Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις είδα και εγώ το επεισόδιο...κάλιο αργά παρά ποτέ :p

Καλό ήταν, δεν το βαρέθηκα, και βλέπω ότι ο Νίγκαν αρχίζει να γίνεται πιο ανθρώπινος (όσο μπορεί να γίνει μετά απ' όσα έχει κάνει). Καλά έκανε και τα έχωσε στον Ρικ, αλλά ο Ρικ στα @@ του...τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Να δούμε πότε και ΑΝ βάλει μυαλό. Επίσης, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο Σάιμον παράκουσε το Νίγκαν και έκανε του κεφαλιού του. Αρχίζει να χάνει και ο Νίγκαν το σεβασμό των "δικών" του.

Και ένα ρισπέκτ στην ηθοποιό-"σκουπιδιάρα".

Μόλις είδα και εγώ το επεισόδιο...κάλιο αργά παρά ποτέ :p

Καλό ήταν, δεν το βαρέθηκα, και βλέπω ότι ο Νίγκαν αρχίζει να γίνεται πιο ανθρώπινος (όσο μπορεί να γίνει μετά απ' όσα έχει κάνει). Καλά έκανε και τα έχωσε στον Ρικ, αλλά ο Ρικ στα @@ του...τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Να δούμε πότε και ΑΝ βάλει μυαλό. Επίσης, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο Σάιμον παράκουσε το Νίγκαν και έκανε του κεφαλιού του. Αρχίζει να χάνει και ο Νίγκαν το σεβασμό των "δικών" του.

Και ένα ρισπέκτ στην ηθοποιό-"σκουπιδιάρα".

Η οποία έχει "κρυφά όπλα" και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί από εδώ και πέρα στον Ρικ.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Η οποία έχει "κρυφά όπλα" και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί από εδώ και πέρα στον Ρικ.

Ακριβώς. Όχι μόνο στον Ρικ αλλά και στους saviors.

Επίσης, οι γυναίκες ξαναμπήκαν στο στόρι και δε νομίζω να είναι τυχαίο.

Ακριβώς. Όχι μόνο στον Ρικ αλλά και στους saviors.

Επίσης, οι γυναίκες ξαναμπήκαν στο στόρι και δε νομίζω να είναι τυχαίο.

Πολύ το τραβάνε γενικά. Σε κανά δύο σεζόν θα πολεμήσουν και αυτές μαζί με τον Ρικ :p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πολύ το τραβάνε γενικά. Σε κανά δύο σεζόν θα πολεμήσουν και αυτές μαζί με τον Ρικ :p

Για να βγάλουν τόσες σεζόν, θα μπλέξουνε τα μπούτια τους με τα γκρουπς.

Η Jadis πάντως για να τη γλιτώσει, πιστεύω ότι θα βρει κανένα άλλο γκρουπ - μπορεί πιο δυνατό - και θα επιτεθεί στον Ρικ και στο Νίγκαν και έτσι θα αναγκαστούν να ενωθούν Νίγκαν-Ρικ κατά της Jadis. Οπότε, αν γίνει και αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος πλέον.

Χλιαρό το σημερινό θα έλεγα.

Χλιαρό το σημερινό θα έλεγα.

Πολύ ξενέρωτο.

Τίποτα το ιδιαίτερο.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πατάτα!!!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλούτσικο επεισοδιάκι. Αψυχολόγητη η σκηνή με τον γιατρό. Το τέλος αρκετά ενδιαφέρον σαν "σχέδιο". Αυτός ο Γιουτζίν θέλει πολλές σφαλιάρες.

Καλούτσικο επεισοδιάκι. Αψυχολόγητη η σκηνή με τον γιατρό. Το τέλος αρκετά ενδιαφέρον σαν "σχέδιο". Αυτός ο Γιουτζίν θέλει πολλές σφαλιάρες.
Συγγνώμη πώς βρήκες ως ενδιαφέρον το πιο άκυρο πράγμα της σειράς;

Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Νιγκαν έχουν παίξει μπάλα με πασαλειμα από αίμα/άντερα των Walkers για να κυκλοφορούν ανάμεσα τους χωρίς πρόβλημα.

Πώς πάς ξαφνικά και βγάζεις θεωρία ότι αν ρίξεις αυτές τις ουσίες πάνω στον εχθρό θα μπορέσεις να του κάνεις κακό;;

Λες και βγήκε από άλλο σενάριο είναι η σκεψη αυτή. Δεν έχει καμία συνοχή.

Amazon Fire stick 4k max

Συγγνώμη πώς βρήκες ως ενδιαφέρον το πιο άκυρο πράγμα της σειράς;

Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Νιγκαν έχουν παίξει μπάλα με πασαλειμα από αίμα/άντερα των Walkers για να κυκλοφορούν ανάμεσα τους χωρίς πρόβλημα.

Πώς πάς ξαφνικά και βγάζεις θεωρία ότι αν ρίξεις αυτές τις ουσίες πάνω στον εχθρό θα μπορέσεις να του κάνεις κακό;;

Λες και βγήκε από άλλο σενάριο είναι η σκεψη αυτή. Δεν έχει καμία συνοχή.

Προφανώς αν πληγώσεις τον άλλον και του δημιουργήσεις τραυματισμό σε συνδυασμό με τα σωθικά των walkers, γίνεται αυτό. Αν κατάλαβα και εγώ καλά και όντως θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Edited by baiosss

Προφανώς αν πληγώσεις τον άλλον και του δημιουργήσεις τραυματισμό σε συνδυασμό με τα σωθικά των walkers, γίνεται αυτό. Αν κατάλαβα και εγώ καλά και όντως θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Και εγώ αυτό κατάλαβα. Αν είναι όντως αυτό τότε έχει ενδιαφέρον.

Και εγώ αυτό κατάλαβα. Αν είναι όντως αυτό τότε έχει ενδιαφέρον.

ή μπορεί να έχουν κανένα σχέδιο μόλυνσης του νερού ή της τροφής

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βασικά ακόμα και αν μπει αίμα στα μάτια, στο στόμα ή στα αυτιά μολύνεσαι. Πάνω στην μάχη είναι πολύ πιθανόν να πέσει αίμα στο στόμα κάποιου
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά ακόμα και αν μπει αίμα στα μάτια, στο στόμα ή στα αυτιά μολύνεσαι. Πάνω στην μάχη είναι πολύ πιθανόν να πέσει αίμα στο στόμα κάποιου
Πώς μολύνεσαι ;

Δεν παίζει τότε λογική.

Σε πολλά σκηνικά,.διάφοροι στο.TWD ,αλλά και στο FTWD έβαζαν ακόμα και στο πρόσωπο φουλ ζομποαιμα, χωρίς κανένα θέμα .

Amazon Fire stick 4k max

Να τον τραυματίσεις πως; Με σφαίρα; Γιατί δεν τον σκοτώνεις τότε.

Λίγο άκυρο μου φαίνεται.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Αυτό γινότανε στην ταινια 28 ημέρες μετά. Εδώ δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο.

Βασικά θέλουν να μολύνουν με αίμα τις σφαίρες που θα φτιάξει ο Γιουτζίν και όποιος τραυματιστεί από μια τέτοια, αυτομάτως μετατρέπεται σε walker.

Edited by baiosss

Αυτό γινότανε στην ταινια 28 ημέρες μετά. Εδώ δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο.

Βασικά θέλουν να μολύνουν με αίμα τις σφαίρες που θα φτιάξει ο Γιουτζίν και όποιος τραυματιστεί από μια τέτοια, αυτομάτως μετατρέπεται σε walker.

Αυτό φαίνεται να θέλει να κάνει. Καλύπτοντας με το αίμα τις σφαίρες, θέλει να αυξήσει ουσιαστικά τις πιθανότητες να πεθάνουν, ακόμη και με ένα απλό τραυματισμό.

Αυτό φαίνεται να θέλει να κάνει. Καλύπτοντας με το αίμα τις σφαίρες, θέλει να αυξήσει ουσιαστικά τις πιθανότητες να πεθάνουν, ακόμη και με ένα απλό τραυματισμό.
Ακριβώς. Και αν δεν το ξέρει ο άλλος τι σφαίρες είναι αυτές, ακόμα και σε μέρος που μπορεί θεωρητικά να το κόψει και να την γλυτώσει, δε θα μπορεί.

Από την άλλη πάλι, υποπτεύομαι ότι δε θα προλάβει να τις χρησιμοποιήσει απαραίτητα στον Ρικ και την ομάδα του, όσο για αυτό που θα τους αναγκάσει να συνεργαστούν οι δύο τους και να το πολεμήσουν. Αν γίνει κάτι τέτοιο και εδώ φυσικά.

Ακριβώς. Και αν δεν το ξέρει ο άλλος τι σφαίρες είναι αυτές, ακόμα και σε μέρος που μπορεί θεωρητικά να το κόψει και να την γλυτώσει, δε θα μπορεί.

Από την άλλη πάλι, υποπτεύομαι ότι δε θα προλάβει να τις χρησιμοποιήσει απαραίτητα στον Ρικ και την ομάδα του, όσο για αυτό που θα τους αναγκάσει να συνεργαστούν οι δύο τους και να το πολεμήσουν. Αν γίνει κάτι τέτοιο και εδώ φυσικά.

οχι καμια σχεση με τις σφαιρες.Θελουν να πασαλειψουν τα διαφορα οπλα μαχαιρια, βελη κ.τ.λ με το αιμα των ζομπις.

ετσι ωστε με ενα τραυμα να τους μολυνουν

Με βάση τη λογική το λέω. Δηλαδή δεν είναι το ίδιο να σε γρατζουνισει μαχαίρι με αίμα ζομπιου με το να καταπιείς απευθείας το αίμα;

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με βάση τη λογική το λέω. Δηλαδή δεν είναι το ίδιο να σε γρατζουνισει μαχαίρι με αίμα ζομπιου με το να καταπιείς απευθείας το αίμα;

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

αλήθεια τώρα συζητάμε με βάση την λογική για τα ζόμπια ???????:)

αλήθεια τώρα συζητάμε με βάση την λογική για τα ζόμπια ???????:)
Δεν μας έχει δείξει κάτι διαφορετικό. Οτι είναι ένας υπερφυσικός ιός ή κάτι τέτοιο οπότε είναι σωστό να υποθέτουμε με βάση τη λογική ότι μεταδίδεται και με την κατάποση. Αλλιώς μιλάμε για ξεκάθαρο κενό στο σενάριο όταν μπορείς να μολυνθείς από γρατσουνιά από όπλο που έχει αίμα ζομπιου και όχι από απευθείας κατάποση του αίματος.

Είναι τόσο σάπια η σειρά στις τελευταίες σαιζόν που κάνουμε κουβέντα για τη φύση του ιού αν και δεν πρόκειται ποτέ να εξηγήσει. :p

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]