taliban Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τι πληροφορίες έχουμε ? Θα είναι η τελευταία σεζόν ή όχι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τι πληροφορίες έχουμε ? Θα είναι η τελευταία σεζόν ή όχι ? Προσωπική άποψη, το WD θα καταντήσει Supernatural. Θα τραβηχτεί όσο δεν πάει καθώς μιλάμε για μια από τις πιο εμπορικές σειρές της εποχής μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Προσωπική άποψη, το WD θα καταντήσει Supernatural. Θα τραβηχτεί όσο δεν πάει καθώς μιλάμε για μια από τις πιο εμπορικές σειρές της εποχής μας.Και το GOT ήταν εμπορικό αλλά θα το σχολασουν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Και το GOT ήταν εμπορικό αλλά θα το σχολασουν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Mε μια διαφορά. Από την αρχή οι δημιουργοί είχαν αποφασίσει το πότε θα τελειώσει το GOT. Υπήρχε αρχή, μέση και τέλος. μια ιστορία που χτίζεται, κορυφώνεται και τελειώνει. Σύμφωνα με τους δημιουργούς: "The thing that has excited us from the beginning, back to the way we pitched to HBO is, it's not supposed to be an ongoing show, where every season it's trying to figure out new story lines. We wanted it to be one giant story, without padding it out to add an extra 10 hours, or because people are still watching it. We wanted something where, if people watched it end to end, it would make sense as one continuous story. We're definitely heading into the end game now." Σου φαίνεται ίδια περίπτωση με το WD; Πέρα από το ξεδίπλωμα των χαρακτήρων δεν έχει αρχή μέση τέλος. Δεν ξέρουμε τι προκάλεσε τον ιό, αν υπάρχει σωτηρία παρά αναλωνόμαστε εδώ και τόσες σαιζόν σε διαμάχες μεταξύ ανθρώπων. Επιπλέον, το GOT βασίζεται σε βιβλία που δεν έχουν γραφτεί ακόμα. Τα γεγονότα της σειράς έχουν ξεπεράσει το μυθιστόρημα ενώ το αντίθετο συμβαίνει με το WD. Πατάει πάνω στα graphic novels τα οποία είναι μπροστά από τη σειρά και όσο γράφονται, τόσο θα δανείζεται ιδέες η σειρά. Φυσικά θα γίνουν spin offs του GOT καθώς έχει τεράστια βάση φανατικών αλλά δεν θα έχει σχέση με ό,τι είχαν προαποφασίσει οι δημιουργοί της βασικής ιδέας. Ο λόγος που το GOT δεν θα γίνει μαϊνταντός όπως το WD είναι ακριβώς αυτό. Οι δημιουργοί αποφάσισαν από την αρχή τη δομή της σειράς. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Breaking Bad. Είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που παρακαλούσαν για έξτρα σαιζόνς. Όμως ο δημιουργός ήταν κάθετος. Έτσι το σκέφτηκε, έτσι θα τελειώσει. ;) Edited October 31, 2017 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Φουλ πιστολίδι λοιπόν και ο Μοργκαν δεν πεθαίνει με τίποτα. Μάλιστα πρέπει να σκότωσε σε 5 λεπτά όσους δεν σκότωσε σε όλες τις προηγούμενες σεζόν μαζεμένους. Πάντως δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και πού πάει η κάθε ομάδα. Τι στρατηγική υπάρχει από πίσω; Τέλος, με τους Σκουπιδιαρηδες τι γίνεται; Τους άφησαν στην τύχη τους; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Τέλος, με τους Σκουπιδιαρηδες τι γίνεται; Τους άφησαν στην τύχη τους; ισως επειδη εχουν πληροφοριες για τους saviors μεσω του dwight, ασχολουνται με αυτους προς το παρον.. οπως ειπες, δεν ειναι σαφες το σχεδιο, ισως καπου παιξουν και αυτοι ρολο αλλα προσωπικα, δεν νομιζω. αλλωστε αυτοι, οπως ειδαμε, πανε με τους νικητες παντα. πλεον οι saviors χασανε το πλεονεκτημα τους, οποτε δεν ξερω αν θα συνεργαστουν ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο...δεν μπορω να καταλαβω που το ειδατε το χειροτερο ολων? εχουμε δει παλια πολυ χειροτερα επεισοδια...δεν βλεποντουσαν ουτε μ'ενεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο...δεν μπορω να καταλαβω που το ειδατε το χειροτερο ολων? εχουμε δει παλια πολυ χειροτερα επεισοδια...δεν βλεποντουσαν ουτε μ'ενεσεις. Θα συμφωνήσω ότι δεν ήταν κακό. Το θέμα είναι ότι η σειρά έχει γινεί προβλέψιμη και αυτό καμιά φορά είναι χειρότερο. Εγώ πχ. δεν έχω πλέον καμία αγωνία όταν βλέπω επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 μαλλον δε παει καλα και αυτη η σεζον, δε εχω δει κανενα απο τα δυο επεισοδια αλλα με αυτα που ακουω δε μου λειπει και τιποτα απο τη σειρα... ποτε ηταν που υπηρχε αγωνια για την επιβιωση... χαιρομαι που διαβαζω αρκετους να ασχολουνται με το σεναριο και οχι με το πιστολιδι..περσυ ελεγα οτι εχει χαθεο το νοημα της σειρας....εξηγησεις για τον ιο... κτλπ οπως και σουπες του στυλ χαριεντισματα και εσωτερικες αναζητησεις...τυπου ποιος ειμαι που παω κτλπ...αυτοκτονιες....κτλπ! ας περιμενω μεχρι το μεσο της σεζον και μετα θα αρχιζω να βλεπω.. Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 μαλλον δε παει καλα και αυτη η σεζον, δε εχω δει κανενα απο τα δυο επεισοδια αλλα με αυτα που ακουω δε μου λειπει και τιποτα απο τη σειρα... ποτε ηταν που υπηρχε αγωνια για την επιβιωση... χαιρομαι που διαβαζω αρκετους να ασχολουνται με το σεναριο και οχι με το πιστολιδι..περσυ ελεγα οτι εχει χαθεο το νοημα της σειρας....εξηγησεις για τον ιο... κτλπ οπως και σουπες του στυλ χαριεντισματα και εσωτερικες αναζητησεις...τυπου ποιος ειμαι που παω κτλπ...αυτοκτονιες....κτλπ! ας περιμενω μεχρι το μεσο της σεζον και μετα θα αρχιζω να βλεπω..Ε μην ανησυχείς, στο τέλος θα κάνουν και ένα crossover με το fear the walking dead έτσι για την αλλαγή και την τηλεθέαση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 http://www.nme.com/news/tv/the-walking-dead-worst-us-ratings-in-five-years-2155416 ''‘The Walking Dead’ slumps to worst audience ratings in five years'' Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εξαιρετική θεωρία σχετικά με τα οράματα του Ρικ. Το μωρό στο μέλλον δεν είναι το δικό του, το οποίο έχει πεθάνει και για αυτό τα κόκκινα μάτια από την στεναχώρια, αλλά το μωρό που βρήκε στο τελευταίο επεισόδιο, αφού σκότωσε τον πατέρα του. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Πφφφ,αυτα τα κοντινά πλάνα σε νεκρούς όπου φαίνονται οι χτύποι της καρδιάς τους η ότι αναπνέουν με σκοτώνει .. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ωραιο το τελος του τριτου επισοδειου! Περιμενα κατι τετοιο να γίνει!!! Πολυ πιστολιδι παίζει όμως και ξενερωνω με την σειρα. Ολοι κομαντο γινανε.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ωραιο το τελος του τριτου επισοδειου! Περιμενα κατι τετοιο να γίνει!!! Πολυ πιστολιδι παίζει όμως και ξενερωνω με την σειρα. Ολοι κομαντο γινανε.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Άρα πάλι στο ίδιο μοτίβο με τα 2 προηγούμενα....φέτος θα μας κουράσει πολύ μου φαίνεται :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Μια μπούρδα και σήμερα...έφτασαν στο σημείο, να αλληλοσκοτώνονται... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Γιατί ρε συ φίλε δεν βάζεις spoiler;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 το κακο ειναι οτι πλεον εχουμε παρα πολλους χαρακτηρες στη σειρα. Στην αρχη ειχαμε ενα γκρουπ 6-7 ατομων που παλευαν για επιβιωση απο τα ζομπι. Τωρα εχουν μαζευτει 150 χαρακτηρες με πιστολιδι κ.τλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Γιατί ρε συ φίλε δεν βάζεις spoiler;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω τι είναι και πως δουλύει... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Εντάξει νομίζω καλύτερο από το ανεκδιήγητο δεύτερο. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Και εγώ πιστεύω πως ήταν καλύτερο από το δεύτερο. @MIKU έτσι γίνεται [//spoiler] Απλά εσύ φίλε θα βάζεις μόνο ένα / για να δουλεύει σωστά. Τώρα έβαλα δύο μόνο για να δεις τον τρόπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Και εγώ πιστεύω πως ήταν καλύτερο από το δεύτερο. @MIKU έτσι γίνεται [//spoiler] Απλά εσύ φίλε θα βάζεις μόνο ένα / για να δουλεύει σωστά. Τώρα έβαλα δύο μόνο για να δεις τον τρόπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Εντω μεταξύ τι έχει παιχτεί? Μαλάκωσε ο Ρικ και έγινε ανελέητος ο Ντάριλ, σκοτώνοντας αδιακρίτως? Ο King από την άλλη, όλο χαμόγελα και ελπίδες ητανε που δεν έχασαν ούτε έναν δικό τους και τελικά ο άλλος από πάνω τους θερισε. Βρήκαν τελικά και τα όπλα που έψαχναν ο Ρικ με τον Ντάριλ. Ο Μόργκαν, μία το χάνει, μία το βρίσκει. Κατι σαν διχασμένη προσωπικότητα. Συμφωνώ όμως πως δεν έχει άδικο. Πολύ πιθανόν να τους βγει σε κακό αυτό που πήραν τους saviours μαζί τους. Ειδικά τους συγκεκριμένους που είναι ψυχακηδες και ταγμένοι στον Νηγκαν. Κατά τ άλλα, περιμένουμε πότε θα τελειώσει και αυτή η σειρά και που θα καταλήξει επιτέλους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Πολύ πιθανόν να τους βγει σε κακό αυτό που πήραν τους saviours μαζί τους. Ειδικά τους συγκεκριμένους που είναι ψυχακηδες και ταγμένοι στον Νηγκαν. Πως θα βγουν νομίζεις τα υπόλοιπα επεισόδια, μην σου πω και καμία νέα σαιζόν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Πως θα βγουν νομίζεις τα υπόλοιπα επεισόδια, μην σου πω και καμία νέα σαιζόν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ καλά είσαι... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts