Μέχρι τοτε, το thread αυτό δεν υπάρχει :p

65?τραγικο..

Vamos Aris

Μόλις το είδα

(δεν περιέχει σποιλερ για την πλοκή παρά μια άποψη για το επεισόδιο)

με μια λέξη.. απογοητεύτηκα, όχι ότι δεν ήταν καλό επεισόδιο αλλά όχι για season finale.. όλο περίμενα να γίνει το μπαμ και όλο δεν γινόταν τίποτα.. ίσως αν δεν ήξερα ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο να το ευχαριστιόμουν περισσότερο.. τι να πω, υπομονή 7 μήνες τώρα

Edited by Xander

Το επεισόδιο απλά δεν υπάρχει.

Εννοείτε ότι είναι απογοήτευση δηλαδή.. Η ότι είναι πολύ καλό. Να ξέρω άμα είναι να το κατεβάσω και να το δω κάποια στιγμή και να μην περιμένω άδικα μέχρι το βράδυ

Ενταξει το επεισοδιο δεν ηταν και τιποτα το συγκλονιστικο, απλα μπηκαν καποια πραγματα στην θεση τους και ξεκαθαριστηκαν καπως.

Το τελος ηταν πολυ δυνατο φυσικα και επιτελους νομιζω οτι "καποιοι" καταλαβαν ποιοι και πως θα συνεχισουν. Ο Μοργκαν παντως εφτασε την καταλληλη στιγμη στο τελος:p

Επισης να εχετε στα υποψιν οτι υπαρχει και μια μικρη σκηνη στο τελος μετα τα credits!

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

χμ,καλο επεισοδιο,δυνατο σχετικα,ετσι επρεπε να ειναι ολα,μεγαλα τουλαχιστον...

οσοι εχετε φβ,ριξτε μια ματια στη σελιδα τους..μιλαμε για πολυ γελιο στα κομμεντς...

Edited by blade_
Vamos Aris

Πολύ κακό για το τίποτα.

Όσο για την τελευταία σκηνή,

δηλαδή τι θα γίνει, θα παρεξηγηθεί και θα φύγει o Morgan γιατί αλλιώς ήξερε τον Rick και αλλιώς τον βρήκε; στα @@ μας, ε και;. Όσο για τον βλάκα που τον έφαγε, καλά τον έκανε. Το ίδιο έπρεπε να είχε κάνει και ο Glen με τον άλλον.

Που μπορούμε να δούμε την επιπλέον σκηνή εμείς που δεν έχουμε fb;

Edited by cb600f

Εντάξει....καλό επεισόδιο. Είχε τις δυνατές του στιγμές, ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα.

Ήταν αναμενόμενο ότι

θα εμφανιζόταν ο Μόργκαν. Μας το άφησαν για το τέλος. Σε σχέση με την πρώτη σεζόν πάντως φαίνεται να έχει γίνει ικανότατος ο Μόργκαν. Σαμουράι φάση...και προς έκπληξη μου δεν μου φάνηκε ψυχάκιας (τουλάχιστον όσο έδειξε). Όσον αφορά τα "W"....άλλοι καμμένοι αυτοί. Οι άνθρωποι για άλλη μια φορά είναι χειρότεροι από τα ζόμπια. Ο Γκλεν από την άλλη έπρεπε να καθαρίσει τον ηλίθιο το Νίκολας...που κάτι μου λέει ότι παίζει να συνεργάζεται με τους Wolves. Επίσης ο παπάς είναι χειρότερος και από τη Σάσα....ΕΛΕΟΣ!!!

Τα είπανε οι προηγούμενοι μια χαρά.

Το επεισόδιο καλό, αλλά όχι τόσο όσο θα έπρεπε για φινάλε.

Συμφωνώ για το ότι κάποιοι θα έπρεπε να πεθάνουν αβέρτα, αλλά ενδιαφέρον οι νέοι χαρακτήρες και μας δίνουν πράγματα να περιμένουμε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max