simosthe Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Λοιπόν κατά εμένα από τους καλύτερο κύκλο επεισοδίων. Βάζει τους χαρακτήρες στα άκρα ,όπως το ψυχικό σοκ που περνάνε όσοι πέρνουν μέρος σε πόλεμο σύμφωνα με τις μαρτυρίες " ..είμαι με τους "καλούς" αλλά αυτά που έχω κάνει για να επιβίωσω με κάνει το ίδιο με τον εχθρό ,δεν ξέρεις πλέον ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακος" Με λίγα λόγια όσο περνάει ο χρόνος κανένας δεν είναι αθώος για να έχει επιβίωση τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ναι, η σαιζόν αυτή τα σπάει, και τα 3 επεισόδια που μένουν αναμένονται πολύ δυνατά. Όποιος δεν έχει σποιλαριστεί και δεν ξέρει τι γίνεται στην συνέχεια, θα τον συμβούλευα να παραμείνει έτσι. Κανείς δεν ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα γίνει στο φινάλε, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε (μιας και η σειρά έχει πολλές διαφορές με το κόμικ), πάντως το σοκ που θα φάμε, ειδικά αυτοί που δεν έχουν ιδέα και πάνε εντελώς "καθαροί", πιστεύω θα είναι κοντά στην φάση του Red Wedding απ' το Game Of Thrones. Όπως είπα και πιο πάνω, η σειρά το έχει στήσει εξαιρετικά το σκηνικό και το φινάλε προβλέπεται απολαυστικό/σοκαριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και εκεί που λες τι βαρετό επεισόδιο είναι, γίνεται της Πόπης. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που τον ξανά είδαμε τον τύπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και εκεί που λες τι βαρετό επεισόδιο είναι, γίνεται της Πόπης. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που τον ξανά είδαμε τον τύπο; Πολυ μπουρδα επεισόδιο τελικα τι απ τα 3 ισχυει;;;; εχω μεινει πισω...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και εκεί που λες τι βαρετό επεισόδιο είναι, γίνεται της Πόπης. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που τον ξανά είδαμε τον τύπο; Ήταν ο τύπος που είχε πιάσει τον Ντάρυλ στο δάσος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 12&13 αψογα! Ελπιζω και το 14 να είναι στα ίδια επίπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε γενικές γραμμές βαρετό. 5 λεπτά ένταση. Τουλάχιστον το έχουμε αυτό :p Τώρα που μείναμε και χωρίς γιατρό να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε γενικές γραμμές βαρετό. 5 λεπτά ένταση. Τουλάχιστον το έχουμε αυτό :p Τώρα που μείναμε και χωρίς γιατρό να δούμε.. Και εγώ δεν το περίμενα...... Αλλά νομίζω ότι έχει η άλλη ομάδα.... Αυτός ο Μοργκαν.....Μεγάλη περίπτωση..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Χλιαρό μεν το επεισόδιο, αλλά συνέχισε να δείχνει πώς αλλάζουν οι χαρακτήρες σιγά σιγά. Τι δάγκωμα έκανε ο Eugene που φώναζε ο άλλος τόση ώρα; :P ... Μιας που είτε δεν ειπώθηκε είτε δεν το πρόσεξα, το γκρουπάκι έχει σχέση με τους Saviors; Επειδή στην προηγούμενη εμφάνισή του τύπου θυμάμαι ήθελαν να ξεφύγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ναι, το αναφέρει η κόκκινομαλλα κοπελιά απ το γκρουπ τους στο προηγούμενο επεισόδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ενταξει καλουτσικο επεισοδιο. Αυτος ο ξανθούλης δεν επρεπε να γλιτωσει. Ροζίτα <3 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλό και το 14. Ειδικα προς το τέλος!!! Κρίμα για την κοπελιτσα πάντως. Η οποια τι ειδε στο νεροχύτη? Εκει που πήγαν να παρουν τα φαρμακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το μωράκι απο την κούνια σφαγμένο - πνιγμένο για να το κάνει ο τύπος με τον γύψο προφανώς, να σωπάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ήταν αδύναμος κρίκος η συγκεκριμένη, αλλά κρίμα που πήγε έτσι, τόσο ύπουλα. Άλλος έπρεπε να πεθάνει και με αργό θάνατο. Ο Γιουτζίν πολύ εκνευριστικος Τύπος και απορώ γιατί ακόμα ζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Ο Γιουτζίν πολύ εκνευριστικος Τύπος και απορώ γιατί ακόμα ζει. κάτω τα χέρια από τον γιουτζιν. είναι *******, τον έχουν κάνει πιο ωραίο απ'ότι είναι στο comic. Edited March 23, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δεν με ενθουσίασε το 14ο, όντως ήταν λίγο βαρετό. Απέκτησε ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Για κάποιο λόγο περίμενα να μας αφήσει η Ροζίτα. Ήταν απρόσμενος ο τρόπος που σκοτώθηκε η γιατρός. Για την Κάρολ τώρα. Μήπως παίξει τίποτα αντίστοιχο με το Τέρμινους; Και καλά εμφανιστεί πάλι σαν από μηχανής θεός και σώσει την κατάσταση ή το πιο πιθανό θυσιαστεί εκείνη; Για όσους διαβάζουν το κόμικ, αληθεύει ότι έγινε μια ανατροπή; Στη θέση της γιατρού ήταν ο Έιμπραχαμ; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο κάτι μου λέει ότι πάμε για ανατροπή στο τέλος της σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Για όσους διαβάζουν το κόμικ, αληθεύει ότι έγινε μια ανατροπή; Στη θέση της γιατρού ήταν ο Έιμπραχαμ; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο κάτι μου λέει ότι πάμε για ανατροπή στο τέλος της σεζόν. Ναι για αυτόν προοριζόταν το βέλος. στην σκηνή που τους δείχνει να περπατάνε με τον γιουτζιν στη πόλη γίνεται το κακό. Δεν νομίζω να πάμε για τόσο μεγάλη ανατροπή. Το ελπίζω δλδ γιατί στο κόμικ είναι από τις πιο δυνατές σκηνές αυτό που γίνεται όταν γνωρίζουμε τον νιγκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Για κάποιο λόγο τα spoiler μου τα εμφανίζει κανονικά, όχι μαύρα δηλαδή. Πάλι καλά που έχω διαβάσει το comic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Nομίζω είναι γνωστό bug αν το βλέπεις από το κινητό. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι από κινητό ήμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι από κινητό ήμουν. Aν βάλεις το tapatalk τα εμφανίζει κανονικά σαν spoilers. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Πρέπει να συνεχίσω το κόμικ. Ούτε θυμάμαι πιυ το αφησα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Πρέπει να συνεχίσω το κόμικ. Ούτε θυμάμαι πιυ το αφησα.... Το κομικ που το βρισκουμε ρε παιδια?Σε pm αν δεν επιτρεπετε να πειτε και καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 google it. υαρχουν και online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 και όχι στα Ελληνικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts