baiosss Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Η ιδέα μου ήτανε η ήταν σαν να έβλεπα ένα low budget tv movie των αρχών του 2000, το σημερινό επεισόδιο? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 4, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 ΠΑΤΑΤΑ!!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 ΠΑΤΑΤΑ!!!!! Καλά που δεν το είδα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Το πως πάει η σειρά και αν αρέσει φαίνεται και από τη βαθμολογία των επεισοδίων στην εφαρμογή tv showtime. Για παράδειγμα το τελευταίο έχει 5.4 και (τυχαίο παράδειγμα) το 9ο επεισόδιο του punisher έχει 9.8 βαθμολογία. Φυσικά δεν είναι ενδεικτικό αλλά κάτι λέει. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Απορώ τι θα δείχνουν για 11 σεζόν. Αν θυμάμαι καλά, έχουν υπογράψει για 11 σεζόν :X Πότε έχει το mid-season finale? Μήπως τα μαζέψω όλα μέχρι τότε να τα δω μαζεμένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Απορώ τι θα δείχνουν για 11 σεζόν. Αν θυμάμαι καλά, έχουν υπογράψει για 11 σεζόν :X Πότε έχει το mid-season finale? Μήπως τα μαζέψω όλα μέχρι τότε να τα δω μαζεμένα....Λογικά άλλο ένα επεισόδιο και έχουμε mid season. Το επόμενο από Φλεβάρη πάλι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ναι, το επόμενο είναι το τελευταίο. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Το πως πάει η σειρά και αν αρέσει φαίνεται και από τη βαθμολογία των επεισοδίων στην εφαρμογή tv showtime. Για παράδειγμα το τελευταίο έχει 5.4 και (τυχαίο παράδειγμα) το 9ο επεισόδιο του punisher έχει 9.8 βαθμολογία. Φυσικά δεν είναι ενδεικτικό αλλά κάτι λέει. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ 7.1 βλέπω. Πού είδες 5.4? Προσωπικά, μια χαρά μου φάνηκε. Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Ο Ρικ είναι εκτεθειμένος, το ίδιο και κάποια πρόσωπα μέσα στο sanctuary. Σύντομα θα χαιρετήσουμε 1-2 χαρακτήρες σύντομα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ισχύει ότι έχουν υπογράψει για 11 σεζόν;;Δεν βρήκα κάτι... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Εγώ 7.1 βλέπω. Πού είδες 5.4? Προσωπικά, μια χαρά μου φάνηκε. Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Ο Ρικ είναι εκτεθειμένος, το ίδιο και κάποια πρόσωπα μέσα στο sanctuary. Σύντομα θα χαιρετήσουμε 1-2 χαρακτήρες σύντομα. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΕδώ. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Εδώ. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ καλά, άμα είναι να βάζουμε βαθμολογίες από όποια εφαρμογή βρίσκουμε... Όταν μιλάμε για βαθμολογία, μιλάμε πάντα για IMDB. Εκεί έχει 7.1 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Α καλά, άμα είναι να βάζουμε βαθμολογίες από όποια εφαρμογή βρίσκουμε... Όταν μιλάμε για βαθμολογία, μιλάμε πάντα για IMDB. Εκεί έχει 7.1 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Γιατί στο Tv show που είναι το καλύτερο στο είδος δεν ψηφίζουν άνθρωποι;; Και πολύ είναι το 5 που του δίνουν, για 3 είναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited December 6, 2017 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Ισχύει ότι έχουν υπογράψει για 11 σεζόν;;Δεν βρήκα κάτι... Δες εδώ... http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/the-walking-dead-end-finish-final-season-12-robert-kirman-comics-a7501826.html Τώρα αν γίνει τελικά αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Βαρετο το τελευταιο.... Αλλο ένα και τελος ή σεζόν? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Βαρετο το τελευταιο.... Αλλο ένα και τελος ή σεζόν? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Όχι η σαιζόν. Το mid season φινάλε είναι. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Είδα το τελευταίο....εντάξει καλούτσικο ήταν. Δεν μπορώ να πω ότι βαρέθηκα γιατί ο Γιουτζίν κάνει κάτι απρόβλεπτα σαν χαρακτήρας, οπότε για μένα προσωπικά είχε ένα ενδιαφέρον. Αν και πολύ θα ήθελα να φάει καμιά ροπαλιά από το Νίγκαν :p Λογικά στο επόμενο πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό (πιστεύω κάποιος θάνατος βασικού χαρακτήρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ενος χαρακτηρα??? Έτσι οπως παει, προβλεπω 2-3 να μας χαιρετανε Οντως, ο Γιουτζίν γιατι υπαρχει ακομη??? Πολυ βαρετες και κουραστικες οι σκηνες του Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ενος χαρακτηρα??? Έτσι οπως παει, προβλεπω 2-3 να μας χαιρετανε Οντως, ο Γιουτζίν γιατι υπαρχει ακομη??? Πολυ βαρετες και κουραστικες οι σκηνες του Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ενός βασικού σίγουρα (δηλ. Κάρολ-Ντάριλ-Ρικ κτλ). Κάτι Ροζίτες-Τάρες κτλ δεν τους εντάσσω στους βασικούς χαρακτήρες. Γι'αυτό πάνω από 1 βασικό δε νομίζω να φάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Πολυ χωνεται ο νταρυλ και φοβαμαι οτι θα την παθει ασχημα. Εκτος αν κανει πισω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Πολυ χωνεται ο νταρυλ και φοβαμαι οτι θα την παθει ασχημα. Εκτος αν κανει πισω Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕ δεν πειραζει, τον βαρεθηκαμε και αυτόν. Άλλωστε ούτε στα κόμικς υφίσταται. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Το παρατησα το κομικ πολυυυυυυυυυ καιρο τωρα. Πρεπει να το ξαναρχισω κάποια στιγμή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Για μένα Ντάριλ-Τάρα έχουν μεγάλες πιθανότητες να μας χαιρετήσουν. Επίσης, παίζει πολύ σαν φήμη από την αρχή της σεζόν ότι αυτός που θα πεθάνει φέτος είναι o Καρλ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αν πεθάνει ο Ντάρυλ τότε θα δεις βουτιά στα νούμερα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Eugene/Dwight/Παπάς περιμένω με λαχτάρα να μας χαιρετήσουν. Για Ταρα αδιάφορος τελείως. Άλλους βασικούς δεν βλέπω να κινδυνεύουν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αν πεθάνει ο Ντάρυλ τότε θα δεις βουτιά στα νούμερα. αφου εκτοξευτουν πρωτα μια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts