dyannisb Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αποφάσισε ο ρικ να ξετσουτσουνισει και διάλεξε την παντρεμένη με παιδιά.. Τόσο καιρό καμία δεν €) =(&€ μέσα από το γκρουπ. Κάνουν λάθη που μπορούν να προκαλέσουν και χαμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Επίσης, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, το κρυμμένο όπλο του Ρικ, να το έχει πάρει η πιτσιρίκα Καλά λες. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) το w και εγώ πιστεύω ότι είναι από το wolves, επίσης σε εκείνο το επεισόδιο με την κατεστραμένη κοινότητα(το σπίτι του Νώα) όταν τράκαραν το φορτηγό έπεσαν ένα σωρό πτώματα που είχαν χαραγμένο το w στο μέτωπο.. αποκλείεται να τους σκότωσε όλους αυτούς ο μόργκαν. κάποια συμμορία θα είναι και μάλιστα αρκετά αρρωστάκιδες γιατί πιστεύω τα πτώματα στο βαν ήταν κάτοικοι στην κοινότητα και με αυτούς πιστεύω θα παλέψουν στο τέλος της σεζόν Εγώ ρε παιδιά δεν κατάλαβα κάτι άλλο, στο τέλος του επεισοδίου που βλέπει ο ρικ την ξανθιά με τον άντρα της αγκαλιά πάει ο Ρικ να τραβήξει το όπλο του και καλά σκέφτηκε να τον σκοτώσει? αν είναι αυτό τότε ο Ρικ έχει αρχίσει και το χάνει λίγο, ήδη εμένα δεν μου άρεσε που την φίλησε ενώ ξέρει ότι είναι με άλλον και έχει και τρία παιδιά.. βέβαια και αυτή ήταν κάπως διαχυτική μαζί του ps: αυτή η ξανθιά έπαιζε την κοκκινομάλλα υπηρέτρια στην πρώτη σεζόν του American Horror Story για όποιον το έχει δει Edited March 11, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 το w και εγώ πιστεύω ότι είναι από το wolves επίσης σε εκείνο το επεισόδιο με την κατεστραμένη κοινότητα(το σπίτι του Νώα) όταν τράκαραν το φορτηγό έπεσαν ένα σωρό πτώματα που είχαν χαραγμένο το w στο μέτωπο.. αποκλείεται να τους σκότωσε όλους αυτούς ο μόργκαν. κάποια συμμορία θα είναι και μάλιστα αρκετά αρρωστάκιδες γιατί πιστεύω τα πτώματα στο βαν ήταν κάτοικοι στην κοινότητα και με αυτούς πιστεύω θα παλέψουν στο τέλος της σεζόν Εγώ ρε παιδιά δεν κατάλαβα κάτι άλλο, στο τέλος του επεισοδίου που βλέπει ο ρικ την ξανθιά με τον άντρα της αγκαλιά πάει ο Ρικ να τραβήξει το όπλο του και καλά σκέφτηκε να τον σκοτώσει? αν είναι αυτό τότε ο Ρικ έχει αρχίσει και το χάνει λίγο Κι εγώ αυτό πιστεύω για το W. Εκτός αν είναι κάποια άλλη κοινότητα και στο τέλος τους κάνουν ντου στην Αλεξάνδρεια. Ο Ρικ σκέφτηκε να σκοτώσει τον άντρα της. Τουλάχιστον αυτό μας έδωσαν να καταλάβουμε. Εάν θυμάσαι και ο Σέιν είχε κάνει το ίδιο όταν είχε εμφανιστεί ο Ρικ. Λες να τον αποχαιρετήσουμε α λα Σέιν τον Ρικ; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κι εγώ αυτό πιστεύω για το W. Εκτός αν είναι κάποια άλλη κοινότητα και στο τέλος τους κάνουν ντου στην Αλεξάνδρεια. Ο Ρικ σκέφτηκε να σκοτώσει τον άντρα της. Τουλάχιστον αυτό μας έδωσαν να καταλάβουμε. Εάν θυμάσαι και ο Σέιν είχε κάνει το ίδιο όταν είχε εμφανιστεί ο Ρικ. Λες να τον αποχαιρετήσουμε α λα Σέιν τον Ρικ; :X Ναι όντως.. κρίμα ρε ****το γιατί πίστευα ο ρικ ήταν τρελός γιατί ήθελε να κάνει τους άλλους να επιβιώσουν, τώρα μας το γυρνάει για γκομενικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ναι όντως.. κρίμα ρε ****το γιατί πίστευα ο ρικ ήταν τρελός γιατί ήθελε να κάνει τους άλλους να επιβιώσουν, τώρα μας το γυρνάει για γκομενικό? Να δούμε εάν κάνει αυτός τελικά τη βλακεία. Δεν ξέρω, αλλά τον θεωρώ πολύ έξυπνο για να την πατήσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 ps: αυτή η ξανθιά έπαιζε την κοκκινομάλλα υπηρέτρια στην πρώτη σεζόν του American Horror Story για όποιον το έχει δει Έλα ρε φίλε και έλεγα που την είχα ξαναδει!!!! :-) Καλά μιλάμε ήταν τρελή σεξουλιαρα στον ρόλο της υπηρετριας τότε! Κολαζε και Άγιο! Τώρα την έχουν κάνει του κατηχητικού! :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Έλα ρε φίλε και έλεγα που την είχα ξαναδει!!!! :-) Καλά μιλάμε ήταν τρελή σεξουλιαρα στον ρόλο της υπηρετριας τότε! Κολαζε και Άγιο! Τώρα την έχουν κάνει του κατηχητικού! :-P :lol: Κι έλεγα τι μου θυμίζειιιιι....αετίσιο μάτι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 http://s2.quickmeme.com/img/45/45746879573d9e25017b4b5904527ee034035d28ce99b55a7c0752023ad0b204.jpg Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Έλα ρε φίλε και έλεγα που την είχα ξαναδει!!!! :-) Καλά μιλάμε ήταν τρελή σεξουλιαρα στον ρόλο της υπηρετριας τότε! Κολαζε και Άγιο! Τώρα την έχουν κάνει του κατηχητικού! :-P http://s2.quickmeme.com/img/45/45746879573d9e25017b4b5904527ee034035d28ce99b55a7c0752023ad0b204.jpg lol :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Alexandra Breckenridge. Όντως απίστευτη γυναίκα, ειδικά στο AHS με την στολή της υπηρέτριας ήταν...άντε γεια. :p http://i.imgur.com/910Cdzt.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Έκανε και πέρασμα από True Blood, όπου έκανε πιο αποκαλυπτική εμφάνιση! :-) :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Alexandra Breckenridge. Όντως απίστευτη γυναίκα, ειδικά στο AHS με την στολή της υπηρέτριας ήταν...άντε γεια. :p http://xn----7sbbpcak2aq2c1d.com/image/data/dizain/2120978.png:heat: Edited March 12, 2015 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 παντως απ οτι βλεπω, η σειρα εχει πολλες διαφορες σε σχεση με το κομικ. ξεκινησα και το διαβάζω πριν λιγες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σταμάτησα να διαβάζω στο τεύχος 66 και όντως δεν εχει και μεγάλη ομοιότητα. Ίσως λόγω τηλεόρασης να έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Μέχρι το σημείο που διαβαζα, ο χαρακτήρας πχ της Μισόν και του Ταϊρίζ δεν είχαν καμμιά σχέση με αυτό που βλέπουμε. Όπως και το πόσα παιδιά είχε ο Χέρσελ. Πάντως και η μεταφορά δεν είναι άσχημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Κι εγώ κάπου στο 70 το έχω σταματήσει. Γενικά οι χαρακτήρες έχουν αρκετές διαφορές και κάποιοι δεν υπάρχουν καν (βλέπε Ντάρυλ). Οι συγγραφείς του κόμικ πάντως λένε (προσοχή για κάποιους ίσως είναι δυνατό σπόιλερ από τα κομικ) ότι το στόρυ θα καταλήξει να έχει ουσιαστικά πρωταγωνιστή τον Καρλ κ όχι τον Ρικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 λιγο "απογοητευτηκα" με την μεταφορα στην τηλεοραση. θα επρεπε εστω να ακολουθει το κομικ διαβασα το σποιλερ σου και μπορω να πω οτι συμφωνω! ετσι θε επρεπε να γινει. ειδικα μετα τον ακρωτηριασμο του ρικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Νομίζω πως ο συγγραφέας είναι και αυτός που "γράφει" την σειρά. Για να το κάνει κάτι θα είχε στο μυαλό του. Αυτή η σκηνή που γράφεις στο spoiler ήταν για μένα από τις πιο δυνατές, μέχρι το τεύχος που σταμάτησα να διαβάζω, ενώ στην σειρά, για μένα παραμένει η σκηνή που βγαίνει η Σοφία από τον αχυρώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ....από τις πιο δυνατές για μένα παραμένει η σκηνή που βγαίνει η Σοφία από τον αχυρώνα. Θα συμφωνήσω. Κι εγώ μέχρι στιγμής αυτή έχω σαν πιο δυνατή σκηνή. Τώρα σχετικά με την σύνδεση κόμικ-σειράς, ίσως δούμε κάποια πράγματα αργότερα στη σειρά. Έχουν όμως αρκετές διαφορές. Πχ. είδες ότι στο κόμικ o Σέιν πεθαίνει πολύ νωρίτερα και μάλιστα όχι από τον Ρικ αλλά από τον Καρλ. Η' η Λόρι δεν πέθανε στη γέννα αλλά όταν έγινε το ντου του Governor στη φυλακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ που δεν διαβάζω το κόμικ αλλά σχόλια σας και spoilers, δεν θα μου φανεί περίεργο κάποια γεγονότα απλά να μην γίνουν.. Μου δίνει την εντύπωση πως απλά το έχουν σαν μπούσουλα και το προχωρούν όπως θεωρούν ότι θα κρατήσουν τηλεοπτικό ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltus Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν κρίνω από τα spoilers σας πάντως, το κόμικ είναι ΠΟΛΥ πιο δυνατό από την μεταφορά στην TV. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ναι ειναι. εχει πολυ δυνατες σκηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Και εγώ πιστεύω πως το κομικ είναι σαφώς ανώτερο. Απλά η εικόνα στην TV είναι η εύκολη λύση και επιπλέον δεν μπορούσα να βρίσκω τα περιοδικά σε epub και έψαχνα εφαρμογές που άνοιγαν cbr αρχεία και εκεί ήταν που με χάλασε και σταμάτησα. Αν ήταν να τα αγοράζεις από το play store, δεν ξέρω που φτάνει το ποσό σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2004 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλή σεζόν και φέτος, λίγο πιο περίεργη από άλλες χρονιές, αφού πλέον οι χαρακτήρες έχουν γίνει πολύ πιο σκληροί. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Διαβάζω τα καλύτερα για το χθεσινό επεισόδιο. Λένε από τα πιο δυνατά των τελευταίων κύκλων....για να δούμε!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts