Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμπαθητικο.σε σχεση παντα με τη σεζον που παει ακλαυτη.θα δουμε μεγαλη μαχη στο φιναλε λογικα
Vamos Aris

συμπαθητικο.σε σχεση παντα με τη σεζον που παει ακλαυτη.θα δουμε μεγαλη μαχη στο φιναλε λογικα

Εαν εξαιρεσεις το πρωτο επεισοδιο που ηταν κορυφαιο...τα υπολοιπα ηταν ανιαρα και δεν ειχαν να δωσουν κατι.

Παρολα αυτα η σειρα εχει κατι που σε τραβαει...δεν εχω εντοπισει ακομα τι ειναι αυτο

ναι , μαλλον πανε για κορυφωση στο φιναλε..της φετινης για αυτο το λογο ειναι λιγο πιο χαλαρη, να το πω, η πλοκη ακομα....πιθανο ειναι επισης να "τελειωσουν" με τη λουσιλ.....λεω εγω...αλλα αν τελειωσουν με τη λουσιλ μετα τι;...δε βλεπω ακομα μεγαλο αντιπαλο...για να δουμε ομως , εσεις που ασχολειστε και με τα κομικ...ποσο πίσω ειναι η σειρα σε σχεση μετα κομικ?

Ας πουμε κοντά στο 105 τεύχος και έχουν βγει 160+ ως τώρα. 30+ τεύχη κράτησε το στορυ με τους saviors. Άμα θέλουν 2 σεζόν ακόμα βγάζουν με αυτούς, αλλά δε λείπουν και οι εκπλήξεις πάντα στη σειρά.

Εαν εξαιρεσεις το πρωτο επεισοδιο που ηταν κορυφαιο...τα υπολοιπα ηταν ανιαρα και δεν ειχαν να δωσουν κατι.

Παρολα αυτα η σειρα εχει κατι που σε τραβαει...δεν εχω εντοπισει ακομα τι ειναι αυτο

η συνηθεια για μενα..και να δεις που θα καταληξει

Vamos Aris

Έχετε παρατηρήσει στο τρειλερ του επόμενου επεισοδίου που δείχνει ένα πράγμα σαν ....εξωγήνο;;;Τι είναι;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Έχετε παρατηρήσει στο τρειλερ του επόμενου επεισοδίου που δείχνει ένα πράγμα σαν ....εξωγήνο;;;Τι είναι;;

Ίσως κάποιο είδος παγίδας/"όπλου" που έχει η καινούργια ομάδα.

Μου φαίνεται σαν walker που του έχουν φορέσει κράνος να μην βλέπει και τον έχουν γεμίσει με καρφιά/σπαθιά/σίδερα

το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο και οντως φτιαχνει ατμοσφαιρα...οπως το περίμενα...τα πιονια κανουν κινησεις στη σκακιερα... ο παππας δε καταλαβα τι ζορι τραβαει..αλλα μια ζωη ετσι ηταν αλλοκοτος....

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο και οντως φτιαχνει ατμοσφαιρα...οπως το περίμενα...τα πιονια κανουν κινησεις στη σκακιερα... ο παππας δε καταλαβα τι ζορι τραβαει..αλλα μια ζωη ετσι ηταν αλλοκοτος....

Δεν τον εμπιστευομαι τον παπα...δεν εχει δειξει ακομη το πραγματικο του προσωπο.

Πιστευω παιζει διπλο παιχνιδι...

κοιτα ειναι αψυχολογητος και νομιζω οτι εχει κανει ηδη αρκετες βλακειες.... και του την εχουν χαρίσει....σκεφτομαι επισης οτι ισως ο Νηγκαν το βρει απο κανενα ασχετο καμμια αδεσποτη ας πουμε ή απο καποιον με ψυχολογικα και αποστολη αυτοκτονιας...ειτε γίνει μάχη...σαν κατι καρτουν ποου επιβιωνουν απο τα παντα και στο τελος γινεται η ανατροπη απο κατι μικρο και ασχετο!θα δούμε...πάντως αν δεν ανακτησουν αριθμητικο προβαδισμα...δυσκολα τα πραγματα...σε λιγο δε θα εχουν χρονο για τσαμπουκα γιατι θα σκασει για τα εφοδια ο ψηλος με τη Λουσιλ....να δω τι θα του δωσουν...χααχαχαχ ο Βασιλιας επισης ισως να μην ειναι και τοσο αυτονομος...υποπτος φαινεται και αυτος...κατι σε ρουφιανο ας πουμε! ξερω εγω...ολοι τον κωλο τους φυλανε ετσι και ο παππους!

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Πείτε ρε παιδιά τίποτα, αξίζει να το δούμε ή να πάμε για κάνα πλύσιμο πιάτων ?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν δεν έχεις πολλά πιάτα πήγαινε πλύνε τα. :p

Όχι εντάξει, το τελευταίο δεν ήταν τόσο μαρτυρικό όσο τα προηγούμενα.

Εστάλη από το Mate 8

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ρηχά νερά κινήθηκε και αυτό το επεισόδιο.......

Λίγη δράση....πολύ μπλα-μπλά και ψυχολογικά θέματα άλυτα.........

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κοιτα δράση δεν...αλλά απο στρατηγηκη οκ το επεισοδιο.....δε ξερω αν το εννοεις για τα πιατα ή τρολάρεις αλλα όπως και να έχει, η σεζον εκτος του πρωτου-δευτερου επεισοδίου είναι για πιάτα αχχαχαχα, αυτο εδειξε λιγο καλυτερο και υποσχεται κατι για τα επομενα! :lol::lol: οποτε υπεμονηηη....αχαχαχχα

Ipad 3,Ipad 5

Πολύ ωραία επεισόδια τα 9 και 10.

Δράση, στρατηγική, ανάπτυξη χαρακτήρων...

ΟΚ, το θέμα είναι χιλιοφορεμένο αλλά αν παραβλέψει κανείς αυτό, μια χαρά είναι.

Όλα στη σωστή τους δόση. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και με τα υπόλοιπα.

Μοναδική παραφωνία, το κάκιστο παρακάτω πλάνο

(ναι είμαι ψείρας, ναι θεωρώ πως κάτι τόσο ασήμαντο που με έβγαλε από το ρεαλισμό του όλου σκηνικού ήταν παραφωνία)

http://i65.tinypic.com/143eyb9.png

Ξέρω τα απολύτως βασικά από Photoshop και After Effects.

Αν έτρωγα δυο-τρεις μέρες ψάχνοντας, καλύτερο θα το είχα κάνει.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το δεις ,δεν το δεις αυτό το επεισόδιο δεν χάνεις τίποτα. Απίστευτα αργό και βαρετό, με μεγάλη δόση Jutzin. Ανούσια εξέλιξη στο στορυ και στους χαρακτήρες.

Το δεις ,δεν το δεις αυτό το επεισόδιο δεν χάνεις τίποτα. Απίστευτα αργό και βαρετό, με μεγάλη δόση Jutzin. Ανούσια εξέλιξη στο στορυ και στους χαρακτήρες.

Μιλάς για το χθεσινοβραδινό?

Παντως βλεποτανε.

εμένα μου αρεσε το σημερινό θα διαφωνήσω ότι δεν είχε τπτ να δώσει , ισα ισα που δείχνει την αλλαγή σημαντικών χαρακτήρων

εμένα μου αρεσε το σημερινό θα διαφωνήσω ότι δεν είχε τπτ να δώσει , ισα ισα που δείχνει την αλλαγή σημαντικών χαρακτήρων

....και μία συμμαχία γεννιέται στο τελευταία σκηνή.......

....και μία συμμαχία γεννιέται στο τελευταία σκηνή.......

Συμφωνώ απόλυτα. Μπορεί να μην είχε δράση και να ήταν βαρετό, αλλά δεν ήταν αδιάφορο. Είτε για την... "συμμαχία" (?), είτε για την απάντηση για το ποιος βοήθησε τελικά τον Ντάρυλ να δραπετεύσει (ναι, έχει και αυτό το σημασία του, μιας και μας δείχνει πως πλέον έχει ένα εξτρά κίνητρο ο Ντουάιτ για να φύγει ή να σκοτώσει τον Νίγκαν), είτε για το ότι μας δείχνει πως υπάρχουν και άλλα άτομα από μέσα που θέλουν να "φάνε" τον Νίγκαν.

Θα είναι μεγάλη ξενέρα αν τελικά δε πεθάνει σε κάποια επική μάχη ο Νίγκαν

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

ομολογω οτι τα τελευταια επεισοδια(2017) με εχουν εκπληξει ευχαριστα..χωρις να ειναι τπτ ιδιαιτερο,βλεπονται πολυ ανετα
Vamos Aris

Ανουσια τα 2 τελευταια επεισοδια...ειδικα το τελευταιο χωρις λογο υπαρξης.

Ετσι θα κυλησουν και τα επομενα φανταζομαι μεχρι να φτασουμε στο τελευταιο επεισοδιο οπου θα γινει η τελικη μαχη και θα πεθανει ο Νιγκαν.

Η σειρα εχει γινει προβλεψιμη μεχρι αηδιας.

Και γιατί να πεθάνει σε αυτήν την σαιζόν ;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γιατί να πεθάνει σε αυτήν την σαιζόν ;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί είμαστε σε προχωρημένη σεζόν και οι εποχές που ένας κακός κράταγε το κοινό για δύο σεζόν έχουν περάσει.

Πόσα 15λεπτα λογυδρια του Νίγκαν μπορεί να δει ο μέσος τηλεθεατής πριν ξεκινήσει το ζάπινγκ;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Γιατί είμαστε σε προχωρημένη σεζόν και οι εποχές που ένας κακός κράταγε το κοινό για δύο σεζόν έχουν περάσει.

Πόσα 15λεπτα λογυδρια του Νίγκαν μπορεί να δει ο μέσος τηλεθεατής πριν ξεκινήσει το ζάπινγκ;

το προβλημα ειναι οτι απο τα ζομπι περασαμε σε συμμοριες με φουλαρια και δερματινα...