mol Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 ή απλα ψαχνει για φασαριες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ότι και να κρύβουν δεν νομίζω να είναι αρρωστημένο (βλ. Γκόβερνορ-Τέρμινους). Πιο πολύ βλέπω να φαγωθούν μεταξύ τους για κάποιο λόγο παρά να κρύβουν κάτι...Κάπου διάβασα ότι το σημερινό ήταν μέτριο επεισόδιο. Το χει δει κανείς να πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν λέω ωραίο milf η μανούλα που την γουστάρει ο Ρικ, αλλά αυτά που κάνει τον κάνουν τελείως σκατοχαρακτηρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 http://variety.com/2015/tv/news/the-walking-dead-spinoff-los-angeles-premiere-date-amc-1201448936/ για τουλαχιστον 2 σεζον ακομα... περι του επεισοδιου..αρχισα να χαλιεμαι λιγο..θα χαλαστω ακομα περισσοτερο αν ειναι οι αλλοι οι καλοι πλεον.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά ο πάτερ που χάθηκε.... Δεν κατάλαβα η δεν πρόσεξα που εξαφανίστηκε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Χαλαρό επεισοδιάκι αλλά το γούσταρα πολύ. Η Κάρολ είναι όλα τα λεφτά, η σκηνή που τρομοκρατεί το παιδάκι απλά τα 'σπασε. Εξαιρετική ηθοποιία και διάλογος και δείχνει το πόσο άλλαξε αυτός ο χαρακτήρας από το πως την γνωρίσαμε μέχρι τώρα. Έχει τρομερό ενδιαφέρον για μένα η Αλεξάνδρεια και νομίζω είναι προφανές πλέον ότι οι δικοί μας είναι οι "κακοί" της υπόθεσης. Σίγουρα παίζει κάποιο sub-story από πίσω με αυτό το "W" στο ζόμπι ή με το όπλο που χάθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά να δούμε για 3η φορά ιστορία τύπου Governor/Terminus και να αποδειχτούν οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας ανθρωποφάγοι ή ξέρω 'γω τι, χλωμό το κόβω. Απλά σε κάποια φάση θα στραβώσει 100% η δουλειά με κάποιον τρόπο και θα πρέπει η δική μας ομάδα να βγάλει τα κάστανα απ' την φωτιά επειδή οι άλλοι είναι φλώροι και όπως είπε και ο Ρικ, απλά μέχρι τώρα ήταν τρομερά τυχεροί που κάποια άλλη ομάδα δεν τους εξόντωσε ή δεν τους σκότωσαν τα ζόμπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μπα, κατι παιζει με την αλεξανδρεια. τοσο αφελης να ειναι? ολο και καποιοι θα τους την ειχαν πεσει. επισης εχουν και αρκετα οπλα ;) καλα η καρολ επαιξε τελεια! ωραια σκηνη. η τυπισα που επαθε κριση, ξερουμε για ποιο λογο? η μαυρουλα, δε θυμαμαι πως την λενε. επισης το w κατι σημαινει. οπως και το Α στα χερια που εκανε το παιδακι. θα μαθουμε πιστευω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά ο πάτερ που χάθηκε.... Δεν κατάλαβα η δεν πρόσεξα που εξαφανίστηκε.... Στην εκκλησία κλεισμενος είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Βλέποντας σκηνές από το επόμενο νομίζω ότι θα γίνει ο κακός χαμός από ζόμπι..... Και η ομάδα μας θα πρέπει να πολεμήσει σκληρά όπως έκανε μέχρι τώρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στραβό στην Αλεξάνδρεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1985 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Βλέποντας σκηνές από το επόμενο νομίζω ότι θα γίνει ο κακός χαμός από ζόμπι..... Και η ομάδα μας θα πρέπει να πολεμήσει σκληρά όπως έκανε μέχρι τώρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στραβό στην Αλεξάνδρεια... Ούτε εγώ πιστεύω οτι υπάρχει κάτι στραβό εκεί. Απλά θα στραβώσει μόνη της η κατάσταση και θα γίνει χαμός. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 θα στραβωσει γιατι κατι θα γινει και θα χαθει η εμπιστοσυνη που αναπτυσσεται αν υπαρχει καν εμπιστοσυνη:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μπα, κατι παιζει με την αλεξανδρεια. τοσο αφελης να ειναι? ολο και καποιοι θα τους την ειχαν πεσει. επισης εχουν και αρκετα οπλα ;) καλα η καρολ επαιξε τελεια! ωραια σκηνη. η τυπισα που επαθε κριση, ξερουμε για ποιο λογο? η μαυρουλα, δε θυμαμαι πως την λενε. επισης το w κατι σημαινει. οπως και το Α στα χερια που εκανε το παιδακι. θα μαθουμε πιστευω... Η μαυρουλα έφαγε κρίση γιατί έχασε πρόσφατα γκόμενά και αδερφό και από εκεί που είχε συνηΘίσει στην πίεση και στις μάχες για να μην σκέφτεται τα άσχημα σκηνικά, βρέθηκε σε δεξιώσεις και σε μια χαλαρή κατάσταση που δεν μπορεί να συνηθίσει. Το W, γιατί να μην είναι εύκολα Μ? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ούτε εγώ πιστεύω οτι υπάρχει κάτι στραβό εκεί. Απλά θα στραβώσει μόνη της η κατάσταση και θα γίνει χαμός. ;) Κι εγώ αυτό πιστεύω. Δεν κρύβουν κάτι αυτοί....νομίζω οι δικοί μας κατά κάποιο τρόπο θα τα κάνουν %#$*. Η μαυρουλα έφαγε κρίση γιατί έχασε πρόσφατα γκόμενά και αδερφό και από εκεί που είχε συνηΘίσει στην πίεση και στις μάχες για να μην σκέφτεται τα άσχημα σκηνικά, βρέθηκε σε δεξιώσεις και σε μια χαλαρή κατάσταση που δεν μπορεί να συνηθίσει. Το W, γιατί να μην είναι εύκολα Μ? Μ όπως λέμε Morgan? :p Λες; :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 εγω κατι πιστευω οτι παιζει με τη σφραγιδα που του εβαλαν...σα να τραβαει τα ζομπια.. :ninja: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 εγω κατι πιστευω οτι παιζει με τη σφραγιδα που του εβαλαν...σα να τραβαει τα ζομπια.. :ninja: Δε νομίζω. Πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται. Το Α σημαίνει μάλλον Αλεξάνδρεια ή Alive :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 το w απ το walker? και Α απο alive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παντως απο τους μονους που δε περιμενω κατι κακο ειναι το ζευγαρι των ομοφυλοφιλων. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) παντως απο τους μονους που δε περιμενω κατι κακο ειναι το ζευγαρι των ομοφυλοφιλων. Ναι, αυτοί φαίνονται καλοί. Από τους μέχρι τώρα χαρακτήρες της Αλεξάνδρειας που έχουμε δει, ο άντρας της Τζέσι(?) μου φάνηκε λίγο απότομος (αν καταλάβει τι παίζει με τον Ρικ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα). Επίσης το δολοφονικό βλέμα της αρχηγού της κοινότητας προς τη Σάσα λίγο πριν βγει έξω από τα τείχη δεν μου πολυάρεσε. Πιστεύω πως αν γίνει κάτι, θα γίνει μεμονωμένα από κάποιον χαρακτήρα και όχι από την κοινότητα. Κάπου διάβασα ότι έκλεισαν ήδη 2 ακόμη σεζόν. Έχει μέλλον... Edited March 10, 2015 by dv85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παντως απο τους μονους που δε περιμενω κατι κακο ειναι το ζευγαρι των ομοφυλοφιλων. Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι. Εντελώς τυχαία ο άλλος βρέθηκε έξω μαζί με τον Νταρυλ; Εντελώς τυχαία είχε μια μηχανή για φτιαξιμο στο γκαράζ του, που λογικά θα έκανε τον Νταρυλ να γουστάρει; Πιστεύω υπάρχει σχέδιο να τον κάνουν να τους συμπαθήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι. Εντελώς τυχαία ο άλλος βρέθηκε έξω μαζί με τον Νταρυλ; Εντελώς τυχαία είχε μια μηχανή για φτιαξιμο στο γκαράζ του, που λογικά θα έκανε τον Νταρυλ να γουστάρει; Πιστεύω υπάρχει σχέδιο να τον κάνουν να τους συμπαθήσει. Μπορεί να θέλουν απλά να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Αυτό που λες για τη μηχανή χλωμό το κόβω να μάζεψε οοόλα αυτά για τον Ντάριλ. Για να τα μαζέψει θέλει πολύ χρόνο. Εγώ από τους συγκεκριμένους δεν βλέπω απειλή. Δεν νομίζω ότι θα το κάνουν 3/3 με τις κοινότητες. Από κάπου αλλού θα τους έρθει. Ζόμπι ή οι δικοί μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 το w απ το walker? και Α απο alive? Το θέμα είναι πως μόνο το δικό μας group τους λέει walkers. Οι άλλοι τους λένε roamers. Και γω πιστεύω πως είναι m. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το θέμα είναι πως μόνο το δικό μας group τους λέει walkers. Οι άλλοι τους λένε roamers. Και γω πιστεύω πως είναι m. Αν είναι M, τότε έρχεται ο Μόργκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ίσως ο γιος της κυβερνητου να έχει ευθηνεσ για αυτό που θα ακολουθήσει... Αλώστε έχουν ήδη ανοιχτό λογαριασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Για δείτε αυτό το screenshot. Είναι από το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου. Μήπως όντως είναι W τελικά και σημαίνει wolves? :confused: http://imageserver.moviepilot.com/screen-shot-2015-02-09-at-11-59-05-am-5-things-you-might-have-missed-in-the-walking-dead-what-happened-and-what-s-going-on.webp?width=1080&height=608 Edited March 10, 2015 by dv85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Το W, γιατί να μην είναι εύκολα Μ? Ναι, αυτό ακριβώς. Και ίσως να είναι αυτός που θα... παίξει σημαντικό ρόλο στα τελευταία επεισόδια. καλα η καρολ επαιξε τελεια! ωραια σκηνη. Ναι, τέλεια η Κάρολ. Ή μήπως, σχεδόν τέλεια; Τα όπλα στην αποθήκη είναι πολλά, ούτε που θα καταλάβουν ότι λείπουν. Όμως, η αποθηκάριος κάτι άλλο το έχει μετρημένο και μπορεί να την προδώσει. Επίσης, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, το κρυμμένο όπλο του Ρικ, να το έχει πάρει η πιτσιρίκα Edited March 11, 2015 by DeJaVu Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts