blade_ Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 λοιπον σε σχεση με το προηγουμενο ειναι καλυτερο.λετε να ναι η τελευταια σεζον να χαλαρωσουμε επιτελους? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 λοιπον σε σχεση με το προηγουμενο ειναι καλυτερο.λετε να ναι η τελευταια σεζον να χαλαρωσουμε επιτελους? Αν δεν κάνω λάθος, έχουν ήδη συμφωνήσει για 6η σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ποια τελευταια;;; δεν υποτιθεται οτι ειναι αρκετα πισω σε σχεση με το κομικ;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ποια τελευταια;;; δεν υποτιθεται οτι ειναι αρκετα πισω σε σχεση με το κομικ;;;;;;; Ναι. Έχουν συμφωνήσει ήδη για 6η και έπονται και άλλες λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ε ναι! λογικα εχουμε πολλα να δουμε ακομη. σε ποιο τευχος του κομικ ειναι τωρα η σειρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ε ναι! λογικα εχουμε πολλα να δουμε ακομη. σε ποιο τευχος του κομικ ειναι τωρα η σειρα; Αν θυμάμαι καλά κοντά στο 70; Κάπου εκεί. Αν και δεν συμβαδίζει πάντα η σειρά με τα κόμικς. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές ειδικά ως προς τους χαρακτήρες. Ακούγεται πάντως πολύ έντονα ένα σπόιλερ σχετικά με τον Άαρον (για όσους ξέρουν από τα κόμικς τι παίζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ωραια θα βαρεθουμε περισσοτερο δηλαδη. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αυτος ο τυπος εμενα μου φανηκε ψυχακιας! Αν τον συνδεσουμε με τα μπουκαλια νερου που βρηκαν στον δρομο τους τα οποια τα ειχε αφησει καποιος "φιλος" και αν θυμηθουμε το τελειωμα του επεισοδιου της Mid season που εμφανιζεται για λιγο ο μαυρος που ειχε φιλοξενησει τον Ρικ στην αρχη της σειρας στα πρωτα επεισοδια, μαλλον θα εχουμε θεματακι. Εκτος αν ειναι πολυ νωρις ακομα να κανω μια τετοια υποθεση και να τα συνδεω ολα αυτα με τον τρελο μαυρο. Τωρα σχετικα με τις σεζον, κατι ειχα διαβασει πριν κανα δυο μηνες οτι εχουν σκοπο να το ληξουν καπου στις 12 σεζον. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αυτο που με εχει κουρασει με την συγκεκρειμενη σειρα ειναι οτι ενω εχουμε φτασει στην 5η σεζον, ακομη οι πολεις και τα χωρια ειναι το ιδιο ερημα και εγκατελειμενα οπως οταν ξεκινησε η επιδημια των ζομπι στην 1η σεζον.Οτι καταστροφη και να εχει γινει,το φυσιολογικο θα ηταν μετα απο 5 χρονια να εχουν ηδη υπαρξει καποια πρωτα ιχνη πολιτισμου και οι πολεις να εχουν αρχισει να ξαναχτιζονται.Ετσι η σειρα θα αποκτουσε και καποιο ενδιαφερον παραπανω.Εδω ατομα πεθαινουν,καινουρια ατομα ερχονται αλλα ο κοσμος παραμενει κολλημενος στην αρχικη post-apocalyptic κατασταση.Κατι πηγε να γινει στην 3η σεζον με τον governor, αλλα μετα εγινε χαμος και γκρεμιστηκαν ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Αυτο που με εχει κουρασει με την συγκεκρειμενη σειρα ειναι οτι ενω εχουμε φτασει στην 5η σεζον, ακομη οι πολεις και τα χωρια ειναι το ιδιο ερημα και εγκατελειμενα οπως οταν ξεκινησε η επιδημια των ζομπι στην 1η σεζον.Οτι καταστροφη και να εχει γινει,το φυσιολογικο θα ηταν μετα απο 5 χρονια να εχουν ηδη υπαρξει καποια πρωτα ιχνη πολιτισμου και οι πολεις να εχουν αρχισει να ξαναχτιζονται.Ετσι η σειρα θα αποκτουσε και καποιο ενδιαφερον παραπανω.Εδω ατομα πεθαινουν,καινουρια ατομα ερχονται αλλα ο κοσμος παραμενει κολλημενος στην αρχικη post-apocalyptic κατασταση.Κατι πηγε να γινει στην 3η σεζον με τον governor, αλλα μετα εγινε χαμος και γκρεμιστηκαν ολα. Αυτό που λες θα είχε νόημα μόνο εάν μπορούσαν ή είχαν ήδη καταπολεμήσει τον ιό. Επίσης, υποτίθεται ότι δεν έχουν περάσει 5 χρόνια όσες και οι seasons, αλλά πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα (1.5-2 χρόνια). Edited February 18, 2015 by dv85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αυτό που λες θα είχε νόημα μόνο εάν μπορούσαν ή είχαν ήδη καταπολεμήσει τον ιό. Επίσης, υποτίθεται ότι δεν έχουν περάσει 5 χρόνια όσες και οι seasons, αλλά πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. γιατι δε θα μπορουσε?κανονικα ηδη θα επρεπε να υπηρχαν πολλες κοινωνιες εστω και μικρες.ολο και καποιοι επιστημονες δε θα ειχαν μεταλλαχθει και θα μπορουσε να γινει δουλεια.αλλα,δε ξερω αν θα ειχε ενδιαφερον ετσι η σειρα.. εγω ακομα και σημερα,λατρευω το πρωτο επεισοδιο..που ξυπναει μονος..ααααντε γεια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 γιατι δε θα μπορουσε?κανονικα ηδη θα επρεπε να υπηρχαν πολλες κοινωνιες εστω και μικρες.ολο και καποιοι επιστημονες δε θα ειχαν μεταλλαχθει και θα μπορουσε να γινει δουλεια.αλλα,δε ξερω αν θα ειχε ενδιαφερον ετσι η σειρα.. εγω ακομα και σημερα,λατρευω το πρωτο επεισοδιο..που ξυπναει μονος..ααααντε γεια Μα δεν είπα ότι δεν θα μπορούσε να γίνει. Λέω απλά ότι αν είχε γίνει θα είχε νόημα να είχαν φτιάξει μικρές κοινωνίες. Ακόμη βλέπουμε ότι δεν έχουν συνέλθει από όλο αυτό το πράγμα και κοντεύει να αφανιστεί το είδος μας. Εκτός και αν στην Ουάσιγκτον είναι άλλη κατάσταση τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 γιατι δε θα μπορουσε?κανονικα ηδη θα επρεπε να υπηρχαν πολλες κοινωνιες εστω και μικρες.ολο και καποιοι επιστημονες δε θα ειχαν μεταλλαχθει και θα μπορουσε να γινει δουλεια.αλλα,δε ξερω αν θα ειχε ενδιαφερον ετσι η σειρα.. εγω ακομα και σημερα,λατρευω το πρωτο επεισοδιο..που ξυπναει μονος..ααααντε γεια Έτσι. Το πρώτο επεισόδιο στο νοσοκομείο είναι το ζενίθ της σειράς. Πάντως παιδιά πρέπει να αποδεχθουμε ότι υπάρχουν και επεισόδια fillers λόγω διαφήμισης εσόδων κλπ.εμενα προσωπικά μου αρέσει η εξέλιξη της σειράς γιατί δεν είναι μόνο splatter αλλά σου παρουσιάζει και την ανθρώπινη πλευρά των χαρακτήρων και την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έτσι. Το πρώτο επεισόδιο στο νοσοκομείο είναι το ζενίθ της σειράς. Πάντως παιδιά πρέπει να αποδεχθουμε ότι υπάρχουν και επεισόδια fillers λόγω διαφήμισης εσόδων κλπ.εμενα προσωπικά μου αρέσει η εξέλιξη της σειράς γιατί δεν είναι μόνο splatter αλλά σου παρουσιάζει και την ανθρώπινη πλευρά των χαρακτήρων και την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι τους. Καλά το πρώτο επεισόδιο ήταν :respect: Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες για τους χαρακτήρες. Πρώτα απ' όλα κανείς δεν είναι όπως τον γνωρίσαμε. Λόγω της κατάστασης έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Ειδικά ο Ρικ με αυτό το βλέμα του ψυχάκια...είναι σε άλλη διάσταση ο τύπος πλέον. Και αν κρίνω από τα τελευταία επεισόδια νομίζω ότι σύντομα κάποιοι θα χάσουν την ελπίδα/πίστη τους και θα αρχίσουν τα τρελά (αυτοκτονίες κτλ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλά το πρώτο επεισόδιο ήταν :respect: Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες για τους χαρακτήρες. Πρώτα απ' όλα κανείς δεν είναι όπως τον γνωρίσαμε. Λόγω της κατάστασης έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Ειδικά ο Ρικ με αυτό το βλέμα του ψυχάκια...είναι σε άλλη διάσταση ο τύπος πλέον. Και αν κρίνω από τα τελευταία επεισόδια νομίζω ότι σύντομα κάποιοι θα χάσουν την ελπίδα/πίστη τους και θα αρχίσουν τα τρελά (αυτοκτονίες κτλ.). ευτυχως ο ρικ εχει ηρεμησει καπως,σκεφτεται πιο ψυχραιμα..πεθαινω παντως για ενα επεισοδιο με δραση ρικ-νταρυλ. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ευτυχως ο ρικ εχει ηρεμησει καπως,σκεφτεται πιο ψυχραιμα..πεθαινω παντως για ενα επεισοδιο με δραση ρικ-νταρυλ. Εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ καλά ο Ρικ. Απ' ότι φαίνεται στο επόμενο θα έχουμε αρκετή δράση :D Να δούμε και τι ρόλο βαράει ο νέος χαρακτήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εμένα μου άρεσε αρκετά το τελευταίο.. επιτέλους τους δείχνει πιο ανθρώπινους τους χαρακτήρες.. νομίζω πρώτη φορά μας δείχνει τόσο έντονα να ψάχνουν για βασικά είδη ανάγκης όπως νερό. και επίσης μου άρεσε πολύ η σκηνή στον αχυρώνα που έκαναν attack τα zombie απ'έξω και ερχόντουσαν ένας ένας να κρατήσουν αντίσταση.. σαν μάχη του καλού ενάντια στο κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εμένα μου άρεσε αρκετά το τελευταίο.. επιτέλους τους δείχνει πιο ανθρώπινους τους χαρακτήρες.. νομίζω πρώτη φορά μας δείχνει τόσο έντονα να ψάχνουν για βασικά είδη ανάγκης όπως νερό. και επίσης μου άρεσε πολύ η σκηνή στον αχυρώνα που έκαναν attack τα zombie απ'έξω και ερχόντουσαν ένας ένας να κρατήσουν αντίσταση.. σαν μάχη του καλού ενάντια στο κακό.. Δείχνουν ότι πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο, όπως είπες για το νερό. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως τα άτιμα έχουν τόοοοοση δύναμη. Η εικόνα τους δε συμβαδίζει με τη δύναμη. Θα μου πεις αλλιώς δεν θα είχε ενδιαφέρον..αλλά τέσπα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εγώ περιμένω πότε θα κάνει την χοντρή λαλακια η αδερφή του μαύρου. Έτοιμη να δαγκωθεί ο Ρικ εξαιτίας της. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εγώ περιμένω πότε θα κάνει την χοντρή λαλακια η αδερφή του μαύρου. Έτοιμη να δαγκωθεί ο Ρικ εξαιτίας της. Γενικά οι μαύροι και οι ξανθιές στη σειρά δεν έχουν καλό τέλος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δείχνουν ότι πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο, όπως είπες για το νερό. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως τα άτιμα έχουν τόοοοοση δύναμη. Η εικόνα τους δε συμβαδίζει με τη δύναμη. Θα μου πεις αλλιώς δεν θα είχε ενδιαφέρον..αλλά τέσπα :p Εντάξει η δύναμη τους είναι ο αριθμός τους βασικά + το ότι οι ήρωες είναι εξουθενωμενοι από τις κακουχιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εντάξει η δύναμη τους είναι ο αριθμός τους βασικά + το ότι οι ήρωες είναι εξουθενωμενοι από τις κακουχιες Εντάξει, αλλά και πάλι και στο 1 προς 1 έχουμε δει πολλές φορές ότι τα δείχνει ζόρικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εντάξει, αλλά και πάλι και στο 1 προς 1 έχουμε δει πολλές φορές ότι τα δείχνει ζόρικα. τα παιζουν ολα για ολα :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 τα παιζουν ολα για ολα :p :lol::lol::lol: Σκληρά καρύδια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εμένα μου αρέσει πολύ που κάνει διάφορα παιχνίδια με την μοίρα και την πίστη των πρωταγωνιστων. Πχ ο παστορας που έχασε την πίστη του και την ξαναβρηκε μετά από λίγο, το τυχερό μέσα στο άτυχο (διαμελισμος μιας στρατιας από ζομπια από αέρα και δέντρα), την μάγκι η οποία δείχνει να συνερχεται αλλά συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts