dv85 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτό θα με χαλάσει, όχι το γίνεται με την Μισόν. Τελικά όμως αποφασίστε, θέλετε τον Ρικ σκληρό ή έτσι όπως είναι τώρα. Έχει μπερδευτεί ο άνθρωπος. Εγώ τον παραείδα χαλαρό. Αυτός ο άνθρωπος είναι ή του ύψους ή του βάθους. Αν συνεχίσει έτσι δεν τον βλέπω καλά. Κάτι άλλο που δεν σχολίασα. Μπορεί να μου πει κάποιος πως σ$%ά ανέβηκε ο άλλος δεμένος στο βαν; Αν κρίνω από την τελευταία σκηνή που τον είδαμε σαν κύριο στο σπίτι του Ρικ πρέπει να κάνει πολλά ζογκλερικά αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Κάτι άλλο που δεν σχολίασα. Μπορεί να μου πει κάποιος πως σ$%ά ανέβηκε ο άλλος δεμένος στο βαν; Αν κρίνω από την τελευταία σκηνή που τον είδαμε σαν κύριο στο σπίτι του Ρικ πρέπει να κάνει πολλά ζογκλερικά αυτός. Δεν έχεις διαβάσει το κομικ; ο τύπος είναι kung fu μάστερ. Είναι πολύ ωραίος χαρακτήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν έχεις διαβάσει το κομικ; ο τύπος είναι kung fu μάστερ. Είναι πολύ ωραίος χαρακτήρας. Το σταμάτησα κάπου στο 80 κάτι. Δεν είδα τι γίνεται μετά επίτηδες για να το δω από την σειρά. Ξέρω σε γενικές γραμμές τι παίζει με Νίγκαν αλλά μέχρι εκεί. Ο Jesus φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ωραιο τυπάκι , τον παω ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Ο Jesus νομίζω θα αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας και νομίζω ότι στο κόμικ είναι gay . Και κάτι μου λέει ότι προς τα εκεί το πάνε και με τον Ντάριλ. Νέο ζευγάρι στην πόλη :p Βασικα δεν εχει απο οτι εχω διαβασει καποια συγκεκριμενη προτιμηση, γουσταρει και τα δυο:lol: Ειλικρινα παντως οσο και αν θελω να κατανοησω οτι η σειρα θελει να δειξει και αλλες πλευρες των ανθρωπων η τις αναγκες τους, αυτο με τα λεσβιακα, με τα ομοφυλοφυλα και τα αμφιφυλοφυλα το εχουν παρακανει θα ελεγα! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό θα με χαλάσει, όχι το γίνεται με την Μισόν. Τελικά όμως αποφασίστε, θέλετε τον Ρικ σκληρό ή έτσι όπως είναι τώρα. Έχει μπερδευτεί ο άνθρωπος. Τωρα που ειναι χαλαρος και δειχνει να εχει βολευτει στην Αλεξανδρεια ειναι λογικο ισως να ειναι πιο συναισθηματικος. Τοσο καιρο στο τρεξιμο, στους δρομους, στα δαση και στις αντιξοες συνθηκες για επιβιωση τρελαθηκε και εγινε ψυχακιας. Βεβαια η σειρα εχει ακομα μελλον μαλλον, οποτε μεχρι τοτε αν επιζησει φυσικα δεν ξερουμε τι αλλο θα του την δωσει για να ξαναγινει αυτος που ηταν πριν. Επισης καπου πετυχα προχθες μια θεωρια στο youtube που καποιος ανελυε επιστημονικα τα ζομπι και θεωρητικα ελεγε πως η σειρα μπορει να βρισκεται κοντα στο τελος της. Οταν λεω "ανελυε επιστημονικα" εννοω πως εδειχνε απο τον πρωτο κυκλο μεχρι τον εκτο κυκλο την αποσυνθεση που εχουν υποστει τα ζομπι και οτι με τον καιρο γινονται ολο και πιο αδυναμα μεχρι που θα φτασουμε στο σημειο να μην υπαρχουν καν μιας και θα εχουν σαπισει εντελως! Φυσικα βεβαια ελεγε οτι ολο αυτο εξαρταται και απο το ποσο κρυο η ζεστο ειναι το κλιμα που βρισκονται κλπ, αλλα αν οντως το σκεφτουμε καποια στιγμη θα πρεπει τα ζομπι να εξαφανιστουν απο μονα τους οπως εξαφανιζεται και ενα πτωμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και μενουν μονο κοκκαλα. Edited February 23, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Βασικα δεν εχει απο οτι εχω διαβασει καποια συγκεκριμενη προτιμηση, γουσταρει και τα δυο:lol: Ειλικρινα παντως οσο και αν θελω να κατανοησω οτι η σειρα θελει να δειξει και αλλες πλευρες των ανθρωπων η τις αναγκες τους, αυτο με τα λεσβιακα, με τα ομοφυλοφυλα και τα αμφιφυλοφυλα το εχουν παρακανει θα ελεγα Αν θέλεις να δεις σειρά που το έχει παρακάνει με το θέμα, το American Horror Story είναι η επιτομή του "προσπαθώ υπερβολικά να δείχνω όλα τα είδη ζευγαριών συνέχεια και χωρίς λόγο". Στο WD, υπήρχε άλλο ένα ζευγάρι που ήταν gay αν θυμάμαι καλά (και ο ένας πέθανε, δεν πέθανε; ούτε που θυμάμαι πώς τον έλεγαν) και τώρα είναι δύο κοπέλες. Με τόσες σεζόν Glenn-Maggie, Rick-Lori, Rick-Lori-Shane, Shane-Andrea, Rick-με την τύπισσα που πέθανε, Sasha-με τον τύπο που πέθανε πέρσι και άλλες τόσες πλατωνικές σχέσεις όπου υποβόσκει το ερωτικό στοιχείο, π.χ. Daryl-Carol, νομίζω υπερβάλλεις. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αν θέλεις να δεις σειρά που το έχει παρακάνει με το θέμα, το American Horror Story είναι η επιτομή του "προσπαθώ υπερβολικά να δείχνω όλα τα είδη ζευγαριών συνέχεια και χωρίς λόγο". Στο WD, υπήρχε άλλο ένα ζευγάρι που ήταν gay αν θυμάμαι καλά (και ο ένας πέθανε, δεν πέθανε; ούτε που θυμάμαι πώς τον έλεγαν) και τώρα είναι δύο κοπέλες. Με τόσες σεζόν Glenn-Maggie, Rick-Lori, Rick-Lori-Shane, Shane-Andrea, Rick-με την τύπισσα που πέθανε, Sasha-με τον τύπο που πέθανε πέρσι και άλλες τόσες πλατωνικές σχέσεις όπου υποβόσκει το ερωτικό στοιχείο, π.χ. Daryl-Carol, νομίζω υπερβάλλεις. Δεν έχει να κάνει με το αν υπερβαλλω, έχει να κάνει με την κινηματογραφική προώθηση όλων αυτών που σε τελευταία ανάλυση δε με ενδιαφέρει κιόλας μιας και ή σειρά έχει άλλη υπόθεση. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αν θέλεις να δεις σειρά που το έχει παρακάνει με το θέμα, το American Horror Story είναι η επιτομή του "προσπαθώ υπερβολικά να δείχνω όλα τα είδη ζευγαριών συνέχεια και χωρίς λόγο". Στο WD, υπήρχε άλλο ένα ζευγάρι που ήταν gay αν θυμάμαι καλά (και ο ένας πέθανε, δεν πέθανε; ούτε που θυμάμαι πώς τον έλεγαν) και τώρα είναι δύο κοπέλες. Με τόσες σεζόν Glenn-Maggie, Rick-Lori, Rick-Lori-Shane, Shane-Andrea, Rick-με την τύπισσα που πέθανε, Sasha-με τον τύπο που πέθανε πέρσι και άλλες τόσες πλατωνικές σχέσεις όπου υποβόσκει το ερωτικό στοιχείο, π.χ. Daryl-Carol, νομίζω υπερβάλλεις. Δεν έχει να κάνει με το αν υπερβαλλω, έχει να κάνει με την κινηματογραφική προώθηση όλων αυτών που σε τελευταία ανάλυση δε με ενδιαφέρει κιόλας μιας και ή σειρά έχει άλλη υπόθεση. Συμφωνώ με Desert. Στο Horror γίνεται ο κακός χαμός. Στο walking δεν νομίζω ότι έχουν περάσει το όριο σε αυτό. Νομίζω ότι είχαν ρωτήσει κιόλας τον Kirkman για αυτό το κομμάτι της σειράς και είχε πει ότι δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι που υπάρχει στην κοινωνία οπότε το συμπεριλαμβάνει. Προσωπικά δεν με χαλάει τόσο αυτό όσο ότι γενικά δεν θέλω να το κάνουν χτυποκάρδια στο μπέβερλι χιλς. Αν το δούμε χαλαρά, εντάξει όλα μες τη ζωή είναι, και ο Ρικ αφού είδε ότι δεν στεριώνει με καμία άλλη σου λέει ας κάνω κάτι με μία που δεν θα μου πεθάνει εύκολα να έχω προοπτική :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Δεν έχει να κάνει με το αν υπερβαλλω, έχει να κάνει με την κινηματογραφική προώθηση όλων αυτών που σε τελευταία ανάλυση δε με ενδιαφέρει κιόλας μιας και ή σειρά έχει άλλη υπόθεση. Για ποια προώθηση μιλάς ακριβώς; και αφού δεν σε ενδιαφέρει θα έπρεπε να σε πειράζουν και οι ετεροφυλικες σχέσεις που δείχνει. Η υπόθεση της σειράς είναι να σου δείχνει πως αντιδράσει η κοινωνία μετά το ξέσπασμα του ιού και μέσα στην κοινωνία καλώς ή κακώς αναπτυσσονται σχέσεις, άσχετα αν είναι της αισθητικής σου ή όχι. Τι ήθελες να βλέπεις δηλαδή; όλη την ώρα να κόβονται κεφάλια; Edited February 24, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Για ποια προώθηση μιλάς ακριβώς; και αφού δεν σε ενδιαφέρει θα έπρεπε να σε πειράζουν και οι ετεροφυλικες σχέσεις που δείχνει. Η υπόθεση της σειράς είναι να σου δείχνει πως αντιδράσει η κοινωνία μετά το ξέσπασμα του ιού και μέσα στην κοινωνία καλώς ή κακώς αναπτυσσονται σχέσεις, άσχετα αν είναι της αισθητικής σου ή όχι. Τι ήθελες να βλέπεις δηλαδή; όλη την ώρα να κόβονται κεφάλια; Εν μέρει πάντως και εγώ συμφωνώ με τον dv85 ότι η σειρά δεν πρέπει να γίνει Μπέβερλι Χιλς. Αν και με τόσα ζευγάρια όλη την ώρα για εκεί το πάνε και είναι και κάπως λογικό... πόσες φορές πια να παίξεις με το θέμα "βρίσκουν νέα ομάδα-η νέα ομάδα δεν είναι όπως πίστευαν-παλεύουν για τη ζωή τους"; Αναγκαστικά θα βάλουν και στοιχεία που έχουν να κάνουν με έρωτες κτλ. Πάντως δεν είναι απαραίτητα κακό. Ναι ΟΚ, είναι μια σειρά με ζόμπι, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν καταφέρει να βρουν μία σωστή δοσολογία ανάμεσα στο κοινωνικό-δραματικό και το action/horror στοιχείο που είχε κατά την άποψή μου λείψει από τα μέσα της δεύτερης και μετά. Και έχει και μία λογική όλο αυτό, γιατί οι άνθρωποι που ζουν μαζί τόσο έντονες στιγμές είναι λογικό να αρχίσουν να αισθάνονται κάτι παραπάνω ο ένας για τον άλλο (ασχέτως φύλου και σεξουλικού προσανατολισμού). Εμένα αυτό που με τρομάζει είναι μην αρχίσουν τα παλαβά π.χ. να κάνουν τη Maggie να ερωτευτεί ξαφνικά ξέρω'γω το Daryl ή να μην αρχίσουν τους βαρετούς γκομενοτσακωμούς ανάμεσα στο Rick και τη Michonne Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Από το 0:20 και μετά.... :lol: Και ένα πιο παλιό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σε μια σειρά με ζόμπι, κόβονται κεφάλια και ο ένας τρώει τον άλλο. Και η ΔΕΗ μέσα στην ζωή είναι, τι να κάνουμε, να σκάει ο Rick και για τον ΕΝΦΙΑ; Οι αλλαξοκ@λιες είναι για άλλους και άλλες σειρές. Και εδώ δηλαδή είμαστε ανώμαλοι εμείς; Ήμαρτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Σε μια σειρά με ζόμπι, κόβονται κεφάλια και ο ένας τρώει τον άλλο. Και η ΔΕΗ μέσα στην ζωή είναι, τι να κάνουμε, να σκάει ο Rick και για τον ΕΝΦΙΑ; Οι αλλαξοκ@λιες είναι για άλλους και άλλες σειρές. Και εδώ δηλαδή είμαστε ανώμαλοι εμείς; Ήμαρτον ακυρη εντελως η συγκριση σου. και δεν πειραζει θα το συνηθισετε. υπαρχουν και αλλοι που δεν γουσταρουν να βλεπουν μαυρους, αλλοι που δεν γουσταρουν τους χοντρους της σειρας κτλ. να βγαινετε να τα λετε τα παραπονα σας. η σειρα γ@μαει γιατι ειναι ετσι οπως ειναι, τα υπολοιπα ειναι ψυχολογικα ζητηματα που δεν θα τα λυσετε μεσα απο ενα φορουμ. καλο βραδυ:) Edited February 24, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καληνύχτα παλληκάρι μου Μια χαρά είναι οι μαύροι, οι κινέζοι, οι χοντροί, οι λεπτοί κλπ. Καταλαβαίνεις; Σιγά μην καταλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχασα κάτι με τον Καρλ; Στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν Στο κρεβάτι και ο πατέρας του παρακαλούσε να μην πεθάνει και στο επόμενο επεισόδιο έχει βγει για βόλτες και κυνηγάει ζομπια; Είναι λες και χάσαμε κανένα μήνα από την ζωή τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και μένα μου φάνηκε λίγο.... Fast forward Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σε μια σειρά με ζόμπι, κόβονται κεφάλια και ο ένας τρώει τον άλλο. Και η ΔΕΗ μέσα στην ζωή είναι, τι να κάνουμε, να σκάει ο Rick και για τον ΕΝΦΙΑ; Οι αλλαξοκ@λιες είναι για άλλους και άλλες σειρές. Και εδώ δηλαδή είμαστε ανώμαλοι εμείς; Ήμαρτον ακυρη εντελως η συγκριση σου. και δεν πειραζει θα το συνηθισετε. υπαρχουν και αλλοι που δεν γουσταρουν να βλεπουν μαυρους, αλλοι που δεν γουσταρουν τους χοντρους της σειρας κτλ. να βγαινετε να τα λετε τα παραπονα σας. η σειρα γ@μαει γιατι ειναι ετσι οπως ειναι, τα υπολοιπα ειναι ψυχολογικα ζητηματα που δεν θα τα λυσετε μεσα απο ενα φορουμ. καλο βραδυ:) Συμφωνώ με Xander. Τελείως άκυρη η σύγκρισή σου και νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Η σειρά ποτέ δεν ξεπέρασε τέτοιου είδους όρια κι επίσης είναι ΚΑΙ δράμα. Δεν είναι σκέτο χόρορ....εγώ προσωπικά γι' αυτό το βλέπω και όπως είπε και ο Xander γι' αυτό το λόγο σκίζει. Έχασα κάτι με τον Καρλ; Στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν Στο κρεβάτι και ο πατέρας του παρακαλούσε να μην πεθάνει και στο επόμενο επεισόδιο έχει βγει για βόλτες και κυνηγάει ζομπια; Είναι λες και χάσαμε κανένα μήνα από την ζωή τους. Υποτίθεται ότι έχει περάσει κάποιο διάστημα μετά την σφαγή. Αν παρατηρήσεις στην αρχή του επεισοδίου ο Ρικ λέει κάποια στιγμή στη Μισόν, ότι εδώ και 2-3 βδομάδες του καταναλώνει την οδοντόκρεμα. Βάλε και 1-2 βδομάδες ακόμη μέχρι να συνέλθουν από εκείνο το βράδυ.....σίγουρα έχει περάσει κανένας μήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Συμφωνώ με Xander. Τελείως άκυρη η σύγκρισή σου και νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Η σειρά ποτέ δεν ξεπέρασε τέτοιου είδους όρια κι επίσης είναι ΚΑΙ δράμα. Δεν είναι σκέτο χόρορ....εγώ προσωπικά γι' αυτό το βλέπω και όπως είπε και ο Xander γι' αυτό το λόγο σκίζει. Υποτίθεται ότι έχει περάσει κάποιο διάστημα μετά την σφαγή. Αν παρατηρήσεις στην αρχή του επεισοδίου ο Ρικ λέει κάποια στιγμή στη Μισόν, ότι εδώ και 2-3 βδομάδες του καταναλώνει την οδοντόκρεμα. Βάλε και 1-2 βδομάδες ακόμη μέχρι να συνέλθουν από εκείνο το βράδυ.....σίγουρα έχει περάσει κανένας μήνας. Σωστή παρατήρηση, μάλλον θα επανέλθουν σε αυτή την περίοδο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Σωστή παρατήρηση, μάλλον θα επανέλθουν σε αυτή την περίοδο Ελπίζω πως όχι. Έχουμε ήδη δει κάτι αντίστοιχο την προηγούμενη φορά που (πάλι) πυροβόλησαν τον Carl και (πάλι) πέρασε δύσκολα ο Rick και (πάλι) παρακολουθήσαμε από κοντά κάθε εξέλιξη. Δε νομίζω πως χρειάζεται το ίδιο πράγμα ξανά. Πάντως το ότι έχει περάσει κάποιος καιρός είναι δεδομένο. Άλλωστε κινούνται μέσα στην πόλη σα να είναι απόλυτα ασφαλείς, οπότε πρέπει να έχουν ξαναφτιάξει και τα τείχη (ή κάπως να τα έχουν μπαλώσει τέλος πάντων). Εκτός και αν υπάρχει κάτι σημαντικό για την ιστορία που δε μάθαμε, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να μάθουμε πώς μετέφεραν τα πτώματα έξω ή πώς φτιάξανε τα χαλάσματα. Edited February 25, 2016 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ελπίζω πως όχι. Έχουμε ήδη δει κάτι αντίστοιχο την προηγούμενη φορά που (πάλι) πυροβόλησαν τον Carl και (πάλι) πέρασε δύσκολα ο Rick και (πάλι) παρακολουθήσαμε από κοντά κάθε εξέλιξη. Δε νομίζω πως χρειάζεται το ίδιο πράγμα ξανά. Πάντως το ότι έχει περάσει κάποιος καιρός είναι δεδομένο. Άλλωστε κινούνται μέσα στην πόλη σα να είναι απόλυτα ασφαλείς, οπότε πρέπει να έχουν ξαναφτιάξει και τα τείχη (ή κάπως να τα έχουν μπαλώσει τέλος πάντων). Εκτός και αν υπάρχει κάτι σημαντικό για την ιστορία που δε μάθαμε, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να μάθουμε πώς μετέφεραν τα πτώματα έξω ή πώς φτιάξανε τα χαλάσματα. Κι εγώ δεν νομίζω να κάνουν κάποιο φλας μπακ. Δεν χρειάζεται. Κάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω το κόμικ και φαίνεται ότι έβγαλαν ένα κομμάτι του που αφορούσε κυρίως το πως επανήλθε ο Καρλ κτλ. Οπότε θα ήταν βαρετό για την tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Tι νέα ???????:):) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Tι νέα ???????:):) περιμένω υπότιτλους για να κάτσω να το δω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 περιμένω υπότιτλους για να κάτσω να το δω! ξεπρόβαλαν :D:D:D:D:D:D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 το είδα, ήρεμο επεισόδιο αλλά επιτέλους ανοίγει ο κόσμος. Από δω και πέρα θα γίνουν πολύ ωραία πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 ντροπη μου, ουτε το προηγουμενο ειδα ακομη... οταν λεμε ανοιγει ο κοσμος;;;; εμφανιζονται και αλλες πολιτειες/χωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts