junglist Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Επιβεβαιωθηκε λένε η φήμη ότι το Breaking Bad, ήταν το prequel του The walking dead... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα διαβάζουμε λίγο καλύτερα τα διάφορα θέματα. Σιγά μην βγει σε λίγο και ο δράκος της Ντενερυς. Απλά οι παραγωγοί της σειράς του WK αποφάσισαν να κάνουν κάποιες αναφορές μέσω κάποιων στοιχείων στο BB και τίποτα παραπάνω. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Να διαβάζουμε λίγο καλύτερα τα διάφορα θέματα. Σιγά μην βγει σε λίγο και ο δράκος της Ντενερυς. Απλά οι παραγωγοί της σειράς του WK αποφάσισαν να κάνουν κάποιες αναφορές μέσω κάποιων στοιχείων στο BB και τίποτα παραπάνω. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΓιατί προσβλήθηκες :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Θα ειχε ενδιαφέρον να ισχυει ομως!!!! Να βλεπαμε flashbacks στο walking dead Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ο δημιουργός του Breaking Bad παίζει να μην το ξέρει καν Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Γιατί είχαμε ακούσει εμείς ποτέ κάτι τέτοιο όλα αυτά τα χρόνια? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 μπουρδες μωρε των site για να "πουλησουν", μην δινετε σημασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ηρεμία, posts deleted.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το τελευταίο FTWD είχε ένα κομμάτι μέσα σε υπονόμους. Λέτε να είναι Prequel του "ΙΤ"?? Και να αποκαλυφθεί ότι ο κλόουν ήταν παλιά walker?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Jung βρες και αλλα στοιχεία που το συνδεουν με αλλες σειρες :lol: Η και ταινίες :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Έχει γίνει πολύ δυνατό το FTWD στα τελευταία 2 επεισόδια ή μου φαίνεται; Αγωνία, γαματη πλοκή και ανατροπές. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Έχει γίνει πολύ δυνατό το FTWD στα τελευταία 2 επεισόδια ή μου φαίνεται; Αγωνία, γαματη πλοκή και ανατροπές. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Ξεκίνησε ε; Δεν το πήρα χαμπάρι....θα προσπαθήσω να τα δω. Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Στο τελευταίο χάσαμε και άλλον βασικό χαρακτήρα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παιδια ξερετε ποτε ξεκιναει το twd; Εχει παιξει καποιο τρειλερ; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 22 του μηνα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Τι επεισοδιάρα το φινάλε του FTWD!!!! ΄Άλλος ένας βασικός χαρακτήρας πέθανε και έχει γίνει χαμός με τις εξελίξεις! Τρομερή δράση και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό! Edited October 16, 2017 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Τι επεισοδιάρα το φινάλε του FTWD!!!! ΄Άλλος ένας βασικός χαρακτήρας πέθανε και έχει γίνει χαμός με τις εξελίξεις! Τρομερή δράση και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό! αυτος που πεθανε θα παιξει στο the Walking Dead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 αυτος που πεθανε θα παιξει στο the Walking DeadΠού το άκουσες αυτό πάλι φίλε μου; Πουθενά δεν γράφτηκε κάτι τέτοιο. Αν έχεις λινκ ποσταρε το, αλλά μάλλον κάτι λάθος διάβασες ή άκουσες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 αυτος που πεθανε θα παιξει στο the Walking Dead ως ζωντανός ή ως ζόμπι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Πού το άκουσες αυτό πάλι φίλε μου; Πουθενά δεν γράφτηκε κάτι τέτοιο. Αν έχεις λινκ ποσταρε το, αλλά μάλλον κάτι λάθος διάβασες ή άκουσες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted το διαβασα...ο σκηνοθετης του Twd το ειπε. Ειπε συγκεκριμμενα οτι καποιος βασικος χαρακτηρας απο τη μια σειρα θα πεθανει και θα παει στην αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 το διαβασα...ο σκηνοθετης του Twd το ειπε. Ειπε συγκεκριμμενα οτι καποιος βασικος χαρακτηρας απο τη μια σειρα θα πεθανει και θα παει στην αλλη.Ε άμα σου λέω λάθος διάβασες. Καμία σχέση. Ο Αμπρααμ από το TWD θα εμφανιστεί στο FTWD. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Τι επεισοδιάρα το φινάλε του FTWD!!!! ΄Άλλος ένας βασικός χαρακτήρας πέθανε και έχει γίνει χαμός με τις εξελίξεις! Τρομερή δράση και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό! Bασικός χαρακτήρας του 3ου κύκλου, γιατί από όλους τους υπόλοιπους δεν νομίζω να σκοτώθηκε κανένας, μάλλον ΄σκόρπισαν΄΄ δεξιά αριστερά και στον 4ο κύκλο λογικά θα ξαναβρεθούν μεταξύ τους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Bασικός χαρακτήρας του 3ου κύκλου, γιατί από όλους τους υπόλοιπους δεν νομίζω να σκοτώθηκε κανένας, μάλλον ΄σκόρπισαν΄΄ δεξιά αριστερά και στον 4ο κύκλο λογικά θα ξαναβρεθούν μεταξύ τουςΒασικά πέθαναν στο ντου άλλοι 2 χαρακτήρες που ψιλογινανε γνωστοί σε αυτήν την σεζόν. Συν η Οφηλία που ήταν από την αρχή της σειράς! Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Δυνατό το πρώτο επεισόδιο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Τι τα θέλουν τα μπρος πίσω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Πολυ καλο το σημερινο επεισοδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts