Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν κατά εμένα από τους καλύτερο κύκλο επεισοδίων. Βάζει τους χαρακτήρες στα άκρα ,όπως το ψυχικό σοκ που περνάνε όσοι πέρνουν μέρος σε πόλεμο σύμφωνα με τις μαρτυρίες " ..είμαι με τους "καλούς" αλλά αυτά που έχω κάνει για να επιβίωσω με κάνει το ίδιο με τον εχθρό ,δεν ξέρεις πλέον ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακος" Με λίγα λόγια όσο περνάει ο χρόνος κανένας δεν είναι αθώος για να έχει επιβίωση τόσο.

Ναι, η σαιζόν αυτή τα σπάει, και τα 3 επεισόδια που μένουν αναμένονται πολύ δυνατά.

Όποιος δεν έχει σποιλαριστεί και δεν ξέρει τι γίνεται στην συνέχεια, θα τον συμβούλευα να παραμείνει έτσι.

Κανείς δεν ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα γίνει στο φινάλε, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε (μιας και η σειρά έχει πολλές διαφορές με το κόμικ), πάντως το σοκ που θα φάμε, ειδικά αυτοί που δεν έχουν ιδέα και πάνε εντελώς "καθαροί", πιστεύω θα είναι κοντά στην φάση του Red Wedding απ' το Game Of Thrones.

Όπως είπα και πιο πάνω, η σειρά το έχει στήσει εξαιρετικά το σκηνικό και το φινάλε προβλέπεται απολαυστικό/σοκαριστικό.

Και εκεί που λες τι βαρετό επεισόδιο είναι, γίνεται της Πόπης. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που τον ξανά είδαμε τον τύπο;

Και εκεί που λες τι βαρετό επεισόδιο είναι, γίνεται της Πόπης. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που τον ξανά είδαμε τον τύπο;

Πολυ μπουρδα επεισόδιο

τελικα τι απ τα 3 ισχυει;;;;

εχω μεινει πισω...:happy:

Ήταν ο τύπος που είχε πιάσει τον Ντάρυλ στο δάσος.

Σε γενικές γραμμές βαρετό. 5 λεπτά ένταση. Τουλάχιστον το έχουμε αυτό :p

Τώρα που μείναμε και χωρίς γιατρό να δούμε..

Σε γενικές γραμμές βαρετό. 5 λεπτά ένταση. Τουλάχιστον το έχουμε αυτό :p

Τώρα που μείναμε και χωρίς γιατρό να δούμε..

Και εγώ δεν το περίμενα......

Αλλά νομίζω ότι έχει η άλλη ομάδα....

Αυτός ο Μοργκαν.....Μεγάλη περίπτωση.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χλιαρό μεν το επεισόδιο, αλλά συνέχισε να δείχνει πώς αλλάζουν οι χαρακτήρες σιγά σιγά.

Τι δάγκωμα έκανε ο Eugene που φώναζε ο άλλος τόση ώρα; :P ... Μιας που είτε δεν ειπώθηκε είτε δεν το πρόσεξα, το γκρουπάκι έχει σχέση με τους Saviors; Επειδή στην προηγούμενη εμφάνισή του τύπου θυμάμαι ήθελαν να ξεφύγουν.

Καλό και το 14. Ειδικα προς το τέλος!!!

Κρίμα για την κοπελιτσα πάντως. Η οποια τι ειδε στο νεροχύτη? Εκει που πήγαν να παρουν τα φαρμακα

Το μωράκι απο την κούνια σφαγμένο - πνιγμένο για να το κάνει ο τύπος με τον γύψο προφανώς, να σωπάσει

Ήταν αδύναμος κρίκος η συγκεκριμένη, αλλά κρίμα που πήγε έτσι, τόσο ύπουλα.

Άλλος έπρεπε να πεθάνει και με αργό θάνατο.

Ο Γιουτζίν πολύ εκνευριστικος Τύπος και απορώ γιατί ακόμα ζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο Γιουτζίν πολύ εκνευριστικος Τύπος και απορώ γιατί ακόμα ζει.

κάτω τα χέρια από τον γιουτζιν. είναι *******, τον έχουν κάνει πιο ωραίο απ'ότι είναι στο comic.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Δεν με ενθουσίασε το 14ο, όντως ήταν λίγο βαρετό. Απέκτησε ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Για κάποιο λόγο περίμενα να μας αφήσει

η Ροζίτα. Ήταν απρόσμενος ο τρόπος που σκοτώθηκε η γιατρός.

Για την Κάρολ τώρα.

Μήπως παίξει τίποτα αντίστοιχο με το Τέρμινους; Και καλά εμφανιστεί πάλι σαν από μηχανής θεός και σώσει την κατάσταση ή το πιο πιθανό θυσιαστεί εκείνη;

Για όσους διαβάζουν το κόμικ, αληθεύει ότι έγινε μια ανατροπή;

Στη θέση της γιατρού ήταν ο Έιμπραχαμ;

Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο κάτι μου λέει ότι πάμε για ανατροπή στο τέλος της σεζόν.

Για όσους διαβάζουν το κόμικ, αληθεύει ότι έγινε μια ανατροπή;

Στη θέση της γιατρού ήταν ο Έιμπραχαμ;

Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο κάτι μου λέει ότι πάμε για ανατροπή στο τέλος της σεζόν.

Ναι για αυτόν προοριζόταν το βέλος. στην σκηνή που τους δείχνει να περπατάνε με τον γιουτζιν στη πόλη γίνεται το κακό.

Δεν νομίζω να πάμε για τόσο μεγάλη ανατροπή. Το ελπίζω δλδ γιατί στο κόμικ είναι από τις πιο δυνατές σκηνές αυτό που γίνεται όταν γνωρίζουμε τον νιγκαν

Για κάποιο λόγο τα spoiler μου τα εμφανίζει κανονικά, όχι μαύρα δηλαδή.

Πάλι καλά που έχω διαβάσει το comic.

Πρέπει να συνεχίσω το κόμικ. Ούτε θυμάμαι πιυ το αφησα....

Το κομικ που το βρισκουμε ρε παιδια?Σε pm αν δεν επιτρεπετε να πειτε και καλα..

και όχι στα Ελληνικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------