konstantinoslp Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ίσως να περίμενα περισσότερα. Δεν το λες κακό αλλά σίγουρα δεν το λες και τρομερό. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Αρκετό καλό για πρώτο επεισόδιο. Μπήκε αρκετά δυνατά η σεζόν. Να δούμε τώρα αντίδραση από την άλλη πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ίσως να περίμενα περισσότερα. Δεν το λες κακό αλλά σίγουρα δεν το λες και τρομερό. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφνώ 100%...ελπίζω τα επόμενα είναι καλύτερα!Πάντως τα ζόμπι είναι υποεξαφάνιση... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Στο ότι δεν κατάλαβα πολλά φταιω εγώ η το θολό μυαλό του Ρικ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Στο ότι δεν κατάλαβα πολλά φταιω εγώ η το θολό μυαλό του Ρικ ?Το δεύτερο θαρρώ. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Στο ότι δεν κατάλαβα πολλά φταιω εγώ η το θολό μυαλό του Ρικ ? Λες για τα ΄΄ταξίδια΄΄ στο μέλλον; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Για ξεκινημα σεζον...αρκετα δυνατο επεισοδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Το δεύτερο θαρρώ. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και όχι μόνο αυτά.....σε κάποιες σκηνές είναι βουρκομενος με κόκκινα μάτια και ταλαιπωρημένος......κάτι δεν έχει πάει καλά Λες για τα ΄΄ταξίδια΄΄ στο μέλλον; Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Εεε αυτό μένει να μας εξηγήσει στα επόμενα επεισόδια. Ήταν το μόνο που μου κίνησε κάπως το ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα προβλέπω τη σαιζόν να περνάει με τον Νιγκαν να ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Εεε αυτό μένει να μας εξηγήσει στα επόμενα επεισόδια. Ήταν το μόνο που μου κίνησε κάπως το ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα προβλέπω τη σαιζόν να περνάει με τον Νιγκαν να ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!!!Ελπίζω να μην πάει πάλι έτσι...ήταν η περσυνή σεζον η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Πού ήταν οι SAVIORS ρε παιδιά; Μόνο 5-6 άτομα μας έδειξε από αυτούς. Επίσης αυτό που οδήγησαν τα ζόμπι στους Saviours με τις ανατινάξεις, είναι εντελώς κόπια ενός επεισοδίου πρόσφατα από το FTWD!!! Καλά αντιγράφονται μεταξύ τους;; Τέλος, έχουμε 2 διαφορετικές μελλοντικές εκδοχές του Ρικ. Αυτή με τα γένια και αυτή με τα κόκκινα μάτια που είναι σαν ζόμπι. Τι παίζει;; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Δεν μου άρεσε το επεισόδιο. Πολύ πρόχειρο το βρήκα. Πολλά κενά. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Μακάρι να είναι η τελευταία σεζόν, κούρασε η κατάσταση ! Εχεις τον Νίγκαν μπροστά σου άοπλο να τον σημαδεύεις με 100 όπλα και κρύβεσαι πίσω από τις λαμαρίνες......μετά ο Παπάς είναι οπλισμένος μέσα στο κοντέινερ , ακούει φωνή δίπλα του στα 50 εκατοστά και δεν του την μπουμπουνάει .....γελάνε και τα ακέφαλα ζόμπια :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ισχύει φίλε Ταλιμπάν. Συν το χρονικό κενό με τη Τζούντιθ και την Μάγκυ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί πυροβολούσαν τα τζάμια του οχυρού του Νήγκαν. Για να κρυώνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα? Ειδικά όταν τόσα και τόσα επεισόδια, μας έλεγαν πόσο πολύτιμες είναι οι σφαίρες τους και υποτίθεται ότι ο Ευγένιος θα τους έδειχνε πως να τις φτιάχνουν? Ας υποθέσουμε ότι πολύς κόσμος έλειπε από την βάση και ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορα πόστα φύλαξης. Σαν αυτά που ο Ρικ έσβηνε από την task list του. Θεωρητικά θα σκότωσαν αρκετό κόσμο και ας παρέλειψαν να το δείξουν. Όχι όμως και τόσο ώστε να είναι μόνο ο Νήγκαν με μια παρέα 10 ατόμων όλοι και όλοι. Τα οράματα με τον γέρο Ρικ, πιστεύω ότι είναι αυτό που θα ήθελε ο Ρικ να ζήσει στο μέλλον. Το άλλο σημείο με τον ίδιο να είναι σε κατάσταση άγχους, μου δείχνει πιο τωρινό και πιο αληθινο. Ίσως και η επίθεση στην βάση να ήταν όραμα. Λέμε τώρα! Επίσης το κορίτσι ζόμπι που συναντάει ο Ρικ στο βενζινάδικο, μοιάζει πολύ με εκείνο του πρώτου επεισοδίου στο πάρκινγκ, αφού έχει βγει από το νοσοκομείο, αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 26, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Οι σκηνές που δείχνουν τον Ρικ με κόκκινα μάτια υποδηλώνουν, σε εμένα τουλάχιστον, ή μεγάλη ήττα ή "χαμός" ενός, ή και περισσότερων, αγαπητών προσώπων και εξαιτίας προσωπικών λαθών/εγωισμού/αλαζονείας(επαναλαμβάνεται η φράση "δεν αφορά εσένα"), κατά τη συνολική διαμάχη με τον στρατό του Νίγκαν. Θα μάθουμε προς τα τελευταία επεισόδια, γιατί προς τα εκεί πάει το πράγμα, ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Οι σκηνές που δείχνουν τον Ρικ με κόκκινα μάτια υποδηλώνουν, σε εμένα τουλάχιστον, ή μεγάλη ήττα ή "χαμός" ενός, ή και περισσότερων, αγαπητών προσώπων και εξαιτίας προσωπικών λαθών/εγωισμού/αλαζονείας(επαναλαμβάνεται η φράση "δεν αφορά εσένα"), κατά τη συνολική διαμάχη με τον στρατό του Νίγκαν. Θα μάθουμε προς τα τελευταία επεισόδια, γιατί προς τα εκεί πάει το πράγμα, ξανά... Και αυτη ειναι μια πολυ καλη εξηγηση. Οτι η επιθεση στο στρατοπεδο του Νηγκαν, εγινε πριν απο πολυ καιρο. Time jumps σαν αυτα του GOT? Edited October 26, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Και αυτη ειναι μια πολυ καλη εξηγηση. Οτι η επιθεση στο στρατοπεδο του Νηγκαν, εγινε πριν απο πολυ καιρο. Time jumps σαν αυτα του GOT?Πριν πολύ καιρό σε σχέση με ποιο γεγονός; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Πριν πολύ καιρό σε σχέση με ποιο γεγονός; Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΜε το ότι θεωρητικά πάντα, η σκηνή με τον Ρικ που είναι κλαμμενος και αγχωμενος, είναι πιο σημερινή. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Με κούρασε και μένα. Καλύτερα να κλείσει φέτος. Πλέον δεν γίνεται να μην παρακολουθείς μετά από τόσες σεζόν, απλά είναι τελείως ηλίθιο να τον έχεις στα δέκα μέτρα και να κάθεσε να τον κοιτάς και να πιάνεις κουβέντα για τον καιρό, για το μνημόνιο και να μην του ρίχνεις. Ο άλλος κάθεται και τον ακούει μήπως θέλει πάνες...... Ότι νάναι. Ε ρε και να φάμε κανένα τρελό ξενέρωμα στο τέλος. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Οι σκηνές που δείχνουν τον Ρικ με κόκκινα μάτια υποδηλώνουν, σε εμένα τουλάχιστον, ή μεγάλη ήττα ή "χαμός" ενός, ή και περισσότερων, αγαπητών προσώπων και εξαιτίας προσωπικών λαθών/εγωισμού/αλαζονείας(επαναλαμβάνεται η φράση "δεν αφορά εσένα"), κατά τη συνολική διαμάχη με τον στρατό του Νίγκαν. Θα μάθουμε προς τα τελευταία επεισόδια, γιατί προς τα εκεί πάει το πράγμα, ξανά... υπαρχουν 3 χρονικες περιοδοι στη σειρα. Το παρων που ειναι ο πολεμος με τον Νιγκαν. το μελλον που ειναι η σκηνη με τον Ρικ με την γενειαδα σε μια πολιτισμενη πλεον Αλεξανδρεια. Και η σκηνη που ο Ρικ εχει κοκκινα ματια...τοποθεταιται χρονικα αναμεσα στις αλλες δυο. Το μπαστουνι δεν το προσεξε κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) υπαρχουν 3 χρονικες περιοδοι στη σειρα. Το παρων που ειναι ο πολεμος με τον Νιγκαν. το μελλον που ειναι η σκηνη με τον Ρικ με την γενειαδα σε μια πολιτισμενη πλεον Αλεξανδρεια. Και η σκηνη που ο Ρικ εχει κοκκινα ματια...τοποθεταιται χρονικα αναμεσα στις αλλες δυο. Το μπαστουνι δεν το προσεξε κανεις??? Αυτό με το Ρικ με τη γενειάδα δε σημαίνει απαραίτητα πως μας δείχνουν το μέλλον αλλά πιο πολύ θα έλεγα σε μια φαντασίωση του Ρικ για το πως θα ήθελε να είναι το μέλλον, και το λέω αυτό διότι είναι ο τρόπος που μας το δείχνει με έναν έντονο φωτισμό σαν να διηγείται όνειρο. Εκεί κόλλησα και αυτό που λέω πως χάνει (?) κάποιο αγαπημένο πρόσωπο στη μάχη με τον Νίγκαν. Το παρόν - η μάχη , το θεμιτό μέλλον - το μικρό σπίτι στο λιβάδι στην Αλεξάνδρεια και το πραγματικό μέλλον - απαρηγόρητος Ρικ. Καλά, πρέπει να έχουμε και πολύ ελεύθερο χρόνο για να αναλύουμε τη σειρά που θα βρίζουμε για τη βαρεμάρα που θα προκαλεί κατά τον Μάρτη..! :lol: Edited October 26, 2017 by NickTSPre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αυτό με το Ρικ με τη γενειάδα δε σημαίνει απαραίτητα πως μας δείχνουν το μέλλον αλλά πιο πολύ θα έλεγα σε μια φαντασίωση του Ρικ για το πως θα ήθελε να είναι το μέλλον, και το λέω αυτό διότι είναι ο τρόπος που μας το δείχνει με έναν έντονο φωτισμό σαν να διηγείται όνειρο. Εκεί κόλλησα και αυτό που λέω πως χάνει (?) κάποιο αγαπημένο πρόσωπο στη μάχη με τον Νίγκαν. Το παρόν - η μάχη , το θεμιτό μέλλον - το μικρό σπίτι στο λιβάδι στην Αλεξάνδρεια και το πραγματικό μέλλον - απαρηγόρητος Ρικ. Καλά, πρέπει να έχουμε και πολύ ελεύθερο χρόνο για να αναλύουμε τη σειρά που θα βρίζουμε για τη βαρεμάρα που θα προκαλεί κατά τον Μάρτη..! :lol: Μάρτη;;Αμφιβάλλω αν θα αντέξουμε να μην τους ''ξεφτιλίσουμε'' πριν τα Χριστούγεννα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 υπαρχουν 3 χρονικες περιοδοι στη σειρα. Το παρων που ειναι ο πολεμος με τον Νιγκαν. το μελλον που ειναι η σκηνη με τον Ρικ με την γενειαδα σε μια πολιτισμενη πλεον Αλεξανδρεια. Και η σκηνη που ο Ρικ εχει κοκκινα ματια...τοποθεταιται χρονικα αναμεσα στις αλλες δυο. Το μπαστουνι δεν το προσεξε κανεις???Το μπαστούνι είναι η δεύτερη φορά που το δείχνει. Και τι έγινε; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Το μπαστούνι είναι η δεύτερη φορά που το δείχνει. Και τι έγινε; Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΤο μπαστούνι δεν είναι αυτό που κρατάει ο ρικ στο όνειρο του που είναι γέρος; Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts